Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ομορφα ξωκλησια στη Θεσσαλονικη ???


MarakiMaraki

Recommended Posts

Κοριτσια μου θελουμε με τον αντρα μου να παντρευτουμε σε εξωκληση, να ειναι αρκετα ησυχα, απλα και ομορφα.Ο γαμος θα γινει στην Θεσσαλονικη, υπαρχει καποια κοπελα που γνωριζει ομορφα και ησυχα εξωκλησια (το ιδανικο θα ηταν για μενα καπου ψηλα με θεα την πολη) ή καποια απομονωμενη εκκλησια??Χωρις δηλαδη πολυκατοικιες τριγυρω 'η πολυσυχναστο δρομο μπροστα με κινηση και κορναρισματα..Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MarakiMaraki μου , συγχαρητηρια και με το καλο ο γαμος σας.

Εδω Θεσσαλονικη , στο Παλαιοκαστρο(διπλα απο Ωραιοκαστρο) είναι το ξωκλησι της Αγιας Παρασκευης , όπως το περιγραφεις , είναι μαγικη τοποθεσια. Ελπιζω να βοηθησα και παλι η ωρα η καλη και καλους απογονους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Όπως πάς προς το Φιλίππειο το ξενοδοχείο, υπάρχει μέσα στο δάσος το ξωκκλήσι του Αγίου Βασιλείου, ήταν να κάνω εκεί τη βάφτιση του γιού μου αλλά τελικά δεν έγινε εκεί. Είναι καταπληκτικά, με θέα την πόλη όπως λες, μέσα στη φύση, πολύ όμορφα! Πας από περιφεριακό από ανατολικά προς δυτικά και πριν φτάσεις στη στροφή προς ασβεστοχώρι, στρίβεις κάπου δεξιά και ακολουθείς τις ταμπέλες για Φιλίππειο, δεν είναι δύσκολο να το βρείς, είναι πολύ ωραία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό ο γάμος σας. Ενα πολυ όμορφο εκκλησάκι ειναι στη Καλαμαρια δίπλα στο γήπεδο. Δεν εχει θέα της πολης αλλα ειναι μέσα στα δέντρα κ πολυ μόνο του κ μικρουλι. Πηγα σε βαφτιση κ ηταν πανεμορφα. Και τα παραπάνω που αναφεραν τα κορίτσια επίσης ειναι όμορφα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες γιατι πραγματικα δεν ηξερα τιποτα.Θα ξεκινησω την ερευνα μου απο αυτα που μου προτεινατε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο θεμα αυτο εχω master!!!!

Λοιπον καταρχην του Αγ.Βασιλειου στο Φιλιππειο ,οπου και παντρευτηκα,για μενα το πιο ωραιο :)

Στο Ασβεστοχωρι στο δασος Κουλε(αν το λεω σωστα :? ),βγαινοντας απο το Ασβεστοχωρι και πηγαινοντας προς Εξοχη εχει ταμπελα!!!Επισης πολυ ωραιο!!!

Ο Αγ.Βασιλειος στην περιοχη Αλλατινι.

Το Αγιασμα στην Ευκαρπια,κατι σαν την Αγ.Παρασκευη στο Παλαιοκαστρο αλλα πολυ πιο ησυχο και γραφικο.

Η Αγ.Παρασκευηρο στο Παλαιοκαστρο,αποψη μου,το χειροτερο απο ολα γιατι πεφτει απιστευτη εκμεταλλευση και βαζουν πολλα μυστηρια μαζι!!!

Ανατολικα επισης ο Αγ.Αλεξανδρος στην Καλαμαρια που σου ειπαν ηδη,προσωπικα δεν μου πολυαρεσε!!

Και φυσικα το εκκλησακι στην Αμερικανικη Γεωργικη σχολη,κοστιζει πολυ!!!Το 2010 που παντρευτηκα εγω επρεπε να κανεις δωρεα 500 ευρω στη σχολη ,που εκπιπταν οπως μου ειπαν και απο την εφορια :o:o:o

Ελπιζω να σε διαφωτισα,το ειχα ψαξει πολυ και εγω οταν παντρευομασταν!!!Αν θυμηθω τπτ αλλο θα σου πω παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ ωραια αυτα που ειπαν τα κοριτσια,αλλα θα σε βαλω να σκεφτεις και καποια απο τα αρνητικα τους, σε αυτα που πηγα ως καλεσμενη....

Αγ. Παρασκευη, πολυ καλο, αλλα οντως εκμεταλευση... πρεπει να κλεισεις πολυ πολυ πριν και εχει τον ενα γαμο κολητα στον αλλο με λιγη ωρα μεταξυ... εχω τυχει να περιμενει εξω απο τον αυλογυρο η επομενη νυφη να βγει η προηγουμενη και αλλη φορα να γινεται ο επομενος γαμος και εμεις να βλεπουμε την προηγουμενη νυφη να βγαινει φωτο στο χωρο...

Αγιο Βασιλειο στο Φιλιππειο, χωματοδρομος με μεγαλη ανηφορα, μετα ειχε χωρο για παρκιγκ απο την αλλη πλευρα του λοφου προς την πολη, αλλα.... αντε να περπατησεις με την τακουνα στις πετρες και στο φαγωμενο απο τις βροχες δρομο και κυριως μετα το γαμο που φευγουν ολοι μαζι.... ντουμανι η σκονη!!!

γιατι οκ ολες θαλουμε να ειμαστε οι βασιλισσες στο γαμο μας και να τον χαρουμε, αλλα δε θελουμε να περασουν καλα και οι καλεσμενοι μας;;;

σου ευχομαι με το καλο να κανεις το γαμο των ονειρων σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες, πραγματικα μου δωσατε πολλες και χρησιμες πληροφοριες οποτε θα αρχισουμε να κοιταμε.Vagman εχεις απολυτο δικιο, δεν φτανει να βρω το ονειρεμενο εκκλησακι αλλα πρεπει να σκεφτω και τους καλεσμενους γιαυτο και θα τα γυρισουμε ολα για να δουμε τα υπερ και τα κατα.Για μενα οπωσδηποτε θελω να εχει ευρυχωρο παρκινγκ και να μην εχει κολλητα αλλο γαμο.Εχουμε καιρο να τα κοιταξουμεκαι να αποφασισουμε.Τωρα αρχιζουν τα ωραια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...