Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.. ???


sisi 84

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 41 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΦΑΝΙΣΕ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΣΠΠΙΡΑΚΙΑ-ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ. ΗΡΘΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟ ΤΗΝ flixotide ointment

ΤΗΝ ΒΑΛΑ 5 ΜΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝΕ... :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΔΡΟΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕΣΑ .. :S :S

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ AVENE THN LOTION KAI THN ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??? ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ????

:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi ακριβως τα ιδια περασαμε και εμεις και απ'οτι καταλαβα αυτα τα σπυρακια ηταν απο τα φιλια που της διναμε. (ιδιως οταν τη φιλουσε ο μπαμπας αξυριστος!)Εγω απλα καθαριζα το προσωπο της με χαμομιλι και μετα απο λιγες μερες φυγανε. Δεν εβαλα καμια κρεμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μωράκι της συνηφάδας μου είχε κι αυτό σπυράκια όταν ήταν 40 ημερών. ο γιατρός της είπε να του βάζει bepanthol τη γνωστή κρέμα για το πρόσωπο και όλα μια χαρά τώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisy μου.. δεν εχω μωρακι ομως ο γιος της κολλητης μου ειχε παρουσιασει ακριβως το ιδιο.... και εκεινης της ειχε πει χαμομηλι και μια κρεμα....

τελικα δεν υποχωρουσαν και της ειπε οτι μπορει να δημιουργουνται και απο τα σαλια του ή να εχει υπερβολικα ευαισθητο δερμα (όπως η μαμα του)

και να ειναι επιρρεπης σε αλλεργιες....

Τελικα αποδειχθηκε με τον χρονο (ειναι τωρα 20 μηνων περιπου) οτι ειναι κατι που απλως θα το εχει παντα (ερεθισμους, κοκκινιλες, σπιθουρακια) γιατι.... ετσι ειναι το δερμα του...:blink: απλως κατα περιοδους εχει εξαψεις (οχι σε εντονο βαθμο) και τον περισσοτερο καιρο ειναι μια χαρα....:)

Η avene που του βαζεις τωρα ειναι αποκλειστικα για μωρα? γιατι ξερω μονο την "γυναικεια"....:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ.ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ

"KENACOMB" KAI "AQUASOL A" .ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ

"KENACOMB" ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ "AQUASOL" ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΑ.

ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει σίσι μου

Εμένα ειναι 1,5 μηνών πριν μια εβδομάδα σταμάτησε να βγάζει σπυράκια

κοκκινίλες πολλές φορές βγάζει απο τα σάλια της και την πλένω πάντα με χαμομίλη

Στην αρχή έβγαζε αρκετα σπιράκια καθώς και ξηρότητα στα φρύδια και στο μέτωπο αλλα περνάει καθαρίζοντας το με χαμομίλη, έβαλα επίσης μια κρέμα καθαρισμού με καλέντουλα αλλα το χαμομίλη είδα ήταν πολύ πιο αποτελασματικό, φαντάζομαι αλλάζουν δερματάκι λογικό να το παθαίνουν αφού ήταν τόσο προστατευμένα στην κοιλίτσα προσαρμόζονται σιγά σιγά

Ο παιδίατρος μου είχε αναφέρει ότι είναι και παιδική ακμή δε ξέρω αν ήταν αυτό πάντως δε μπορούσαμε να αποφίγουμε τον πειρασμό να μη την φιλάμε εγώ και ο άντρας μου :side::S

οπότε μη σε ανησυχεί

B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SISI MOU THHLAZEIS H DINEIS XENO GALA?

MHPOS EINAI KAPOIA ALLERGIA..APO PROSOPIKH PEIRA TO LEO..

EMENA STHN ARXH POU EIXE BGALEI KAI EINAI ALLERGIKH STO AGELADINO GALA..

PANTOS EKTOS APO THN KORTIZONH POU THS EBALA H PAIDIATROS MOU EIPE NA THS BAZO KAI ENYDATIKH GIA THN AFYDATOSH..

ALLA XERO KAI APO PAIDIA GNOSTON MOU POU BGAZOUN SPURAKIA XORIS ALLERGIKO YPOBATHRO APLA APO YPEREUAISTHHTO DERMA..

PERASTIKA SAS

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισυ μου να σου ζησει το μωρακι σου και να το καμαρωσεις οπως εσυ θελεις .Λοιπον αυτο ονομαζετε παιδικη ακμη και το βγαζουν πολλα πολλα μωρακια , και ο γιος μου το ειχε και καναμε πλακα οταν μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι παιδικη ακμη . Λεγαμε να το παμε με γυναικα. Λοιπον δεν χρειαζετε αν του βαζεις τιποτα παραπανω πολλα απο τα σκευασματα αυτα οπως λες περιεχουν κορτιζονη και εφοσον η παιδιατρος σου ειπε να το βαζεις μονο 5 μερες σημαινει οτι τοσο πρεπει .Η ξηροτητα που εχει μπορει να ειναι και απο την κρεμα που της εβαλες η ακομα και απο το καιρο .Μηπως η θερμοκρασια στο σπιτι δεν ειναι ιδανικη πρεπει να ειναι απο 19-22 βαθμους μηπως εχει πολλη ζεστη .Εγω παντως το μονο που του εκανα ηταν να το πλενω με χαμομηλακι κανονικο και εκανε το κυκλο του και περασε.Επισης οταν ερχοντε συγγενεις ακομα και εσεις και θελετε να την εχετε αγκαλια να της εχεις μια πανιτσα και να ακουμπας πανω σας ενα πανι γιατι τα ρουχα μας ειναι συνθετικα και ακουμποντας επανω τα μωρα δεν ειναι και οτι καλυτερα , οσο δυσκολο και να ειναι μην το φυλλανε ατομα που μπορει να εχουν γενια η να ειναι αξυριστοι. Πιστευω να σε βοηθησα και ολα καλα θα πανε μεγαλωνοντας θα αγχωνετε μονη της μην τυχον και βγαλει ακμη !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα Σισυ!!

Και μενα η μικρη ειχε για κανα 2μηνο πριπου σπυθουρακια!Βρεφικη ακμη ειχε!!

Ειναι συνηθες φαινομενο στα μωρακια..μην ανησυχεις..Ε

Εμενα ο παιδιατρος μου ειχε δωσει την Elocon αλλα μου ειχε διευκρινισει να βαζω μονο οταν φουντωνει γιατι περιειχε κορτιζονη και αυτη!

Μου ειπε πως θα φυγουν απο μονα τους...

Μην ανησυχεις καθολου!!

Για την ξηροτητα μια πολυ καλυ κρεμα ειναι η atoprel της frezyderm καταλληλη για βρεφη!!

Φιλια !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SISSY ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ELOCON.Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΦΥΓΑΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia apoto blepo polla morakia to pathenoiun auto alla kathe mia sas eixe diaforetiko tropo antimetopiseis apo ton paidiatro... ti na kano... to sigouro einai oti oles xreisimopoioume xamomili.. xaxa :silly: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς της βάζουμε μόνο βαζελίνη. Ετσι είπε ο παιδίατρος. Πάντως δεν είναι κάτι ανησυχιτικό. Θα έχει βρεφική ακμή μέχρι τον 7ο ή 8ο μήνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ.ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΑΚΜΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ.ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ?

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΦΥΓΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...