Μετάβαση σε περιεχόμενο

δευτερο παιδι


αρετη1

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι καινουρια στην ιστοσελιδα.να κανω μια ερωτηση θελω.εχω ενα παιδακι 20 μηνων αγορακι.επειδη ειναι ζωηρο ειπα να παει 2 και μετα να προσπαθησω για δευτερο.ειχα πολυκυστικες και δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος.προσπαθησα σχεδον 1 χρονο.μολις γεννησα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα εχω το ιδιο προβλημα και οτι θα μεινω πιο ευκολα.τον σεπτεμβριο ειχα μια καθυστερηση,πηγα στο γιατρο οπου μου βρηκε μια κυστη ανευ σημασιας η οποια θα απορροφιονταν απο τη περιοδο.τελευταια περιοδο ειχα 21οκτωβριου.κατα λαθος εγινε ελευθερη επαφη 3 φορες .δεν μετρησα μερες γιατι δεν τρελαινομουν για δευτερο.με μια μερα καυθστερηση εκανα ενα τεστ απο περιεργεια αλλα περισσοτερο απο ανυπομονησια επειδη εκανε η αδερφη μου που προσπαθει για μωρο.δεν ειχα ομως ουρα,μια σταγονα και εδειξε αρνητικο.το αφησα ετσι το θεμα περιμενοντας περιοδο.αυτη οχι μονο δεν ηρθε αλλα αρχισαν να μου μουδιαζουν τα χερια ,συμπτωμα της πρωτης μου εγκυμοσυνης.τι λετε να κανω να πιστεψω το τεστ η να κανω μια χοριακη μα ειμαι σιγουρη.ειναι αξιοπιστα τα τεστ//αυτα σας ζαλισα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aρετη δεν το συζητω η χοριακη ειναι οτι πιο αξιοπιστο υπαρχει;) Παντως αν εισαι εγκυος ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο ο μικρουλης σου να υποδεχτει το αδρρφακι του!Αν παλι δεν εισαι να ερθει οποτε το επιθυμειτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρετη μου τα τεστ αν βγαλουν θετικο αποτελεσμα δεν ειναι δυνατο να κανουν λαθος γιατι σημαινει οτι ανιχνευτηκε χοριακη γοναδοτροπινη.Εαν ομως βγει αρνητικο υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι λαθος γιατι μπορει να το εκανες πολυ νωρις και τα επιπεδα της χοριακης να μην ηταν αρκετα ψηλα ωστε να τα ανιχνευσει το τεστ.Εμενα ας πουμε οταν εκανα το τεστ,παρολο που ειχα 15 μερες σχεδον καθηστερηση,ισα ισα που φανηκε λιγο αχνο ροζ κι αυτο διπλα στο παραθυρο που ειχε πολυ φως.αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν αρνητικο..Απλως η συληψη εγινε 10 μερες αργοτερα απο οτι υπολογιζα κι ετσι τα επιπεδα της χοριακης ηταν ακομη πολυ χαμηλα...Για να μη ξαναδινεις λοιπον αδικα χρηματα δε πας να κανεις μια χοριακη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΕΤΗ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΩΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

ΛΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΩΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ 24 ΜΗΝΩΝ; ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ;

ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!:P

ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΙΣΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΥΤΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ 2ο,ΗΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΑΚΟΥΟ.

ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο(ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ 17 ΜΗΝΩΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ), ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ),ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ,

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΟΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ!

ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΡΕΤΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό σ/κ Αρετή μου

και αναμένουμε τα νέα της Δευτέρας,

με αγωνία!!!!!!!!!!!

Είναι ευχάριστο το να μεγαλώσει η οικογενειά σας,

συμφωνώ με την Χριστίνα83, θα έχετε παρεούλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...