Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΠΤΙΣΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


anasam

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΥΣ,

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΠΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙΡΟΙ).

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ CATERING ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ; ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να σου ζήσει η μπέμπα σου.

Το Σαμαρτζής Catering θεωρείται απο τα πολύ καλά αλλά δυστυχώς είναι και τσουχτερό στην τιμή. Μπορείς όμως να πάρεις τηλέφωνο καλού κακού και να ρωτήσεις τιμές.

Αυτό που μπορώ να σου συστήσω ανεπηφύλακτα είναι το Κτήμα Ελληνικόν, στο Τατόι, λίγο μετά την πύλη του αεροδρομίου πηγαίνοντας για Βαρυμπόμπη. Εκανε τον γάμο του εκεί ο αδελφός μου πέρισυ τον Σεπτέμβρη, καθώς και η κουμπάρα μου πέρισυ τον Ιούνιο. Πολύ καλό φαγητό, και καλές τιμές. Ο εσωτερικός του χώρος είναι λιτός και μοντέρνος, χωρίς έντονα χρώματα. Ο εξωτερικός, με έναν πολύ μεγάλο κήπο, μια λιμνούλα με γεφυράκι, και φυσικά άνετο παρκινγ για τους καλεσμένους. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς, όχι μόνο για εκεί αλλά γενικά για εξωτερικούς χώρους (εκτός αν πας σε κάποια ταβέρνα με σκεπαστό κήπο), είναι πως θα χρειαστείς τέντες για τον ήλιο και αυτό θα σου ανεβάσει λίγο την τιμή.

Υπάρχει και ένα εκκλησάκι, μετά την Ερυθραία, ανεβαίνοντας για Διόνυσσο, Άνοιξη κλπ, πριν τη διαστάυρωση του Νάρκισσου. Αν θυμάμαι καλά πρέπει στρίβεις ένα φανάρι πριν τον ΟΤΕ αριστερά, ή στου ΟΤΕ, και είναι σε ένα δρόμο δεξιά στο βάθος, φαίνεται όμως. Είναι παλιό, και έχει έξω πολλά δέντρα και γρασίδι. Εκεί πριν κάποια χρόνια έκανε την βάφτιση της κόρης της μια φίλη μου και μετά είχε κάνει ένα όρθιο catering στον κήπο. Τίποτα το ιδιαίτερο, κρύο πιάτο, γλυκό και ποτό. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως λέγεται η εκκλησία. Αλλά νομίζω πως δεν θα δυσκολευτείς να την βρείς. Ανεβαίνοντας την Θησεώς, ή πριν το φανάρι του ΟΤΕ ή στον ΟΤΕ, στρίβεις αριστερά, και μετά σε κάποιο δρόμο δεξιά και την βρήκες.

Ελπίζω να σε κατατόπισα λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...