Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ


Edie1901

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!

Θα ήθελα να συζητήσω μαζί σας το θέμα της ασφάλισης του παιδιού. Εμένα έχει ΙΚΑ, ωστόσο πληρώνουμε φυσικά ιδιώτη παιδίατρο κ εννοείται ότι - κούφια να είναι η ώρα! - αν συμβεί κάτι που χρήζει άμεσης και άριστης επέμβασης, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προσφέρει το ΙΚΑ ή ο περίφημος ΕΟΠΥΥ τελοσπάντων.... :roll:

Εχετε κάνει κάποια ιδιωτική ασφάλιση στο/στα παιδάκι/κια σας; μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα και περίπου το ποσό καταβολής;

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Demie καλημερα.Κι εγω στο ΙΚΑ το εχω το μωρο παρολα αυτα του εχω κανει και νοσηλευτικο προγραμμα ιδιωτικης ασφαλειας.Εμενα ο αντρας μου ειναι ασφαλιστης σε μια απο τις πιο γνωστες εταιρειες και θα σου πω τη λογικη που ακολουθησαμε μιας και ξερουμε τα πραγματα και απο τη σκοπια των ασφαλιστικων αλλα και των γιατρων μιας και οποιον να ρωτησεις αυτα θα σου πει.Κι εμεις σε ιδιωτη γιατρο το παμε το παιδι γιατι αυτον μας προτεινε ο γυναικολογος μου.Υπαρχουν προγραμματα σε ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες που παρεχουν και επισκεψεις σε γιατρους του δικτυου τους,ομως επειδη εμεις οπως σου ειπα ηδη ειχαμε ξεκινησει με γιατρο εκτος δικτυου επιλεξαμε καλυψη μονο σε νοσηλεια.Γενικα για τις ασφαλιστικες τα μωρα δεν αποτελουν μεγαλο κοστος αφου πολυ σπανιοτερα απο τους μεγαλους συνηθως νοσηλευονται.Η αληθεια ειναι πως αν -Θεος φυλαξοι- συμβει κατι πολυ σοβαρο στο παιδι,ακομα και τα ιδιωτικα νοσοκομεια θα σε στειλουν στο Παιδων.Αυτο θα σου το επιβεβαιωσει και οποιο γιατρο η ασφαλιστη ρωτησεις.Ομως αυτο ειναι σπανιο.Τα παιδακια συνηθως νοσλευονται για καμια ουρολοιμωξη,η κανενα ψηλο πυρετο αντε και για κανενα ραμμα-σε φυσιολογικες συνθηκες.Εκει δεν ειναι σοβαρα τα πραγματα αλλα τα ιδιωτικα νοσοκομεια σε γδυνουν ακομα και για νοσηλεια μιας ημερας και για να πας σε δημοσιο το πιο σιγουρο ειναι οτι το παιδι θα κολλησει και κατι αλλο εκει μεσα.Ετσι και εμεις με αυτο το σκεπτικο του καναμε μια πληρη ασφαλεια για νοσηλεια σε οποιοδηποτε ιδιωτικο νοσοκομειο.Αργοτερα αναλογα με τις αναγκες που θα προκυψουν μπορει να επεκτεινουμε το προγραμμα η να το μειωσουμε.Αυτη τη στιγμη πληρωνουμε 38 ευρω το μηνα.Αν χρειαστεις καποια επιπλεον πληροφορια στειλε μου πμ να συζητησουμε οτι θες.(Δεν προσπαθω να σου προωθησω ασφαλεια -μην παρεξηγηθω- απλα ειμαστε λιγο πιο ενημερωμενοι σε αυτο το θεμα λογω δουλειας) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MUMBASHA μου, καλημέρα! Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! εννοείται ότι καταλαβαίνω απόλυτα με ποιο πνεύμα μου εξηγείς τα πράγματα, δεν παρεξηγώ κάτι! ίσα-ίσα που κατανόησα περισσότερα. δλδ με τα 38€ καλύπτεται το παιδάκι μου για οποιαδήποτε εξοδα σε οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο, σωστά? Σ'ευχαριστώ και πάλι, να χαίρεσαι το παιδάκι σου! θυμαμαι την αγωνία σου στην αρχή κ είχα καταχαρεί που όλα ήρθαν κατ'ευχήν για εσάς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MUMBASHA, καλησπέρα!

Κι εγώ έχω κάνει ιδιωτική ασφέλεια στην κόρη μου αλλά πληρώνω 310 ευρώ το εξάμηνο με απεριόριστο νοσοκομειακό πρόγραμμα αλλά με απάλλαγή 1500 ευρώ. Δηλαδή τα πρώτα 1500 ευρώ τα πληρώνουμε εμείς. Άρα σε "μικρές" νοσηλείες δεν συμφέρει να πάμε σε ιδιωτικό. Αν σου στείλω pm μπορείς να μου πεις τι ασφάλεια έχεις και τι πακέτο για να συγκρίνω? Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμεις εχουμε ιδιωτικη αλλα τα πρωτα 1500 η μαλλον κατω απο 1500 πρεπει να τα πληρωσουμε εμεις...μαλλον το ιδιο προγραμμα θα εχουμε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια τωρα ειδα τις υπολοιπες δημοσιευσεις.Εννοειται steisy οτι θελεις πες μου.Σιγουρα υπαρχει και αυτο που λες απλα εμεις δεν το επιλεξαμε γιατι βασει πιθανοτητων τα ποσα νοσηλειας σε παιδακι σπανια ειναι ιδιαιτερα ψηλα αφου οπως εγραψα και στη demie σε αυτες τις περιπτωσεις σε στελνουν απ ευθειας παιδων(αν δηλ κατι ειναι τοσο σοβαρο ωστε να θελει παρατεταμενη νοσηλεια).Εμας μας ενδιεφερε να μας καλυπτει απο το 1ο ευρω κιολας.Στειλε μου οτι θελεις να συγκρινουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...