Μετάβαση σε περιεχόμενο

neogniki akmi


marinakari

Recommended Posts

kalispera manules ke mi,

legome marina ke echo mia korula 40 imeron tora ke pera apo tous kolikous emfanisame sto prosopaki mas spirakia mikra mikra ke o giatros apo to tlf orise pos ine kati poli normal gia vrefi ke prokite gia kati parodiko ego aplos na pleno kalla to prosopaki tou..simfonite ke esis me ola afta i na kano kati parapano??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι!!!

Είχε και εμένα ο μικρός μου και ναι είναι συνηθισμένο....

αλλά ΜΗΝ πλένεις συχνά το πρόσωπο, ούτε κομπρέσες με χαμόμηλο. Την φουντώνει περισσότερο. Το είδα και έμπρακτα αλλά με διαβεβαίωσε και νεογνολόγος.

Εμένα είχε ξεκινήσει από τα μαγουλάκια και κάθε μέρα γέμιζε μέχρι που έγινε όλο του το πρόσωπο ένα σπυρί... :cry: Επειδή λοιπόν ήταν έντονη ακμή του έβαζα την anti-acne cream της hydrovit και πέρασε. Αλλά για να καθαρίσει τελείως πέρασε μήνας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maryloo se efcharisto gia to email sou..

na sou po ke ego tin alithia chtes pou den tis eplina to prosopaki idi simera vlepo mia areosi ke vasika otan piano to magulaki tis vlepo oti echune pos na to po tora, san na echune kserathi..dld vlepo kati tis kalitero simera ke se efcharisto poli gia tin simvuli sou..ok den tha tis pleno poli to prosopo oute kremules enidatikies oute tpt ke echi o theos...

makari na giani grigora,

filika marina

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Και εμένα είχε ο γιος μου όταν ήταν πολύ μικρός. Τον έπλενα κανονικά στο πρόσωπο, όσο έπρεπε και σιγά σιγά με τον καιρό έφυγαν. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν θυμάμαι τι κρέμα του έβαζα..ίσως και bebanthol αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι κατι πολυ συνηθισμενο που θελει απλη περιποιηση με ενυδατικη....

το ειχε και εμενα η μικρη μου και ειχε κρατησει κανενα μηνα...

βεβαια ο γιος της αδελφης μου που παρουσιασε κατι παρομοιο το ειχε για κανενα 6μηνο. Τον ειχε παει σε εναν γνωστο παιδοδερματολογο τον κ Αλεξοπουλο που της ειχε πει οτι ηταν σμηγματοροικη δερματιτιδα και οτι θα κρατουσε παραπανω χρονικο διαστημα απο την απλη ακμη-στο λεω σε περιπτωση που το δεις οτι επιμενει η κατι σε προβληματιζει για να παρεις μια δευτερη γνωμη απο εναν ειδικο..

να χαιρεσαι τη μικρουλα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει η μικρούλα σου!

Κι ο δικός μου είχε εμφανίσει νεογνική ακμή. Δεν είναι τίποτα, ο παιδίατρος μου είπε να το αφήσω και θα περάσει μόνο του και όντως πέρασε. Είναι λίγο άσχημο, γιατί μοιάζουν με σπυριάρηδες εφήβους, αλλά τίποτα το ανησυχητικό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sas efcharisto poli koritsia gia tis apantisis sas sto thema mou,

mechri stigmis vlepo pos pame kalla..areosane arketa ke osa minane (ochi oti ine liga) an ta aggiksis ligo echune kserathi tha elega, san dld na apochorune kiolas..otan tis pleno to prosopaki me katharo nero ke tipota allo to kano kalla se ekino to simio ke nomizo (diorthoste me ean ine lathos) oti to voithisa me afto ton tropo..

enidatiki akomi den tis evala na mi dino liparotita sto simio afto ke skeftomeni pos etsi isos den ipochorisune..ti lete esis?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εντάξει!!!! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα 🙌🙌🙌 όπως είπε κ η @Girly μόνο με το βλέμμα και τσουπ!!!!! 😱😱 ρε αρχηγόπουλο συγχαρητηριαααααα!!!! Είσαι απλα καραεγκυος!!!! ❤️❤️❤️❤️ εσυ δν είσαι για χοριακη κατευθείαν για υπέρηχο και καρδούλα είσαι γ ν ακούσεις ❤️🙏🧿 μπράβο ρε κοριτσάρα μου μπράβο!!! Με το καλό ευχομαι! Όλα να πάνε τέλεια!!!!    εμενα τη Τετάρτη μ κλείσε ο γιατρός ραντεβού γ ν με ξαναδεί! 🙏🧿❤️ @Θέτις Κ. εσυ ποτέ έχεις υπέρηχο πάλι; @Naty you???   
    • Καλημέρα μας και χρόνια μας πολλά!! Όσες είναι ήδη μανούλες, όσες πρόκειται να γίνουν, όσες προσπαθούν, όσες έχουμε βιώσει απώλεια.  Να είμαστε καλά και να στηρίζουμε η μία την άλλη σε αυτό το κοινό ταξίδι ♥️ 
    • Σε ευχαριστώ πολύ! Ίσως κάνω μια χοριακη, ανάλογα με το τι θα μου πει ο γιατρός. Βάσει τελευταίας ωορρηξίας πρέπει να είμαι 6+6 😮😮😮 Ακόμα νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, αλήθεια. Με τον άντρα μου από χτες το βράδυ είμαστε σε άρνηση 😂😂  Είσαι η επόμενη, μην ξεχνιόμαστε ♥️♥️♥️🙏🙏 Χαχαχαχα τώρα εμένα πρέπει να προσέχουν.... ;;;; Τον άντρα μου.... ;;;; Δεν ξέρω 😂😂😂  Είσαι αδυναμία μεγάλη ♥️♥️♥️ Απίστευτο όντως... Γιατί είχα αίμα κανονικό τις δύο από τις 3 μέρες. Κ μάλιστα την δεύτερη είχα κάνει τεστ και δεν είχε δείξει τίποτα (8 dpo). Και είναι από τις περιπτώσεις που διάβαζα κατά καιρούς και έλεγα "αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν". Βέβαια προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, γιατί τα ξέρετε τα δικά μου... 3 εγκυμοσύνες και μόνο ένα μωράκι στην αγκαλιά μου.... Εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει και το δικό σου μωράκι που θα φωλιάσει για 9 μήνες ♥️ Ο Θεός μου κάνει πλάκα μάλλον 😂😂 Τελευταία περίοδο είχα 17/3 αλλά έκανα ωορρηξία 22η ημέρα, οπότε θα είναι 8 ημέρες μικρότερο. Με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να είμαι 6+6. Είχα αναγουλες αυτές τις μέρες και έκανα και έναν εμετό (πετάχτηκα από το αυτοκίνητο σε κάτι θάμνους και είχα και το μωρό μέσα 😂) αλλά το απέδωσα στις γουρουνιες που κάναμε με το φαγητό ξαφνικά λόγω Πάσχα,από εκεί που έκανα φουλ διατροφή.Ειχα και πολλη κούραση αλλά είπα να, είμαστε διακοπές και μου βγήκε η κούραση από τις αφυπνίσεις της μικρής τώρα που βγάζει δόντια. Και οι θηλές με πονούσαν όταν θήλαζε, αλλα λέω ίσως με δαγκώνει άθελά της. Γενικά δεν πήγαινε το μυαλό μου ούτε με σφαίρες σε εγκυμοσύνη. Είχα απογοητευτεί κιολας επειδή δεν έβρισκα ωορρηξία τόσες μέρες. Εντωμεταξυ, τα one step τα ωορρηξίας δεν έπιαναν την χοριακη. Χτες που έκανα της hometest το βράδυ που γυρισαμε σπίτι από τις διακοπές είδα αυτήν την τοσο έντονη γραμμη. Περίεργο το ένα ωορρηξίας να εντοπιζει τη χοριακη και το άλλο οχι... Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς και το δικό σου μωράκι ♥️ Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!! Μάλλον ναι για υπέρηχο θα πάω 😂 Έκανα ένα τεστ σήμερα το πρωί απλά για να δω την ένταση της γραμμής, γιατί το χτεσινό το έκανα νύχτα κατά τις 10 και... 
    • Συγνώμη που ρωτάω...είμαι άσχετη τελείως γτ ποτέ δεν χρειάστηκε να ψάξω ωορρηξία κτλ.. ( μη με κοροϊδέψεις 😂😂😂) από πού κατάλαβες ότι είχες κακή ωχρινικη φάση;;;; 🥴 Εγώ ήταν ο πρώτος μήνας που παρακολούθησα την ωορρηξία μου πρώτα με υπέρηχο αλλά επειδή κάνω μεγααααλους κύκλους έχω φτάσει και πάνω από 70ημερες η γιατρός μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι κ μάλλον θα αργήσει ο κύκλος μου επομένως πήρα τέστ να κάνω σπίτι μόνη μου....δεν έφτασα ποτέ στην διπλή κόκκινη γραμμή και μου ήρθε τελικά περίοδος στις 40ημερες κύκλο!  Σου βάζω φωτό να δεις τεστακια...
    • Γενικά ναι 26-29 μέρες. Μετά τη βιοχημική παρακολουθώ με τεστακια. Αυτός ο κύκλος ήταν πολύ περίεργος με πολυυυυ καθυστερημένη ωορρηξία κ κακή ωχρινικη φάση. Βέβαια πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο το ότι ήμουν άρρωστη αρχή του κύκλου με 39αρια κλπ.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...