Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας.

Είμαι μητέρα 3 παιδιών και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...

Περιμένω περίοδο απο τις 30 Φεβρουαρίου και έχουμε 4 Μαρτίου (2016).

Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος τις ημέρες που περιμένω την περίοδό μου ???

Και αν ναί απλά δεν μου μου έρθει περίοδος ??

Δημοσίευση

παντα ειναι πιθανο να μεινουμε εγκυος! ακομη κ στη περιοδο που λεει ο λογος! 

ισως αλλαξε  ο  κυκλος σου ..αν δε μπορεις να περιμενεις αλλο ..πηγαινε να παρεις κανενα τεστακι η να κανεις χοριακη! 

ελπιζω τουλαχιστον να ηθελες τεταρτο παιδακι αν τλκ εισαι εγκυος! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η motherof3 είπε:

Έχω κάνει 2 τέστ και ήταν αρνητικά...  ακόμη περιμένω την περίοδό μου...  τι στο καλό...

Καλησπεραααα!!!εγω εμεινα εγκυος τις ημερες π.περιμενα περιοδο!! 14οκτ εγινε η συλληψη και 20νοεμ ηρθε περιοδος αλλα ημουν εγκυος χιχιχι

Γιατι δε πας να κανεις μια β χοριακη ;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Pinacolada 2/2 γέννησε 26.01    @Emily91 4/2 - γέννησε 20.01    @Stavroula24 10/2 γέννησε 05.02   @Παρασκευαιδου 18/2   @elen. 23/2 - γέννησε 31.01   @Princess28 28/2     @melitiniღ 7/3 
    • @Elk έχεις να περάσεις πολλές ώρες αύριο στο μικροβιολογικό. Θα περιμένουμε να μας πεις τα αποτελέσματα.  Εμενα ο γιατρός μου είναι τόσο χαλαρός και ήρεμος ούτε με ζυγίζει, ούτε πίεση μου παίρνει, τον παρακαλάω να μου δώσει επιπλέον βιταμίνες δε μου κάνει τη χάρη. Μου τα είχε πει από το πρώτο ραντεβού ότι είναι δικό μου θέμα αν θα πάρω πολλά κιλά και δε πρέπει να πάρω. Βέβαια προσεχω και με βλέπει ότι δεν έχω πάρει, μετριέμαι περίπου κάθε βδομάδα με τη δική μου ζυγαριά οπότε και μπορώ να ελέγχω πως πάει. Επίσης παίρνω και τη πίεση στο σπίτι και έχω μια εικόνα, πέρα από τους αυξημένους παλμούς που έχω κάτι πρωινά μετά το φαγητό γενικά δεν έχω ανεβάσει. Τωρα σχετικά με τη καμπύλη περιμένω να μου δώσει οδηγίες αλλά βλέπω να πηγαίνω τη βδομάδα μετά τις απόκριες και όλο και κάτι θα φάω παραπάνω.  @Nannan από κούραση τίποτα δε κάνω και πάλι κουρασμένη είμαι .... Αλλά κάπου διάβασα ότι είναι πιο κουραστικό να μη κάνεις τίποτα. Από αλλα συμπτώματα καούρα έχω αρχίσει πάλι και δε μπορώ να σταθώ τα πρωινά, πίνω καθημερινά ένα φλιτζάνι ανθρακούχο με μαστίχα και είμαι καλά.  Κάποιες μέρες με πιάνουν κάτι πονακια μια αριστερά μια δεξιά αλλά μου είπαν ότι είναι με τη μήτρα που γυρίζει... Όταν αρχίσω και περπατάω μου φεύγει, γενικά όσο δε περπατάω πιανομαι.   
    • Α .να για αυτό κάνουμε εξέταση να δούμε εάν έχουμε το μικρόβιο για να πάρουμε την αγωγή 🤔 και να πιάσει. 
    • Λοιπόν διάβασα αυτά που έγραψες.    Ας ξεκινήσουμε ότι ΠΟΛΛΑ μωρά έχουν και διπλή και τριπλή περιτυλιξη και μια χαρά γεννιούνται φυσιολογικα. Εάν είναι κοντός ο λώρος συνήθως δεν μπορούν να κάνουν διπλή αλλά τεσπά .. πες και ότι είναι το θα γίνει γέννας φυσιολογικα και άλλα το βγάζουν . Να φανταστείς στα παλιά χρόνια χωρίς υπερήχους ο γιατρός έβαζε το χέρι και έβλεπε με τι φορά κατεβαίνει. Ξέρεις γτ σκέψου ότι με τέλεια διαστολή 10 χωράει ένα ολόκληρο κεφάλι.  Και αυτό να μην μπορεί να κάνει βλέπετε στη γέννα ότι επιστρέφει πίσω μπαίνεις καισαρική.  Προσωπικά όμως δεν το βλέπω ούτε για δείγμα να ισχύει . Αλλά ο κύριος θέλει το πρόγραμμα του μπορεί να θέλει να βγει κανα ραντεβού.. 🤐🤐🤐🤐🤐 
    • Εσύ εκεί Σάββατο θέλεις χαχαχαχ θα έχει κίνηση εγώ ΔΕΝ πάω θα σηκώσω τα πόδια ψηλά 😂😂😂😂 άσε που έχω 14.02 φωτογράφηση εγκυμοσύνης 😂😂😂  Εμείς εδώ μια χαρά την Δευτέρα ο μπέμπης ήταν 3130 μια χαρά  Και ακριβώς σε μια ρβδ τέτοια ώρα θα σας γράφω από την κλινική.  Με έπιασε και σαν κρύωμα πονόλαιμος κτλ εύχομαι σε μια ρβδ να μην τα έχω γτ πραγματικά θα υποφέρω στην καισαρική αν φτερνιζομαι ή Βήχω
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...