Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμβόλιο Γρίπης


SOFIA

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοηθειά σας γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί πολύ!!

Χτες το απόγευμα πήγα στη Παθολόγο μας (η οποία είναι και φίλη μας) και μου είπε οτι αυτο το χειμώνα περιμένουν πολύ βαριές ιώσεις! Θα είναι δύσκολος χειμώνας! Για να φανταστείς μου λέει, στέλνει τη κόρη της στο Κολλέγιο Αθηνών και της έστειλαν χαρτί ότι θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ των παιδιων με το εμβόλιο της Γρίπης (το απλό οχι της ΗΑ1 ). Ετσι μου συνέστησε να το κανω και εγω το εμβολιο και ο αντρας μου και ωποσδήποτε ο γιος μου (ειναι κοντα 3 ετων) ο οποιος ξεκινησε παιδικο το Μαιο..

Εγω πηρα τηλεφωνο τη παιδατρος μας και με μπερδεψε στη κυριολεξία. Μου ειπε , εγω τα φοβαμαι αυτα τα εμβολια! Τωρα τι να σου πω ? αποφασισε εσυ?

Εγω τωρα τι να κάνω? σκεφτομαι γιατι εχω και ενα μωρακι στο σπιτι (η κόρη μου είναι ούτε 9 μηνών) και ο μεγαλος σίγουρα θα φερνει πολλες ιωσεις στο σπίτι..

Εσεις τι θα μου προτείνατε απο την εμπειρία σας??

Σας ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το εμβολιο της γρηπης..σε προφυλασει απο τον ιο της γριπης ΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΑ..και ΜΟΝΟ..

εαν το κανεις..δε σου εγγυαται κανενα οτι δεν θα αρρωστησεις με καμια αλλη ιωση..και εαν αρρωστησεις με καποια αλλη ιωση τι εξεληξη μπορει να εχει στην υγεια σου.

υπαρχου καμια 100αρια διαφοροι τυπου ιωσεων, βακτηριδιων κλπ που μπορει να εξεληχθουν απο απλο κρυολογημα μεχρι πνευμονια

η Γρηπη σαν γρηπη..σαν ασθενια..δεν ειναι απο μονη της επικινδυνη, οσο ειναι οι παρενεργιες που μπορει να εχει σε εναν ασθενικο και αδυναμο οργανισμο που να εχειε να ηδη επιβαριμενο ανοσοοποιητικο συστημα.

Γι'αυτο κυριως συστινετε σε ομαδε υψιλου κινδυνου- νεφροπαθεις, ηληκιομενους ανω των 65 με καρδιοπαθιες..καρκινοπαθεις κλπ κλπ κλπ...

η δικη μα ςπαιδιατρος εκανε μονο στο μεγαλο μου το εμβολιο της γρηπης περιση επειδη σαν μωρο εχει ενα ευαισθητο ανοσοοποιητικο...αναπνευστηκες αλλεργιες κλπ κλπ..

για τον μικρο μου δεν το συζηταει καν.

Αποκλειστηκη μου γνωμη ειναι πως εφοσων δεν ανικει κανενας σας σε ομαδα υψιλου κινδυνου, δενε χετε σοβαριες χρονιες παθησεις στο σπιτι και φροντιζετε την για την καλη και σωστη ανοσοπροφυλαξη να μη κανεις ενα τετοιο εμβολιο ουτε εσεις..ουτε τα παιδια σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χτες το απόγευμα πήγα στη Παθολόγο μας (η οποία είναι και φίλη μας) και μου είπε οτι αυτο το χειμώνα περιμένουν πολύ βαριές ιώσεις! Θα είναι δύσκολος χειμώνας! Για να φανταστείς μου λέει, στέλνει τη κόρη της στο Κολλέγιο Αθηνών και της έστειλαν χαρτί ότι θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ των παιδιων με το εμβόλιο της Γρίπης (το απλό οχι της ΗΑ1 ). Ετσι μου συνέστησε να το κανω και εγω το εμβολιο και ο αντρας μου και ωποσδήποτε ο γιος μου (ειναι κοντα 3 ετων) ο οποιος ξεκινησε παιδικο το Μαιο.....

καλέ τι τρομοκρατία είναι αυτή??? :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

μη χειρότερα!!! γιατρός είναι αυτή?? :shock::shock::shock::shock:

μήπως έχει συμφέροντα?

ούτε οι γιατροί δεν το κάνουν το εμβόλιο!!!! :!::!::!:

και πώς ξέρει ότι θα έρθουν βαριές ιώσεις? μίλησε με τον θεό? :o:o:o

και επίσης κανείς μας κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να κάνει οποιοδήποτε εμβόλιο....είναι παράνομο αυτό!!!! :!::!::!::!:

π.χ μπορούν να σε υποχρεώσουν να πάρεις ναρκωτικά??

και επειδή το παιδάκι ξεκίνησε παιδικό πρέπει να κάνει το εμβόλιο της γρίππης? :shock::shock::shock:

άσε να το κάνει η παθολόγος σου καλύτερα!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμας ειναι πολυ υπερ του εμβολιου

και ο δικος μας τα ιδια με την παθολο σας μας ειπε -πιο ηπια βεβαια οχι τοσο τρομοκρατεια

αλλα απο χρονιαρικα το κανουν δλδ φετος ειναι η 3η φορα μας

οντως σε προστατευει μονο για 3 συγκεκριμενους ιους το φετινο τουλαχιστον και σιγουρα θα αρρωστεισεται απο κατι αλλο μεσα στη χρονια αλλα ξερω γω τουλαχιστον οχι απο ατα τα 3 .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και η δικη μου παιδιατρος μας ειπε πως φετος θα εχουμε πολλες ιωσεις.Αρα...μαλλον δεν το λενε ετσι οι γιατροι.Ωστοσο συμφωνω στο οτι θα πρεπει αν εμβολιαζονται ατομα που εχουν προβληματα υγειας κ παιδακια που με αναπνευστικα προβληματα.Η κορη μου παθαινει απο μικρο ασθματικες βρογχιτιδες για αυτο κ της εκανα το εμβολιο μεχρι κ περσι.Φετος που μπαινει στα 10 η γιατρος ειπε πως δεν χρειαζεται πλεον να το κανουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και σε εμας η παιδιατρος μου το συνεστησε . Ειναι ειπε απαραιτητο σε παιδια ιδιαιτερα με ευασθησιες οπως τα δικα μου που με τις βρογχιτιδες και τα αλλεργικα-δερματικα εχουμε τρελλαθει πια τοσα χρονια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

χθες έβλεπα ένα ρεπορτάζ σχετικό με το εμβόλιο γρίππης, έλεγε ότι αποσύρθηκε από την αγορά της χώρας (Γερμανία) ένα εμβόλιο από την εταιρία NOVARTIS γιατί υπήρχε κάποιο συστατικό που δημιουργούσε αλλεργικό σοκ!! :!::!::!:

και πρότειναν οι γιατροί να εμβολιαστούν οι άνθρωποι που είναι 60+, αυτοί που εργάζονται στα νοσοκομεία, οι καρδιοπαθείς, οι καρκινοπαθείς!!!....αυτά.....για τα παιδιά και τους εκπκούς δεν είπαν τίποτα!!! :!::!:

πάντως ιώσεις υπάρχουν κάθε χρόνο......τι θα πει "φέτος θα υπάρξουν πιο πολλές"?!!!

πού το στηρίζουν αυτό?

από πού το ξέρουν?!

εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...