Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα Ζουζουνοπαιδα 6ου-7ου-8ου '12 τρωνε ολο το φαγακι ν15!!!!


Recommended Posts

Βουλα!! :lol::lol::lol:

Πολυ ωραια ιδεα!Τοτε να μου στειλεις πολλες μπομπονιερες!!! :lol::lol::lol:

Τονυ δεν πινει νερο ο Τασης?Δεν ξερω αν εχει να κανει με το θηλασμο...Ο Στρατος πχ πινει και νερο μπολικο,και θελει και λιγο βυζακι μεσα στη μερα για να κοιμηθει.Εχει στανταρ ωρες μεσα στη μερα που περνει 2 μικρους υπνακους.

Συμπληρωμα βυζι του δινω οταν δεν ειμαι σιγουρη οτι χορτασε,ή οταν τα βγαλει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χαχαχα :lol::lol::lol::lol: τελεια ιδεα Σταυρουλα..τετοια μπομπονιερα θα θελουν ολοι :D

δεν μπορω να τον κοιμισω αν δεν πιασει εστω λιγο το στηθος.εχω δοκιμασει κ το καροτσι κ με τραγουδακια κ με μουσικη.ειναι πολυ αναποδος.δεν κλαιει τυπου γκρινιαζει..αλλα λες κ τον σφαζω..εγω νομιζεις δεν θελω να κοιμαται κ αλλιως :?::?: σημερα προσπαθησα κ την πιπιλα το μεσημερι αλλα δεν επιασε!καταρχην ανα ξυπνησει κ δεν με δει εκει γινετε χαμος!σας τα επριξα με τον μικρο τεσπα.μεγεια το κινητο

Λια ωραια η φωτο μαρεσει πολυ!Λια στην διαρκεια της μερας ο δικος σου κοιμαται χωρις στηθος :?::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βουλα το κινητο κρεμασε το στο λαιμο...μη το χασεις κι αυτο! :D

Τονινο,το αναζηταει για να κοιμηθει το μεσημερι.Οχι οτι λυσσαει αλλα αν το εχει ευκαιρο τραβαει μπλουζα και κανει εναν ηχο ανυπομονησιας,δεν ξερω πως να το περιγραψω,σαν γελιο και τσατιλα μαζι,διακεκομμενο!Χτες το μεσημερι που νυσταξε,τον ειχε αγκαλια η φιλη και της τραβαγε τη μπλουζα να φαει βυζι! :lol::lol:

Αλλα οταν συμβαινει,πιπιλαει πολυ λιγο και τον παιρνει ο υπνος αμεσως.Οταν τον κρατανε αλλοι,κοιμαται και σε αγκαλια,χωρις βυζι.Αν τον κραταω εγω δεν του αρκει η αγκαλια!

Εχει τυχει επισης να κοιμηθει και μονος του,αλλα ηταν εξαιρεση! :D

Παω να διαβασω Κριστιαν Γκρευ.... ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εμενα ακριβως το ιδιο κανει οταν τον εχω αγκαλια..νευριαζει γελαει ολα μαζι μεχρι να παρει αυτο που θελει!μετα μολις κοιμηθει τον βγαζεις η τον αφηνεις εκει :?: αντε καλο διαβασμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λέλα για το νέο αβαταρ :lol::lol:

Μου αρέσει που όλες ξεκινήσαμε με τα μωρά και τώρα βάζουμε φωτογραφίες που μας εκφράζουν :D:D

ΑΝτωνία δεν μας πρήζεις καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που περνάς. Εγώ βασικά στην θέση σου θα έδινα συμπλήρωμα γιατί θα του μείνει ψυχολογικό στο τέλος. Αν ήταν εύκολο παιδί θα σου έλεγα θήλασέ τον και 2 χρόνια αλλά είναι πολύ σημαντικό να κοιμούνται τα μωράκια μας την νύχτα. Μαμ κακά και νάνι δεν λένε? ;)

Εγώ που σε είχα στηρίξει στον θηλασμό, εγώ σου λέω για συμπλήρωμα τώρα. :D

Λέλα περισσότερο φόβαμαι μην μου το κλέψουνε παρά αν θα το χάσω.

Εσύ έχεις κρεμασμένη την πιπίλα του γι'αυτό :lol:

Έλενα το έχεις το βιντεάκι μέσα στο πισι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα πολύ ωραία αυτά που μου έβαλες.Θα το μελετήσω αναλυτικά αυτό το site?Υπάρχει θέμα με τελωνείο?Η κάνω χαζή ερώτηση?

Και η Εβελίνα στην φώτο καταπληκτική!Έχει το ύφος του νικητή!

Λία, τέλειο το άβαταρ που έβαλες!

Πείτε μου και μένα πως μπαίνει το βίντεο βρε παιδιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ΑΡΙ!!!!!

Ακυρο προς το παρον το διαβασμα....ο Στρατος θελει να μου σκισει το βιβλιο!

Ελενα,η μικρη θεά Εβελινα μοιαζει στο μπαμπα τελικα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλα η Εβελινα!!!!τελεια!κ γω δεν ξερω να βαζω βιντεο αλλιως θα σας ειχα βαλει κ γω!

περιμενουμε οδηγιες!

εμενα κοιμηθηκε ο μικρος!να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει σημερα του εδωσα αργα το απογευματινο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε ποτε γράψατε τοοοοοσες σελιδες απο το μεσημερι :o:o:o

Έλενα το ξεκοκαλισες το σάιτ βλέπω !!!!το φορεματακι με τα cupcakes και την καφε κορδέλα τέλειο!!! Μου αρεσει πολυ και η ιδέα για τα γλυφιτζουρια ή και σαν γρανιτες παγωτακια αλλα πως θα τα διατηρησεις καλοκαιριατικα?

Αριαδνη τα γραμμάρια τα βλέπω απο τη ζυγαριά :lol::lol: νομίζω σαν ποσότητα καλα είσαι θα δεις να βγαίνει 150-180γρ και βλέπεις ποσο τρώει το μπισκοτακι.

Σταυρουλα μεγεια τους υπνοσακους φαίνεται ότι έπιασε το κόλπο και κοιμάται καλα ο Στρατουλης μπράβο μπράβο! Για την πεθερα δεν σχολιάζω....Για το γάλα αυτο να κανεις ξεκινά με το ποτηράκι αφου του ειναι πιο γνώριμο απο το νερο, θα περιμένουμε εντυπώσεις απο την πρώτη προσπάθεια.

Χριστίνα καλη αρχη και με τις κρέμες, μην υπολογίζεις τωρα γεύματα καθε τέσσερις ώρες υπολόγιζε καθε τρεις με τρεισιμηση γιατι αλλιώς δεν βγαίνει, νομίζω πρέπει 5 γεύματα να κάνουν την μερα και οχι 4, το δικο μας προγραμμα ειναι 10:30-11 φρούτα 2:30 -3:00 φαγητο και κατα τις 18:00 κρέμα γάλα το πρωι κατα τις 8-8:30 και το βραδυ κατα τις 21:30 και τη νύχτα όταν ξυπνήσει .

Λια βάλε τον Τουλη να θηλαζει και αν έχεις θηλαστρο βγάλε και με αυτο να το προλαβεις! Εγω είμαι αδιαθετη ήδη οπότε είπαμε πιάνει και διαδικτυακα :lol::lol::lol: και για τον Τουλη να γλυκό κοιτάζει τα σουτιέν :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ela Ari! Thema me to telwneio den eixa otan pira to nufiko kai ekane 200 dollaria diladi 150 eurw....twra apo ekei paraggeila kai ta mpalonia kai den nomizw na exw kapoio thema...

Lia den einai apo ta paidia pou les einai idia h mama h idia o mpampas...exei kai apo tous duo mas...apla isws san prwti matia na moiazei tou suzuks epidi exei stroggulo proswpo anw emena einai pio oval...:)

Pantws apo fwto pou imoun egw mwro mou moiazei...alla kai sto suzuks moiazei pou itan mwro...ti na pw? den kserw exw akousei pantws oles tis ekdoxes!

Stauro nai sto pc ta ebala ta videakia! apla den kserw pws na ta anebasw!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol: είστε απίστευτες για τους δονητες

Αντωνία θα μεγαλώσει που θα παει, εμένα τωρα με τα γεύματα δεν θελει στήθος μέσα στην μερα και κοιμάται και μόνος του εκει που παίζει ή στην αγκαλια, το βραδυ ομως δεν έχω επιχειρήσει να τον κοιμησω χωρις στήθος, απο την ώρα που άρχισα να σας διαβάζω ειναι στο ζιζι 40 λεπτα τωρα και συνεχίζει...... Και τη νύχτα όσες φορές ξυπνήσει τον βάζω στήθος δεν είμαι ακομα έτοιμη για κάτι αλλο.

Πάω να δω φωτο εβελινας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol::lol: καλε τι σας επιασε σημερα? :lol::lol::lol: σταυρουλα ασε κ εγω πατησα στο site για να δω μπαλονια κ πατησα φουσκωτα..ξερετε τι μου εβγαλε? :shock: ενα φουσκωτο φουξ με ενα πεος στη μεση!!! :lol::lol::lol::lol: τον λεω τον αντρα μου κοιτα.... :D αν χρειαστει να σου κοψω τα κακαλα(αν με απατησει το ειχα πει αυτο) /πλακα κανω/θα παρω αυτο λεω κ θα κανω ντοινγκ ντοινγκ :lol::lol::lol:

δεν μπορω να βρω τα μπαλονια..τα εχασα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα εγώ έχω φτιάξει λογαριασμό στο youtube όπου τα ανεβάζω εκεί και μετά μου δίνει λινκ.

Η Εβελίνα όλα τα λεφτά. Ζηλεύω και λιγάκι ανυπομονώ να μου τα κάνει και μένα αυτά παρόλο που θα τρέχω από πίσω :D . Και το κουκλάκι πολύ γλυκούλι να το χαίρεστε :D

Κοριτσάκια τζίφος με το γάλα. Όμως όχι για τον λόγο που φαντάζεστε. :lol: Δεν του άρεσε η γεύση. Με το μπιμπερό δεν είχαμε πρόβλημα. Οπότε λέω από αύριο να του το βάζω με την κρέμα δημητριακών που δεν έχει γάλα για να συνηθίσει την γεύση.

Ερώτηση: Πως καταλαβαίνετε ότι το γάλα έχει πάει στους 50 βαθμούς για να ρίξετε την σκόνη? :roll:

Τελικά έφαγε κρέμα αντί για γάλα και θήλασε. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η νύχτα. :roll:

Έλενα θα μπορούσες να έχεις θέμα με το τελωνείο γιατί είναι από Κίνα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Ξυπνήσαμε 6μιση ώρα. Πολύ βάρβαρη αυτή η ώρα.

Τώρα που έχω αρχίσει και κοιμάμαι μου κακοφαίνεται να ξυπνάω τόσο πρώι :lol::lol:

Ο μικρούλης χτες ξύπνησε ή μάλλον έκλαιγε στον ύπνο του και ευτυχώς που πήγα να τον δω γιατί είχε τσίσα παντού. Στα σεντόνια στο φορμάκι στον υπνόσακο. Είχε παγώσει το καημένο.

Οπότε τον άλλαξα και ξύπνησε αναγκαστικά. Αν του άλλαζα μόνο πάνα δεν θα ξύπναγε όταν του έβγαλα το φορμάκι εσώρουχο ξύπνησε.

Σκέφτομαι να βάλω γάλα στα φρούτα του αλλά δεν ξέρω αν κάνει που τα φρούτα θα είναι σε θερμοκρασία δωματίου και το γάλα ζεστό. Λογικά μόλις το βάλω στα φρούτα θα κρυώσει αλλά μετά κάνει να το πιει ή χαλάει? :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα!

Σταυρουλα κ εμεις την ιδια ωρα ξυπναμε καθε μερα!για τα φρουτα που ρωτας δεν ξερω γιατι δεν το εχω ξανακανει.δεν του αρεσε το γαλα ε :?::?: φανταζομαι θα δοκιμασεις κ αλλα γαλατα μεχρι να καταληξεις σε καποιο που του αρεσει.

κ εγω χθες βραδυ οσες φορες ξυπνησε επιχειρησα να δωσω πιπιλα κ γινιταν επανασταση! θα συνεχισω τις προσπαθειες!

Σταυρουλα γιατι του φευγουν τσισα απο την πανα :?: εμενα δεν μου συμβαινει αυτο ποτε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια μου

δε σας προλαβαινω πια

εμεις ολα καλα τιποτα νεοτερο τρωμε ολο τπ φαι μας κ κοιμομαστε ακομα αρκετα

εγω βαζω 5 φρουτα μισα κ τρωνε κ τα δυο αλλα δεν αφηνουν κουταλια κ σιγα σιγα θα μεγαλωνω τις ποσοτητες κρεμα η μπεμπα τρωει 1,5 πιατο κ ο μπεμπης τρωει 1 πως γινεται να τρωει περισσοτερο η μπεμπα κ να ειναι πιο αδυνατη δεν ξερω :lol::lol: μαλλον επειδη κανει κακα της πιο συχνα δοξα το θεο καμια σχεση στο φαγητο με τη σαντυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εστε μου γιατι να μη μπορεις να βαλεις γαλα;εγω στην αρχη που δεν εβαζα πορτοκαλι εβαζα λιγο ζεστο νεροαπλα δεν ξερω γευστικα πως θα ειναι.αλλα να μου πεις αλλοι βαζουν αυγο το γαλα θα χαλασει την κρεμα;

κ εμενα κατουριεται καμια φορα κοκονα μαλλον εχουμε μεγαλο πουλι :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...