Μετάβαση σε περιεχόμενο

νομιζω πως μπορειτε να βοηθησετε


Recommended Posts

καλημερα σε ολες και συγχαρητηρια σε ολες τις νεες μανουλες!!!!Οπως πολλες απο εσας εδω στην παρεουλα μας προσπαθειτε πολυ πολυ καιρο η και λιγοτερο για ενα παιδακι,ετσι κι εγω.καθε μηνα ενω ουσιαστικα μεσα μου γνωριζω πως δεν ειμαι αναρωτιεμαι κι ελπιζω μηπως τελικα τα καταφεραμε αλλα τελικα τιποτα και φτου και απο την αρχη.καθε μηνα εχω αποριες ουσιαστικα ιδιες καθε φορα και συμτωματα (μαλλον της φαντασιας μου)που αναρωτιεμαι αν ειναι συμτωματα εγκυμοσυνης,περιοδου η φαντασιας.....σκεφτηκα λοιπον οτι θα μπορουσαν οι ηδη μανουλες να μας βοηθησουν γυρνωντας λιγο πισω τον χρονο και να μας γραψουν μερικες απο τις δικιες τους εμπειριες....ποσο καιρο προσπαθουσαν,τι εξετασεις εκαναν,αν ειχαν συμτωματα μεχρι να παρουν την θετικη απαντηση και πως ηταν αυτα....ποναγε το στηθος τους,ειχαν ταση για εμετο,ειχαν πονακια,δεκατα....η δεν ξερω τι αλλο.νομιζω πως θα ηταν πολυ ιδιαιτερη βοηθεια για ολες μας και δεν θα καναμε διαρκως τις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις.σε αναμονη για το δικο μου θετικο αποτελεσμα θα περιμενω τις απαντησεις σας και ισως περιοριστει ετσι η δικη μου αγωνια και των αλλων κοριτσιων.φιλια πολλα:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου ακομη κι αν δεν αναπτυξες το θεμα που εθεσα.γνωριζω οτι υπαρχουν απαντησεις απλα πιστευω πως θα ηταν πιο ευκολο να υπαρχουν συνοπτικα καπου ολων σας οι εμπειριες.Νομιζω πως δεν ειναι κακο.Ισα ισα θα ειναι ομορφο και κατατοπιστικο για εμας που δεν σταθηκαμε ακομη τυχερες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

΄΄Αρχικές ενδείξεις της κύησης'' είναι ένα από τα θέματα που θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατηγορία. Λιάκι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου. Ελπίζω ο Αγιος Βασίλης να φερει σε σενα, σε μένα και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν, ένα μωράκι. Καλή χρονιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dominique απο οτι καταλαβα δεν εισαι ουτε εσυ μανουλα ακομη.Σε ευχαριστω πολυ για την ευχουλα σου.ευχομαι και για εσενα μια καλη καλη καλη χρονια με το πιο ομορφο δωρακι του κοσμου.ενα μωρακι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera liaki..katarxas to proto prama pou prepei na kneis einai na sou figei to agxos k to na to skeftesai sinexeia..poso kairo prospatheis?

meta ton proto xrono prospatheias pas gia eksetaseis..pantos to agxos einai exthros tis gonimotitas..

ego doksa to theo mesa se 3 mines afou pantreytika epias paidaki k to perimeno ton febrouario..simptomata einai san ayta tis periodou..na se po tin alitheia otan prospatheis kathe sou ponos to ermineyeis opos theleis nomizontas pos eisia egios..oloi ta pername,,,

kali epitixia na exeis...k sintoma manoula

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Thuli καλημερα...σε ευχαριστω κι εσενα για το ενδιαφερον σου.Η αληθεια ειναι πως και αγχος εχω και προσπαθω πολυ καιρο 1,5 χρονο αλλα οχι συστηματικα. αλλα ειναι αυτο ακριβως που ειπες.πως καθε πονος τελικα οταν προσπαθεις ερμηνευεται σαν να ειναι εγκυμοσυνης.να εισαι καλα και με το καλο να δεχτειται το μωρουλι σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liaki mou psaksto xalara me tis eksetaseis..pantos prospathise osos mporeis na mi to skeftesia..mia pelatissa mou kses pos emeine egios??ap to agxos de epiane k molis espase to podi ksexastike k emeine egios..kalo e????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΑΚΙ,

ΚΑ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΜΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ!

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KATΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ 1-01-08 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 29-10 ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΛΕΓΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ...ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΛΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ...ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΩ.ΣΤΙΣ 29 ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝΑ...ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΕΣ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΣ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΘΗΚΑ....ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝΑ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΤΛ ΤΑ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΥΕΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ..ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ,ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2009 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

filos ifigen ησουν κατατοπιστικοτατη και σε ευχαριστω πολυ.σου ευχομαι με το καλο να παρεις αγκαλιτσα σου το μπεμπακι σου.εισαι περιπου 3 μηνων απο οτι καταλαβα.τελικα ολες πανω κατω εχουμε τις ιδιες αντιδρασεις.κι εγω καθε μηνα που περιμενω λεω μεσα μου οταν νιωθω κατι...αυτο ειναι συμπτωμα να το ξερω να το πω στα κοριτσια αν τελικα θα ειμαι πραγματι εγκυος...αλλα και σε αυτο που λεει η Thouli εχει δικιο σχετικα με το αγχος και το παραδειγμα με τη γνωστη της.γιαυτο λενε οτι οι περισσοτερες εγκυμοσυνες τυχαινουν τους καλοκαιρινους μηνες που παμε διακοπες.λυπει το αγχος απο την παρεα μαλλον!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκεια μου σε καταλαβαινω απολυτα....το εχω περασει...προσπαθουσα 2 χρονια μεχρι να ερθει στη ζωη το αγγελουδι μου..τον ενα χρονο μονη μου τον αλλο πηγα σε γιατρο μηπως εχω προβλημα...τελικα αφου αλλαξα 2-3 κρηκα τον καταλληλο που μου εδωσε την καταλληλη θεραπεια για τις πολυκυστικες και σε 3 μηνες εμεινα εγκυος...προσεξε ομως εμεινα εγκυος τον μηνα που ειχα απογοητευθει πληρως....που δεν το ειχα στο μυαλο μου...αυτο σου συστηνω και σενα να μην εχεις αγχος...εχεις παει σε γιατρο ,ειναι ολα καλα...φιλακια..και μακαρι ο καινουριος χρονος να σου φερει αυτα που επιθυμεις,,:P :P :P :P ..οσο για τα συμπτωματα πουλες εγω οταν εμεινα εγκυος το μονο που ειχα ηταν πονακια γλυκα περιοδου χαμηλα στην κοιλια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον εγω θα σου πω τα δικα μου συμπτωματα. Δεν προσπαθησα καιρο για να σου πω πως ητανε πριν. Για την ακριβεια μια φορα προσπαθησα και ητανε η μεγαλυτερη εκπληξη της ζωης μου που εκατσε με τη μια γιατι ημουνα σιγουρη οτι θα παιδευτω να μεινω εγκυος. Δεν ξερω γιατι ειχα αυτο το προαισθημα. Οταν συνελλαβα ηξερα ακριβως οτι εχω ωοριξια γιατι ο κυκλος μου ητανε ρολοι. Το μονο που με υποψιασε οτι μπορει κ να συνελλαβα ητανε οτι μετα απο 7 μερες απο τη μερα που ηρθαμε σε επαφη ειδα ροζ υγρα κατι που δεν ειχα πριν στον κυκλο μου. Αυτο εξηγειται γιατι το εμβρυο αφηνει τη σαλπιγγα κ φυτευεται στη μητρα. Οταν ητανε να μου ρθει περιοδος ειχα ολα τα συμπτωματα περιοδου που ειχα και πριν. Πονακια χαμηλα ισως λιγο πιο εντονα απο το κανονικο, ελαφρα πρισμενο στηθος, ορεξη, σπυρακια. Δεν καταλαβα διαφορα. Την ημερα που περιμενα περιοδο δεν μου ρθε κ εκανα το τεστ κ βγηκε θετικο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΑΚΙ!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΑΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. 8 ΜΗΝΕΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ. Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΑΙΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ) ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙ. ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΥΠΝΗΛΙΑ, ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΝΗΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liaki mou kalispera...i gnwmi mou einai oti se aythn thn parousa stigmi den tha eprepe na se endiaferoun tetoia pragmata giati perissotero se agxonoun....koita na to xareis kai na to apolauseis kai otan einai auto na erthei tha erthei kai tha katalabeis moni sou ta siptwmata...etsi kialliws ola einai diaforetika se kathe ginaika apo tis gonime meres...apo ta simptwmata...mexri na genniseis...akoma kai i genna;p...filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΑΚΟΥΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΗΛΕΥΩ :dry: ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΒΡΕΣ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ bourique1983 ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovanna να εισαι καλα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να μου απαντησεις.ειλικρινα το πιστευω οτι τελικα απο γυναικα σε γυναικα ολα αλλαζουν.Απλα ειμαι στη φαση των προσπαθειων..συγκεκριμενα της αναμονης αφου περιμενω περιοδο σε 4 μερες περιπου και ψαχνω απο καπου να κρατηθω.φανταζομαι πως το περασες κι εσυ αυτο το "συνδρομο"και καταλαβαινεις....φιλια και σε ευχαριστω και παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου και απο μένα. Είμαι και εγώ στη θέση σου και σε καταλαβαίνω για το άγχος που έχεις γιατί τα περνάω και εγώ. εμείς προσπαθούμε 3 χρόνια για παιδί και τίποτα. Στο περιβάλλον μου όλες έχουν μείνει έγκυοι και είμαι η μόνη. Αναγκάζομαι να πηγαίνω σε γενέθλια και χαρές και μέσα μου πενθώ για τη δική μου ΄΄ατυχία΄΄. Να δεις τι εννοώ όταν λέω άγχος!!!!! Κατάθλιψη έχω πάθει. όσο για το σύντροφο... τώρα κάπως έφτιαξαν τα πράγματα. 1 χρόνο έκανα να τον πείσω για σπερμοδιγραμμα και αφού έκανε και βέβαια δεν βγήκε πολύ καλό μετά πουυυ να πάει σε γιατρό. άλλον 1 χρόνο για να πάμε σε ουρολόγο για θεραπεία. πως να μην έχω άγχος.

Τελικά το πήρα απόφαση....

Όχι πια άγχος.... ξεχάσου κάνε πράγματα για τον εαυτό σου...

Μια φίλη μου έμεινε έγκυος, ενώ προσπαθούσε πολύ καιρό , όταν ξεκίνησε να διαβάζει για τον ασεπ των καθηγητών. πορόθηκε με το διάβασμα και ξεχάστηκε το θέμα παιδί...και έμεινε έγκυος.

Εγώ θα ξεκινήσω διάβασμα για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου... θα δώσω κατατακτήριες για Βιολόγος....και ίσως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Liaki sygnwmi an sou fanika apotomi

me tin proigoumeni mou apantisi...

Ithela na voithisw, gia na min mperdeuteis

perissotero kai oxi na se stenaxwrisw.!

Eimai 5 evdomadwn(!) kai poly xaroumeni

alla i gnwmi mou einai pws thelei:

MONO THETIKES SKEPSEIS...!!!

Tha ta katafereis sigoura

(en eti 2008 ola einai eficta)...

Kai episeis to mammyland fernei trelo gouri!!!!!!!!!!!!!!!

Egw 10 meres PRIN tin periodo

eixa idi prismeno stithos kai ponous stin koilia xamila

pou katholou DEN emoiazan me tis periodou...

Gi'auto kai eixa (10 meres prin!) thetiko self-clear

kai anevasmeni xwriaki...!

Kathe gynaika, eipame, diaforetiki, MONADIKI!!!

Kali epityxia kai xamogela... Tipota allo

kai tha exeis to "dwro" sou, syntoma!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χριστινα ξερω πως το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος αλλα κατι τα χρονια που περνανε(εχουμε σχεδον την ιδια ηληκια),κατι οι συγκηριες γεγονοτων(ολες γνωστες και φιλες της ηληκιας μου με παιδακια)κανει ακομα πιο εντονη την επιθυμια μου να γινω κι εγω μαμα κι οπως καταλαβαινεις μεγαλωνει και το αγχος μου.Υπαρχουν στιγμες που το βγαζω τελειως απο το μυαλο μου και σχεδον το παιρνω αποφαση και λεω οτι κι αν τελικα δεν γινει ποτε τουλαχιστον εχω εναν αξιαγαπητο,ανθρωπο για αντρα μου και θα φροντισω να προσαρμοσω αναλογα την ζωη μου.Αλλα ολο κατι γινεται ενα "ΣΥΜΤΩΜΑ"περιεργο ,ενας "ΠΟΝΟΣ"παραπανω...και καταλαβαινεις ...ξανα γυρναμε στα ιδια και η σκεψη τρυπωνει παλι μεσα στο μυαλο.Να σου πω τι εμαθα και πριν λιγο και ισως καθησυχασει εσενα λιγο...μια γνωστη μου εμεινε εγκυος και γεννησε πριν 1 μηνα στα 42 της το πρωτο της παιδακι.χωρις εξωσωματικες και τετοια ...εκατο της εκατο.το ειχε παρει αποφαση πια η γυναικα οτι δεν θα ειχε ποτε αυτη την τυχη.ελπιζω να τα καταφερουμε κι εμεις. Ισως σταθουμε τυχερες τους επομενους μηνες κι εχουμε ενα ευτυχισμενο 2009

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιάκι μου δεν μας πείραν τα χρόνια ΚΑΘΟΛΟΥ. Σήμερα που η γυναίκα σπουδάζει έχει ανέβει και το όριο ηλικίας.... Εμένα μια πολύ καλή μου φίλη προσπαθούσε και έμεινε έγκυος 43 χρονών. Έκανε ένα υγειέστατο αγοράκι και χάρηκα πάρα πολύ γιαυτή.

πόσο καιρό προσπαθείτε εσείς? Εξετάσεις έχετε κάνει? Συγνώμη που σε ρωτάω αλλά με την καθοδήγηση του γιατρού και χωρίς άγχος όλα θα γίνουν και αυτά που περνάμε τώρα θα τα θυμόμαστε σαν όνειρο και θα λέμε στο παιδάκι μας οτι το αγαπάμε γιατί κλάψαμε γιαυτό και οτι το περιμέναμε σα δώρο απο το θεό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χριστινα μου ...το ξερω πως εχουμε καιρο ακομα αλλα ακουω απο την αλλη και για κοπελες πολυ μικροτερες απο εμας που εχουν ηδη δημιουργησει....ακουω και οτι η γονιμοτητα προοδευτικα απο τα 30 και μετα μειωνεται σταδιακα κι οπως καταλαβαινεις ειναι λογικο να με πιανει το αγχος.Βεβαια σιγουρα η επιστημη προοδευει και οπως λενε και αλλες κοπελες εν ετη 2008 για 2009 ολα γινονται.απο την αλλη προβληματιζομαι πολυ με το γεγονος οτι παιδι στα 43 οπως η φιλη σου η στα 42 οπως η δικη μου...να ειναι καλα οι γυναικες...ειναι λιγο επιφοβο και για την μανα αλλα και για το ιδιο το παιδι.και στα 20 του χρονια να εχει μια μανα σε αυτη την ηληκια...δεν ξερω ειναι λιγο ταμπου θεμα τουλαχιστον για εμενα.Και αν το παρεις και απο την αλλη αποψη θα ζουμε για να το μεγαλωσουμε η απλα θα το φερουμε στον κοσμο.ειμαι σε ενα επαγγελμα παρεμφερες με το δικο σου και εχουν δει πολλα τα ματια μου..Εγω εχω κανει καποιες προκαταρκτικες εξετασεις και ηταν καλες.προσπαθω να πισω τον αντρα μου να κανει σπερμοδιαγραμμα και τελικα ειπαμε αν δεν εχει γινει κατι τωρα με το νεο ετος να το φροντισουμε εντατικοτερα το θεμα.Τι να πω...καθε ευχη για ολες να γινει πραγματικοτητα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιάκι γεια σου!!Ειμαι 33 χρονών και μολις πριν 2 βδομάδες έμαθα οτι ήμουν εγκυος..!!Προσπαθούσαμε περίπου 2 χρόνια..Έκανα εξετάσεις ορμονικές,σαλπιγγογραφία και ο άντρας μου σπερμοδιάγραμμα και ήταν όλες οκ.Ο γυναικολόγος μου απορούε γιατι δεν έμενα εγκυος.Την τελευταία φορα στις γόνιμες μέρες πήγα στον γιατρό μου για να δούμε πως παει η ωορρηξία και για να δούμε μήπως το ωοθηλάκιο δεν σπάει.Κάναμε υπέρυχο και μου είπε οτι είναι έτοιμο να σπάσει.Όποτε το βράδυ έγινε οτι έγινε και τελικά έμεινα εγκυος.Μια φίλη μου και αυτή προσπαθουσε αρκετό καιρο και είχε κάνει εξετάσεις οι οποίες ήταν ενταξει και έκανε και εκείνη υπέρυχο στις γόνιμες μέρες και είδαν οτι τέλικά το ωοθηλάκιο δεν έσπαγε.Της έκανε μια ένεση και τελικά έμεινε εγκυος κατευθειαν.Σε εμένα αυτο τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει γιατι έσπασε κανονικά.

Το σίγουρο είναι οτι δεν πρεπει να ανχώνεσαι..Δύσκολο αλλα πρέπει!!Επίσης πιστεύω οτι δεν χρειάζεται να περιμένει το ζευγάρι που προσπαθει, 1-2 χρονια και μετά να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν υπάρχει πρόβλημα ή οχι.

Σου εύχομαι σε σενα και τις υπόλοιπες κοπέλες το 2009 να σας φέρει ενα ή και δυο υγιές μωράκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...