Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα Ζουζουνοπαιδα 6ου-7ου-8ου '12 τρωνε ολο το φαγακι ν15!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ελενα ωραιο ακουγεται για τα πιατα!!κριμα δεν ειμαστε κοντα να μας κερασεις κ εμας!!τα λυμπιστικα.. :D

χριστινα ναι πεταλουδες!!μου αρεσε πολυ σαν διακοσμηση κ λεω την ταιριαζει..ενω την ελεγα πριγκιπισσα αλλα δεν μου αρεσε τιποτα απο πριγκιπισσα..πολυ συνηθησμενο ειναι.

λια ναι με αντικαταβολη..αλλιως πρωι πρωι θα τους παρω τηλ..εδω που τα λεμε πιο ομορφα θα ηταν να ηταν ολα στο ιδιο θεμα ,δλδ κ οι μπομπονιερες. ;)

αριαδνη γελασα που εφτασε μεχρι την κινα η ελενα :lol::lol::lol::lol: κ για το σαπουνι :lol::lol::lol:

σε ευχαριστω για το site!!!!!!!!!!!! :)

:lol::lol::lol::lol::lol: για την εργασια!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ari :lol::lol::lol::lol: gia tin kina!!

Ari an endiaferesai gia to foremataki pes mou giati to eixa brei kai pio ftino nomizw kapou 6-7 dollaria to ena...en to metaksu leei minimum order 5 an thumamai kala...tha steiloume email na zitisoume 1...an pei den ginetai, an to theleis tha pareis kai ta 5 kai tha agorasw egw to 1 apo esena (kai gia na boithisw alla kai giati mou aresei) kai eimai sigouri oti kai alles kopeles apo to postaki pou exoun koritsi tha ithelan ena tetoio! 7 dollaria einai mono 5 eurw! kala kai na sou minoun 3 pantos mporeis kai dwro na ta kaneis kai fantasou oti kai auta pali einai toso ftina!

Xristiniw tha paw se mia baftisi ton Ioulio me thema ta stroumfakia kai mou aresei polu san thema...o ksaderfos mou to kanei kai mou eipe oti brike mprelok stroumfakia me 5 stroumfakia panw apo ena allo kineziko site...an thes to psaxnoume na to broume....

koritsia na sas pw allo ena site na psaksete...einai kai auto xondrikis kineziko....to leen www.aliexpress.com

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά μιλάμε ότι θα πήξουμε στο κινέζικο :lol::lol: Πλάκα πλάκα εγω τα είχα αποκλείσει, ενώ κάπου τα έιχε πάρει το μάτι μου αυτά τα site γιατί φοβόμουν το τελώνείο...

Ελενα... :x:x τί γλυκιά η πρόταση σου...Και μόνο που το είπες, θα σου στείλω δώρο το ένα φόρεμα :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) gia tin koukena!! xixi

Ari na sou pw kai egw an den eixa parei to nufiko pou itan teleio kai oloi nomizan oti to pira apto pio akribo magazi ton xaniwn (giati edw einai kai psonares) den tha empisteuomoun kai toso...alla einai arketa kala kai ta proionta alla kai autoi polu entaksei ferontai

Kai na sou pw kai kati...giati na tous plirwnoume edw tosa lefta...katarxin ta misa pou exoun stin Ellada kai autoi apo kinezika ta pernoun kai mas ta poulane gia italika! Ta pernoun 5 lepta kai ta poulane 5 eurw! Auta ta pougkia pou sas edeiksa ta eida se apira ellinika site!

Lela koita http://www.pupadonna.gr/index.php?optio ... &Itemid=13

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα δεν τα σνομπάρω και καθόλου μάλιστα, μακάρι να είχα λεφτά για πέταμα και να τα δινα αλλά και γω δεν θέλω και δεν μπορώ να ξοδέψω μια περιουσία!Έιχα κοιτάξει και γω για νυφικό αλλά μου είχαν πει κάτι κοπέλες ότι πρέπει να τους πω να μου το στείλουν με την ένδειξη δώρο και κάτι τέτοια προκειμένου να μην εχω θέμα με το τελωνέιο και είχα φοβηθεί γι αυτό και τα είχα αποκλείσει.

Μήπως ξέρεις κανένα site να αναλαμβάνουν εργασίες μεταπτυχιακού οι Κινέζοι??Πλάκα πλάκα λίγα θα μου πάρουν..απλά θα μου την γράψουν στα κινέζικα :lol::lol::lol:

Τα υπόλοιπα αύριο κορίτσια γιατί καίγομαι και έχω και έμπνευση σήμερα για γράψιμο και πρέπει ΚΑΠΟΤΕ να την τελειώσω!!

Φιλάκια πολλά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχετε παρει πολυ φορα ειδικα με ότι αφορά τις βαπτισεις μια χαρα σας βρίσκω πάντως!!!!!

Κορίτσια αβοκαντο θέλω να του δοκιμάσω και εγω στα σουπερμάρκετ το βρίσκεται γιατι στη λαϊκή δεν έχω βρει.

Σταυρουλα τι έκανες τελικα ...μην απογοητευεσαι μια άσχημη μερα θα ειχε ο Στρατουλης θα βρει πάλι τον ρυθμό του.

Έλενα πολυ χρήσιμες οι συνταγες για τις σαπουνοφουσκες, η κόρη μου ξετρελενεται και όταν μας τελειώνουν προσπαθω να το ξαναγεμισω με υγρό πιάτων και νερο αλλα χωρις την σωστή αναλογία δεν γίνονται φούσκες. Τα πιτσιρίκια σίγουρα θα ενθουσιαστουν με το χωνακι, έχω δει και αντί για χάρτινο να τα βάλεις κατευθείαν σε χωνακι παγωτού και τα τυλιγεις με σελοφαν ή τουλι. Αν τελικα το πουγκι ειναι σκέτο ύφασμα τοτε καλυτερα το κουτακι ;) .

Χριστίνα ωραία ιδέα τα στρουμφακια και οχι και τόσο συνηθισμένο.

Καληνύχτα γλωσσουδες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου

βλεπω τρελη ερευνα περι βαπτισης κ ολα ειναι πολυ ωραια αυτα που βαζετε

κ εμενα μου μπηκε μια ιδεα για μπομπονιερα που δε θα μου κοστισει σχεδον τιποτα αλλα δεν ξερω εαν θα τα καταφερω κ δεν ξερω κ το χρονο που θα μου παρει η καθεμια οποτε καταφερω να φτιαξω δειγμα θα σας το βαλω σκεφτηκα να φτιαξω εκρου μπεμπε παπουτσακια πλεκτα στο ενα να βαλω σατεν ροζ κορδελα στο αλλο γαλαζια κ να τα βαλω σε κουτι διαφανες με κουφετα το οποιο να το δεσω με μια ωραια κορδελα φιογκο.ετσι οπως παει το πραγμα καλοκαιρι δεν προκειται να γινει βαπτιση αρα παμε για φθινοπωρο χειμωνα εαν βρεθουν με το καλο νονοι..θελω βεβαια να δω ποσο χρονο θα μου παρει για ενα ζευγαρι κ ποσο μαλλι χρειαζεται για να δω το κοστος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σαςςςς.

Μαρία δεν μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία? :roll:

Έλενα ωραία ιδέα οι μπομπονιέρες για τα παιδάκια. Απλά εγώ προβληματίζομαι γιατί μάλλον δεν θα είναι και τόσα πολλά παιδάκια στην βάπτιση οπότε θα είναι λίγες οι διαφορετικές μπομπονιέρες και έλεγα να κάνω μία απλά να έχουν τα κορνιζάκια για τα παιδάκια και τα μπρελόκ για τους μεγάλους.

Εντωμεταξύ εγώ είμαι τρελή το ξανασκέφτομαι με το σκαντζοχοιράκι. :? Λέω μήπως του κάνω κάτι πιο αντρικό :lol: Έχω πάρει ένα λαστιχένιο φορτηγάκι που του αρέσει πολύ από τα jumbo. Αλλά για φορτηγό υπάρχει τίποτα εσείς που το ψάχνεται? :roll::roll:

Αρι η κρεμάστρα δεν μου αρέσει για τους μεγάλους γιατί δεν είναι τόσο βολική όσο το μπρελόκ. Το μπρελόκ το χρησιμοποιούν όλοι ενώ η κρεμάστρα είναι πολύ ιδιαίτερη σκέψου και τους εργένιδες άντρες που θα πάρουν μπομπονιέρα κρεμάστρα παγωτό? Λες να την κρεμάσουν στο σπίτι τους? :lol:

Είδα στο site που έβαλες κουμπαρά αυτοκινητάκι σκαραβαίο :lol::lol: Πολύ μου άρεσε.

Χριστίνα κι εγώ είχα σκεφτεί τα στρουμφάκια αλλά ήθελα ένα συγκεκριμένο στρουμφάκι και δεν το έβρισκα. Τον baby stroumph :lol:

Νάνσυ ωραίο ακούγεται αυτό που θες να φτιάξεις.

Στα δικά μας τώρα. Η χτεσινή νύχτα ήταν δραματική. Διακεκομένος ύπνος ανα 1 ώρα ο μικρός ανα 40 λεπτά με μισή ώρα εγώ μέχρι να τον κοιμίσω και να με πάρει ο ύπνος.

ο σύζυξ λέει να πάρω την παιδίατρο και να της πω ότι έφτυνε το γάλα μήπως πρέπει να πάρουμε άλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα!

Ελενα μου αρεσει πολυ το χωνακι για τα παιδακια ειναι ωραιο κ θα τα ευχαριστηθουν κ αυτα!τωρα για το κουτακι ειναι ωραιο αλλα πιο πολυ μαρεσε το πουγκι ειναι κατι διαφορετικο!ομως να ειναι πουγκι γιατι αν ειναι απλο υφασμα δεν θα το κρατησουν!κ ειναι προτοτυπο!

Αρι να το παρεις το φορεματακι που σου εβαλε η Ελενα για το μπισκοτακι ειναι τελειο κ με το θεμα που θα εχεις ταιριαζει γαντι!κ οι δικες σου μπουμπουνιερες μου αρεσαν κ οι δυο η ρακετα χωνακι παγωτο ειναι λγο τσιμπιμενη στην τιμη!αλλα κ η Σταυρουλα εχει δικιο για τον εργενη :lol::lol:

Μαρακι πιστευω να στο ακυρωσουν κ να μπορεσεις να τα παραγγειλεις απο αλου πιο φθηνα!

Νανσυ πολυ ωραια τα πλεκτα παπουτσακια!ευχομαι κ συντομα να βρεις νονους για τα μωρακια σου!

Σταυρουλα δηλαδη το βραδ προσπαθουσες να του δωσεις ξενο κ δεν επινε :?::?: μηπως να το αλλαζες :?: δεν μπορεις να το κανεις αναμικτο με το δικο σου κ σταδιακα να δωσεις ολο ξενο :?:

μαρεσει κ το σκατζοχοιρακι..απλως ταυτοκινητακι ειναι πιο αντρικο!!!

σας αφηνω παω να κανω καμμια δουλεια κ σημερα λεω ναρχισω να φτιαχνω κ βαλιτσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια.

Βλέπω εχουν παρει φωτια οι ετοιμασιες. Μετά από την ετοιμασία των δικών μας βαπτίσεων προτείνω να κάνουμε και καμια μπίζνα, να αγοράζουμε 5 λεπτά από Κίνα και να πουλάμε 5 ευρώ , τι λες Ελενα ;):lol::lol::lol:

και ξεκινώ από σένα. εμένα μου αρέσει πολύ το ποθγκί και σαν χρήση μετά απο καλεσμένο και σαν εμφάνιση και σαν εικονα τοσύνολο πολλών πουγκιών πάνω στο καλάθι. Αν κάνεις κουτάκι παρολα αυτα το 'ασπρο είναι πολύ πιο ομορφο από το πράσινο, αναδεικνύεται καλύτερα η φραουλα. Πολύ ωρα'ίες ολες οι ιδεες σου για φραουλα, ειδικα αυτή με τη μιση σοκολατενια φραουλα πανω στα πιατα.Ασε που εκρι θα μπορουσες να βαλεις και την μπομπονιερα πουγκι. Εχεις σκεφθει να ειναι κανενας αλλεργικος στη φραουλα, :lol::lol::lol:

Κατερινάκι ειδες ηθελε τσι τσι ο Νικολας, μπραβο με το μοσχαρακι. Εσυ δεν ρωτησες για τη μια κουταλια ζυμαρικα, αν ειναι για μια δοση φαγητου και οχι για δυο μερες καλα ειναι , αλλα και 1,5 να βαλεις ακομα καλυτερα. Ποσα γρ κρεατος βαζεις? δοκιμασες την ετοιμη φρουτόκρεμα? Το αβοκαντο το εχει στα σουπερ. Ειναι σκληρα, αλλα σε 2-3 μερες στο σπιτι εκτος ψυγειου μαλακωνουν. Αρχισε να κανει σαν βατραχακι ο Νικολας? :D:D Εμενα τοσο καιρο που κανουν αυτο μονο το κουαξ κουαξ τους λειπει. Εχουν ξεκινησει καινουριο κολπο παω να τις αφησω κατω στο χαλι και δεν καθονται , δεν λυγιζουν τα ποδια τους με τιποτα, θελουν να στεκονται.

Νανσυ θα συμφωνησω με την Αντωνια , μαλλον η παιδιατρος απλα δεν ξερει το αβοκαντο, γιατι η βασικη σαλτσα της μεξικανικης κουζινας η γκουακαμολε ειναι αβοκαντο λαδι λεμονι, ντοματουλα και κρεμμυδι, αλλα και σκετο με λαδι και λεμονι ειναι φανταστικο ντιπ. Μπραβο στη μπεμπουλα σου, κρυφη πληγη. Να ειναι παντα φαγανα και βολικα στον υπνο.

Χριστινακι, μποραβο για μωρακια σου για το φαγακι. πολυ ωραιο θεμα τα στρουμφακια!

Μαρία τι εγινε τελικα με την παραγγελια, την ακυρωσανε. Πολυ γρηγοροι με το φορεμα, θα εχεις οσο χρονο θες για μεταποιησεις,

Αριαδνη ξεραθηκα στο γελιο με το να αναθεσεις την εργασαι στους κινεζους, ασε τα της βαπτισης, ασχολεισαι απο βδομαδα, καλα κουραγια και καλη επιτυχια στην εργασια.

Σταυρούλα, μην απογοητευεσαι, ο Στρατουλης ειχε μια οχι τοσο καλη μερα, σε ολους συμβαινει, γι αυτο μαλλον και κοιμοταν αστατα. Οσο για το γαλα, μαλλον επειδη διαφερει απο το μητρικο εκανε ετσι. Γιατι δεν βαζεις λιγο λιφο στην απογεματινη κρεμουλα που την τρωει ευχαριστα να το συνηθισρι? Με ταφρουτα θα ναι καπως. οσο για τη θερμοκρασια υπαρχουν θερμομετρα ζαχαροπλαστικης, η και θερμος που εχουν στο καπακι ενδειξη υερμοκρασιας, αλλα κι εγω κανω αυτο που σου ειπε η ελενα. Γενικα δικιμαζε το στο χερι σου πριν το δωσεις. Βρε μπας και ηταν καυτο και δεν το επινε?

Αντωνια πως πανε οι ετοιμασιες για το ταξιδι?

Εγω αυτο με το τραπεζι το χα κανει απο την πρωτη στιγμη, στην παντα το τραπεζι και χαλί κάτω αναμεσα στους δυο καναπεδεσ και σεντονακι που το αλλαζω συχνα αφου πλενεται ευκολα. Μαξιλαρι θηλασμου απο τη μια και ενα αλλο απο την αλλη για ναμην αλωνιζουν, γιατι μπορει να μην μπουσουλαμε, αλλα παμε οπυ γουσταρουμε κωπηλατωντας.Ειναι ελεγχομενες ετσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανσυ η ιδεα σου ειναι πολυ ωραια και το αποτελεσμα στο διαφανες κουτι θα ειναι ομορφο , ιδιαιτερο και το πιο σημαντικο θα ειναι κατι φτιαγμενο απο τα χερια της μανουλας τους. Μονο που θελει χρονο. κανε ενα δειγμα και πες μας.

Σταυρουλα μαρτυρικη νυχτα ε?Παντως τις περισσοτερς φορες που ξεφευγουν την προηγουμενη απο το προγραμμα εχουμε και εμεις εφιαλτικη νυχτα. Οσο για το γαλα ειναι αρχη ακομα, παρολααυτα δεν χανεις κατι να δοκιμασρεις και καποιο αλλο, κανε αυτο με την κρεμουλα.

Αντωνια καλες ετοιμασιες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα - Πασχαλιτσακι ποσες μερες ειναι που τρωει αχλαδοκρεμα η νεραιδουλα σου? γιατι θυμαμαι πως οταν εμεις αρχισαμε μου ειχε γραψει ο γιατρος οτι την πρωτη μερα να δωσω 5 κουταλιες, τη δευτερη δεκα, την τριτη 15 και απο την εδβομαδα και μετα οσο θελει, μηπως απλα ειναι πολυ νωρις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α Ελενα σχετικα με το συγκαμα κι εμενα τα κοριτσια μεχρι προσφατως δεν ειχαν τιποτα και ανημερα Πρωτοχρονιας θυμαμαι η Μαρια αρχισε να κοκκινιζει το πιπι της και μεσα σε μια βδομαδα χειροτερεψε και τελικα με τα πολλα της εφυγε μετα απο ενα μηνα. Τωρα το εχει και η Παναγιωτα. Το συσχετιζω με τις πολλες τροφες και τα οξινα ουρα. Ειχα στεναχωρηθει πολυ αλλα δεν δειχνουν να ενοχλουνται. Ο γιατρος μου συνεστησε πλυσεις με χαμομηλι και καλέντουλα και μετα που δεν υ[ποχωρουσε μια αλλη αντησηπτικη κρεμα. Την ειχα παει τοτε θυμαμαι και σε μια γιατρο εδω αλλη για να επιβεβαιωσω οτι ειναι συγκαμα και οχι τιποτα αλλο επειδη ηταν ασχημη κοκκινιλα και μου χε πει να της δωσω κορτιζονουχα κρεμα. Δεν το κανα ομως προτιμησα τη φυσικη μεθοδο , αλλα κρατησε πολυ καιρο. ΅επισης ο γιατρος μου μου ειπε αν εχω τη δυνατοτητα να την αφηνω χωρις πανα γι ακαμποση ωρα μες στη μερα γιατι γενικως η υγρασια δνε ευνοει. Αλλα με δυο μωρα μου ταν πολυ δυσκολο να το κανων αυτο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αριαδνη :lol::lol::lol::lol::lol: για το μεταπτυχιακο!!! :lol::lol: θα τα κανεις μεταφραση google μετα !!! :lol:

λια φοβερο αυτο που εβαλες με το χωνακι κ τα ζαχαρωτα μεσα!!!

μου ακυρωσαν την παραγγελια!! :D:D

εστειλα μνμ την σοφι κ μου ειπε 1ε με θεμα πεταλουδα κ το ονομα της!

σταυρουλα μηπως οντως πρεπει να αλλαξεις το γαλα του?γιατι δεν του δινεις απο φαρμακειο π.χ σανιλακ,η νατιβα?ειναι πολυ καλα κ εμεις το πινουμε ευχαριστα κ κοιμαται ολη νυχτα..ρωτα τον παιδιατρο να σου πει..καθε 1 ωρα? :shock:

αντωνια βαλιτσα ε?αχ ποσο μου ελειψε αυτο!!!!να ετοιμαζω βαλιτσα για ταξιδακι..παρα πολυ μου ελειψε λεμε κ ας πηγαινα κ με 2 παιδια!! :D καλες ετοιμασιες!!

σοφια πλακα πλακα μηπως να κανουμε μπιζνες με κινα? :lol::lol: πως ειναι τα κοριτσακια σου?επειδη κολλησα λιγο,βαφτισατε? :D επειδη ολες μας τα λεμε με τα ονοματα γι'αυτο κολλησα τωρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α χριστινα τελεια ειναι τα στρουμφακια!!!εχει απιστευτα πολλα πραγματα για στρουμφ κ ειναι τελεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimeroudia!!! Ti kanete?

Stauro den katalaba, to bradu edwses gala h den ipie katholou??

Pisteuw oti oses markes kai na dokimaseis to idio tha kanei...einai mexri na sunithisei to kseno kai meta tha pinei oti kai na tou dwseis.... giati ksupnouse omws?? Mipws ontws bgazei kai allo domtaki??

Mari Lela to patisa egw kai mou anoikse! Gia dokimase...einai kati me to thema sou me ta zwakia!

Koritsia gia ta paidia mallon tha ftiaksw moni mou ta xwnakia...apla prepei na brw kapoio magazi pou na ftiaxnei kapoio mpiskotaki! An den brw mpiskoto isws na balw ena cupcake! Kai egw den tha exw para polla paidakia...tha einai kamia 10aria..giauto den me noiazei na tis ftiaksw...ante kai h koumpara apto kalesma tis na ferei alla 4-5...diladi upologizw maximum 15 paidakia.

Katerina nai kai egw to skeftika oti auto me ti suntagi gia tis fouskes polu xrisimo gia to logo pou eipes!!

Nancy wraia idea alla polu duskolo...tha kaneis tosa polla?? diladi an einai 100 atoma tha plekseis 100 papoutsakia?

Tony mou tha to rwtisw me to pougki an einai ufasma h oxi...

Sofia :lol::lol: gia ti mpiznes! Kai giati oxi, oi alloi pou to kanoun tosa xronia kai mas ta poulane gia xrusa einai pio eksupnoi???? Egw an apo tote pou proetoimaza gia to gamo ekana treli ereuna kai epatha plaka me auta pou ebriska pio ftina....kai den ennow mono apo kina...kai apo magazi se magazi stin Ellada! As poume gia paradeigma auta ta aspra podilatakia pou bazoun gia stolismo stous gamous kai baftiseis...epsaxna ena gia to gamo...se magazi sta Xamia to brika 85.00 kai sto internet to ebriska ekei apo 65.00 kai panw....e kai telika to brika se ena site nomizw itan apo boreia ellada apo ena magazi kai ekane kapou 25.00 eurw kai meta eksoda apostolis pige 32.00!! Terastia diafora!

Sofia an einai kanenas allergikos sti fraoula mallon tha ton autoktonisw! :lol::lol:

A! Euxaristw gia tis plirofories gia to sugkama! Kai emas exei kratisei polu kairo...apo tin arxi tis ebdomadas...ena aplo sugkama tha eixe fugei...kai itan opws eipes kai esu kokkino kai to pipi tis...twra apla tin allazw molis katalabw oti exei kanei estw kai liga tsisakia kai tin plenw kai stegnwnw kala kai tis kanw masazaki me tin kremoula...alla kai to xamomili kali idea!

Delphina wraia pou sto akurwsan! Eides ama tous enimerwseis egkaira den mporoun na min to akurwsoun

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο Μαράκι που στο ακυρώσανε!Είδες, 1 ευρώ, όπως σου είπα, τα έχει η Σοφία, και γενικά μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά της.

Σόνια, Έλενα, Σταυρούλα :x

Πάω για διάβασμα.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο διαβασμα αριαδνη!!! :) ευτυχως μου το ακυρωσαν γιατι μολις μου ειπατε 1ε με θεμα δικο μου κ ονομα,μιλαμε χτες εσκασα γιατι μου ειχαν αρεσει πολυ αυτα με τις πεταλουδες!την εστειλα e-mail κ την ρωτησα αν μπορει να μου κανει 30τμχ κ τι χρειαζεται..για να δουμε..

σοφια εχετε νονους?βλεπω πολλες θα ειμαστε μαιο ιουνιο!!!τελεια!μακαρι να πανε ολα καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντωνία εσύ τι θέμα είχες στην βάπτιση? :roll: Δεν θέλω αυτοκινητάκι φορτηγάκι θέλω ακόμα πιο αντρουα :lol:

Πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι δεν είναι το γάλα που δεν του αρέσει αλλά το μπιμπερό. :roll:

Εγώ έχω μία αμφιβολία γι'αυτό γιατί μου το έφτυνε. Της είπα να βάλω σε μπιμπερό μόνο το δικό μου να δούμε αν θα το πιει. Ναι μου λέει κάνε αυτό και βλέπουμε μην αλλάξουμε τζάμπα γάλα.

Σοφία αποκλείεται να ήταν καυτό γιατί είχα δοκιμάσει ένα κάρο μπιμπερό μπας και το πιει οπότε κρύωσε με την μεταφορά. Το έβαλα στην κρέμα και ενώ έβαλα και λιγότερη ποσότητα κρέμας στο πιάτο απ'ότι συνήθως μου άφησε κιόλας. Δηλαδή το έτρωγε απλά πιστεύω ότι αν δεν είχε το γάλα θα έτρωγε περισσότερο κρέμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα εσύ είχες πάρει το μπιμπερό που μοιάζει με στήθος από εξωτερικό? Είχε κάνει δουλειά? Δεν θυμάμαι τι μας είχες γράψει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!!  Εμείς σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση του γιου μιας φίλης και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, πάντα κλαίω στις βαφτίσεις μόλις ακούσω το κλάμα του μωρού 🥹🥹 Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα γιατί για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μυστήριο κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά 🌈🌈 Το δικό μου μωράκι, και άλλο ένα μέσα στην κοιλίτσα!! Τι άλλο να ζητήσω, εκτός από το να μου τα προσέχει η Παναγία; Ήταν γενικά έντονη μέρα και την χάρηκα πολύ ♥️ Και τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε και εμείς τα βαφτίσια και ανυπομονώ 🥹🥹 Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες να νιωσετε αυτήν την συγκίνηση και ευτυχία που ένιωσα εγώ ειδικά σήμερα, να γεμίσουν οι αγκαλιές σας υγιή μωράκια και να κλείσουν όλες οι πληγές. Όλα τα δάκρυα να είναι μόνο από χαρά 🙏🙏🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...