Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βρεφικο γαλα


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Ειμαι καινουρια στο φορουμ. Γεννησα 3 Σεπτεμβρη και θηλασα για περιπου ενα μηνα. Για ιατρικους λογος σταμησα τον θηλασμο. Δωσαμε φρεζυλακ AC αλλα δεν της εκατσε καθολου καλα.. κακα 1 στις 4 ημερες γεμισε σπυρακια κοκκινα, γενικα δεν ηταν καλα. το αλλαζω σε νουτριμπεν απλο, κακα καθε μερα η μερα παρα μερα στην αρχη αλλα παρατηρησα οτι εβγαζε πολυ ευκολα γουλιες και οτι το βραδυ μετα το δευτερο ταισμα βογγουσε. επισης συνεχεια τεντωνε την πλατη προς τα πισω οταν την ταιζα κτλ.

μιλησα με την γιατρο, ειπα εγω να δωσω το φρισολακ κομφορτ ειπε οκ. ξεκινησα σημερα το πρωι.

ποτε περιμενω να δω διαφορα στα κακα? αμεσως? πως ειναι η διαρροια? τι κανω σε περιπτωση διαρροιας?

ανοιξα τις πιπιλες για να τρεχει γιατι ειναι πολυ πηχτο.

εχετε παρομοια εμπειρια με αυτο το γαλα?

να σας πω οτι ειναι ολιγοφαγη. δλδ ειναι 6300 και πινει καθε 3 ωρες το πολυ 120 μλ συνηθως 90. το βραδυ ξυπναει για να φαει αλλα καπως περιεργο προγραμμα δλδ απο τις 10 θα παει ως τις 3 και μετα ισως ως τις 7 αλλα αν την ξυπνησω στις 1 να την ταισω θα ξυπνησει 4 και παλι μετα 7 απλα θα φαει περισσοτερες ποσοτητες.

γενικα κατα ταλλα δεν ειχαμε καποιο θεμα δλδ φυσιολογικο μωρο με την γκρινια και με τις ιδιοτροπιες του.

ανασηκωσα και το κρεβατι με ενα μαξιλαρι και κοιμαται σε κλιση και βλεπω οτι την βολευει περισσοτερο, εννοειται οτι προσπαθω να την ρευω οσο καλυτερα μπορω. παλιοτερα την κρατουσα κανα 20λεπτο ορθια μετα το ταισμα αλλα τωρα με το κομφορτ βλεπω οτι ειναι πιο ανετη και απλα την βαζω στην καλαθουνα παλι σε μια ελαφρια κλιση! ολες οι συμβουλες καλοδεχουμενες:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλα μου να σου ζησει η κορουλα σου! Εγω ειμαι εξωτερικο κ δε γνωρίζω απο τις μαρκες που λες αλλα επειδη θηλαζω ν δίνω κ συμπληρωμα ειχα το ιδιο προβλημα! Κακα καθε 4 μερες! Μεχρι κ στον ύπνο του προσπαθουσε να κανει αλλα μονο ζορι ειχε! Οταν σκεφτηκα να αλλάξω γαλα ειδα διαφορα απο τη πρωτη μερα κ τη πρωτη στιγμη! Μολις του το εδωσα εκανε κακα αλλα ειχε ηδη να κάνει 3 μερες! Τωρα κανει 5 φορές τη μερα κ ειμαστε ησυχοι!

Να σε ρωτησω κατι που εγραψες κ δε το ξερω! Αν το μωρο δε ρευτει μπορουμε απλα να το ανασηκωσουμε? Να κοιμηθεί έτσι? Καποιες φορες κ ο δικος μου δε ρευεται κ τον βαζω στο πλαι αλλα ειναι μαλακο το κεφαλάκι κ δε θελω να το κανω συχνα! Αυτα! ! Ελπιζω λιγακι να βοηθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...