Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.

ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ 38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΗΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΣΟΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΑ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ,ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ , ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ.

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΞΑΝΑΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ"ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?".

"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ" ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ

"ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?"ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΗΜΟΥΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ "ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΩ?"

"ΝΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ".

"ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ??"ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ!!!!

ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΟΜΩΣ....... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ 38,9 ΠΥΡΕΤΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΝΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΧΑΡΟΥΛΙ ΘΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ" ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 23:50,ΣΤΙΣ 12:20 ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΓΥΡΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ !!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΕΥΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

ΥΓ:Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ 3,5 ΩΡΕΣ ΕΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hara μου να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!! Πραγματικά ανεπανάληπτες στιγμές!!Ανυπομονώ να τις ξαναζήσω το Μάρτιο με το καλό! Εμένα μου θύμισες με το μηχάνημα και τη μαία!!!

Εγώ της έλεγα οτι θέλω να σηκωθώ να πάω τουαλέτα..να πάω έξω να κάτσω με τον αντρούλη μου..να κάνω μια βολτίτσα βρε αδερφέ και αυτή μια κοιτούσε εμένα και μια τον καρδιοτοκογράφο και με απορία μου έλεγε: "Μπορείς να σηκωθείς?? Μα έχεις πόνο τώρα!" Κι εγώ ψιλοντρεπόμουνα και έλεγα "ααα καλάα άμα δεν κάνει":dry: Αυτη με κοιτούσε μεσα στα μάτια κι εγώ το κορόιδο!! Μου έλεγε πονάς?? Εγώ: "Πρέπει εεε?? ε καλά τότε πονάω..:blush: " το έλεγα πιο πολύ από ντροπή παρά από πόνο:laugh: :laugh: :laugh: Μυστήρια πράματα...:huh: Γι αυτό κορίτσια οι ετοιμόγεννες μην αγχώνεστε καθόλου, όλα είναι σχετικά;)

Σας εύχομαι μια εύκολη γέννα σαν τη δική μου :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hara μου, κοριτσακι μου, να σου ζησει το μικρουλι σου και παλι!! :cheer: ταλαιπωρηθηκες βρε κοπελα μου, αλλα εχεις απολυτο δικιο: η εμπειρια του τοκετου ειναι ασυλληπτη, μοναδικη, απεριγραπτη...;) και ΣΙΓΟΥΡΑ αξιζει το κοπο....;) ;)

MariaIoanna μου, σε βρισκω θεα!! μακαρι ολες οι κοπελες να φερνουν στο κοσμο ευκολα τα μωρακια τους!!!!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hara,χαρα στο κουραγιο σου!:laugh: Εγω αν ημουνα στην θεση σου θα ειχα αρχιζει να τσιριζω!:woohoo: Ομως τελος καλο,ολα καλα!Ταλαιπωρηθηκες παρα πολυ αλλα ευτυχως γεννησες ενα υγιεστατο κοριτσακι;) Να την χαιροσαστε και να την καμαρωνετε οπως επιθυμειτε!Φιλια στην μπουμπου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου ταλαιπωρηθηκες πολυ....:( :(

Τελος καλα,ολα καλα ομως!!!!

Σημασια εχει η στιγμη που πηρες το αγγελουδι σου αγκαλια!!!:)

Να σου ζησει και παλι το μωρακι σου!!!

Φιλια πολλα!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hara μου , να σας ζήσει η μπέμπα ,

να την χαίρεσται!!!

Φάνηκες δυνατή και ανταμείφθηκες ανάλογα,,, μπράβο σου...

Κάθε καλό για την οικογενειά σου!

Να μας φιλήσεις την μικρούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ ταλαιπωρια βρε Χρυσα αλλα αξιζε το κοπο ο κοριτσαρος σου!!Να σας ζησει!!!Κι εγω περιμενω απο μερα σε μερα να ζησω αυτα τα ανεπαναληπτα συναισθηματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τη χαιρεσαι κορουλα σου Χαρα μου!!Φοβερη η ιστορια σου!!Χαρας το κουραγιο σου!!Ολα πηγανε καλα κι αυτο ειναι που εχει σημασια!!Σου ευχομαι να εισαι παντα γερη και δυνατη και την επομενη φορα- οποτε τη θελησεις - να γινουν ολα χωρις απροοπτα!

Φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pwpw vre xara mou thn talaipwria sou!!:(

do3a to 8eo pou phgan ola kala

k exeis sta xeria sou ena ygiestato mwraki!!!

ontws a3izei ton kopo omws;)

na sas zhsei k pali to ageloudi sas!!!

ante na pernoume seiraaaaaaa:woohoo: :woohoo: :lol: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ:P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ.....

Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΟΣΟ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CRISTIN ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ.

ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρά μου τέλος καλό, όλα καλά κοπέλα μου ……πέρασες δύσκολα αλλά αφού ήσουν σε καλή εβδομάδα δεν υπήρχε πρόβλημα…..το καλό του μωρού και της μαμάς είναι αυτό που μετράει ……..

Να είναι γερή και ευτυχισμένη Χαρά μου, φέτος θα είναι τα ομορφότερα Χριστούγεννα για όλους σας, είμαι σίγουρη:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου να σου ζήσει και να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!

Εχω και εγώ μια κορούλα στην κοιλίτσα μου και με πήραν τα ζουμιά όταν διάβασα το "γύρνα το κεφάλι σου να δεις την κόρη σου"....

:side:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΟΥΛΙ ΜΟΥΟΥΟΥ!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!

ΧΑΛΑΛΙ Η ΠΟΝΟΙ,Ε?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει...ανεπαναληπτη στιγμη....οσο για τους πονους πρεπει να τους εχεις ξεχασει κιολας.και εγω με καισαρικη γεννησα.πονους δεν περασα καθολου.δεν με πιαναν οι τεχνητοι..αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...μια ζωη που ηρθε στον κοσμο απο σενα..να σου ζησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μωρακι σου

ολα καλα τελικα πηγαν

αυτο εχει σημασιααααααααααααααααααα

καλα σαραντα να το χαιρεσαι και να μας το φιλησεις παντου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...