Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο72- Boy or Girl??


Recommended Posts

Γιώτα περαστικά!! Πω πω 3 μαζι άρρωστα!!!

Νατασουλα σε 2 δόσεις και τα λεφτά του σχολικου και του φαγητού άσε ....

Χάρηκα για την Ε .

Κορίτσια ήθελα να σας πω κατι καιρό, Απο πολλές έχω τα τηλέφωνα αλλα δεν σας παίρνω οχι γιατι δεν θέλω να μιλήσω μαζι σας αλλα γιατι δεν τα πάω καθόλου καλά με τα τηλέφωνα ...μόνο με την Παναγιωτα μιλάω σε τακτική βάση και αυτο γιατι μαλλον έχει βάλει πρόγραμμα και με παίρνει αυτήν περισσότερο χαχαχα

Πολλές φορές σας σκευτωμαι να πάρω κάποια αλλα είναι ακατάλληλη η ωρα ... αλλα δεν έχω και πολλά νέα να πω δεν έχω κατι οτι είναι το γράφω εδω και πολλές φορές σκευτομαι οτι δεν γράφω και τιποτα γιατι δεν έχω κατι ....

Και στην αργυρώ πρέπει επιτέλους ναβστειλω το σκαιπ αλλα δεν το ξέρω καθόλου κιι ξεχνάω να ρωτήσω τον Κ ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΧΑΧΑΧΑΧ...Αφρο..ειδες τελικα που ειναι καλο το προγραμμα...χαχα..

παντως τοτε που λεγατε για το προγραμμα της Παναγιωτας..εγω το βρισκω πολυ πρακτηκο...και οικονομικο..αν ξερεις τι να μαγειρεψεις..

και γεννικα εαν τα παιδι αμου..και η ζωη μου ολη δεν ηταν τοσο απροβλεπτη..μια χαρα θα με βολευε..

βεβαια..ισος εαν αρχιζω προγραμματισμο..ισος η ζωη μου να παψει να ειναι ΤΟΣΟ απροβλεπτη..αλλα ΟΚ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γίωτα περαστικά

Χρύσα ο Μιχάλης είναι καλά, έχει μείνει ένα πολύ μικρό πρήξιμο στην μύτη που ελπίζω να υποχωρήσει σύντομα

Το υγρό αν δεν υποχωρήσει στον μήνα με το Algofren μάλλον θα γίνει παρακέντηση και δεν ξέρω τι θα μας δώσουν για θεραπεία. Αρχές Νοέμβρη θα πάμε.

Άφρο με τα τηλέφωνα κι εγώ μια από τα ίδια,

και μια και το ανέφερες σας είπα από την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχω αλλάξει συσκευή και έχω χάσει τα τηλέφωνά σας και ούτε 1 δεν φιλοτιμήθηκε να μου στείλει το νούμερό της:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Έχω μόνο την Θούλης, Παναγιώτας, Γιώτας, Λένας και Βένης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως τώρα με τον παιδικό της Έλενας κάνω κι εγώ αναγκαστικά εβδομαδιαίο πρόγραμμα φαγητού, αν και δεν το γουστάρω και γενικώς δεν είμαι του προγράμματος (ιδίως στο φαγητό) αναγκαστικά το ακολουθώ ;)

Διαβάστε τι μας έχουν βάλει

Δευτέρα: Ψωμί με βούτυρο και μέλι, Μακαρόνια με τυρί ή κιμά

Τρίτη:Αβγό με ψωμί, Κοτόπουλο με ρύζι ή πατάτες ή σούπα

Τετράρτη: Ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα, Οσπρια

Πέμπτη: Ψωμί με τυρί ή κασέρι ή τυρόπιτα, Μοσχάρι με λαχανικά ή σούπα

Πέμπτη: Μπισκότα και φρούτο, Λαχανικά με τυρί

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχα χρυσα ,η Παναγιωτα ο Κώστα και εσύ με τα προγράμματα!!!

Κανονικά καιβεγω σαν ταύρος (του σπιτιού και της κουζίνας!! ) θα έπρεπε να είμαι καλή με το πρόγραμμα (ετσι λέει) αλλα γιατι δεν έχω τιποτα απο αυτα τα ταυρισια χαρακτηριστικα και το μόνο ταυρισιο που έχω είναι το πισμα και τα νεύρα?!!! Χαχαχαχα μαλλον παίζει ρολο που όλοι οι άλλοι μου πλανήτες είναι σε κριο, δίδυμο και ...λέων τρομάρα μου (για το λέων τρομάρα μου)

Νατασουλα σου έστειλα μύνημα γιατι δεν το θυμάμαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA!

νυσταζωωωωωωωωωωω!

σημερα μετα το

http://www.zougla.gr/greece/article/pir ... -evelpidon

εχουμε γινει περιφρουρουμενοι!

Αφρο ....πολυ γελασα με το προγραμμα και τον ταυρο...και ο Π. ταυρος αλλα κανενα προγραμμα!

συμπεθερα...ποσο σε καταλαβαινω με τα ραβτεβου και τον εοππυ...

ειναι να σε βγαζουν απο τα ρουχα σου!

περαστικα...γρηγορα να περασει αυτο που σε κολλησαν!

Νατασουλα....δεν εχει περασει καθολου η φλεγμονη\?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα όμορφες... :x:x:x Τι κάνετε;;;;;;Εγώ καλά, δουλειά, ξίνομαι μέχρι τώρα... :mrgreen::mrgreen:

Το ΣΚ δεν έκανα τίποτα...Είχα πει στη μαμά μου να έρθει για να φτιάξουμε σοφίτα, στην οποία επικρατούσε ένα χάος...Βαλίτσες ανοιχτές γεμάτες με ρούχα.... :oops::oops::oops: Ήρθε, την βάλαμε σε μια τάξη, έβαλα τα ρούχα σε κούτες, τα δικά μου ανάλογα με την εποχή, των κοριτσιών με την ηλικία...Φτιάξαμε καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα...Επιτέλους πάει αυτό... ;););)

Σισσάκι σου ετοίμασα μια τσάντα με τα φορμάκια τα μπεμπε για την μικρή Κάτια... :mrgreen::mrgreen:

Τώρα μένει να έρθεις για καφέ για να στα δώσω.... 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Και να τα πλύνεις...Πλυμένα-σιδερωμένα τα είχα μαζέψει, αλλά έχει περάσει τόσος καιρός από τότε... :!::!:

Τζούλια μωρή πας καλά;;;;; :shock::shock::shock: Σε 8 μήνες γεννάσω;;;; :?:?:?:twisted::twisted: Μαρή είμαι σχεδόν 14 εβδομάδων.... :twisted::twisted::twisted:

Επίσης, έχω νονά για το αγοράκι μου :?::?: Την κολλητή μου από το πανεπιστήμιο, η οποία περίμενε πως και πως πότε θα κάνω γιο για να μου το βαφτίσει.... :lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέρα δεν μπορώ να σε έχω και συμπεθέρα και κουμπάρα.... :lol::lol::lol::lol::lol: Περαστικά στα αγοράκια σου.... :):):)

Αρτζι καλό το κάθισμα, αλλά της ψηλής μου φάνηκε καλυτερο.... :lol::lol::lol::lol: Ρε κορίτσια πόσο πολύ το ψάχνετε;;;Μάλλον θα πρέπει να πάρω κι εγώ άλλο για την Ιω...Της πήραμε πριν κανα 6μηνο κάθισμα χωρίς ζώνες, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό... :roll::roll::roll::roll::?:?:?:?

Αυτό είναι αλλά χωρίς τις ενσωματωμένες ζώνες...http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=19152

Νατασούλα χαίρομαι που βγήκαν καλές οι εξετάσεις της Ελενας... :mrgreen::mrgreen: Θα σου στείλω κι εγώ το κινητό μου... :mrgreen::mrgreen:

Θούλη μωρή τι ζωγραφιές είναι αυτές;;;; :o:o:o:o Πραγματικά είναι μεγάλο ταλέντο.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Η Ιωάννα τώρα έχει αρχίσει και φτιάχνει πιο κανονικά πράγματα..πχ ψαράκια.... :roll::roll::roll: Αν και δεν της δίνω να ζωγραφίζει πολύ σπίτι, γιατί γινεται χάλια... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Η Ιωάννα μας έχει ζητήσει να την πάμε στο Disney on Ice που διαφημίζει η tv...Μπήκαμε να δούμε εισιτήρια και τις μέρες που μας βολεύει, σε μια καλή θέση, έχει 30 ευρώ το άτομο...Δηλαδή εγώ, ο Γ. και η Ιω 90 ευρώ... :o:o:o Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούμε να την πάμε.... :?:?:?:?:?:?:?

Η επόμενη παράσταση που μας ζητά, επειδή τρελαίνεται για τα παραμύθια είναι ο Μάικ ο Φασολάκης... :lol::lol::lol: Μου είπε ο Γ. ότι το Σάββατο έχει δωρεάν παράσταση για τους εργαζομένους του ομίλου, αλλά δεν μπορούμε να πάμε... :?:?:?:?

Έχουμε γάμο στο χωριό μου και η Ιωάννα μου θα είναι παρανυφάκι... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Η ψυχούλα μου... :x:x:x:x:x:x:x

Σάββατο πήγα στο γιατρό να δει τις εξετάσεις...Όλα καλά μου είπε, μόνο να πάω σε ενδοκρινολόγο να δω τι γίνεται με θυροειδή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..... :?:?:? Ρε κορίτσια πως είναι δυνατόν τον Δεκέμβρη η μια τιμή να βγει στα ύψη, να μου λέει η γιατρός ότι έχω χασιμότο και τώρα να βγαίνει φυσιολογικότατη;;;;; :?:?:? Έκλεισα ραντεβού για Πέμπτη.... :roll::roll::roll:

Αρτζι πιο σπασίκλας από τον άντρα μου σε αυτό το θέμα δεν παίζει να υπάρχει...Κι εγώ έλεγα ότι θέλω άντρα με άποψη, αλλά όχι κι έτσι... :twisted::twisted: Μου σπάει τα νεύρα...Τον ρωτάω για πράγματα που θα κάνουμε ή θα αγοράσουμε στο σπίτι, έχει γούστο πολύ καλό, αλλά σε πολλά μου σπάει τα νεύρα... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Ρε κορίτσια το πιστεύετε ότι έχει άποψη για το πως είναι τα πράγματα τοποθετημένα μέσα στο ψυγείο;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Γι'αυτό το θέμα έχουμε κάνει τους καβγάδες... :evil::evil::evil::evil::evil: Αλλά εγώ τα κάνω όπως θέλω...Και αν δεν του αρέσει, του λέω "φτιαξτα μόνος σου"...Πχ εγώ μπορεί να βάλω ένα πιάτο με φαγητό στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη και να κάνει παρατηρηση επειδή έχω βάλει το πιάτο στο ψυγείο και δεν το έβαλα σε τάπερ... :shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Η στην αποθήκη που βάζουμε τα παπούτσια και που δεν μπαίνει κανείς μέσα, εγώ τα παρατάω έτσι...Και γκρινιάζει όλη την ώρα γιατί δεν είναι σε τάξη και πάει και τα φτιάχνει..... :evil::evil::evil:

Πάω σουπερ μάρκετ, βάζω τα ψώνια στα ντουλάπια και αμα τύχει και του καρφωθεί, πάει και τα αλλάζει για να τα βάλει όπως νομίζει αυτός... :evil::evil::evil::evil: Σας λέω, δεν παλεύεται.... :evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό το κάθισμα έχει η Ιω...

http://www.mytoys.de/Osann-Auto-Kinders ... 12/2427846

Βέβαια όταν το είχαμε πάρει εμείς είχε κανα 100 ευρω... :roll::roll::roll:

Γιώτα περαστικά στα μικρούλια σου... :x:x:x:x:x

Αφροοοο πόσο τέλειος ο Πανούλης ρε.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Γιγαντας.... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχαχα χρυσα ,η Παναγιωτα ο Κώστα και εσύ με τα προγράμματα!!!

Κανονικά καιβεγω σαν ταύρος (του σπιτιού και της κουζίνας!! ) θα έπρεπε να είμαι καλή με το πρόγραμμα (ετσι λέει) αλλα γιατι δεν έχω τιποτα απο αυτα τα ταυρισια χαρακτηριστικα και το μόνο ταυρισιο που έχω είναι το πισμα και τα νεύρα?!!! Χαχαχαχα μαλλον παίζει ρολο που όλοι οι άλλοι μου πλανήτες είναι σε κριο, δίδυμο και ...λέων τρομάρα μου (για το λέων τρομάρα μου)

Νατασουλα σου έστειλα μύνημα γιατι δεν το θυμάμαι

δε εχω πολυ χρονο γτ εχω κοσμο αλλα ρε κοριτσια συχνα αναφερεστε στα ζωδια..αληθεια τα πιστευετε? :shock::shock::shock::shock:

γιωτα περαστικα ρεεε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θου αμα τα πιστευαμε...στα σοβαρα..εγω με βασηβ το ζωδιο μου θα επρπε να γ...ω και να δερνω....χαχα

Ρε παιδια..σκεφτομαι ακομα τοονειρο...δηλαδη εσεις δε ν ανισυχετε για τις παγκοσμιεςεξεληξεις;;;..δεφοβαστε για το μελλον σας;;;...

εγω φοβαμαι...

παρακολουθω και ανισυχω...

Και μη μοιυ πειτε πως η ανθρωποτητα μετα το Β ΠΠ..εβαλε μυαλο..σκατουλες...οι ιδιες φρικαλεοτητες γινονται..πολυ κοντα μας...

Καλα..δε θα σχολισω το γεγονος πως η Καρολ ειναι κατσικοποδαρη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μιαφορα ηρθε Θεσσαλονικη και ξεκινησε η χειμερινη επισθεση :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροοοοοο :x:x:x:x τι γλυκούλης Πανούλης είναι αυτός καλέ :x:x:x:x:x

γωγώ ο δικός σου είναι ακόμη χειρότερος!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock:

τι στο καλό πάθανε οι σημερινοί νέοι? δεν ξέρω!!! :lol::lol::lol:

Γιώτα και τα 3 είναι άρρωστα? :o:o:o:o περαστικά σε αυτά :x:x αλλά και σε σένα :x

Νατασούλα πολύ χάρηκα με τις εξετάσεις της Ε., να δεις που μέχρι τον Γενάρη θα φτιάξει τελείως ;)

γωγώ μην ξεχνάς ότι μάλλον η ψηλή το διάλεξε μόνη της το κάθισμα ενώ εγώ είχα και παρέα :twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol:

Φρανίτα καλό ταξίδι στην ΒΚ με το καλό να πάτε και περαστικά στον Σεμπούλη.....να τον πας πριν φύγετε γιατρό! :!:

Σισσιώ τι έγινε με τα άσχημα νέα τελικά? :(:(

δεν σας έχω πολυδιαβάσει, όλα αυτά τα έγραψα αφού διάβασα κάποια σχόλια άλλων :lol::lol:;)

κάναμε τον κήπο πάλι, έκανε ο άντρας μου αποψήλωση :roll::roll::lol: για να ρίξουμε αύριο σπόρους γρασιδι έτσι ώστε την άνοιξη να έχουμε όμορφο γρασίδι, ευελπιστούμε τουλάχιστον! ;)

Ιουλία μάπα το θέατρο ε? :?

λένα καλά που δεν πήγατε!!! :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΗ ΜΕρα πηγαινω απο καναπε σε κρεβατι και αντιστροφα!

κουμπαρα ,,,ανησυχω και πολυ μαλιστα...αλλα μαλλον μας εχουν ψεκασει τοσο πολυ που απλα δεν αντιδρουμε!

δεν ειναι ολα τσο τυχαια...οσο θελουν να μας τα δειχνουν...!

συμπεθερα....αυτο θα πει οργανωση...απο τωρα για την ανοιξη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! :|

Γύρισα απο τον γιατρό. Τα νέα μου δεν είναι και πολύ καλά.... η μικρη είναι 2250 γρ. προς το παρόν στα κατώτατα φυσιολογικά επίπεδα, αλλά αν δεν βάλει βάρος στις επομενες δυο εβδομάδες (μέχρι να με ξαναδει) θα πρέπει να το εξετάσουμε το θέμα.

Αν δεν βαλει βαρος σε 2 εβδομαδες θα πέσει απο τα φυσιολογικα επίπεδα και μετα τίθεται θέμα κατα πόσο τρέφεται σωστά στον πλακούντα μου, :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Μου είπε οτι δε συμφωνει πλέον με την δόση ηπαρίνης που κάνω (ίσως αυτο να σχετίζεται και με την αναπτυξη του μωρού, ξέχασα να ρωτήσω) και την Τετάρτη που θα βγουν τα αποτελεσματα και θα μου δώσει την δοση να τον πάρω τηλέφωνο να του τα πω.

Πρέπει να κάνω και ένα τριπλεξ στο πόδι, γιατί έβγαλα κυρσους και φλεβίτη (η κατι τέτοιο τελος πάντων) κατω απο το γόνατο, εκει ακριβως που τελέιωνε η θρόμβωση στην φλέβα... :roll::roll::roll::roll:

Παρότι ο γιατρός με καθησσύχασε και μου είπε οτι αισιοδοξει, μου φάινεται οτι μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο μια καισαρίκης... :?:cry::cry::cry::cry: ούτε να το λέω δε θελω ρε γμτ... :cry::cry::cry::cry:

Τα νέα που σας έλεγα αφορά θέμα υγειας συγγενικού μου προσώπου, που τελικα δεν είναι καθόλου αισιοδοξα... αλλά δε μπορώ να πω τπτ ακόμα γιατί υποτίθεται οτι δεν το ξέρω... :roll::roll::roll::(

Και επίσης πήρα 5 στην Πατρολογία Β' :twisted::twisted::twisted::cry::cry::cry::cry::cry: Μακάρι να με έκοβε.... :roll::roll::roll:

Όλα τα καλά σήμερα τα έμαθα... άι σηχτηρ!!! :twisted::twisted::twisted:

Νατασα αν διαβάσεις πές μου την γνώμη σου ρε.... Δε θα γραψω τπτ στο γκρουπ γιατί δεν ξέρουν το ιστορικό μου και θα εκνευριστω αν διαβασω υπερβολές... :roll::roll:

Καλο σας βράδυ κοπελιές πάω να την πέσω να ξεχαστω... :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σισσακο μου δε θελω να πεφτεις..η ψυχολογια ειναι το παν σε ολα..να λες να εχεις ενα μωρο γερο κ τιποτε αλλο..

σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ σου ευχομαι ενα τοκετο οπως το θες.. :x:x:x:x:x:-*:-*:-*:-*

ρε αφρο τι γλυκας..πανεμορφος αληθεια...

ρε αναστασια η μαγα τι κανει????????????????η δημητρα ξερει καμια?

η μαρια μπηκε σημερα?

χρυσα θα πεθανεις πριν τη ωρα σου ρεεεεεεεεεεεεεεε

εγω παλι ζω στο δικο μου κοσμο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο μικρος μου εχει σπασει τα νευρα...

εχει 10 μερες σχεδον που δε κοιμαται καλα..ειχε βηχα..οκ παει αυτο..δε εχει τωρα...αλλα συνεχιζει να μη κοιμαται καλα..

στη αρχη σκεφτηκα μου μειωνει τη ωρα υπνου..αλλα δε γινεται..γτ αυτος ειναι μεσα στη γκρινια..δε παλευεται

δοντια δε βγαζει...

δε ξερω τι φταει..

ας πουμε ενω νυσταζει ειναι ακομα ξυπνιος..

ενω μεχρι τωρα το κοιμιζα στο βυζι κ μετα αφου εβγαινα απ το δωματιο εβαζα το θοδωρη κ εφευγα σημερα τσατιστηκα..τους εβαλα κ τους 2 μαζι κ εφυγα..

δε με ψαχνει ο παντελης..λετε να αποκοιμηθει μονος? :shock::shock::shock:

φρα να το πας ρε γιατρο..εννοειται..κ χαλαρωσε ρε με το βηχααααα

νατασουλα κ γω πιστευω θα υποχωρησει...

φιλια σε ολους..εκανα παντζουρια κ ειμαι κοματια :geek:

post-15892-1387393973775_thumb.jpg

post-15892-13873939737847_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσονι στενοχωρηθηκα...θα σου τηλ αυριο....κ μωρη κοψε τις μαλακιες..θα σε χαστουκισω...το σημαντικο.ειναι να ειστε γερες εσυ κ η μπεμπουλα....

Αρτζι ειδες;;;;υπαρχουν κ χειροτερα....γκρρ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia σας κουκλες!!!

Σισσυ μου ελπιζω να βαλει βαρος η μπεμπα κ ολα να πανε οπως τα θελεις!

Γιωτα περαστικα κ κουραγιο!

Σαυρογιωτα επισης αγνωιστικουςχαιρετισμους μακρια απο την κορουλα σου.. :(

Θουλακι η Μαγδα ειναι καλα πριν καμια βδ που τα ειπαμε!Σας εστελνε κ χαιρετισματα!

Δεν προλαβαινει να μπει απο την πολυ δουλεια κ το μαγειρεμα! :P:P:P

Ρε συ γιατι να μην πιστευουμε στα ζωδια?βασικα εγω δεν πολυδινω σημασια αλλα....ξερω

θα σου φανει εξωφρενικο αυτο που θα γραψω αλλα....Εσυ πιστευεις σε κατι που δεν το βλεπεις καν! Τουλαχιστον τα αστερια ειναι εκει πανω και τα χαζευουμε!:lol::P:lol::P8-)

Μην αρχισετε κυρηγμα!Την πειραζω την Θου!

σας φιλω ολες!

δεν ειμαι στα καλυτερα μου...σημερα νομιζω αρχιζω να ξανανεβαινω ψυχολογικα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα σας :)

τι κάνετε?

Σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί και πριν ακόμη σηκωθώ σκεφτόμουν το Μητσάκι μας :roll: χάθηκε θα τρέχει

Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν ξύπνησε η Φ και είχε πυρετό. Μάλλον αμυγδαλές. Γιατρό δνε πήγαμε ούτε τηλ τον πήρα αλλά τις είδα πρησμένες και παραπονέθηκε. Από τα ξημερώματα της Δευτέρας όμως είναι απύρετη. Την άφησα και σήμερα σπίτι και αύριο σχολείο..Θα έχουμε δράματα μου φαίνεται..

Εμείς κατά τα άλλα καλά, παραγγείλαμε και κάτι βιβλία και τα περιμένουμε, ο Γ κάνει εικόνες (αγόρασε και καβαλέτο και το έχουμε στο σαλόνι :D )και δοκιμάζει και νέες τεχνικές και ξεκίνησε να βάζει χρυσό.

Γωγώ τον ίδιο άντρα έχουμε παντρευτεί ρε??? Κάθε φορά μου την λέει για την αποθήκη γιατί βγάζω τα παππούτσια από τα κουτιά τα φοράω και μετά τα πετάω έτσι μέσα στην αποθήκη - ε όταν βιάζομαι-.

Επίσης εννοείται και για το ψυγείο πάντα :lol::lol::lol: αλλά έχει δίκιο. Με τον τρόπο μου χωράνε μόνο τα μισά πράγματα μέσα σε ψυγείο και ντουλάπια 8-)

Σίσσυ εννοείται σημασία έχει αν γεννηθεί ένα γερό μωρό και όλα τα υπόλοιπα μη τα σκέφτεσαι. Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού και όλα θα πάνε καλά.

Α ζώδια δε πιστεύω εννοείται και γελάω όταν ακούω για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων στους ανθρώπους :lol::lol::lol: Όταν με ρωτάνε τι ζώδιο είναι τα κορίτσια το σκέφτομαι τι θα απαντήσω-δε θυμάμαι- και κάνω και λάθος κάποιες φορές :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι άλλα? Κι άλλα ήθελα να γράψω και ξέχασα.

Είμαι στη δουλειά-επανέρχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα σας :x

Σισσιώ μην στεναχωριέσαι βρε, εγώ πιστεύω αλλά και εύχομαι να πάρει το βάρος που πρέπει :):x

να σου πω μόνο ότι ο Λ. γεννήθηκε 2.950 στην 38 εβδ.! ;) βέβαια η περίπτωσή μας δεν είναι η ίδια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις η κουκλίτσα σου τι θα κάνει! ;)

όσο για το πρόβλημα υγείας του συγγενικού σου προσώπου, εύχομαι στο τέλος όλα να πάνε καλά :) , κρίμα είναι :(

Μαρία και εσύ χάθηκες :?:o

περαστικά στην Φ. :x

τελευταία εβδομάδα καθισιού!!!

συμπεθέρα τωρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείς με το γρασίδι, ώστε να είανι έτοιμο την άνοιξη ;) δεν είναι θέμα οργάνωσης!!!.... εκτός βέβαια και βάλεις το έτοιμο, τον χλωοτάπητα, αλλά αυτό θέλει πολύ προετοιμασία με κηπουρό....θέλει σκάψιμο του εδάφους από μπουλντόζα και μετά τοποθέτηση, πότισμα για μία ή δύο εβδομάδες για να δεθούν οι λωρίδες μεταξύ τους!!! :|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειμαι στα καλυτερα μου...σημερα νομιζω αρχιζω να ξανανεβαινω ψυχολογικα! :D

;););););) και καλά θα κάνεις!!! ;):D:x

ούτε εγώ πιστεύω στα ζώδια....κυρίως στο ημερήσιο....δεν μπορεί να συμβαίνουν τα ίδια σε όλους του π.χ. διδύμους την ίδια μέρα, αδύνατον!! ;)

πάντως εξαρτάται και τον ωροσκόπο που έχεις!!! :lol::lol:

κάποια χαρακτηριστικά ισχύουν όμως!!! ;):lol::lol:

π.χ ότι οι δίδυμοι είναι τα καλύτερα παιδιά!!! :D:D8-)8-)8-);););):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας αφήνω να φάμε το πρωινό μας!!! :|

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

τι κανετε;;..

η Ελενα δενε γραψε να μας πει πως πηγε το παρτι;;;

Ελεναααα...που εισαι καλε..

πες μα τι εφτιαξε ςτελικα..πως τα πηγες;;;...

Μαρακι περαστηκα...

χαχ..μ'αρεσει που αρχισε να πειραματιζετ εμε το χρυσο..ρε συ..αυτος θα σε γκαταληψει για να παει στο Αγιο Ορος...χαχαχαχ....

Αργυρω τι να πω...εμετα τα ξες..ΠΑΝΤΟΥ εχει αποψη,...

εκανε κατι μουτρα οταν κουτσουρεψα το μαλι!!!

Θου ο Χριστοφορος πλεων εχει βελτιωθει πολυ στο θεμα υπνος...

του βαζω μουσικη και αφου στρυφογυρναει για λιγο κοιμαται μονος του...

τον χαιδευω, τον φιλαω, κανουμε 5 λεπτα αγκαλιτσες και φευγω...

ο μικρος καλα..μεγαλη μαφια..θα σα ςπω καμια μερα γι'αυτον...παω να βαλω καφε και επανερχομαι για να πω 2 φωνιετα στο λατρευτο μου Σισσωνι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου σε νιώθω τόσο πολύ και πραγματικά λυπάμαι που το βιώνεις και πάλι αυτό το πραγματικά δυσβάχτο και άδικο γεγονός.... Γνώμη μου, επειδή σε μένα δεν έδωσαν την επιλογή της απόξεσης τότε και πήρα τα χάπια (χ2 γιατί το πρώτο πρωτόκολλο δεν έπιασε γιατί ήμουν κι εγώ σχεδόν 11εβδ τότε), χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, είναι πολύ επώδυνη και κυρίως ψυχολογικά βαριά διαδικασία... Μπορώ να σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα την εμπειρία μου, αλλά να είσαι προετοιμασμένη ότι ίσως αυτή η οδός πολύ πιθανόν να σε κάνει χειρότερα ψυχολογικά και σωματικά... 😢  
    • Εγω έχω πάρει ένα που λέγεται "Η βίβλος της φροντίδας του μωρού"..Καλό είναι,πιάνει αρκετά θέματα και για την αρχή κ αργότερα..
    • Αυτό το έχω απορία κ εγώ..συσπάσεις ακούω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι..Με πιάνουν καμιά φορά τπτ περίεργα κ λέω λες να είναι;;;🤔
    • Από την ώρα που γυρίσαμε σπίτι , έχω κλειστεί στο δωμάτιο, δεν θέλω να με βλέπει η μικρούλα μου μέσα στα κλαματα. Πήρε ο άντρας μου τον γιατρό και του είπε ότι δεν θα μου κάνει καλό τώρα ναε βάλει στο νοσοκομείο για 3-4 μέρες και να πάρω κάτι χάπια για να αποβάλλω. Στην προηγούμενη παλινδρομη είχα μείνει λίγες ώρες στο μαιευτήριο,όπου φυσικά πονούσε η ψυχήου να βλέπω γυναίκες ετοιμογεννες. Τώρα γιατί να χρειαστούν 3-4 μέρες; Λόγω της εβδομάδας που βρίσκομαι; Δεν ρώτησε ο άντρας μου και δεν ήθελα να τον καλέσω ξανά για λεπτομέρειες. Φοβάμαι πολύ την αποβολή στο σπίτι... Από την άλλη δεν θα αντέξω ψυχολογικά να ξαναπεράσω τη διαδικασία βλέποντας και ακούγοντας μωράκια νεογέννητα. Αχχχ βρε κορίτσια, ενώ έχω τον θησαυρό μου, πονάω τόσο πολύ. Μου έχει μείνει η εικόνα του υπερήχου, με το μωράκι κουλουριασμένο σχεδόν, ενώ διέκρινα ξεκάθαρα τα ποδαράκια του. Ήταν εκεί ακίνητο και σκέφτομαι ότι δεν θα το αγκαλιασω ποτέ. Η καρδιά μου έχει γεμίσει πληγές από τις απώλειες, και απλά αναρωτιέμαι γιατί;;; 
    • Μου είναι τρομερά δύσκολο. Είναι κ η περίοδος δύσκολη γ μένα γιατί χτίζουμε σπίτι και τρέχω κ πιέζομαι πολύ σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες δουλειάς συν ένα σωρό κουλες υποχρεώσεις που προκύπτουν.  Πφφφ δεν μπορώ νιωθω ότι κλαταρω κ τσιγάρο πάει σύννεφο 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...