Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΠΗΣ!!!!


evhdal

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΡΠΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΡΠΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΑΛΟΙΦΗ ΑΠΛΩΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fisika prota tha enimeroseis to giatro sou,,

ksero oti o erpis sta gennitika organa kanei kako sto paidi..k oxi sto prosopo..aplos prepei na mi to akoumpas katholou mi metadothei k allou,,,

plene sixna ta xeria sou..

perastika sou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΠΗΣ ΖΩΣΤΗΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.

ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πέρυσι είχε παθει η μαμά μου ερπη ζωστήρα και οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Πόναγε επί 4 μήνες. Οπότε μαλλον δεν έχεις αυτό το είδος. Με την αγωγή που κάνεις θα είσαι οκ! πόσο μεταδοτικό είναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Η ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευη καλημερα!

Να εισαι σιγουρη οτι αν ειχες ερπη ζωστηρα θα το καταλαβαινες!

Ποναει αρκετα.Εχω περασει μικροτερη και θυμαμαι οτι πονουσα.Χρειαστηκε μαλιστα να απεχω απο τις δραστηριοτητες μου για ενα μηνα μεχρι να συνελθω.

Επισης να σου πω οτι πρεπει να προσεχεις και την ευαισθητη περιοχη.Οι επαφες σου θα πρεπει να περιοριστουν γιατι ειναι ζορικα τα πραγματα σε τετοια περιπτωση.Σου το λεω γιατι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου εβγαζα συνεχεια επιχειλιο ερπητα και μου το ειχε τονισει ιδιαιτερα ο γιατριος!

Περαστικα σου ευχομαι και καλι αναρρωση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον καλη χρονια και ευχομαι να εισαι ηδη καλυτερα.Λοιπον πειδη εγω βγαζω τακτικα επιχειλυιο ερπη στο στομα κια μαλιστα εχω βγαλει και 2-3 φορες στη μυτη πρεπι να σου πω οτι πανω απο ολα πρεπι να εισαι πολλη προσεκτικοι με την καθαριοτητα , δηλαδη να εχεις δικη σου πετσετα να πλενεις παρα πολυ καλα τα χερια σου και να μην πιασεις ποτε τα ματια σου γιατι μπορει να προοκαλεσει πιθανη βλαβη . Οπως επισης αν βγαλεις στο στομα προσεχε να μην φιλας κανεναν γιατι θα κολλησουν .Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι η γνωματευση του γιατρου ηταν απλος ερπης τυπου HHV-1 η σου μιλησε για ερπη ζωστηρ; να ξερεις παντως οτι αν ειναι απλος ερπης με προσοχη και τη αγωγη θα πας μια καλα; αν ειναι ερπης ζωστηρ πες μου και θα σου πω απο τι προκαλειτε.Περαστικα και προσεχε την υγεια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω περάσει έρπητα ζωστήρα, ακριβώς πίσω από το λαιμό είχε εμφανιστεί σαν πληγή, με σπυράκια-φυσαλίδες και πονούσε πολύ! Συνήθως βγαίνει στην κοιλιά ή στην πλάτη και φυσικά στις περιγεννητικές περιοχές. Την κόλλησα στην πισίνα, καθώς ήμουν κολυμβήτρια, ή είναι και ιογενής μερικές φορές. Κολλά συνήθως ένας οργανισμός εξασθενημένος. Πιστεύω ότι είναι απλός ο δικός σου και το εύχομαι! Ο ζωστήρ είναι λίγο δύσκολος στην ανάρρωση και προσοχή μην αφήσει σημάδι. Εύχομαι να μην είναι απολύτως τίποτα! Ενημέρωσέ μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΛΟΣ ΕΡΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ.Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ.ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΦΟΥΛ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικά σου Εύη μου!!!

Όλα καλά θα σου πάνε, θέλει μόνο λίγη προσοχή από ό,τι κατάλαβα...

Καλή ανάρρωση και φιλιά στη μικρή σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...