Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΧΗΜΟ ΟΝΕΙΡΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΝΟΒΑΣΙΑ?


fotin

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες.

Ο γιός μου είναι 2 χρονών και μετά τον μεσημεριανό ύπνο, μόλις ξυπνάει, κάποιες φορές, ενώ φωνάζει εμένα ή τον μπαμπά του να πάμε μέσα και λέει ''έλα έλα'', είναι σαν να κοιμάται ακόμα, κάνει νευρικές κινήσεις με το σώμα του σαν να μην θέλει να τον σηκώσω, σαν να θέλει να κοιμηθεί κι άλλο και μόλις του μιλήσουμε βάζει τα κλάματα σπαρακτικά, μπορεί να κλαίει και για 1 ώρα απαρηγόρητος, χωρίς να μπορούμε να τον ηρεμήσουμε, μπορεί να λέει συνέχεια την ίδια λέξη όπως ''αγκαλίτσα'' ή ''μαμάκα'' ή ''όχι, όχι'', αλλά το βλέμα του είναι λίγο απλανές, σαν να είναι ακόμη σε λήθαργο, φαίνεται τρομαγμένος αλλά και σαν να μην έχει απόλυτη συναίσθηση, τον ρωτάμε κάτι και απαντάει μεν, αλλά φαίνεται να είναι ακόμη κοιμισμένος.

Τι μπορεί να είναι αυτό? Κάποιο άσχημο όνειρο που βλέπει ή μήπως υπνοβατεί? Ξέρει καμία για υπνοβασία στα παιδάκια? Ανησυχώ να σας πω την αλήθεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι , γλυκειά μου μην αγχώνεσαι. Απλά κάποιες φορές ναι μεν ξυπνάνε αλλά είναι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Εμένα η δικιά μου που κλείνει τα 5 το κάνει ακόμη , όχι πάντα αλλά το κάνει.

Κι όχι μόνο όταν την ξυπνάω εγώ αλλά κι όταν ξυπνάει από μόνη της , παραμιλάει , καμμιά φορά κλαίει σπαρακτικά , ίσως είναι και από όνειρο.

Μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό. Να χαίρεστε το κουκλί σας.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ Ευφροσύνη μου, με καθησύχασες...Ανησυχήσαμε με τον άντρα μου λίγο, τι στο καλό παθαίνει, πού οφείλεται αυτό? Και σπάνια τον έχω ξυπνήσει εγώ, αυτό το έχει πάθει μόνο όταν ξυπνάει μόνος του. Αχ αυτά τα παιδάκια μας, μας κανουν να ανησυχούμε...Να χαίρεσαι την κορούλα σου κι εσύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα φυσιολογικο μου ακουγεται αυτο που λες...το εκαναν και τα δυο τα δικα μου για μηνες...ο γιος μου το σταματησε στα 5 και η κορη περιπου στα 4...παντα πιο ωριμα τα κοριτσια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε ρωτας και τον παιδιατρο καλου κακου;Εμεις εδω μπορει να σου πουμε οτιδηποτε αλλα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιες περιπτωσεις.Μακαρι να μην ειναι τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...