Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διακοπές με παιδιά η όχι ??????????


Recommended Posts

Έχω έναν μπεμπάκο 10 μηνών έχουμε κανονίσει να πάμε διακοπές τα 3 μας...μαμα μπαμπάς και μπεμπης. Βασικά το περιμένουμε πως και πως :P

Βλέπουμε όμως πολλά ζευγάρια φίλους που αφήνουν τα παιδάκια τους, κάποιες φορές και μηνών για να πάνε το ζευγάρι διακοπές 7-10 μέρες. Προσωπικά μου φαίνεται λίγο "κάπως" .....και αναρωτιέμαι γιατί να κάνεις ένα παιδί έαν δεν θέλεις να περνάς χρόνο μαζί του??? Θα μου πεις να ξεκουραστούν και αυτοί οι γονείς λιγάκι...........

Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν θα τον άφηνα και εισιτήρια για hawai να μου χάριζαν. Εσείς τι λέτε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω και εμείς τα δικά μας παιδιά δεν τα έχουμε αφήσει ποτέ για να ταξιδέψουμε! ...... άσε που τα πεθερικά δεν θα τα κρατούσαν!! :roll::roll: ....αλλά δεν θα τα άφηνα ούτε εγώ ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία....αν γίνουν 10 ετών, οκ τότε :lol::lol::lol::lol:

καλές διακοπές, ν απεράσετε πολύ όμορφα τα 3 σας! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε κι εγώ θα τον άφηνα σε τόσο μικρή ηλικία, άλλωστε τον θηλάζω και επιπλέον, δεν έχω κανένα να τον κρατήσει! Τα πεθερικά μου δε μένουν εδώ και οι γονείς μου αποκλείεται να τον κρατούσαν.

Διακοπές εμείς τώρα το καλοκαίρι δε θα πάμε, αλλά ευελπιστούμε να πάμε Αγγλία τα Χριστούγεννα, οικογενειακώς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oute kai egwwww!!!kai emeis tou xronou me to kalo tha pame...alla twra eimaste polyy mikroi gia diakopoyles!!den me xalaei...kathe mera einai xara me to mwro!!!

egw edw ton afhnw kamia fora poyu pame gia pswnia sthn mama mou gia liges wres kai frikarw lew pote tha girisoume! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιος μου είναι 3,5 χρονών και δεν τον έχω αφήσει για να πάω διακοπές μόνη μου. Δεν μου έχει βγει και δεν έχω νιώσει την ανάγκη (ακόμα τουλάχιστον). Παρόλ' αυτά δεν μου φαίνεται περίεργο που κάποια ζευγάρια το κάνουν. Σίγουρα ένα ζευγάρι χρειάζεται και λίγο χρόνο για να... ξανανιώσει :D:D:D Αν θα πήγαινα κάπου όμως χωρίς το παιδί, θα έλειπα το πολύ 3 μέρες (με τίποτα 9 και 10) και επίσης δε θα ήταν οι μόνες διακοπές που θα έκανα. Σίγουρα θα είχα εξασφαλίσει πρώτα ότι μπορώ να πάω κάποιες μέρες με τα παιδιά μου και από εκεί και πέρα αν περίσσευαν λεφτά και για κανα τριήμερο με τον άντρα μου έχει καλώς.

Εγώ ακούω συνέχεια όλο και περισσοτερους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στα χωριά με τις γαγιάδες και τους παππούδες για ΟΛΟ το καλοκαίρι :shock::shock::shock::shock: Όλο το καλοκαίρι τα παιδιά το περνούν χωρίς τους γονείς, οι οποίοι πηγαίνουν και τα βλέπουν κανένα ΣΚ. Να τα στείλουν καμιά εβδομάδα το καταλαβαίνω..Όλο το καλοκαίρι όμως το θεωρώ κάπως :?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα απο μια ηλικία και μετα με στέλνανε διακοπές στην θεία μου (ειχε θαλλασα κοντά και μικρά ξαδερφακια) για κανένας μήνα ...Στις 4 μέρες δεν άντεχα ήθελα την μαμά μου και ερχόταν να με πάρουν ας την αγαπούσα πάρα πολύ την θεία μου και ας ήταν κιι η γιαγιά μου εκει (του μπαμπά μου) όσο περνούσαν τα χρονια και το προσπαθουσαμε ανέβαιναν λίγο οι μέρες αλλα ποτέ δεν έκατσα μήνα ....ε φταει και η μικρη ξαδέρφη μου που όποτε μαλώναμε μου έλεγε οτι δεν έχω μαμά ζήλευε και αυτήν με την σειρά της εμένα ....και με άλλες θειες μου τα ίδια που με περνάν να πάμε διακοπές Στις 2 ευδομαδες δεν ήθελα άλλο ...στην μόνη θεία που καθόμουν ανετα για όσο μπορούσαμε ήταν η αδερφή της μαμάς μου ....μου θυμηζε μανούλα και δεν είχα αλλα παιδάκια να μου την λένε .

Οι διακοπές που περνουσα το μισώ μου καλοκαίρι στην γιαγιά μου με την θεία μου (της μαμάς μου αδερφή) ήταν οι καλύτερες μου και ας μην είχα θάλασσας κοντά ...ακόμα και τα καλοκαιρια που δεν ερχόταν η θεία μου μόνη με την γιαγιά και τον παππού (και φυσικά φίλες γύρω απλό το σπίτι) ήταν απο τα καλύτερα ....αλλα θυμάμαι με πολύ αγάπη και τις άλλες διακοπές που κάποια στιγμή ήθελα να φύγω.

Ναι σε αυτο αλλα σε μεγαλύτερη ηλικία τ παιδιά ...απο 6 και πάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι να γινει η αρχη πιστευω και να απογαλακτιστουμε εμεις οι γονεις πρωτα.

Καλο ειναι και να ξεφευγει λιγο μονο του το ζευγαρι, το χρειαζονται οι περισσοτεροι γονεις.

Στην αρχη φαινεται οντως αδιανοητο.

Κι εγω οταν πηγα να γεννησω το δευτερο, ημουν στην πορτα να φυγω και τον εβλεπα και βουρκωνα.

Πρωτη φορα εκανα να τον δω 4 μερες.Τι 4 μερες δηλαδη;Ουτε μια μερα δεν ειχα κανει ως τοτε.

Και στο μαιευτηριο μεσα τη νυχτα, αφου ειχα γεννησει, τον σκεφτομουν και βουρκωνα.

Ε καποτε πρεπει να συνηθισεις.

Κι εσυ και το παιδι.

Γιατι αν ο μη γεννητω γινει κατι και πας νοσοκομειο με το αλλο παιδι, οπως μου τυχε, να μπορει να μεινει με καποιον αλλο, να μη γκρινιαζει και ζηταει συνεχεια τη μαμα του

Οσο για το οτι μενουν τα παιδια με παππουδες το καλοκαιρι στο χωριο πχ, τι καλυτερο απο το να ειναι το παιδι στον καθαρο αερα, να κανει τα μπανια του, σε σχεση με την Αθηνα και να περναει ομορφα, αν οι γονεις του δουλευουν και δε μπορουν να μεινουν εκει;

Αν ενα παιδι δε γουσταρει, ερχονται οι γονεις του και το παιρνουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενταξη ρε παιδια..εαν δεν υπαρχουν αλλες επιλογες...τι να κανει ακι ο γονιος;;;...αν δουλευουν και δεν υπαρχει κανενας να το προσεχει..θες δε θες το στελνεις στο χωριο για το καλοκαιρι, εκει τουλαχιστον θατο προσεχουν, θα εχει το φαγητο του και θα ειναι με ατομα που το αγαπανε..

οσι για τις εκδρομες..δεν ξερω..

δεν μπορω να εκφρασω αποψη γιατι η σχεση μου με τον αντρα μου δεν περασε δυσκολα με τον ερχομο των παιδιων μου για να μας χρειαζετε κατι τετοιο..

ναι δυσκολευτηκαμε πολυ...ειμαστε και οι δυο 3 χρονια ξενυχτισμενοι..αλλα ηταν κατι το οποιο αναμεναμε και δεν επιρρεασε την προσωπικη μας ζωη..ναι υπαρχουν νευρα..ναι μετα απο τοσα ξενυχτια ομολογω πως θελω λιγη ξεκουραση..αλλα προσωπικα..δεν αντεχω ακομα να αποχωριστω τα παιδι αμου...

ο μεγαλο ςκοιμηθηκε πρωτη φορα κατω στην πεθερα μου κοντα 2 χρονων...ειχαμε παει σε εναν γαμο, τον ειχαν αυτοι...γυρησαμε αργα..κοιμοταν, τον λοιπηθηκαν...ε οπως ξαπλωσαμε..ετσι και ξυπνησαμε..με το φως ανοιχτο, γιατι πιστευαμε πως θα μασ ζητουσε τη νυχτα..

με τον ερχομο του δευτερου παιδιου τον χειμωνα, καποια ΣΚ εμενε 1 βραδυ στη μαμα μου...περνουσε καλα..και ουτε μασ ζητουσε..αλλα εγω δεν θα αντεχα να τον αφισω και δευτερο βραδυ..

Πιστευω πως οντως εμεις οι γονεις πρεπει πρωτα να απογαλακτησουμε...και να δωσουμε χωρο στα παιδια μας...

παντςω και εμεις..διακοπες μαζι τους παμε...να τα χαρουμε και λιγο αφου η καθιμερινοτητα και η δουλεια δε μας επιτρεπει να τα "βαρεθουμε"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω ενα αγορακι 4ετων κ μια μπεμπα 6μηνων...δεν μου εχει περασει καν απο το μυαλο μου να τα αφησω....εμεις παμε παντου μαζι...δεν ξερω αν μελλοντικα που θα ειναι αρκετα μεγαλα ανω των 10ετων αν θα τα αφηνα στις γιαγιαδες ή σε καμια θεια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κι εγώ θέλω να πάω με τα μωρά διακοπές αλλά δεν ξέρω πως να το οργανώσω ιδίως με τα φαγητά που ακόμα αλέθουμε.Στο χωριό που πηγαίνουμε κανένα ΣΚ έχω πάρει ένα σωρο αξεσουάρ κουζίνας διπλά και τα έχω αφήσει μόνιμα εκεί!

Που να κουβαλάω χύτρες ταχύτητας+ αξεσουαρ για ατμομάγειρα της χύτρας+multi...είναι ολόκληρο νοικοκυριό.

Αλλά ίσως σε κανένα μήνα που θα έχουμε περισσότερη άδεια να το επιχειρήσουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι θέμα χαρακτήρα και πώς το βλέπει ο καθένας. Άλλος γονιός θεωρεί πως είναι καλύτερο να πάνε τα παιδιά σε κανά χωριό για 1 ή και 2 μήνες, έστω και αν είναι μακριά από τους γονείς και άλλος δεν μπορεί να αποχωριστεί τα παιδιά του για τόσο πολύ. Ο γιος μου έχει κοιμηθεί πολλές φορές στη μαμά μου (κανένα Σάββατο για να βγω με τον άντρα μου ή να ξεκουραστώ). Δεν θα άντεχα όμως να τον αποχωριστώ για τόσο μεγάλο διάστημα μόνο και μόνο για να μην κάτσει Αθήνα. Τώρα που αναγκαστικά είμαι Αθήνα γιατί σε λίγο γεννάω, πηγαίνουμε συχνά στη θάλασσα, σε πλατείες και παιδότοπους για παιχνίδι, στο λούνα παρκ και γενικώς όπου μπορούμε τον πηγαίνουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταλαβαίνω όταν δουλέυεις και δεν έχεις επιλογή να στείλεις το παιδί στο χωριό, αλλά όταν παίρνεις την άδεια σου αντί να την περάσεις με το παιδί σου που όλο τον χρόνο το βλέπεις μόνο τα απογέυματα λόγω δουλειάς μέσα σε όλα τα άλλα πλυντήρια, φαγητά κτλ, να το αφήνεις ΠΑΛΙ στην γιαγιά - παππου για να πας διακοπούλες με τον σύζυγο :? ?????????????? άκυρο .............. hello !!! :geek:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχ..ναι αυτο ειναι ακυρο..και μαλιστα πολυ..

δεν ξερω..ειπαμε..οπως λεει και η Ανθη, ειναι και θεμα χαρακτηρα..

υποτιθετε πως οταν κανεις παιδια, εχεις συνηδητοποιησει πως αλλαζει η ζωη σου...και ακομα και εαν δεν το ξερεις εκ των προτερων...το παιρνεις αποφαση στην πορεοα...

δεν ξερω..εγω προσπωπικα εκανα παιδια για να περναω χρονο μαζι τους....

ναι ομολογω πως ισος θα ηθελα καποια στιγμη να κοιμηθω...μονο να κοιμηθω./..αλλα δεν μπορω..ακομα δεν τα εχω χορτασει..μου λειπουν...

Δε θυμαμαι πια κοπελα ειχε αναφερει πως εχει μικρο ..

ο μεγαλο ςμου ηταν 1 χρονων και 3 μηνων οταν πηγαμε πρωτες διακοπες μαζι..και τωρα που θα παμε..ο μικρουςλης μου θα ειναι 1 χρονων και 1 μηνων..

εμεις και στις δυο φορες πηγαμε σε all inclusive ξενοδοχειο που ειναι φιλικο στα παιδια...

τα περισσοτερα απο αυτα εχουν πολλα καρεκλακια στα εστιατορια, ειδικα μενου για παιδια και βρεφη και εναν μπουφε με πολυ μεγαλη ποικιλια...

θυμαμαι χαρακτηρηστικα πως υπηρχε ενα σταντ με πολλα νεροβραστα καροτα κολοκυθακια κρεας..υπηρχαν μακαρονια σκετα στα οποια αν ηθελες εβαζες σαλτσα κλπ κλπ κλπ..

υπηρχαν πουρεδες, φρουτα ψαρι..

γεννικα ειναι πιο ευκολο οταν ενα παιδι τρωει μη αλεσμενα..αλλα δεν δυσκολευτηκα με τον μεγαλο, και ομολογω πως εφοσων δεν ειχα την εννοια του φαγητου, ηταν πολυ μεγαλη βοηθεια..

φετος δεν ξερω ακομα τι θα βρω..αλλα πιστευω πως θα ειναι καλα..

γεννικα με παιδια..πας σε οικογεννειακα ξενοδοχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα κυρίως αυτό με δυσκολεύει για το θέμα των διακοπών, δηλαδή η διατροφή του μωρού. Δεν μπορώ να πάω σε ξενοδοχείο και να κουβαλώ κατσαρόλες, γκαζάκια, λαχανικά και κρέατα! Αλλά ούτε και είμαι διατεθειμένη να δίνω για μια βδομάδα τροφές σε βαζάκια, όπως έκανε μια φίλη μου που τη ρώτησα, μήπως που πει καμιά καλή ιδέα...

Προς το παρόν, όπως είπα και τις προάλλες, θα πάμε Αγγλία τα Χριστούγεννα στον αδελφό μου. Έτσι θα μένουμε σε σπίτι όπου θα μπορούμε να μαγειρεύουμε, φαντάζομαι ότι μέχρι τότε ο Αντρίκος θα έχει κόψει και τα αλεσμένα, οπότε θα είναι πιο εύκολο.

Πάντως εμάς η σχέση μας πέρασε κρίση με τον ερχομό του μωρού, αλλά παίρνει τα πάνω της, όχι όταν μένουμε μόνοι μας, αλλά αντίθετα, όταν περνάμε χρόνο όλοι μαζί και κάνουμε πράγματα όλοι μαζί. Τότε δενόμαστε περισσότερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα- μαρια ειναι αναλογα με τον καθ'ενα..

και εμας δενετε η σχεση μα ςοταν ειμαστε ολοι μαζοι..μαμα μπαμπας και δυο παιδακια..

τα παιδι ατα καναμε γιατι τα θελαμε....οποτε και η ζωη μας ακολουθει το δρομο μας...

η αληθεια ειναι πως ΟΚ εχουμε να βγουμε γαι ποτο η για οτιδηποτε πααααρρρααααα πολυ καιρο..αλλα ΟΚ..θα ξαναβγουμε..οταν μεγαλωσουν λιγο (αρκετα) τα παιδι αμας..

το θεμα ειναι πως οταν τα αφινεις, να ειναι για να περναει καλα και το παιδι, και οχι απλος να το παρκαρεις καπου...

εμεις ευτυχως σε αυτο ειμαστε τυχεροι..

και οι γονεις μου, και τα πεθερικα μου, εχουν προσαρμωσει τα σπιτια τους και τα παιδι αθελουν να καθονται μαζι τους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μαρια εγω τις πρωτες διακοπες που ο ακης ηταν 15μηνων ετρωγε αλεσμενα κ λογω αλλεργιας συγκεκριμενα πραγματα....δηλαδη οτι ενα μωρο...πηγα πηρα ενα κατσαρολακι μαζι μου το πιατο του κ το κουταλακι του....βρηκα ξενοδοχειο που ειχε κουζινακι μεσα στο δωματιο (ειχαν καποια δωματια για οικογενειες με μωρα) ψωνισα τα απαραιτητα απο ενα μαναβικο κ ενα κρεοπωλειο κ περασαμε μια εβδομαδα τελεια.....εμεις τρωγαμε εξω κανονικα κ ο ακης το δικο του κ ετρωγε κ πατατες τηγανητες οταν πηγαιναμε στα ταβερνακια....

τωρα εμεις θα παμε διακοπες κ η μπεμπα ειναι 6,5μηνων....θα παρω το μουλτι κατσαρολακι κ παλι τα ιδια...βεβαια φετος θα πρεπει να κανουμε μετακομιση ολοκληρη με δυο παιδια αλλα θα ξεσκασουμε ολοι κ θα περασουμε τελεια....εχουμε ποδηλατο του γιου μου ενα κουμουτσοκαροτσι της κορακλα μου....εκλεισε το πρωτο δρομολογιο :lol: θα κανουμε δυο δρομολογια :roll: αλλιως δεν παιζει να χωρεσουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως εαν μπορειτε να διαθεσετε καποια λεφτα, και ειστε ατομα ταξιδιαρικα πουλια με παιδια παρτε ενα τετοιο

http://www.beabausa.com/product-babycook.php

εμας μας το κανανε δωρο..και το δανεισα σε μερικες φιλες μου με πιο μικρα μωρακια, ειανι πολυ βολικο γιατιε ιναι ατμομαγειρας- μπλεντερ μαζι, δενπιανει χωρο, δεν εχες πολλα πλυσηματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσα συμφωνω....τελειο...

εχουμε βολευτει μονο τις πιπιλες απο την beaba κ καθε φορα που παω να παρω πιπιλα το κοιταζω κ το θελω....

τωρα θελω να της παρω το εκπαιδευτικο ποτηρακι απο την συγκεκριμενη εταιρεια γιατι το βλεπω οτι θα την βολεψει....

δεν ξερω αλλα οταν παω στα λητω κ παω στην beaba τα θελω ολα.... :lol::lol: καταναλωτικη μανια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστευω οτι οι καλοκαιρινες διακοπες ειναι μια ευκαιρια να ερθει κοντα η οικογενεια. Να παμε ολοι μαζι στη θαλασσα, να βγουμε βολτα ηρεμοι κτλ. Σιγουρα οταν εχεις τα παιδια μαζι δεν μπορεις να αραξεις στην ξαπλωστρα με τη φραπεδια απο τις 12 εως το βραδυ, ομως κερδιζεις αλλα πραγματα. Ποτε δε σκεφτηκα ν' αφησω τα παιδια και να παμε καπου μονοι μας (ασε που και να το ηθελα δεν καθονται σε κανεναν!). :roll:

Αναφερω παραδειγμα γνωστης μου που το παιδακι της ειναι ιδιας ηλικιας με το γιο μου και το αφησε 2 μηνων για να παει ταξιδι 1 εβδομαδα στο εξωτερικο και το καλοκαιρι το αφησε και πηγε 10 μερες σε νησι που εχει πλοιο 2 φορες την εβδομαδα :shock: ( να συμβει και τιποτα και να μην μπορεις να γυρισεις!) Δεν το κατακρινω (δε μου πεφτει και λογος αλλωστε) αλλα σε καμια περιπτωση δε συμφωνω. Ειναι θεμα αποψης. Συμφωνω με τη Χρυσα, οταν κανεις παιδι ξεχνας αυτα που "ηξερες"! :lol:

Οι διακοπες βοηθαν να ερθουμε κοντα με τα παιδια μας και να ξεφυγουμε απο τη ρουτινα. Πιστευω οτι μας ανανεωνουν οικογενειακως!!! 8-)

Καλο καλοκαιρι!!! ;)8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντως εαν μπορειτε να διαθεσετε καποια λεφτα, και ειστε ατομα ταξιδιαρικα πουλια με παιδια παρτε ενα τετοιο

http://www.beabausa.com/product-babycook.php

εμας μας το κανανε δωρο..και το δανεισα σε μερικες φιλες μου με πιο μικρα μωρακια, ειανι πολυ βολικο γιατιε ιναι ατμομαγειρας- μπλεντερ μαζι, δενπιανει χωρο, δεν εχες πολλα πλυσηματα

κι εγώ αυτό έλεγα να πάρω αλλά δεν χωράει 4 μερίδες συγχρόνως (λόγω διδύμων) οπότε το απέρριψα γιατί θα έπρεπε να μαγειρεύω κάθε μέρα κι όχι μέρα παρα μέρα που κάνω τώρα. ϊσως το δανειστώ κι εγώ από μια φίλη μου μόνο για τις διακοπές ...θα δούμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια γεια σας!

εγώ ... διαφωνώ :lol::lol:

Τον Μάρτιο του 2011 γέννησα την 1η κορούλα μου και το καλοκαίρι που ήταν περίπου 5 μηνών μου πρότεινε η μαμά μου να μου την κρατήσει να πάμε 3-4 μέρες διακοπές με τον άντρα μου. Εγώ ούτε να το ακούσω! Μάλιστα βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για διακοπές και ούτε να την κάνει μπάνιο και να την ταίσει δεν την άφηνα με αποτέλεσμα να μην ξεκουραστώ καθόλου.

Μετά, τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου έμεινα έγκυος στην 2η κορούλα μου και πέρασα έναν δύσκολο χειμώνα με δουλειά, μωρό και εγκυμοσύνη ... Γέννησα τον Μαίο του 2012 με 14 μήνες διαφορά και τότε μετά τον 1 μήνα πάλι μου πρότεινε η μαμά μου να πάρει για 20 μέρες την μεγάλη μου κόρη (δυστυχώς μένουμε σε διαφορετικές πόλεις). Πάλι αρνήθηκα... Αποτέλεσμα? Είμαι κατάκοπη και νιώθω ότι και το παιδί (το μεγάλο) δεν πέρασε καλά κλεισμένο σε ένα διαμμέρισμα στην Αθήνα, ενώ θα μπορούσε να είναι σε κήπο με καθαρό αέρα και στο μωράκι (το 2ο κοριτσάκι μου) δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ήθελα...Και εγώ δεν έχω δυνάμεις για το νέο έτος...

Έτσι με βαριά καρδιά έστειλα την μεγάλη για 5 μέρες διακοπές με τους παπούδες στην θάλασσα και αύριο αν πάνε όλα καλά θα πάω να την βρω με το μικρό μωράκι μου.

Ξέρω ότι η μεγάλη μου περνάει φανταστικά, τρώει ωραία φαγητά, ασχολούνται μαζί της 100% και νιώθω άσχημα που την κράτησα μέσα στο καμίνι στην Αθήνα για να μην μου λείψει ή για να δεθούμε σαν οικογένεια...Ακριβώς αυτά σκεφτόμουν και δεν την έστειλα...Θεωρώ ότι ήταν εγωιστικό.

Επίσης, δεν έχω βρεθεί με τον άντρα μου σε χαλαρή φάση από το προηγούμενο καλοκαίρι, τον Αύγουστο που πήγαμε 1 φορά για ποτό για 2 ώρες (και ούτε...) Θεωρώ ότι είναι εξίσου σημαντικό να έχουμε μια υγιή σχέση όχι μόνο σαν γονείς αλλά και σαν ζευγάρι και κάπου και που πρέπει να θυμόμαστε και πώς ήμασταν όταν πρωτογωριστήκαμε και ερωτευτήκαμε...Διαφορετικά η καθημερινότητα θα μας καταστρέψει και τότε θα είμαστε απλώς συνεργάτες και όχι ...ερωτευμένοι σύντροφοι.

Βέβαια οι ώρες μακρυά από τα παιδιά δεν περνάνε με τίποτα και λιώνω όταν ακούω την φωνούλα της στο τηλέφωνο ή όταν βρίσκομαι μπροστά σε κάτι που κάναμε μαζί και ασυναίσθητα πάω να το κάνω...πχ της έδινα να παίξει με την πλαστική μεζούρα από το γάλα, βρεγμένη και βουτηγμένη στην σκόνη και αυτή το έπαιρνε για γλυφιτζούρι...ε να,προχθές έπιασα στα χέρια μου μια τέτοια μεζούρα και πήγα να κάνω το ίδιο... :D:D:D:D ε εκεί με έπιασε μια στενοχώρια αλλά όπως έγραψα και παραπάνω χαίρομαι που περνάει καλά το παιδί...εδώ θα ήταν κλεισμένη σε ένα διαμμέρισμα και θα περίμενε να πάει 7 η ώρα, να πέσει κάπως η θερμοκρασία και να πάμε μια βόλτα ....

σας φιλώ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαμάνθα έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Έγραψες όμως ότι την έστειλες για 5 μέρες την μεγάλη σου στη γιαγιά και στον παππού. Άλλο 5 μέρες και άλλο ένας και δυο μήνες. Εγώ προσωπικά με αυτό διαφωνώ. Δε γίνεται ένα ζευγάρι να περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι μακριά από τα παιδιά και δεν πιστεύω ότι και τα παιδιά προτιμούν να είναι για τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από τους γονείς τους μόνο και μόνο για να παίζουν σε μια αυλή ή να κάνουν κανένα μπάνιο. Τα πάντα θέλουν μέτρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...