Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ ωορρηξίας


alexandra_

Recommended Posts

Καλησπέρα..Ο κύκλος μου γενικά είναι περίπου 26-30 ημερών.Είχα ένα ατύχημα τον Ιούνιο και έκανα ενέσεις ηπαρίνης (αντιπηκτικές) για 5 εβδομάδες,λόγω του ότι ήμουν ακίνητη. Ο κύκλος μου μετά το ατύχημα άλλαξε,είχα τον Ιούνιο 34 μέρες,τον Ιούλιο 30,τον Αύγουστο 35(!!) και τον Σεπτέμβρη 26(!!!)..Και ειδικά στις πρώτες που έκανα και τις ενέσεις,είχα πολύ αίμα..Επειδή θέλουμε να κάνουμε παιδάκι,κατάλαβα ότι δεν μπορώ να παίζω κρυφτούλι με την περίοδο,(10μέρες είναι τεράστια διαφορά),οπότε αγόρασα τα τεστ ωορρηξίας c.b. Τα χρησιμοποίησα από την 7η μέρα και μου έδειξαν το χαμογελάκι την 13.Το έκανα και την επόμενη μέρα,και μου έδειξαν πάλι το χαμογελάκι.Εμείς ΄ηρθαμε σε επαφή την 14η μέρα και την 16η. Σήμερα,25η μέρα του κύκλου,τώρα το βράδυ έχω κάτι καφέ υγρά,και πιστεύω πως αδιαθέτησα..Εχω χαθεί λίγο..Περίμενα ότι λόγω του ότι μου έδειξε το χαμογελάκι την 13η μέρα,θα είχα ωορρηξία την 14η-15η.Άρα υπολόγιζα να αδιαθετήσω (αν δεν ήμουν έγκυος) την 28-30η μέρα. Πριν 3 χρόνια είχα μια αποβολή στον 2ο μήνα,που ο γιατρός θεώρησε ότι ήταν τυχαία και δεν μου συνέστησε καν να κάνω εξετάσεις. Εχω χαθεί λιγάκι...Δεν μου έδειξε σωστά το χαμογελάκι ή δεν κατάλαβα πως λειτουργεί? Όταν το δείχνει σημαίνει ότι ΘΑ έχεις ωορρηξία έτσι δεν είναι? Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.Οταν δείχνει το χαμογελάκι νομίζω πως θα έχεις ωορρηξία μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Εγώ όταν είχα χρησιμοποιήσει παρόμοια τέστ έτσι κινήθηκα.Κοίταξε και στις οδηγίες,πρέπει να το γράφει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...