Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθηστε με!


μαρινιω

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας και καλη χρονια!θα ηθελα να σας ρωτησω ..το χαπι της επομενης μερας υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει στειρωση? εγω εχω παρει 2 φορες στη μεχρι τωρα και σε διαστημα 3 χρονων! υπαρχει τετοια περιπτωση?:silly: :(

δε θα ξαναπαρω ποτε!χαζομαρα μου!το ακουσα καπου και φρικαρα!:(

μαρεσουν πολυ τα μωρακια και θελω να κανω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη χρονια. λοιπον το χαπι της επομενης μερας εχει της εξης παρενεργειες:ναυτια, ταχυκαρδια , εμετους ολα αυτα βεβαια σε πολυ συντομο διαστημα απο τη ληψη του εμετους και αν κανεις μεσα σε 3 ωρες απο τη ληψη ισως να μην πιασει.Τωρα για στειροτητα δεν ξερω λογικα θα το εγραφε στη συσκευασια και αυτο που ξερω ειναι οτι μπορει μια γυναικα να το παρει 3-4 φορες , τωρα εσυ αφου το εχεις παρει σε διαστημα 3 χρονων νομιζω οτι ολα ειναι οκευ. Επισης δημιουργει και ανταραχη στο κυκλο (παρενεργεια ενοοω ), παντως το καλυτερο κατα τη γνωμη μου ειναι να πας σε ενα γυναικολογο και αν χρησιμοποιησεις καποιο ειδος αντισυλληψης και οχι το χαπι της επομενης μερας το οποιο βεβαια δεν ειναι ειναι μεθοδο αντισυλληψης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariniw mou simfwnw me tin bania...kalitera na pas se enan ginaikologo na sou dwsei metra antisilipsis afou den exeis skopo twra gia mwraki...alla eixa kai mia fili pou eixe parei ayto to xapi alla twra exei mwraki opote min anisixeis:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Den einai xapi steirotitas(!)

min fovasai...!

Einai ektaktis anagkis...

3 fores den einai polles, omws???????

Estw kai se 10 xronia,

to idio "lathos" 3 fores;;;

Isws eimai ypervoliki

(((sou zitw sygnwmi, ean eimai!)))

alla tha sou proteina

na enimerwtheis kalytera gia tis methodous

antisyllipsis...!

As prosexoume kai ligo, oloi!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρονια πολλα!δεν νομιζω να προκαλει στειροτητα,γιατι τοτε να το βγαζουν στην αγορα? η υπερβολικη χρηση δεν ειναι καλη για κανενα φαρμακο.3 φορες που πηρες,δεν ειναι πολλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!ΜΑΡΙΝΙΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.<ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ> ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΥΘΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ.ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγουρα και γώ ποτε δεν εχω ξανακουσει οτι μπορει να προκαλει στειρότητα.Πολύ καλη μου φιλη ειχε μια ατυχια και μάλιστα εις διπλόυν να σπάσει το προφυλακτικο όταν ήταν μόλις 19 και πηρε μελσα σε 2 μηνες το χάπι.Τωρα είναι 30 και εχει ενα κοριτσακι 2 χρονων. Δε στο λεω για να το παρεις συστυμα σαν μορφή αντι συλληψης αλλα για να μην φοβασαι.Σιγουρα όμως ποστευω ότι τα φαρμακα ειναι τετοιους ειδους μόνο με συμβουλή γιατρού εμπιστοσύνης και όχι αυθαιρετα επειδη καποιος ξερόλας μας το πρότεινε.

Φιλακια και προσεχε!!!

Μη σκεφτεσαι αρνητικα αλλα εχε το νου σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα! Εχω παρει και εγω στο παρελθον 2 φορες το χαπι της επομενης ημερας. Δεν ειχα κανενα συμπτωμα παρα μονο διαταραχη του κυκλου!

Και μαλιστα ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι το οποιο και επιασα με την πρωτη προσπαθεια.

Δεν εχω ακουσει κατι για στειροτητα σχετικα με το χαπι αυτο!

Να μην ανησυχεις καθολου. Απλα θα συμφωνησω με τις υπολοιπες φιλες οτι θα ηταν καλυτερο να ακολουθησεις μια πιο σιγουρη και ασφαλη μεθοδο αντισυλληψης!

Φιλικα,

Χρυσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...