Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρηξιμο στο στηθος


Λιακι

Recommended Posts

καλησπερα ... γραφω για δευτερη φορα καθως την πρωτη εγραψα απο λαθος μου σε λαθος κατηγορια.αναρωτιεμαι για το ποτε φυσιολογικα ξεκιναει το πρηξιμο του στηθους σε μια γυναικα αναμενοντας την περιοδο η μια πιθανη εγκυμοσυνη.η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 25/11 και περιμενω την επομενη στις 22 με 23/12.τις πιθανες γονιμες μερες ειχαμε ερθει σε επαφη με τον αντρα μου και αμεσως μετα τις επομενες μερες ξεκινησε το πρηξιμο και ο πονος στο στηθος σαν να προκειται να αδιαθετησω.δηλαδη 14 με 15 ημερες πριν.επισης τις τελευταιες μερες εχω και ταση για εμετο .υπαρχει περιπτωση για πιθανη εγκυμοσυνη? ευχαριστω πολυ και ελπιζω σε απαντησεις σας.:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΙΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟΣ ΣΤΗΘΟΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 6η ΕΜΔΟΜΑΔΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα Λιακι και απο μενα και εγω ειχα αδιαθετησει στης 25/11 και περιμενω ξανα μαζι με σενα,ειναι πολυ νωρις ακομα για να εχεις συμπτωματα εγκυμοσυνης εμενα σημερα αρχισε να με ποναει το στηθος μου,συνηθως τα συμτωματα ξεκινανε μετα την καθυστερηση,να φανταστεις εγω μπορει να εχω και σημερα ωορρηξια 20η μερα για αυτο να με ποναει η κοιλια μου και το στηθος μου,δεν ξερω.εισαι σιγουρη για το ποτε εκανες ωορρηξια?μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ομως αν δεν ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης τοτε το πρηξιμο στο στηθος 15 μερες πριν ειναι normal?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιακη μου εχει τυχει και εμενα να εχω τοσες μερες πριν πρηξιμο και πονο στο στηθος,μπορει να ειναι και απο ωορρηξια{ειχα ρωτησει το γιατρο μου και μου το ειπε}δεν θελω να σε απογοητευσω,ελπιζω να ερθουν ολα οπως εσυ τα θελεις,αντε και γρηγορα να γινουμε μανουλες ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,

αναρωτιέμαι πώς ξεχωρίζουμε το πρήξιμο στο στήθος και τους πόνους τις περιόδου από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης. Εγώ πονάω πολύ κάθε μήνα μια βδομάδα πριν την περίοδο. Πως θα το ξεχωρίσω αν μείνω έγκυος; Είναι ακριβώς ίδιος πόνος; Σφύξιμο και να διπλώνεσαι στα δύο; Λίγο περίεργο μου φαίνεται:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maru μου,τι να σου πω δεν εχω ιδεα .....καποια διαφορα θα υπαρχει αλλα αστο τελικα καλυτερα να μην το ψαχνουμε και πολυ μαλλον δεν υπαρχουν ιδιες συνταγες ουτε για το πως θα γινουμε μαμαμαδες αλλα και ουτε για το πως θα το καταλαβουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΙΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΩ...ΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΥΓΡΑ ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΓΥΟΣ!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιακι μου δεν θελω να βγω ψευτρα αλλα κι εγω ετσι.

Εκανα ελευθερα ερωτα αμεσως μετα την περιοδο και μετα απο δυο εβδομαδες-15 μερες και, πριν αδιαθετησω ξανα το στηθος μου ηταν αφυσικα πρησμενο και θα ελεγα οτι με ενοχλουσε οποιαδηποτε επαφη.

Εβγαζα το σουτιεν και ηταν ηταν υπερβολικα δυσκολο να αντεξω το βαρος τους ενω οι ρωγες δεν ανεχονταν οποιαδηποτε αφη.Ειχα τοσο πονο που ηθελα να παρω αλοιφη - νομιζα οτι ηταν δερματικο.

Ειχα συχνοουρια και υπνηλια μετα απο 20 μερες περιπου αλλα αυτο με το στηθος ειναι το πρωτο συμπτωμα.

Σου ευχομαι ολοψυχα (ΜΑΚΑΡΙ) να εισαι εγκυος!!!

Θα χαρουμε πολυ να το μαθουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...