Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΑΝΑ?


HELEN@85

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΤΟΝ ΦΕΡΒΟΥΑΡΙΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ, ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΩ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Κ ΒΓΑΙΝΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΠΕΡΜΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ.. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΜΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ?

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koukla mou eimai sthn idia thesi tou edose eniol na pairnei mpas k kanei esto ena spermatozoario na fygete gia exosomatiki;;;; emeis exoume mono ena kj thn allo mhna feygoume gia exosomatiki

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου ψαξε το καλυτερα!

Ολες οι γυναικες μπορουν να γινουν μαμαδες!

Καποια λυση θα υπαρχει για να αποκτησετε μωρακι!

Μην απελπιζεσαι κοπελα μοθ!να χεις πιστη πανω απο ολα!

Ο Θεος και Η Παναγια να σας βοηθησουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολλές γυναίκες έχουμε δυσκολευτεί για διάφορους λόγους να αποκτήσουμε παιδι.ομως δε σημαίνει ότι σταματάμε την προσπάθεια με την κάθε δυσκολία.αν το ψάξεις καλύτερα και δεν πνιγεσαι σε ενα ποτήρι νερό, σιγά σιγά θα βρεις το δρόμο προς την επιτυχία.εχε πίστη στο Θεό και στον εαυτό σου....σου εύχομαι τα καλύτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν επαναλάβει το σπερμοδιάγραμμα κ μετά από κάποιο διάστημα; Σίγουρα είναι αυτή η εικόνα; μηπως μπορεί να ενισχυθεί με καμιά βιταμίνη κ μετά να δείτε για εξωσωματική ή ό,τι καλύτερο προτείνουν οι γιατροί; αχρείαστο να είναι, εύχομαι να μείνεις έγκυος, αλλά προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου ειχες μεινει εγκυος.... τοτε ειχε σπερμα. σιγουρα πρεπει να ξανακανει σπερμοδιαγραμα, το οποιο μεταβαλλεται αναλογα απο την κοπωση και το αγχος και τη διαθεση του αντρα.

επισης υπαρχει μεθοδος που κανουν μικροεπεμβαση στους ορχεις και παιρνουν αρχεγονα σπερματοζωαρια και κανουν εξωσωματικη.

επισης μια γνωστη μου του πηγαινε στην παλια μου γυναικολογο, με τον αντρα της σε σχεδον μηδενικα νουμερα εχει 2 παιδια! στην πρωτη της εγκυμοσυνη την ξεμοναχιασε η γιατρος στο γραφειο και την ειπε στα ισια... πες μου με ποιον το εκανες το παιδι, γιατι με τον αντρα σου δεν το εκανες!!!! :lol: ειναι λιγο παλαβιαρα και τα λεει χυμα η συγκεκριμενη γυναικολογος :lol:8-)

και φυσικα εχε πιστη στο Θεο, μιλα και με καποιον πνευματικο, και εσυ και ο αντρας σου για να ηρεμισετε και να φτασετε στο πολυποθυτο αποτελεσμα!!!!!

δε χρειαζεται να σου πω βεβαια οτι και εγω με εξωσωμετικη εχω τα ζουζουνια μου....

στην περιπτωση μας, δεν υπηρχε κανενας λογος... ολες οι εξετασεις οκ, αλλα.... δεν...

ουτε με κυκλους κλωμιφαινης, γιατι ειχα αστετο κυκλο ουτε με 2 σπερματεγχυσεις....

σας ευχομαι να εχετε τα καλα νεα συντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να πάρεις οπωσδήποτε και άλλη γνώμη και να ξανακάνεις την εξέταση σε άλλο εργαστήριο. Μην απογοητεύεσαι και μην το βάλεις κάτω. Κάτι δεν μου αρέσει. Πως γίνεται με αζωοσπερμια να έμεινες έστω και μια φορά έγκυος; Τα κορίτσια όπως και να έχει το πράγμα έχουν δίκιο. Υπάρχει μέθοδος που περνούν το σπερμα απευθείας απο τους ορχεις και απο εκεί μπορεί να είναι πιο καλά τα πράγματα. Πάρε όμως και τη δεύτερη γνώμη. Η μέχρι τώρα πείρα μου , μου δίδαξε πως αν είχα πάρει και εγώ απο την αρχή δεύτερη γνώμη τώρα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Δεν το βάζω κάτω , απογοητεύομαι φορές φορές αλλά συνεχίζω ...Μη βιάζεσαι να απογοητευτείς μόνο κακό στον εαυτό σου θα κάνεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά να πάτε και σε άλλο μικροβιολογικό να κάνει το σπερμοδιάγραμμα.Όταν έκανα εξωσωματική στο διπλανό κρεβάτι της αναμονής μετά την ωοληψία ήταν μια κοπέλα που και εκείνη έκανε ωοληψία και στη διπλανή αίθουσα ο άντρας της που του παίρναν σπερματικό υλικό επειδή είχε αζωοσπερμία.Τελικά επειδή κρατήσαμε επαφές πέτυχε και εκείνη εγκυμοσύνη.Λύσεις δηλαδή υπάρχουν,αισιοδοξία,πείσμα και έναν καλό γιατρό για καθοδήγηση χρειάζεστε.Αλλά επαναλάβετε το σπερμοδιάγραμμα πρώτα σε ένα άλλο μικροβιολογικό.Τότε που είχες τη βιοχημική είχες κάνει χοριακή;υπήρξε διαπιστωμένη εγκυμοσύνη ή απλά είχες περισσότερη αιμοραγία και η γυναικολόγος σου σου ανέφερε για βιοχημική;

Όσο για τον γιατρό που σου πε δε θα κανεις παιδιά όταν με το καλό αποκτήσεις τα αγγελούδια σου,σύντομα δηλαδή να τα πάρεις από το ιατρείο του μια επίσκεψη να σκίσει τα πτυχία του...

Αυτά...keep walking δεν είσαι μόνη...το περνάνε πολλά ζευγάρια αυτό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου και γω παραξενευτηκα που ειπες οτι εμεινες και εγκυος ενω εχει αζωοσπερμια ο αντρας σου!μπας και εγινε κανενα λαθος στο μικροβιολογικο?ξανακανετε σπερμοδιαγραμμα σε αλλο εργαστηριο να στε σιγουροι!αλλα και ετσι να ειναι, υπαρχουν λυσεις!κανενα ζευγαρι δεν μενει χωρις παιδια σημερα!ακου εκει τον αλλο να λεει δεν θα κανεις ποτε παιδια!ελεος!

μην απελπιζεσαι!εχε πιστη Στο Θεό και Στην Παναγία και να δεις οτι ολα θα γινουν!πιστεψε με!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή μου Ελένη...με προβλημάτισε το γεγονός οτι σου ειπαν τόσο εύκολα πως δεν πρόκειται να γίνεις μανούλα...αλλα ακόμη με προβλημάτισε το γεγονός οτι τόσο εύκολα έβγαλε ενας ιατρός διάγνωση για τον άντρα σου...απλά με ενα σπερμοδιάγραμμα....

Αρχικά όπως κ τα κορίτσια έτσι κ εγω σας συμβουλεύω να ξανά κάνετε την έξεταση και να πάτε με τα νεα αποτελέσματα σε άλλον ιατρό,...Η αζωοσπερμία διακρίνεται σε δυο είδη, και σε κάθε περίπτωση μπορούν να πάρουν σπέρμα απο τον αντρούλη σου με μικροχειρουργικές επεμβάσεις...

Μπες σε αυτο το link να δεις ενα σχετικο αρθρο http://www.ivf-embryo.gr/eksosomatiki-i ... zoospermia

Καλή τύχη σας εύχομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικα και θα κάνεις παιδάκι,

Η κουμπαρα μου με ίδιο πρόβλημα εκανε ενα παιδακι με εξωσωματική πήραν απο τους ορχεις σπέρμα και μετα με καλή διατροφή και με πολύ τυχη ξαναμεινε εγκυος μόνη της. Αστους να λενε κι εμενα μου ειπαν ότι δεν εχω ωάρια και εχω μια κούκλα τώρα 2,5 χρονων.

Καλή επιτυχία.!!! Μη το βάζεις κάτω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι κοριτσι μου,μη λες τετοια λογια!!Θα γινεις μανουλα και ολα καλα θα πανε!!Ειμαι σχεδον στην ιδια κατασταση με σενα....Ολα καλαα θα πανε!!Αυτο που εχω να σου πω εγω ειναι να μη μεινετε στο ενα σπερμοδιαγραμμα και στον ενα γιατρο.Δεν μπορει απλα ετσι να σου λεει καποιος πως δεν θα κανεις παιδι...Να πατε να κανετε και αλλο σπερμοδιαγραμμα,να κανετε ντοπλερ ισχυου για να δειτε σε τι κατασταση ειναι η κιρσοκηλη...Λογικα θα πρεπει να παρει καποια θεραπευτικη αγωγη ο αντρας σου....Εγω απο μονη μου θα σου πω για το ιπποφαες σε ροφημα,καθε μερα,ιχθυελαιο 1 κουταλια καθε μερα και πολυ,μα πολυ πιστη και προσευχη!!!!!

Και εμεις περναμε τα ιδια με εσας,αλλα πραγματικα ψαχτε το κι'αλλο το θεμα!!!

Θα γινουμε μανουλες,θα δεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω θα σου προτεινα να κανετε και αλλο σπερμοδιαγραμμα και να μιλησετε και με αλλον γιατρο! και ποσες παρομοιες ιστοριες δεν εχω ακουσει σαν τη δικη σου και τελικα ολα καλα..μην το βαζεις κατω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ 5 ΕΚ. ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ!!!! ΝΑΙ !! 5 ΕΚ!!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ Η ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ ΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαίρομαι παρά πολύ που ήταν λάθος και λυπάμαι ταυτόχρονα για τη βλακεία των γιατρών. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται αν τελικά σκέφτονται ορισμένοι πριν μιλήσουν. Ολα θα πανε καλά γλυκεια μου όλα. Όυφ μου έφυγε και μένα ένα βάρος. Φιλάκια και ενημέρωσε μας για τα νεότερα. Αντε γρήγορα να έρθει και η σειρά μας και όλων όσων λαχταρουν ένα μωρουλινι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xαιρομαι πολυ!!!!!Εγω παντως εχω να σου συστησω το spermlab(τηλ.210-9227515).Εκει πραγματικα σου δεινουν υπευθυνα και πραγματικα αποτελεσματα...Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβη η αναλυση σπερματος αλλα εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα!!Το προσωπικο ειναι αριστο,διακριτικο και οι γιατροι σε ξεαγχωνουν πραγματικα!!Εμεις εκει βρηκαμε την υγεια μας!!Πραγματικαα!!!Καλη επιτυχια και συντομα εγκυουλα λοιπον!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με την ίδια απορία στο μυαλό μου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και με μια αιώνια θλίψη να ξυπνάει ξανά και να μου τρώει τα σωθικά, μπήκα να δω το θέμα σου, νιώθοντας πως μου ταιριάζει.

Και ομολογώ πως η περίπτωσή σας είναι παρόμοια με την δικιά μας.

Το σπέρμα αλλάζει ανά περιόδους. Ναι, συμβαίνει άντρας να έχει αζωοσπερμία μια περίοδο και τον επόμενο χρόνο να αφήνει έγκυο την γυναίκα του φυσιολογικά! Ίσως ο δικός σου άντρας να ταράχτηκε με την 1η αποτυχία σας και να επηρεάστηκε και το σπέρμα του. Μην ξεχνάμε τον μεγάλο παράγοντα τον ψυχολογικό.

Ο δικός μου άντρας είχε στο ιστορικό του μερικά αζωοσπερμικά σπερμοδιαγράμματα, ένα με κάποιες χιλιάδες και τα περισσότερα με ελάχιστα κινούμενα σπερματοζωάρια.

Έχω περάσει κι εγώ βιοχημική, και μάλιστα από εξωσωματική. :cry:

Είναι πολύ δύσκολο να το ζεις, σε νιώθω. Να βλέπεις πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή σας και να αναρωτιέσαι, άραγε θα τα καταφέρουμε ποτε?

Τουλάχιστον, εφόσον έμεινες έγκυος μία φορά έχεις πολλές ελπίδες να μείνεις ξανά και φυσιολογικά μη σου πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...