Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζώνη Αγίας Ειρηνη Χρυσοβαλαντω,ποτε τη βγάζω;;;


Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας απο εμενα!!ευχομαι να μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατι οσο κ αν έψαξα τελικά στο Ίντερνετ δε κατάφερα σχεδόν τίποτα!!!

φοραω λοιπόν σε όλη την εγκυμοσύνη αυτή τη θαυματουργή ζωνουλα κ διαφωτιστε με όσες ξέρετε ποτε πρέπει να την βγάλω;;οταν θα γεννάω η μετά τη γέννα;;με έχει λιγο αγχωσει.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΦΟΡΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΙΑ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΩ, ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Η΄ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω παρά πολυ κοριτσι μου για την απάντηση!εγω που ειμαι εξωτερικό τωρα τι πρέπει να κάνω;;σιγουρα μηλαρακια δεν μπορω να προμηθευτών κ ειμαι ήδη 38+5!και να σου πω την αλήθεια έψαξα τόσο πολυ κ άκρη δε βρήκα!!με αγχώνει λιγουλάκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΘΕΙ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΤΕ. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΓΛΑΣΤΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγχώνομαι για τη ζώνη!αισθανομαι πολυ ανασφαλής χωρις αυτήν!καποιες τη βγάλανε μετά το τοκετό κ κάποιες λένε αυτο που μου είπες κ εσυ!να τη βγάλω για να "ελευθερωθω" δλδ στο τοκετό δε θα τη φοράω;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΧΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΣΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 9 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ. ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΩΡΑ!

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ. ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...