Μετάβαση σε περιεχόμενο

αν μπορειτε να με βοη8ησετε...


gwgoyla

Recommended Posts

γεια σασ κοριτσια,8α η8ελα τη γνςμη σασ...εχω πολυκιστικεσ ωοθικεσ τελεφτεα μου περιοδοσ ηταν 26 μαιου (ναι-ναι ΜΑΙΟΥ!!!!)ΣΤΗΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ πηγαμε με τον αντρα μου στο γιατρο να συζητουσουμε για μια υποβοιθουμενη αναπαραγωγη...πριν παω κ αφου δεν ειχα ακομα περιοδο πηγα για χοριακι ελπιζοντασ να μου δωση χαπια να αδιαθετισω αφου δεν ειμουν εγκυοσ,κ ειχα πονακια περιοδου με ειδε μου ειπε οτι εκανα εκεινεσ την μερεσ ωοριξια κ να περιμενω να δω αν 8α αδια8ετισω δεν αδιαθετισα φυσηκα μαλλον τα πονακια που ειχα ηταν την ωοριξιασ....θελω να ρωτισω υπαρχη περιπτοση να εμεινα εγκυοσ μετα τη χοριακι...????να παω κ για αλλο τεστ η να περιμενω να δω...????δεν ποναω κα8ολου ομωσ να πω οτι 8α αδια8ετισω κ συνι8οσ ποναω πολυ νοριτερα απο την περιοδο σχεδον καμια 10 μερεσ...τι να κανω λετε...???ευχαριστω εκ τον προτερον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσι μου, αυτο το παθαινεισ συχνα? δλδ παντα εχεισ τοσο καθυστερημενη περιοδο ή τωρα ειναι η πρωτη φορα που σου συμβαινει?αν ειναι η πρωτη φορα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εγκυμοσυνησ που στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, αφου πηγεσ στον γιατρο σου 18 ιουλιου και ειχεσ ωοριξια εκεινεσ τισ μερεσ καλο ειναι να περιμενεισ 1-2 μερεσ ακομα και μετα να κανεισ ενα τεστακι ή χοριακη γιατι μετα την ωοριξια αδειαθετουμε σε 14 μερεσ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα πάλι μου φαίνεται χλωμό 53 μέρες μετά τη περίοδο να είδε ο doctor ωορηξία.Τελικά χάπια για να αδιαθετήσεις δε σου έδωσε;Σου πε προσπαθήστε και βλέπουμε;Και πάλι όμως από 18 Ιουλίου έχουν περάσει 20 μέρες.

Εγώ λέω κάνε το κόπο και κάνε μια χοριακή ακόμα να σαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει εγκυμοσύνη και πάρε τα χαπάκια σου να αδιαθετήσεις.Μην αφήνεις το σώμα σου να παιδεύεται τόσο καιρό με φουσκώματα κλπ.

Και συζήτησε το θέμα σου στενά με το γυναικολόγο σου,παρακολούθηση του κύκλου από την αρχή να δει αν και πότε΄γίνεται ωορηξία με τι ρυθμό μεγαλώνουν τα ωάρια,κατάσταση ενδομητρίου,φυσικά σπερμοδιάγραμμα αν δεν έχετε ήδη κάνει.Αφού προσπαθείς για παιδάκι και υπάρχει θεματάκι με το κύκλο σου μη το παλεύεις μόνη.Σκέψου αν αδιαθετείς με τέτοιους ρυθμούς έχεις πχ 6 περιόδους το χρόνο ένω άλλες γυναίκες έχουν 12 άρα λιγότερες πιθανότητες σύλληψης από μόνοι σας.Ζητήστε βοήθεια ιατρική.

Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...