Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΕΦΙΚΟΣ Η΄ΓΙΑΓΙΑ


Recommended Posts

Κορίτσια εμαι σε μεγαλο διλημμα η μπουμπου μου ειναι 8 μηνων και τελος Φλεβαρη γυρναω στην δουλεια.Το ενα προβλημα ειναι οτι ειναι αυτοκολλητη πανω μου γιατι την κανω συνεχεια να γελαει και το αλλο ειναι οταν γυρισω για δουλεια η θα την παω σε ιδιωτικο βρεφικο ή θα ερθει η μαμα μονιμα απο το χωριο.Βρεφικο δεν θελω γιατι δεν ξερω αν τα προσεχουν η τα παρατανε μονα τους και οσο για την μαμα ενα τριτο ατομο μεσα στο ζευγαρι δεν ειναι καλο ποσο μαλλον για την μαμα μου που βαζει και λογακια και ανακατευεται παντου.Ολεσς οι γνωμεσς δεκτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΓΙΑΓΙΑ..ΔΑΓΚΩΤΟ!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

2 1 /2 ΜΗΝΩΝ.ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΑΔΕΣ.

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙΡΟ!ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΟΥΝ

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

ΧΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύη μου γειά σου...η δική μου η ΄γνώμη ειναι βρεφικός....

γιατι

Α) η μαμα σου ειναι ήδη μακρια, δεν ειναι οτι μενει κάπου κοντά σου κ θα σε βοηθούσε ούτως ή άλλως..δηλ.χρειάζεται να μετακομίσει η γυναίκα...

Β) μπορείς να ρωτήσεις για παιδικούς κ να πάρεις γνώμες...υπάρχουν κ πολύ καλοί πιστεύω κ το βράδυ θα εισαστε μόνοι στο σπίτι σας χωρίς το τρίτο άτομο...

Γ) πιστεύω οτι το παιδί στον παιδικό κοινωνικοποιείται πιο γρήγορα κ μαθαίνει αρκετά πράγματα απο το να είναι συνέχεια με την γιαγια..(φαντάσου οτι εγω εχω την μανα μου απο κάτω κ με την πρώτη ευκαιρία θα το πάω παιδικό γι αυτόν τον λόγο).....

Δ) και τέλος αφου η μαμά σου λές οτι ανακατατεύεται, εγω δεν θα το ρίσκαρα...πες οτι δεν μπορούσε με τίποτα να έρθει...τι θα έκανες ??????

αυτά...η απόφαση φυσικά δική σου....πολλά φιλιά...:P:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν θες τη γνωμη μου νομιζω οτι ειναι καλυτερα να προτιμησεις τη λυση της γιαγιας.

Η κορουλα σου ειναι ακομη πολυ μικρουλα για να τη στειλεις σε βρεφικο σταθμο.Ασε που εκει μπορει να κολλησει χιλιες δυο ιωσεις.

Σιγουρα βεβαια μια γιαγια αναμεσα στο ζευγαρι ειναι προβλημα.Ειτε ειναι η μαμα μας ειτε η πεθερα μας.Ομως σιγουρα δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι θα αγαπαει πολυ κ θα προσεχει τη μουμπου σου.

Για να μην παραξηγηθω ειμαι υπερ του παιδικου σταθμου αλλα να μεγαλωσει λιγο ακομη.

Οσο για τη μαμα σου ξεκαθαρισε τα πραγματα απο την αρχη κ να δεις που ολα θα πανε καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εύη μου συμφωνώ κ εγω με την Θεανώ απο άποψη ηλικίας αλλά αν ειναι ετσι τα πράγματα με την μαμά σου εγώ δεν θα της έλεγα να έρθει...αλήθεια..

Όσο για το οτι η μικρή έχει κολλήσει επάνω σου ειναι φυσιολογικό πιστεύω γιατί τώρα εισαι συνέχεια μαζί της κ ετσι έχει μάθει...Η γνώμη μου ειναι όμως οτι μια-δυό θα αναγκαστεί να ξεμάθει απο την στιγμή που θα αρχίσεις την δουλειά..Θα κλάψει πιστεύω στην αρχή αλλά δεν γίνεται κ διαφορετικά..ετσι δεν ειναι? Θα την βρείς την λύση σε αυτό....

Απλά ειμαι της αποψης οτι πρεπει να ειμαστε αγαπημένοι μέσα στην οικογένεια, κ η μαμα κ ο μπαμπας θα τα καταφέρουνε αν υπάρχει συννενόηση....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ 10ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΒΟΗΥΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΎΗ μου μακαρι να σε βοηθήσαμε έστω κ λίγο, αλλα θέλω πάλι να σου πώ οτι μαζί με τον άντρούλη σου μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού σας....

Νσ ειστε καλά κ ενωμένοι...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κ εδώ είμαστε ..φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΖΥΓΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δν θα σου πω τη γνώμη μου, αλλά θα μιλήσω για την δική μου περίπτωση. Μένουμε μακριά από γιαγιάδες και όταν έρχονται μένουν σε μας. Αυτό δημιουργεί ΠΑΝΤΑ εντάσεις, ακόμα και αν είναι για λίγες μέρες. Είμαι και εγώ άτομο που δεν μου αρέσει να μου λένε συνέχεια τι να κάνω και δεν το μπορώ γιατί έχουν άλλη νοοτροπία και σε τελική είναι... γιαγιάδες!

Το παιδί το πήγα σε παιδικό σταθμό μήνα Φεβρουάριο σε ηλικία 9,5 μηνών. Βέβαια οι παιδικοί σταθμοί στη Γερμανία είναι πιο ασφαλείς και πιο σίγουροι. Η προσαργμογή της μικρής ήταν σταδιακή και πήρε 2 μήνες μέχρι να την αφήσω 7 ώρες. Ήταν πολύ κολλημένη πάνω μου. Πρόσεχα κάθε της αντίδραση για να δω αν περνάει καλά ή όχι. Δεν μπορώ να πω ότι κρύωσε πολλές φορές. Ένα συναχάκι το άρπαξε με το που πήγε.

Τώρα, σχεδόν 2 χρόνια μετά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την ανάπτυξή της. Έχει φίλους, μαθαίνει τραγούδια, παίζει και ξεδίνει και φυσικά δεν μεγαλώνει με ΜΗ.

Το 2ο παιδί που θα γεννηθεί αυτές τις μέρες έχουμε σκοπό από Σεπτέμβριο να το πάμε και αυτό σε παιδικό σταθμό.

Εσύ θα αποφασίσεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πέρασα κάποιες στιγμές που είχα πολύ άγχος αλλά η όλη ιστορία δεν οδήγησε πουθενά. Τώρα είμαστε όλοι στην αναμονή και το περιμένουμε. Για την ώρα είμαι ήρεμη! Ο τοκετός είναι κοντά και πιστεύω δεν θα είμαι εγώ η πρώτη που θα γεννήσει το 2009, αλλά από τις τελευταίες του 2008!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρωτα ο θεος οταν ερθει με το καλο η μπουμπου μας και γινει 8 μηνων θα παει σε βρεφονηπιακο σταθμό,δεν υπαρχει η δυνατοτητα απο την πεθερά μου αλλα ολυτε από τη μαμά μου να την κρατήσουν στο σπίτι κατι που θα το ηθελα πολυ τουλάχιστον μεχρι να χρονισει..Γνωρίζω από φίλους που βίωσαν και βιώνουν τα ίδια ότι ο πρώτος μας χρόνος στον σταθμό θα είνα όλο αρρώστιες..δυστυχώς όμως δεν γίνεται διαφορετικά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .σιγουρα αυτο που θελεις ειναι το καλυτερο γαι τη μικρη . Σε αλλη περιπτωση θα σου ελεγα το μωρο ειναι μικρο και κρατησετο σπιτι με τη μαμα σου αλλα απο τη στιγμη που μου λες οτι υπαρχουν προβληματα σχεσης μεταξυ του συζυγου σου και της μητερα σου να μη δημιουργηθειεναση και κανει το παιδακι να νιωσει εξω απο τα νερα του . Ειναι λογικο να ειναι εξαρτημενο απο σενα εινια πολυ μικρη καθε μερα πρι ξεκινησεις τη δουλεια να φευγεις στη αρχη 5 λεπτα μετα 10 λεπτα και να ανεβαζεις την ωρα να μενει με το μπαμπα η καποιον ενηλικα που θα τη κανει να περνα ευχαριστα . Κοιτα πιασε τον αντρα σου και ρωτατον με το καλο τι προτιμα να μεινει το μωρο με τη γιαγια αλλα να ανεχετε το οτιδηποτε (ειναι σε θεση η μαμα σου να κρατησει ενα μωρο;) αν και πες του θα βαλουμε καποιους ορους αν και ειναι δυσκολο γιατι παιρνει το δικαιωμα γιατι την εχετε αναγκη και μπορει να πει την αποψη της που ισως να ειναι αντιθετη απο τη δικη σας η να στειλετε το μωρο σε ενα παιδικο που δεν ξερετε πως θα του φερονται γιατι ειναι μικρο ακι δεν μπορει αν επικοινωνησει συν το γεγονος οτι θα αρρωσταινει πολυ συχνα , να ξερεις η καλυτερη ηλικια για παιδικο ειναι μετα τα τριαμισι τεσσερα που εχουν κανει επαναληπτικα εμβολια και ο οργανισμος του ειναι πιο δυνατος.Πιασε και τη μαμα σου με το καλο και πες τη ποσο αναγκη την εχεις και εξηγεισετης με καλο τροπο οτι θελεις ηρεμια . Ευχομαι το καλυτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω τα οικονομικα σας, αλλα μια καλη λυση ειναι να της νοικιασετε μια γκαρσονιερα και να μενει, ετσι να κραταει και το παιδι.

Μια αλλη λυση ειναι να βρεις μια κοπελα να στο κραταει στο σπιτι.

Για βρεφικο νομιζω οτι ειναι πολυ μικρο.

Παντως αυτο που θελω να σχολιασω ειναι οτι οσο και αν ανακατευεται σε διαφορα η μαμα σου, της αξιζει ενα μεγαλο μπραβο που θα αφησει τη ζωη της στο χωριο για να σας βοηθησει. Μηπως θα επρεπε και ο αντρας σου να σκεφτει την θυσια που κανει για εσας και να δει λιγο πιο χαλαρα την κατασταση;

Φυσικα καταλαβαινεις οτι εφοσον κανει αυτη τη θυσια και εχετε την αναγκη της, δε μπορειτε να της βαλετε κανεναν ορο...

Παντως σκεψου το καλα πριν αποφασισεις. Εμεις μενουμε στην ιδια πολυκατοικια με την πεθερα μου και μας δημιουργει προβληματα, γιατι θελει να εχει αποψη για ολα και να κανουμε ο,τι θελει αυτη.Εαν και η μαμα σου ειναι ετσι, μην το ρισκαρεις. Στο λεω γιατι με τον αντρα μου στις αρχες τσακωνομασταν συνεχεια για την μανα του. Αν μεναμε και στο ιδιο σπιτι...θα ειχα αυτοκτονησει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eyh mou na sou pw oti exw akribws to idio problima!!!!paw gia douleia telos iouniou kai o mpempis tha einai..9.5 minvn..i mama mou den mporei giati douleuei i pethera menei sto xwrio kai fisika protimw tin pethera mou alla kai egw tha prepei na tin filoksenw spiti mou kai auto me agxvnei einai kati pou den to thelw me tipota osi gia na tis noikiaseis gkarsoniera pou leei kai i kouklitsa an eixa kai egw ayta ta lefta gia na dinw 300 e etsi...tha kathomouna sto spiti ase pou then tha thelei kai i idia nomizw oti einai ligo prosblitiko:(...diskola pragmata eyh mou....egw agxwnomai apo twra...poso makria einai auto to xwrio...den ginete mises meres sto xwrio,,,mises meres edw?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΝΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Ώπα...

εν μου αρεσει αυτό. Παιρνει ηδη τις αποφάσεις από μόνη της!!! Μάλλον καλύτερα σταθμός η κοπελα στο σπίτι και με το που θα φτιαχνει ο καιρος στο χωριο με την γιαγια, αλλά επειδή είναι δική σας επιλογή και της κάνετε την χάρη, όχι το ανάποδο.

Καλά κουράγια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Καλησπέρα! Φαντάζομαι ότι η απάντηση στο δίλημμα έχει παρθεί, γι' αυτό και ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Παρατήρησα οτι σας απασχολεί πολύ η προσκόλληση της μικρής στη μανούλα της! Είναι κάτι λογικό, στο εξής θα γίνεται όλο και εντονότερο και θα αρχίσει, επίσης, να φοβάται τους ξένους ή να αποφεύγει και οικεία πρόσωπα. Αυτό δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει σε καμία απόφαση και αν πάρετε σε σχέση με το παιδί σας. Είναι μια φυσιολογική συναισθηματική αντίδραση που παρουσιάζουν όλα τα παιδιά, σε αυτήν την ηλικία και μέχρι τους 18μήνες ζωής. Μην το αφήσετε να σας παρασύρει. Να ενημερώνετε το παιδί σας σε κάθε περίπτωση που επρόκειτο να απομακρυνθείτε από αυτό, να επιστρέφετε πάντα την ώρα που του έχετε υποσχεθεί και να έχετε υπομονή. Πάντα πριν φύγετε να του αφιερώνετε χρόνο για να λέτε το αγαπημένο του τραγούδι ή ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο του αρέσει και να μη το αφήνετε ποτέ μόνο με άτομα που δεν έχει ξανα δεί ποτέ. Ακόμα και όταν έρθει η στιγμή να πάτε στο παιδικό σταθμό, το άγχος του αποχωρισμού θα είναι μεγάλο και εσείς θα πρέπει να δείξετε μεγάλη υπομονή, σταθερότητα στις αποφάσείς σας και παράλληλα τρυφερότητα. Το παν είναι σχέσεις χτισμένες πάνω σε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Ελπίζω να πήρατε την κατάλληλη απόφαση για το μωρό σας. :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

κοριτσακια ξανανοιγω το θεμα για μια αλλη ερωτηση..

αλλα για αρχη την μικρη την εγραψα βρεφονηπιακο κρατικο για σεπτεμβρη γιατι μετα απο 4 μηνεσ συγκατοικησησ με την μανα μου κοντευω να παω στο δαφνη και μου πηγαινουν και τα ασπρα:woohoo: :silly:

ο ψυχολογικοσ πολεμοσ που εχω τωρα ειναι να αφησω την μικρη στο χωριο για 7 μερεσ:blink:

μανα και συζηγοσ εχουν κανει κομμα και με εχουν βαλει στην μεση....

και μονο που σκεφτομαι οτι θα κανω να την δω τοσεσ μερεσ τρελαινομαι...

ο συζηγοσ επιμενει οτι πρεπει να μεινουμε και λιγο μονοι μασ σασ ζευγαρι

η μανα μου οτι δεν αντεχει την ζεστη...

και εγω νοιωθω σαν να μου παιρνουν το παιδι......

πειτε την γνωμη σασ.....

απο οτι μια σκεφτομαι οτι αν γινει κατι θα σαλταρω που συμφωνησα να παει:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evhdal έγραψε:

κοριτσακια ξανανοιγω το θεμα για μια αλλη ερωτηση..

αλλα για αρχη την μικρη την εγραψα βρεφονηπιακο κρατικο για σεπτεμβρη γιατι μετα απο 4 μηνεσ συγκατοικησησ με την μανα μου κοντευω να παω στο δαφνη και μου πηγαινουν και τα ασπρα:woohoo: :silly:

ο ψυχολογικοσ πολεμοσ που εχω τωρα ειναι να αφησω την μικρη στο χωριο για 7 μερεσ:blink:

μανα και συζηγοσ εχουν κανει κομμα και με εχουν βαλει στην μεση....

και μονο που σκεφτομαι οτι θα κανω να την δω τοσεσ μερεσ τρελαινομαι...

ο συζηγοσ επιμενει οτι πρεπει να μεινουμε και λιγο μονοι μασ σασ ζευγαρι

η μανα μου οτι δεν αντεχει την ζεστη...

και εγω νοιωθω σαν να μου παιρνουν το παιδι......

πειτε την γνωμη σασ.....

απο οτι μια σκεφτομαι οτι αν γινει κατι θα σαλταρω που συμφωνησα να παει:(

kai ego se anazitisi vrefonipiakou eimai aftes tis meres....poso einia i mikri?nai meinete k ligo monoi me to suzugo...efoson empistevese ti mama sou me to moro...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ δεν συμφωνώ...

γιατί να αφήσεις το παιδί σου κάπου? Οταν πας να την δεις θα είναι άλλο παιδί, το πιο πιθανό είναι να την έχουν βγάλει απο το πρόγραμμα της...

Είμαι της άποψης οτι αν θες χρόνο με τον σύζυγο, καθυστέρησε να κάνεις παιδί. Και εμείς θέλουμε χρόνο με τον αντρούλη μου και την αφήνουμε στους γονείς και πάμε για έναν καφέ ή για ψώνια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΘΕΛΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΣΕ ΣΕΝΑ.Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ 14 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΤΛ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Κ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ !:) ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ... ΤΙ ΛΕΣ ?

Κ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...:( ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ! ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα,

να ξερεις οτι κ εγω ειμαι γενικα της γνωμης το παιδι να μενει μαζι με τους γονεις.Δεν τα εχω αφησει ποτε για 2μερο.Αυτο ειναι βεβαια γνωμη μου αν κ ξερω οτι σε πολλες δεν θ αρεσει..

Στο θεμα μας, εδω τα πραγματα αλλαζουν, διαβαζω οτι η μαμα σου ερχεται εδω για να σας βοηθαει?Δεν μπορεις να την κρατησεις καλοκαιριατικα στην αθηνα(αθηνα μενεις?)...Θα κανει καλο κ στην μικρη το χωριο.Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα σκεψου το παιδι, το πολυ πολυ αν ειναι για 7 μερες, πηγαινε κ εσυ για παρεα(αν μπορεις να παρεις αδεια)!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...