Μετάβαση σε περιεχόμενο

πανα αγκαλιας μεχρι ποτε?


Recommended Posts

ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΝΙΝΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μωρο ειναι 3 μηνων κ επειδη θα ερθει τωρα σε επαφη (λογω εορτων) με ολο το σοι λεω αραγε να την δινω με την πανα ή θα με πουν υποχονδρια?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μη μασας και μη δινεις σημασια οτι και να πουν.

πιο υποχονδρια απο τον αντρα μου αποκλειεται!

απο τοτε που γεννηθηκαν τα μωρα οποιος μπαινει στο σπιτι βαζει παντοφλες και τοτε που ηταν μωρα επλαινε τα χερια με σαπουνι και απολυμαντικο!! :lol:

καλο;;;

πανες αγκαλιας εμεις ειχαμε περιπου μεχρι να σαραντησουν. αλλα δεν ειχαμε και πολλες ασχετες επισκεψεις. σιγουρα ομως διναμε πανα οταν ηταν να τα παρει ο πεθερος που καπνιζει γιατι και τα χεριανα απολυμανεις, η νικοτινη καθεται στα ρουχα..

αυτα...

να σου ζησει και καλες γιορτες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις ειχαμε κ ενα θεματακι με σπυρακια στο προσωπο κ φορτωθηκαμε κορτιζονουχα κ φοβαμαι μηπως ξανα βγουνε αλλα μαλλον 3 μηνων ειναι μεγαλουτσικη για πανα ε! σωστος ο αντρας σου κ να σου πω οτι περναμε μια απο τα ιδια! ο δικος μου εχει τις παντοφλες πισω απο την πορτα ωστε να μην κανουν βημα οι επισκεπτες χωρις αυτες! καλες γιορτες κ σε σας με υγεια κ ευτυχια κ ολα τα καλα σε ολα τα παιδια του κοσμου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα...

τωρα που θα εχετε κοσμο καλο ειναι να τις χρησιμοποιησετε.....

εννοειται οτι οποιος πιανει το παιδι πλενει πρωτα τα χερια του.....

εγω ειχα αντισυπτικο στο σαλονι γι αυτο το λογο....

και εννοειται οτι ακομα και τωρα κανεις δε μπαινει στο σπιτι με παπουτσια.... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα. χθες πηγαμε στην παιδιατρο κ την ρωτησα κ μου ειπε να μην χρησιμοποιω πανα απλα να προσεχω μηπως την πειραξει καποιο υφασμα. π.χ αν καποιος φοραει μαλλινη μπλουζα κ την πειραξει κ βγαλει σπυρακια να ξερουμε κ στο μελλον τι ειναι αυτο που την πειραζει. bourique1983 κ για μενα εννοειται πως πρεπει να πλενουν τα χερια κ να βγαζουν παπουτσια αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποια "κολλημενα" μυαλα δεν κανουν ουτε τα αυτονοητα κ υστερα γινομαστε κακιες που μιλαμε :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου υπέροχα!!! Τι ωραία νέα διαβάζω και χαίρομαι!!  @Elli13 αγαπημένη μου Έλλη πόσο χάρηκα που διάβασα τα νέα σου! Δεν θέλω όμως ηττοπάθεια ή οποιαδήποτε μη θετική σκέψη! Όλα θα γίνουν όλα θα βρουν λύση πίστεψε με με ένα μαγικό τρόπο όπως πάντα γίνεται σε αυτήν την υπέροχη ζωή! Μόνο θετική ματιά θέλει η υπόθεση και τα υπόλοιπα γίνονται από μόνα τους!  @Naty_ κορίτσι μου όπως πολύ σωστά είπες τώρα ταιριάζει να είσαι απέραντα ευτυχισμένη που άκουσες αυτόν τον υπέροχο ηχο και είδες πως όλα είναι εντάξει! Ένα αιμάτωμα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Και όπως είπε και η Έλλη καμία ιστορία δεν θα επαναληφθεί γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι εντελώς διαφορετική. Όλα πάνε ήδη τέλεια! Εσύ έχε πίστη στο μικρακι σου! Αυτό σε εμπιστεύθηκε για μαμά του, εμπιστευσου το και εσύ και ολα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν υπέροχα! @Θέτις Κ. Υπέροχη εμπειρία έτσι???? Και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!! Κάθε υπέρηχος θα είναι ακόμη πιο απολαυστικός!!! Εμείς κορίτσια μου σήμερα έχουμε γιορτή σπίτι μας. Γιορτάζει ο γιος μου. Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα ! Υγεία τύχη και ευτυχία για όλους. Κατά τ αλλά μια μέρα είμαι φουλ πρησμένη μια μέρα λίγο καλύτερα. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και το αύριο το απόγευμα μου φαίνεται 1000 χρόνια μετά! Θέλω και εγώ να δω το μικρακι μου που εύχομαι με όλη μου την δύναμη να είναι εκεί και να φτιάχνει το όμορφο ζεστό σπιτάκι του!
    • Όλα καλά θα είναι πιστεύω δεν κόλλησες!!! εγω είχα κολλήσει στην πρώτη μ εγκυμοσύνη ομως τυχαία το ανακάλυψα δεν είχα καθόλου συμπτώματα 
    • Ευχαριστώ για την εμψύχωση!! Τώρα σκεφτόμουν πως σημερα ακουσα την καρδούλα του, τόσο μικρή όπως εκείνο και αντί να χαίρομαι που είναι εδώ, μαζί μας, μέσα μου, ανησυχώ για το αιμάτωμα που ναι πολλές γυναίκες έχουν και όλα πηγαίνουν καλά! Είμαι πολύ ευγνώμων που είναι εδώ το μικρό αυτό πλασματάκι και θα έπρεπε να το γιορτάζω κι ας έχω την όποια ανησυχία. 🙏   @Kate1992 έτσι πολύ καλά τα λές, ακούω!!!😄🥰
    • ευτυχώς ολα καλα ναι...εγω ειχα κατι ζαλαδες αλλα εχουν περίπου 3 εβδομάδες να φανούν παλι καλα.. εμενα μ ειπε η γιατρός οτι ειναι μεγάλος υπέρηχος..κοιτανε παλι αρτηριες κτλ οπως στη β επιπέδου.. φαντάζομαι δεν θα είναι κατι διαφορετικό 🤷 ας μας απαντήσει καποια έμπειρη 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...