Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στραβωνει στη εστιαση το δεξι ματακι του 3 ετων εχει καμια εμπειρια?


labrinip

Recommended Posts

Καλημερα ! Εχω μια κορουλα 3 χρονων και 6 μηνων εδω και 2 περιπου μήνες οταν βλέπει τηλεοραση και οταν παει να εστιασει κατι κοντα στραβωνει το δεξι της ματακι το αληθωρίζει προς τα μεσα. Πηγα σε παιδοοφθαλμιατρο οπου εκει δεν το εκανε καθολου ειπε οτι μαλλον εχει αστιγματισμο 1 βαθμο και ισως αυτο την δυσκολευει, υπερμετρωπια εχει 2 που ειναι οκ για την ηλικια της. μας ειπε να βαλουμε γυαλια αλλα θελω και κι αλλη γωμη γιατι το παιδι δεν το κανει συνεχεια το κανει μερικες φορες και πιο εντονα οταν ειναι κουρασμενη. Εχει καμια εμπειρια? Λεω να παω και στο Παιδων και στην Χρουσου που ειναι κορυφη! Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Ειμαι και εγκυος και πρεπει πριν γεννησω να εχει λυθει το θεμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

labrinip γεια σου!

Εμένα η αδερφή μου είχα στραβισμό ("εφευγε" το ένα μάτι) και τελικά οι γονείς μου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε χειρουργείο όταν ήταν 4 ετών.. σε μερικές περιπτώσεις το μάτι επανέρχεται αλλά σχετικά σύντομα (όχι μετά από πολλά χρόνια)

ξέρω ότι χειρουργείο γίνεται μόνο σε μικρή ηλικία (κάτω των 7). Οι οφθαλμίατροι λένε ότι είναι κυρίως για "αισθητικούς" λόγους και με γυαλιά ο ασθενής βλέπει κανονικά.. αλλά ακόμη και γι'αυτό πρέπει να γίνει αν είναι σοβαρή η πάθηση... δεν είναι όμορφο να αλληθωρίζεις...

Εγώ θα σου έλεγα να επισκεφτείς και κάποιο άλλο οφθαλμίατρο και ίσως να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του για κάνα χρόνο πριν κάνετε οτιδήποτε.. μην αγχώνεσαι με τη γέννα.. κάθε πράμα στον καιρό του.. όλα καλά να σου πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...