Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στο αυτοκίνητο


Recommended Posts

Βρε κορίτσια,ο γιος μου είναι σχεδόν έντεκα μηνών και έντεκα κιλά και άρχισε να μη χωράει στο κάθισμα το οποίο βλέπει ανάποδα.επειδη είναι και ψηλός,τα πόδια του είναι συνεχώς διπλωμενα.τι γίνεται?ποτε αλλάζω καθίσματακι?αυτο το βρεφικο που εχω τωρα λέει μέχρι 13κιλα,αλλα είναι συνέχεια σφηνωμενος και τωρα που του φοραω και πιο πολλά ρούχα δε χωράει με τιποτα.εσεις ποτε αλλάξετε καθίσματακι?σε τι ηλικία και ποσά κιλά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν εχει σημασια αν τα ποδαρακια ειναι διπλωμενα αλλα αν το κεφαλι περναει την πλατη του καθισματος.τοτε δεν ειναι ασφαλες,επισης καλο ειναι στο αμαξι να τα βαζουμε χωρις μπουφαν ωστε οι ζωνες να αγκαλιαζουν σωστα το σωμα.τωρα μην κοιτας ακριβως κιλα κ ηλικια που λενε,αν βλεπεις οτι ειναι στριμωγμενος πηγαινε στην επομενη κατηγορια.Να σου ζησει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο μεγαλοσ οταν άρχισε να μην χωράει στο καρεκλακι αυτο που είναι σαν καλαθακι, περίπου 7-8 μηνών, πήραμε αυτο που είναι σαν καρεκλακι, έχει κάποια που είναι και για απο 0 μηνών. Κανονικα πρέπει και είναι ανάποδα μέχρι 2 χρόνων γιατι δεν κρατάνε το κεφάλι τους, αλλα εμείς το είχαμε κανονικα απο 1,5 και μετα γιατι δεν καθόταν με τπτ... Καλές βόλτες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις πήγαμε από τα βρεφικά αυτά που λες μέχρι 13 κιλά στα 9-36Kg όταν ήταν τα κορίτσια μου 10 μηνών.Εβγαιναν τα ποδαράκια έξω και δεν καθόντουσαν άνετα,τα βλεπες ζορισμένα.Και 10 μηνών δεν είχαν ξεπεράσει τα 13 κιλά που λένε οι προδιαγραφές των βρεφικών αλλά δε χωρούσαν άνετα στο ύψος.Αλλαξε το θα είναι safe,μην ανησυχείς.

Πήραμε αυτά http://www.britax.co.uk/car-seats/car-s ... 1-2-3-plus από ebay αν σε ενδιαφέρει να τα χαζέψεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ περίπου 11 μηνών του άλλαξα καθισματάκι και πήγαμε στην επόμενη κατηγορία που είναι 9-18 κιλά, δηλαδή περίπου μέχρι 3 ετών αλλά δεν νομίζω ότι θα το κρατήσουμε τόσο γιατί ο γιος μου είναι ψηλός και σε λίγο καιρό το κεφάλι του δεν βγαίνει εκτός. Νομίζω ότι είναι κατάλληλη στιγμή να του αλλάξεις κάθισμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμάς χωράει ακόμα και από άποψη ύψους και κιλών. Τις ζώνες τις έχουμε στο τέρμα, και λέμε αυτές τις μέρες να πάμε να δούμε για την επόμενη κατηγορία.

Ευγενία είσαι έγκυος! Συγχαρητήρια, πολύ χάρηκα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να πας στην επομενη κατηγορια..δεν υπαρχει λογος ανησυχιας ειναι ασφαλες. μη σκεφτεσαι παντως για τα διπλωμενα ποδαρακια. Το υψος ειναι αυτο που μετραει περισσοτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...