Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αχνα τεστ εγκυμοσυνης


Asterimini

Recommended Posts

Καλημερα στην παρεα.η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 8 σεπτεμβρη και κανουμε προσπαθειες με το συζυγο εδω και λιγους μηνες.ο κυξλος μου κυμαινεται απο 21 μεχρι 26,28 μερες.εκανα το πρωτο μου τεστ στις 30 οπυ βγηκε πολυ αχνο θετικο,με δυσκολια εβλεπα τη γραμμη.την επομενη εκανα ψηφιακο που εδειξε 1-2 εβδομαδες.μενω αγγλια,οποτε πηγα στο gp οπως λενε εδω το γιατρο της περιοχης και μου εκανε τεστ,αρνητικο.μου πηρε αιμα για χοριακη οπου περιμενω τα αποτελεσματα την παρασκευη.μετα απο αυτο,εκανα αλλα δυο τεστ στο σπιτι τα οποια βγηκαν θετικα,αλλα οι γραμμες δεν ειναι πολυ εντονες.διακρινονται πολυ πιο καθαρα απο το τεστ των προηγουμενων ημερων,αλλα δεν ειναι το ιδιο εντονο οπως αυτο το χρωμα ελεγχου.σκεψεις η ιδεες κοριτσια.ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Asterimini δεν ξερωπως ειναι τα τεστ εκει αλλα λογικα παρόμοια με τα τεστ εδω πιστεύω πως ειναι.... Οταν το τεστ δείξει εστω και αχνη γραμμη ειναι θετικο αρνητικό ειναι οταν δεν φανει τιποτα απολυτος.... Καλο ειναι να περιμενεις τα αποτελέσματα της χοριακης για σιγουρια.... Αλλα γιατί αργει τοσο πολυ να βγει η χοριακη??? Εγω σε δυο ωρες την πηρα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι να ημουν κι εγω στην ελλαδα να την παρω αμεσως.θα μου φευγε το αγχος.τη χοριακη την εκανα στο δημοσιο,γι αυτο και αργει τοσο.ιδιωτικα ειναι πανακριβα και παλι αργει,αλλα λιγοτερο.ιδιωτικα θα την κανω για επαναληπτικη αν η πρωτη βγει με μικρη τιμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααααα

Ωραιοι ειναι οι αγγλοι. Δυο μερες για να βγει η χοριακη. Δηλαδη αν καποιος εχει κατι σοβαρο ποσο περιμενει κανα χρονο? Μετα λεμε για μας. Βρε κοριτσι δεν υπαρχει κανενα ιδιωτικο εργαστηριο να την κανεις?

Τι να σου πω? Με δυο θετικα τεστ μου φαινεται απιθανο να μην εισαι εγκυος. Εκτος κι αν διαβασες το αποτελεσμα μετα απο καμια ωρα. Συνηθως οι οδηγιες λενε να μην διαβαζουμε το αποτελεσμα με το περας δεκα λεπτων. Το αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως ηταν βιοχημικη κυηση και ανεβηκε λιγο η ορμονη κ μετα επεσε. Αλλα και παλι μου φαινεται απιθανο με δυο θετικα τεστ. Εγω θα εκανα αλλο ενα τεστ αυριο.

Μαλλον πρεπει να περιμενουμε τη χοριακη για το σωστο αποτελεσμα! Υπομονη!

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο κοστίζει δηλαδη??? Εγω δεκα ευρώ την πληρωσα και επειδη ηταν χαρουμενα τα νεα και ο ανδρας μου πεταξε απο χαρα εδωσε και δεκα ευρώ στην κοπελα που μου πηρε το αιμα... Τελικα εχεις δικιο vulcania λεμε για μας εδω οτι το σύστημα παει απο το κακο στο χειρότερο αλλα δεν ημαστε οι μονοι... Κανε υπομονή μέχρι την Παρασκευή δεν έχεις αλλη επιλογή. Καλη επιτυχία σου ευχομαι μακαρι να ειναι ευχαριστα τα νεα σου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια η χοριακη εδω ιδιωτικα εχει 100 λιρες.το εχω παρει αποφαση οτι ετσι κι αλλιως θα περιμενω,αλλα θα πρεπει να δω και την τιμη της χοριακης.ετσι κι αλλιως μαλλον θα κανω μια επαναληπτικη γιατι με αγχωνει λιγο το αχνο θετικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...