Μετάβαση σε περιεχόμενο

το παραληρημα της ανασφαλειας μιας μανας


Recommended Posts

Απο τοτε που γεννηθηκε η πριγκιπισσα μου 7 μηνες πριν ημαστε αυτοκολλητες...Να φανταστειτε ετρεμα την ημερα που θα γυρισω στη δουλεια επειδη ηταν πολυ δεμενη μαζι μου κ φοβομουν οτι θα σπαραζε οταν θα ελειπα...Στην δουλεια βεβαια δε γυρισα ακομα αλλα εχω ενα τελειως διαφορετικο μωρο! Μεταξυ αστειου κ σοβαρου τα λεω ολα αυτα βεβαια...Το κοριτσι μου εδω κ ενα μηνα περιπου θελει τους αλλους περισσοτερο απο μενα :το μπαμπα της, τις γιαγιαδες της κτλ! Απο την μια χαιρομαι γιατι καθεται καλα κ ειναι ευχαριστημενη κ κρυφοκοροιδευω ολους αυτους που μου ελεγαν οτι το παιδι θα γινει μαμοθρεφτο επειδη θηλαζει ακομα...Απο την αλλη ντρεπομαι που το λεω -μονο εδωμεσα μπορω να το πω- πληγωνομαι..Εγω ασχολουμαι ολη μερα μαζι της, την ταιζω την αλλαζω την παιζω κ μολις δει αλλον αμεσως να παει να τα γελια να οι χαρες!Μην την εχω εγω αγκαλια κ περασει ο πατερας της τρελαινεται! Το εξηγω ως εξης: με εχει συνδεσει με τροφη κλπ πχ για να κοιμηθει το βραδι θελει στηθος ενω τον μπαμπα της τον εχει συνδεσει με διασκεδαση καθως επι το πλειστον καθονται στο pc κ βλεπουν τραγουδακια κλπ...Δεν ειμαι καλα!Μηπως εχω ΄υπολειμματά ΄ επιλοχειας καταθλιψης?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etgeodorr πραγματικα μην στεναχωριεσαι κ μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα...ετσι εκανε κι εμενα κ ειναι απολυτα φυσιολογικο.εφευγα απο το σπιτι κ μου ελεγε κ ''γεια'' κ μου εκλεινε κ την πορτα :o:o !!!μα καλα ,ελεγα,δεν στεναχωριεται;;απο την αλλη βεβαια ειχα λιγοτερο αγχος που την αφηνα.τωρα που ειναι 23 μηνων ειναι αρκετα κολλημενη πανω τον τελευταιο μηνα τοσο που κ τουαλετα να παω καθεται απεξω κ χτυπαει την πορτα.θελει περισσοτερο εμενα αγκαλια κ αν χρειαστει να φυγω για καποια δουλεια χωρις εκεινη;ο κακος χαμος,γατζωνεται πανω μου κ κλαιει!!μ'αρεσει που με αγαπαει κ θελει να ειμαστε συνεχεια μαζι αλλα ειναι κ κουραστικο κ ψυχοφθορο να την βλεπω να κλαιει κ να μην θελει να κατσει ουτε με τον μπαμπα της.κι εμενα ξερει οτι καποια πραγματα τα κανουμε μαζι κ καποια με τον μπαμπα της(κυριως παιχνιδια).ενα να θυμασαι οτι οσες χαρες κ να κανουν με τους αλλους η μαμα ειναι μια κ δεν την αλλαζουν με κανεναν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etheodorr ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμάς και ακριβώς τα ίδια με σένα σκέφτηκα κι εγώ! Ότι δηλαδή ο μικρός με έχει συνδέσει με την τροφή, ενώ τον πατέρα του με το παιχνίδι και τη διασκέδαση. Να σου πω την αλήθεια, όμως, δε με πειράζει. Γενικώς ο δικός μου δεν είναι χαδιάρικο μωρό, τον αγκαλιάζουμε και μας σπρώχνει, τον χαϊδεύουμε και διώχνει το χέρι μας, τον φιλάμε και εκνευρίζεται! Οπότε, δε δείχνει την αγάπη του με χάδια και αγκαλιές σε άλλους, αλλά είναι προφανές ότι χαίρεται πάρα πολύ όταν βλέπει τους γονείς μου ή τον μπαμπά του. Με εμένα πιο πολύ ηρεμεί πιστεύω. Τώρα τελευταία που μεγάλωσε κάπως, κάποιες φορές απλώνει χέρια να έρθει σε μένα, αλλά μη φανταστείς και πολύ συχνά και πολύ φανατικά!

Δεν ξέρω, όμως, τι θα γίνει από τη Δευτέρα που ανοίγουν τα σχολεία και επιστρέφω στη δουλειά. Φυσικά, είχα γυρίσει απ' όταν ήταν τριών μηνών, αλλά τότε με είχε τελείως γραμμένη! Ούτε που στεναχωριόταν όταν έφευγα, ούτε και φαινόταν να με ζητά όσο έλειπα. Τώρα, όμως, δεν ξέρω, θα μάθουμε τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνουν ανασφάλειες και κατάθλιψη. Δε σημαίνει ότι το παιδί σου δε σε αγαπά! Να χαίρεσαι που δεν είναι και τόσο δύσκολο να την αφήνεις για να πηγαίνεις στη δουλειά. Δε θα πονούσε η ψυχή σου αν, κάθε φορά που έφευγες ακούγονταν σπαρακτικά κλάματα, τα οποία θα ήξερες ότι κρατάνε για ώρες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ κορίστσια πήγα στην δουλειά πολύ νωρίς έτσι η Ανδριανούλα συνίθησε πολύ εύκολα να είναι και με άλλους.

Κοιτάχτε να δείτε όμως τι γινότανε όταν στην αρχή την κράταγε συνέχεια η μαμά μου δεν την ήθελε με τίποτα και μετά το αντίστροφο όταν την κράταγε συνέχεια η πεθέρα μου δεν ήθελε εκείνη προφανώς το είχε συνδιασει ότι όταν είναι με εκεινες λείπω εγώ.

Εσένα σε έχει όλη μέρα ενώ τον μπαμπά της όχι για αυτό τον λαχταράει.

Εγώ αυτό πιστευω ότι είναι.......

Εμένα τώρα είναι 4,5 και μου έχει τρελή αδυναμία και όλοι λένε ότι τα κορίτσια έχουν αδυναμία στον μπαμπά τους.

Θα δεις όταν πάς στην δουλειά ότι θα της λείπεις........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etheodorr όλοι έλεγαν ότι θα είναι μαμοθρεφτο, ήθελε μόνο εμένα, το βράδυ όταν σηκωνόταν και έκλαιγε και πήγαινε ο άντρας μου να τον αγκαλιάσει του έσπρωχνε το χέρι, τον σηκωνε από την κούνια και ώσπου να πάω να τον πάρω ο κακός χαμός!!!!!!!! Και ο δικός μου δεν είναι χαδιάρης, δεν μας αφήνει να τον αγκαλιάζουμε πολυ, να τον φιλάμε, νευριάζει!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τώρααααααα όλη μέρα τον ταίζω, τον ποτίζω, του τραγουδάω,παίζω μαζί του, ο άντρας μου έρχεται το βράδυ, πήγαμε διακοπές μια βδομάδα και ήθελε να τον κρατάει ο πατέρας του! :o:o:o:o

Μόλις έρχεται κάνει σαν παλαβός, παω να τον πάρω από τον άντρα μου και μου γυρνάει και την πλάτη!!!! και γελάει και πονηράαααααααα σαν να με κοροίδεύει που ζητιανεύω την αγκαλιά του!!!!!!

Τον παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς μου και μου κάνει τα ίδια!

Και εγώ σκεφτόμουν οτι με έχει συνδέσει μόνο με το φαγητό, ή επειδή εγώ γενικά δε το κρατάω αγκαλιάαααααα που όλη μέρα δε γίνεται!!!!!!!

Αλλά από την άλλη λέω ότι επειδή με έχει όλη μέρα λαχταρά και τον πατερα του και τον παππού του ειδικά που του έχει αδυναμία!

Άρα δεν το κάνει μόνο η κορούλα σου, μην αγχώνεσαι!

Μην αγχώνεσαι μάνα είναι μόνο ΜΙΑ!!!!!!!! ;);)

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα παιδιά όντως περνάνε από διαφορα σταδια..εμενα το πρώτο ήταν από την αρχή γατζωμενο από πάνω μου..το δεύτερο από 1 έτους ήταν πιο πολύ ανεξάρτητο....ο χρόνος τα βοηθάει να ξεπεράσουν τις αδυναμίες τους προς τις μαμάδες-όχι βεβαια ότι μας πολυαρεσει αυτό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικα και θελω να ειναι ανεξαρτητη ουτε προς ΘΕου θα ηθελα να παω για δουλεια κ να την αφησω να σπαραζει! ΚΑτα βαθος ειμαιπερηφανη που λενε ολοι τι κοινωνικο παιδι ειναι αυτο! Απλα εχω και ενα κρυφο παραπονο, και μουτο λεγε η μανα μου ειναι υδροχοος και θα βγει ανεξαρτητη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα! Υδροχοακι ειναι και το δικο μου και ειναι οντως ανεξαρτητο πλασμα και τον καμαρωνω! Αλλα πιστευω οτι δεν ειναι πως σε εχει συνδεσει με κατι, απλα σε εχει ολη μερα και σε χορταινει και θελει να δειξει τη χαρα της σε αυτους που της λειπουν!Ειναι σαν να παιζει ολη μερα με ενα παιχνιδι και μετα ξαφνικα απο ωρες να δει ενα αλλο, ε δεν θα κανει σαν τρελλη; Μια χαρα ειναι το παιδι και σιγουρα σε λατρευει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...