Μετάβαση σε περιεχόμενο

σταφυλοκοκκος σε δερμα παιδιου. ΣΟΣ!


Recommended Posts

γεια σας,

ειμαι μια μητερα 2 αγοριων (4 και 2 χρ) και εκανα εγγραφη για να ρωτησω κατι που με απασχολει πολυ. Ο μεγαλος μου ο γιος κολαει συνεχεια σταφυλοκοκκο. οταν λεω συνεχεια εννοω συνεχεια ομως. καθε μηνα εχει νεα σημαδια στα ποδια, στα μπρατσα και τωρα και στο προσωπο παλι. Εχουμε δωσει αντιβιωση πανω απο 5 φορες το τελευταιο εξαμηνο, εχουμε κανει καλλιεργεια και καθε φορα ειναι θετικη. Εχω πια απογοητευτει. Επισης και εγω και ο αντρας μου και ο μικρος εχουμε κανει καλλιεργειες και ειμαστε αρνητικοι. Αλλα ο μεγαλος εκει! Τι ειναι και αυτο παλι! Ενταξει παει παιδικο αλλα αυτη η ευαισθησια του πια τον εχει ταλαιπωρησει πολυ!

Εχει καμια απο εσας αναλογη εμπειρια η εχει κανει κατι διαφορετικο? Νομιζω πια πως κοντευω να το αποστειρωσω το παιδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου προτεινω να δεις καποιον ειδικο περα απο τον παιδιατρο σου. Ειχα και εγω αναλογη εμπειρια με το μεγαλο μου γιο και ο σταφυλοκοκκος μας ξεχασε μετα που πηρε προφυλαξη με αντιβιωση για περιπου 2 μηνες!

προτεινω τον κ αλεξοπουλο παιδιατρο-παιδοδερματολογο που εχει ιατρειο στο ψυχικο (210 67 54 180). Εμεις αυτον ειδαμε και εμεινα ευχαριστημενη! καποιες μερες τον βρισκεις και στο νοσοκομειο αγια σοφια!

περαστικα σας και μην απογοητευεσαι! για ολα υπαρχει λυση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τον ειδαμε στο ιατρειο του χτες. μας κανονισε αρχικα να κανουμε ελεγχο στο ανοσολογικο τμημα στο αγια σοφια. μετα ειπαμε θα δουμε αν χρειαστει να τον βαλει σε χαμηλη δοση αντιβιωσης για καποιο διαστημα-αναλογα με τα αποτελεσματα. βεβαια ελπιζω να μην χρειαστει γιατι ειναι πολυ δυσκολος ο μεγαλος με τα σιροπια και θα μου βγαλει το λαδι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...