Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΑ?


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες!

Θέλω λίγο τις γνώμες σας και τις εμπειρίες σας από όσες περάσανε τα παιδάκια σας σε βρεφικούς-παιδικούς σταθμούς μέσω της ΕΣΠΑ.

Ενώ πέρυσι δεν πληρώσαμε εντελώς τίποτα φέτος ενημερωθήκαμε από την ΕΕΤΑΑ και τον παιδικό σταθμό που περάσαμε πως πρέπει να πληρώσουμε κάποια συμμετοχή. Το ποσό όμως που μας ζητάει ο παιδικός σταθμός είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που μας είπαν στην ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα στην ΕΣΠΑ μας είπαν πως υποχρεωνόμαστε να δώσουμε 362€ τα οποία είναι τα έξοδα σίτισης που πλέον δεν καλύπτονται και πως δεν μπορεί κανένας σταθμός να ζητήσει περισσότερα. Επίσης πληρώνουμε το σχολικό αν θέλουμε.

Απο το σταθμό μας ζητάνε 800€!!! για σίτιση αιτιολογώντας πως ο κάθε σταθμός έχει άλλα έξοδα σίτισης και μπορεί να ζητάει ότι θέλει.

Αντιμετωπίσατε κάτι ανάλογο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia soy Kaliopi AVON egw menw sth Patra ton diko moy ton phran mesw espa se enan brefiko-paidiko stathmo kai to mono poy tha plhrwsw einai h metakinhsh ,an thelw na erxontai na ton pairnoyn kai na ton fernoyn,tipota allo.parepiptontos eimai ki egw antiprosopos ths avon

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κι εμενα την πήραν μεσω ΕΣΠΑ σε εναν ιδιωτικο στο Χαιδάρι, ευτυχως δεν ζήτησε ακόμη σίτιση αλλα μόνο 200ευρω για αναλωσιμα που κι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα οκ ειμαι ευχαριστημενη και θα τα δωσω. Σε εναν αλλο παιδικο στο δασος χαιδαριου ο οποίος θεωρειται απο τους καλήτερους ζητησαν σε μια φιλη που περασε το παιδί της 150 με 200 το μήνα για σιτιση ακουσον ακουσον

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

κοριτσια τελικα το κρατος εκοψε τα κονδυλια κατα 450 ευρο το παιδι για το μεσημεριανο του φαγητο (τουλαχιστον τοσο σε εμενα)και τωρα θα πρεπει να πληρωνω 30 το μηνα για σιτιση ευτυχως μου εκανε εκπτωση η υπευθυνη του παιδικου σταθμου λογω ανεργιας και θα πληρωνω 15 ευρω και 30 η μετακινηση= 45 ευρω το μηνα αντε να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...