Μετάβαση σε περιεχόμενο

καθε μερα ή μερα παρα μερα???


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες. Εχω μια απορια: Οι περισσοτεροι/ες λενε πως αν κανεις ερωτα καθε μερα, ή τουλαχιστον πολυ συχνα, αδυνατιζει το σπερμα και δεν μενεις εγγυος. Αλλοι ομως υποστηριζουν πως δεν πειραζει και μαλιστα το δυναμωνει. Στη διευθυνση http://www.babyhopes.com/articles/how-t ... -girl.html συμβουλευει πως για να πιασεις κοριτσι :kiss: πρεπει να κανεις ελευθερα καθε μεραμετα το τελος της περιοδου μεχρι και 2 μερες πριν την ωορρηξια. Το ιδιο εχω ακουσει και αλλου. Υπαρχει καμια που να εχει ακουσει απο σιγουρη πηγη κατι αναλογο;;;:dry: :dry: :dry: :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maru mou k go to xo akousei oti adinatizei to sperma..

epeisis exo diabasei oti an thes na kanei agori kaneis erota pio sixa eno an thes koritsi pio araia..giati to arseniko paei me pio grigorous rithmous ap oti to thiliko oario..eno to thiliko zei perisootero...se sxesi me to arseniko..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia mhn bazete kai programa imarton sto telos tha einai apla mia diadikasia !!egw ekana opote thelame alla konta stis gonimes meres pou einai tris ante tesseris to kaname ligo sixnotera .alla panta thelame kai oi duo kai eixame oreksh xoris auta ta sistatika den ginete tipota pisteuw .na pernate kala kai tha erthei to paidaki.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην καθεσαι και αναλονεσαι με τετοια.ειχα ρωτησει το γιατρο μου καποτε για αυτο και μου απαντησε πως αν ηξερε το μυστικο δεν θα ειχε 2αγορια.ασε λοιπον τις θεωριες και να απολαμβανεις την στιγμη...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΟΡΕΣ ΘΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΙΔΙ Η' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Η' ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.Είστε πολύ καλές.

Εννοείται πως δεν υπάρχουν συνταγές και θα ήταν ανόητο να πιστεύει κανείς πραγματικα πως μπορεί να επιλέξει το φύλλο του παιδιού. Απλά τέτοιου είδους απορίες έχουν να κάνουν πιο πολύ με το ότι πάντα θέλουμε να μάθουμε (από περιέργεια ή από αγωνία) κάτι παραπάνω για αυτό το θαύμα που λέγεται μητρότητα ειδικά όσες δεν το έχουμε ακόμα ζήσει. Άλλωστε, είναι αδύνατο να κλείσουμε τα αυτιά μας ,μπροστά σε οποιαδήποτε νέα πληροφορία είτε αυτή στέκει, είτε είναι χαζομάρα.

Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι μια υγιής ερωτική ζωή με το σύντροφό σου όμως δε νομίζω ότι παράλληλα μ' αυτό δε μπορείς να ενημερώνεσαι και να προβληματίζεσαι και πάνω σε άλλα θέματα (αμφισβητήσιμα και μη).

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω για το φυλλο του παιδιου, η γυναικολογος μου μου ειχε πει καποτε,οτι για να πιασεις παιδι πρεπει να κανεις ερωτα στις γονιμες μερες, μερα παρα μερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ MARU.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ..ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ..ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maru καλημέρα καλημέρα. Επειδή είμαι και εγω στη φάση προσπαθειών και τρέχω σε γιατρούς και ρωτάω το παραμικρό (έχω καταντήσει σπαστική γιατί αυτό και γιατί εκείνο) όσους γιατρούς έχω ρωτήσει μου είπαν επαφή μέρα παρά μέρα για να μην αδυνατίζει το σπέρμα.

Όσο για το φύλο του παιδιού, μακάρι να μείνω έγκυος και να έχω ένα γερό παιδάκι.... Με τόση ψυχική ταλαιπωρία που έχω υποστεί το φύλο είναι το τελευταίο....

Μάλιστα άν μείνω (λέω αν) δεν θέλω να μάθω το φύλο του παιδιού στον υπέρηχο. Ε να μην υπάρχει σασπένσ βρε κορίτσια μέχρι τη γέννηση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙ ΠΟΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ 27 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...