Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάλι Περίοδος


Recommended Posts

Καλησπερα σας...Πρωτη φορα γραφω σε φορουμ κ αυτο γιατι εφτασα σε σημειο να μιλησω για το θεμα μου.Ειμαι 36 ετων προσπαθω με τον αντρα μου τρια χρονια για παιδακι.Ειχα μια κυστη στη δεξια ωοθηκη ωσπου την αφαιρεσα περυσι με λαπαροσκοπηση ωσπου κ διαγνωστηκε η ενδομητριωση.Εκανα τη θεραπεια που χρειαστηκε με ενεσεις για τρεις μηνες αδιαθετησα ξανα τον οκτωβρη και στην ουσια προσπαθω 7 μηνες για παιδακι απο τη στιγμη που ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι με την ενδομητριωση ηταν δυσκολα τα πραγματα.Το θεμα ειναι οτι σημερα αδιαθετησα παλι και παλι απογοητευση νιωθω.Ολοι μου λενε να μην αγχωνομαι αλλα πως γινεται να μην στενοχωριεμαι απο τη στιγμη που πρωτη φορα θελω κατι τοσο πολυ;Εχω παρει τεστ ωορηξιας εχω κανει ενα σωρο εξετασεις πηρα δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο πηγα ταξιδακι για να χαλαρωσουμε πινω εδω και δυο μηνες Φυλικο οξυ προσπαθω αρκετα αλλα κανενα αποτελεσμα!Δεν ειναι οτι μου εχει γινει εμμονη δεν το σκεφτομαι ολες τις ημερες του μηνα απλα με πιανει το παραπονο καθε φορα που αδιαθετω!Ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Μαριαλένα καλώς ήρθες και καλώς ήρθα! και γω πρώτη φορά γράφω σε φόρουμ :-) πόσο σε καταλαβαίνω σαν να ακούω τον εαυτό μου....και το χειρότερο είναι πως όταν έρχεται η περίοδος την πληρώνουν οι γύρω...δεν ξέρω ειλικρινά τι να σου πω, όλοι λένε βγάλτο απο το μυαλό σου...το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να γίνει αυτό...

Εμένα πάλι εκείνο που με εκνευρίζει περισσότερο είναι οι φίλοι-γνωστοί  που κάποτε ήταν στην ίδια θέση με μένα είχαν της ίδιες αγωνίες για να κάνουν παιδί και τους παρηγορούσα και όταν κάνανε ξαφνικά τα ξέχασαν όλα και με φέρνουν σε δύσκολη θέση με αδιάκριτες ερωτήσεις...βλέπεις τώρα μιλούν απο θέση ισχύος..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αστα Αννα.Η ψυχουλα μας το ξερει....Εγω να σου πω την αληθεια παιρνω κ λιγους μηνες συμβουλες απο ψυχολογο και με εχει βοηθησει αρκετα θα μπορουσα να πω....Και η ιδια η ειδικος μου εχει πει οτι ανθρωποι ειμαστε σιγουρα θα στενοχωριομαστε καθε φορα που θα αδιαθετουμε ειναι φυσιολογικο...αφυσικο ειναι ομως να μας γινει εμμονη και να το σκεφτομαστε συνεχεια.Χθες για παραδειγμα ημουν πολυ χαλια αλλα δοκιμασε το εξης ισως σε βοηθησει οσο εμενα...οταν νιωθεις πολυ χαλια κανε αυτοματα την ερωτηση σε σενα...Αννα σε τι με βοηθα στο να ειμαι συνεχεια χαλια για αυτο το θεμα?Τι μου προσφερει?θα καταλάβεις πολλα....

Οσο αφορα φιλες μανα και οποιονδηποτε με φερνει σε δυσκολη θεση τους εχω βαλει πισω απο ενα τοιχο και προσπαθω να μην τους βλεπω.Για μενα μανα φιλος μου εραστης μου ειναι ο αντρας μου και κανεις δεν θελει περισσοτερο ενα παιδι εκτος απο εμας!Ελπιζω να σε βοηθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα Μαριαλένα συμφωνώ απόλυτα εγω βέβαια εχω νεύρα την μέρα που αδιαθετώ της υπόλοιπες καλά είμαι...εκτος αν συναντήσω κανέναν και μου κάνει παλι την γνωστή αδιάκριτη ερώτηση βεβαια πλέον αντι να πικραίνομαι τους απαντώ καταλήλως και το ευχαριστιέμαι γι' αυτο keep going και που θα παει καποτε θα κάτσει αλλα και αν δεν κατσει δεν θα πεθάνουμε κι όλας! το παν είναι να είμαστε καλα με τους αντρες μας και να μην αφησουμε να μας επηρεασει η κατασταση γιατι οπως και να το κανουμε το μερα παρα μέρα και με προγραμμα ειναι λιγο αγγαρεια και δεν παλευεται ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια, καλησπέρα, κι εγώ καινούρια, νιώθω και συμπάσχω με όλες! Ειμαι 33 ετών και προσπαθούμε εδώ και ένα οχτάμηνο περίπου, δίχως κανένα αποτέλεσμα, δεν σας κρύβω ότι η απογοήτευση μου τεράστια κάθε φορά που αδιαθετώ, επίσης το άγχος μου μεγάλο και ναι δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι, εκείνο που με στρεσάρει περισσότερο είναι όταν ακούω αυτο το " άντε τι κάθεστε ακόμη;" ειμαι παντρεμένη δύο χρόνια. Θέλω να καταλήξω πως τελικά η πίεση απο τον περιγυρο, έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα και φυσικά ξεσπάω όπου βρω. Περιμένω να αδιαθετήσω γυρω στις 23 και μέσα μου έχω μια μικρή ελπίδα..μεχρι βέβαια να μου έρθει περίοδος και να φάω τα μούτρα μου! Σας ευχαριστώ και να θυμάστε ότι σας νιώθω όλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια ..θα απαντησω στη Μαριλενα και εμεσα σε ολες...εμεις το Σεπτεμβρη κλεινουμε 3 χρονια προσπαθειων...κι οταν λεω προσπαθειων μιλαω για σοβαρες προσπαθεις υπο την εννοια των τεστ αρχικα ωορυξιας μετα με υπερηχους μετα με υπερηχους και ενσεις για να ξερουμε ακριβως την ωορυξια,μετα με υπερηχους ενεσεις και χαπια για πολλαπλη ωορυξια και τελος με ολα αυτα συν σπερματεγχυση...εμεις δεν εχουμε καποιο θεμα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου..εντουτοις παιδι δεν ειδαμε...μας καναν μεχρι και προταση για δωρεα σπερματος και ωαριων...δεν μπορουμε να βρουμε τι φταιει κι απλα χαρακτηριστηκαμε ως ανεξηγητα υπογονιμοι...οταν ερχεται η περιοδος απλα χανω μαζι με το αιμα και την ψυχη μου οπως ολες...μαζευω τα κομματια μου και ξεκιναω παλι...δυσκολο αλλα πρεπει να γινει...κοιταω μπροστα και το στοχο μονο...μπηκα εδω και με καλοδεχτηκαν τα κοριτσια στην ομαδα του"ποιες ξεκινησαμε εξωσωματικη παρεα"δεν ξεκινησα ακομα εξωσωματικη...εχω κανει 2 σπερματεγχυσεις και θα κανω τουλαχιστον αλλη μια...εχω παρει χαπια που μου προσθεσαν κιλα...ισως ηταν και ψυχολογικο...γενικα εχασα τον εαυτο μου κι εγω κι ο αντρας μου..καθε φορα ομως που επεφτα σκεφτομουν ολες αυτες τις γυναικες που τα καταφεραν με πολυ αγωνα...η καθεμια οικογενεια εχει κατι να αντιμετωπισει..αρρωστιες οικονομικα προβληματα κτλ...εμας μας ετυχε αυτο..κι εγω ηθελα την οικογενεια της διαφημισης του βιταμ..κι εγω ηθελα να μην εχω ιδες τι θα πει pregnyl serpafar κτλ...ομως ετυχε...σηκωσε ψηλα το κεφαλι σου και μη σταματας να βλεπεις το στοχο εστω και με ματια κλαμμενα...μη χαμηλωσεις το κεφαλι..κι εμενα με πρηζουν ολοι..η πεθερα μου μου ευχεται του χρονου με 2 μωρα(σαν να λεει πατε για εξωσωματικη)δεν το κανει απο κακο...θελουν κι εκεινοι να γινουν παππουδες...σαφως και μετραμε πρωτα εμεις ομως..κλεινουμε τα αφτια κι αν χρειαστει απανταμε...ομως τα ματια παντα στο στοχο..καθε σου αποτυχια ειναι κι ενα βημα πιο κοντα...με ψυχραιμια βημα βημα για το θαυμα σας...κοριτσακι μου..θα σου προτεινα να ρωτησεις το γιατρο για πιθανοτητα να παρεις φαρμακα για πολλαπλη ωορυξια και σπερματεγχυση ισως σε βοηθησει...αυτα απο μενα σορι για το σεντονι που εγραψα..ααα και κλεινοντας για την ιστορια να σου πω πως η κολλητη μου με ενδομητριωση(και ενδομητριωση σε πολυ σοβαρο βαθμο με μια σαλπιγγα κλειστη επιασε μωρο στα 4 χρονια μονη της μιας και δεν ειχαν χρηματα για εξωσωματικη...τα ματια στο στοχο και παμε λοιπον ολες μαζι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμένα αυτό με πονάει περισσότερο ότι ενώ δεν υπάρχει παθολογικό πρόβλημα Εντούτοις δε μπορώ να μείνω κ έγκυος, πάνω σε στιγμές απελπισίας θα προτιμούσα να υπήρχε πρόβλημα γιατί τότε ίσως να ήξερα και πώς να το αντιμετωπίσω. Και ναι...μου έγινε εμμονη ιδέα, να ψάχνω συμπτώματα και να νομίζω ότι τα έχω κιόλας..να νιώθω κάθε φορά ότι κάτι έχω μέσα μου..να το εκμυστηρεύομαι στον άντρα μου και δειλά δειλά να τον βλέπω να κρυφοχαμογελαει..και μετά να αδιαθετώ και να πέφτω σε κατάθλιψη..γιατι εγώ; γιατί σε μένα; γιατι σε άλλες γυναίκες να είναι τόσο απλό και τόσο εύκολο! Κάποιες φορές με παίρνει σοβαρά από κάτω..άλλες αναπτερώνεται το ηθικό μου μέχρι να ξαναπέσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε Νικολέτα  μεσα στο μυαλο μου είσαι όντως πολλες φορες ευχομαι να ειχα πρόβλημα γιατι θα εψαχνα να βρω την λύση χωρίς χειροπιαστό πρόβλημα τι λύση να βρείς? τελικά καταλήγω το οτι το πρόβλημα είναι μέσα στο μυαλό μου! Είναι αλήθεια οτι περνάμε όλες σχεδον την ιδια φάση αλλά και με τα κλάματα δεν γίνεται τίποτα, με το να ακούμε τους αλλους δεν γινεται τίποτα εχω κανει σχετικο ποστ σχετικα με τους αδιακριτους τυπους που μας πρίζουν ..ξέρω καλά πως είναι αλλα τελικά πότε δεν θα παψουν οι αδιακριτοι ..οταν εισαι ελευθερος σε ρωτάνε ποτε θα παντρευτεις όταν το κανεις ποτε θα κανεις παιδι και μολις κανεις ποτε θα κάνεις το δευτερο..οπως λεει και το σανταλοξιλο έχουμε τα ματια μας καρφωμενα στον στοχο και η ζωη συνεχιζεται απλά του αδιακριτους τους βαζουμε στην θεση τους και τους αποστομωνουμε δεν τους αφηνουμε να μας πληγωνουν! τελικα είναι σωστο αυτο που λενε οτι αμα δεν το εχεις περασει δεν μπορεις να καταλαβεις...οποτε απαλλασονται λογω αγνοιας και λογω βλακειας!! κουράγιο κοριτσια και αν δεν είναι σημερα θα ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα μόνο μια γυναίκα που έχει τα ίδια βιώματα μπορεί να σε νιώσει απόλυτα. Η ξαδέρφη μου προσπαθούσε πέντε ολόκληρα χρόνια, υστέρα απο εξετάσεις παρά εξετάσεις,στρες,άγχος,πίεση απο γονείς και πεθερικά,τελικά έκανε το όνειρο της πραγματικότητα! Σήμερα έχει μια κόρη δέκα ετών και ένα γιο οχτώ! Θέλω να καταλήξω πώς ακόμη κι αυτή, "ξεχνάει" τι πέρασε.. Κι όχι μόνο ξεχνάει αλλά έχει γίνει κ απόλυτη,προχθές πάνω σε μια συζήτηση μου λέει: "μη νομίζεις πως μια εξωσωματική είναι ότι καλύτερο και κυρίως πώς κανείς δεν σου εγγυάται πως ακόμη και με αυτή τη μέθοδο θα κάνεις παιδί"και συνεχίζει λέγοντας: "ξέρω γυναίκες που επίσης δεν τα κατάφεραν με εξωσωματική" ωραία συμπαράσταση τι να πω... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια πρεπει να τους δειξουμε οτι κανεις δεν το θελει περισσοτερο απο εμας..Εγω αυτες τις μερες εδωσα ενα χρονο 5 μηνων στον εαυτο μ να χαλαρωσω λιγο επειδη το περσινο καλοκαιρι το περασα ανευ περιοδου λογω θεραπειας για την ενδομητριωση και αν δεν γινει κατι...τοτε εξωσωματικη.Δεν θα σκασουμε κιολας την υγεια μας την εχουμε δεν θα τη χασουμε σκεπτομενες συνεχεια ενα παιδακι....Ειλικρινα ευχομαι σε ολες που το περνανε αυτο να το αποκτησουν συντομα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nικολέτα και γω αυτό λέω πως είναι δυνατόν ενω το εχουν περάσει αυτοί να είναι οι χειρότεροι? τελικά είναι θέμα χαρακτήρα η αδιακρισία γιατι εγω πότε ουτε παλια ρωτούσα ποτε θα κανεις παιδι κτλ... και δεν νομίζω να το κανω αυτο το λάθος μόλις κάνω παιδι να γίνω δηλ ξαφνικά  αδιάκριτη.

Μαριαλένα πρέπει να πάψουμε να τους αφήνουμε να μας επηρεάζουν ψυχολογικά γιατι αυτοί ειναι που παίζουν και ένα ρόλο στο να μην κανουμε παιδί  διοτι οταν λες θα βγω να παω μια βόλτα να ξεχαστώ ρε παιδι μου και συναντάς  2 φίλους που είχες καιρο να δεις και σε ρωτάνε και μετα σε λυπουνται και η βολτα χαλαει και η ψυχολογια και ερχεται το αγχος γιατι αυτοι εχουν παιδι στο δημοτικο και γω ακομη δεν έκανα οποτε πρεπει να προλαβω και τελικα μολις ερθει η περιοδος την πληρωνουν ολοι οι κοντινοι και συγκεκριμενα ο συζυγος με συνεπεια να χαλαει και η οικογενιακη αρμονια και αν χαλασει αυτη αντε βρες τον ξανά να σου ξανακατσει..χαχαχαχα εμένα ο ανδρας μου με λεει διχασμένη προσωπικοτητα γιατι ολες της αλλες μερες ειμαι σαικο και οταν ερχονται οι γονιμες μερες μεσα στην γλυκα...χαχαχαχαχα

Πάντως πιστεύω πως οτι ειναι να γίνει θα γίνει ..δεν ειναι τυχαιο που το πρωτο παιδι αργεί και το δευτερο ερχεται στο καπάκι γιατι πλεον εχει φύγει το αγχος....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω νιώσει απο ανθρώπους του συγγενικού μου περιβάλλοντος να χαίρονται με τη δυστυχία μου. Απο αδιάκριτες ερωτήσεις,απο ειρωνείες μέχρι και λόγια που στάζουν δηλητήριο σχετικά με αυτο το θέμα. Τα περισσότερα πίσω απο την πλάτη μας. Παιδιά, ουδέποτε έφερα άνθρωπο σε δύσκολη θέση απο τότε που θυμάμαι τον εαυτο μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα εμένα όταν μου έρχεται είμαι για να με κλαίνε οι ρέγκες! Φορτίζομαι πολύ συναισθηματικά και μετά χάνω τη μπάλα ευτυχώς που με επαναφέρει η λογική του άντρα μου. Αυτο το μήνα ποιες δεν περιμένουμε; εγώ μέχρι τέλη του μηνός..εχω ακόμη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anna και nicoletta εγώ όταν έμεινα έγκυος αντιμετώπισα μεγαλύτερη κακία από πριν γιατί κάποιοι προτιμούν να σε βλέπουν χάλια παρά να είσαι καλά. Τελικά δεν προχώρησε, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω στη γλωσσοφαγιά. Με το καλό να μείνετε έγκυες και μόνο στους πολύ κοντινούς σας να το πείτε. Στους υπόλοιπους αφού κλείσετε τον 3ο! Τελικά αδιαθετήσατε ή έχουμε ευχάριστα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια θα πω το συνηθισμενο…πραγματικα ομως ετσι γινεται..θα ερθει εκει που δεν το περιμενετε! λιγη υπομονη και πιστη χρειαζεται και ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπομονη εχουμε καμια καθυστερηση δν βλεπω!Δυστυχως ειναι κατι που δν μπορεις να το ελενξεις σε πιανει ξαφνικα η στενοχωρια...Εκει που ειμαι καλα πεφτω ξαφνικα αλλα ενταξει με εχει σωσει το χιουμορ μ κ την παλευω...Την πρωτη μερα περιοδου ομως οχι χιουμορ δν με σωζει ουτε ο θεος ο ιδιος!Μ κοβονται τα φτερα λες κ δινω καθε μηνα εξετασεις πανελληνιες κ μενω στην ιδια ταξη νιωθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nutela ευχαριστούμε και εσυ οτι επιθυμείς το ιδιο και σε σενα φράουλα ασε που αν γινει κατι ουτε στους κοντινους συγγενείς γιατι θα το πουν σε όλο τον κόσμο!χαχαχαχα (αυτοι περιμένουν πιο πολύ απο εμάς) οσο για την κακία που λες οτι αντιμετωπισες θέλω να πιστεύω οτι ήταν απο ξένους και οχι απο κοντινους σου συγγενεις γιατι αν ειναι ετσι .....τι να πω! ακομη και εμείς που δεν έχουμε ακόμη παιδί δεν ζηλεύουμε τους αλλους που έχουν ή τους μισούμε απλά στεναχωριόμαστε γιατι εμεις δεν έχουμε...ετσι δεν είναι κορίτσια?...άλλωστε δεν έχει και νόημα να έχεις κακία για κάποιον που έχει παιδί επειδή εσυ δεν έχεις.....πόσο μάλλον όταν έχεις...άλλο αν αυτοι φοβούνται να μας πουν οτι έπιασαν παιδι..(αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα) ..όσο για την ακατανόμαστη ακόμη περιμένω.....αυτες της μέρες είναι να έρθει ..ειπα όμως στον εαυτό μου αν είναι κάτι θετικό θα χαρεις εννοείται αν ομως είναι κάτι αρνητικό θα το δω θετικά και θα πω οτι τουλάχιστον θα κάνω αμέτρητα μπάνια το καλοκαίρι....τι να κάνεις ο πνιγμένος απο τα μαλλια του πιάνεται ...χαχααχχαχα θετική σκέψη και οτι είναι να γίνει :-)

1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα Αννα...κ εγω περιμενω το σαββατο κ με εχουν πιασει τα διαολια....καθαριζω κ ξανακαθαριζω το σπιτι για να ξεχαστω!Μας εχει βαρεσει κ η ανεργια και το μυαλο μ ειναι εκει δυστυχως...Ολα καλα θα πανε κ αν δεν πανε θα τα κανουμε να πανε εμεις...Η επιστημη εχει προχωρησει τι στο καλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ασε και γω στο καθάρισμα το έχω ρίξει εν τω μεταξύ τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε 2 και τον προπροηγουμενο 7 ερχεται συνηθως 4-5 μερες πιο νωρις σημερα ειναι 3 του μηνα και ποναω αλλα δεν ξέρω ποτε κάνουμε το τεστ ξερετε εσεις κοριτσια? δηλ καθηστερηση εχουμε απο την αναμενομενη ημερομηνια πχ 29 του μηνα που επρεπε να έρθει ή μετα απο της 2 που ηρθε την προηγουμενη φορά? θα σκάσωωωωωω και ποναω και ολο λεω τωρα ήρθε η σκασμένη! έχω και ενα τεστ που μου δωσε ο γυναικολογος αλλά ανάθεμα αν καταλαβάινω τιποτα ...εσεις ξέρετε πως το κάνουν αυτό ειναι σαν ενα στικακι χαρτικο και απο την μια πλευρά έχει πρασινη ταινια που αναγραφει πανω την ορμονη και στην αλλη ακρη παλι ενα αυτοκολλητο που λεει max kai μια γραμμη πειτε τιποτα αν ξερετε πληζζζζ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι εννοεις  Αννα 2 και 7?Πηγαινε σε παρακαλω στο μηνα Απριλη κ μετρα τις μερες απο την πρωτη μερα της περιοδου σου μεχρι τη δευτερη σου περιοδο...Για να καταλαβεις ποσες μερες κυκλο εχεις.Καθυστερηση υπαρχει οταν περασουν 5 μερες απο την αναμενομενη περιοδο...π.χ. αν εχεις κυκλο περιοδου 25 μερες μετα την 30η μερα θεωρειται καθυστερηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν καταλαβα καλα εχεις κυκλο 26 ημερων οποτε εφοσον δν σου εχει ερθει ακομη εχεις καθυστερηση οντως οποτε κανε το τεστ να ηρεμησεις....Καλη επιτυχιααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δηλαδη Μαριαλένα μου όπως τα  λες εχω 7 μερες καθυστέρηση( ειμαι και τουβλο στα μαθηματικα!χαχαχα) ευχαριστω πάρα πολυυυυ! λες μετα απο 4 χρόνια προσπάθειας να εχει γινει κατι? ο ανδρας μου όλο μου λεει περιμενε λιγο ακομα και περιμενε πριν κανεις το τεστ.....φοβαται ο καημενος τι έχει να αντιμετωπίσει παλι με το αρνητικο!! εγω έκανα αυτο το τεστ με την ταινια οπως ειπα αλλα επειδη δεν το ειχα ξανα κανει και δεν καταλαβα και τιποτα το πεταξα γιατι μαλλον δεν επρεπε να βγαλω αυτο το αυτοκολλητο...τωρα διαβαζα περιπου πως γινονται αυτα τα τεστ γιατι εγω ξερω μονο εκεινα με το παραθυρο (τα πλαστικα οχι τα χαρτινα).....θα με σκασει αυτος ο ανθρωπος με το περιμενε....αυριο το πρωι θα δοκιμασω το χαρτινο μπας και βγαλω άκρη! ασε και σημερα ποναω στην κοιλια και κρυώνω καλοκαιριάτικα! ισως επειδη  το μυαλο μου ειναι εκει οποτε κοιμαμαι οσο μπορω  για να μην το σκεφτομαι! ευχαριστω πολυ παντως για την απαντηση ευχομαι για ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia kalispera. Prwti fora grafw se foroum k auto gt niw8w tosi apelpisia k apogoiteusi. Mono eseis mporeite na me katalavete. Me ton antra m prospa8oume edw k ena xrono. Exoume kanei mia spermatexinsi k mia e3wswmatiki. H mia apotixia stin alli. Egw i8ela amesws na 3ekinisw 2o kiklo e3wswmatikis. O giatros m eipe pws d ginetai.. alla egw apo to na min kanw tpt protimw na prospa8w k as apotigxanw k etsi eipame g spermatexinsi pali.. o giatros d mas vrike kapoio provlima. Ektos apo to agxos m. P d mporw na to ele3w. Ekane kapoia apo esas spermatexinsi meta apo e3wswmatiki?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...