Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με τιμωρεί!!!!!!!!


Recommended Posts

Μανούλες γεια σας!

Η μπέμπα μου είναι 2 ετών κ είναι ένα ζωηρό κ χαρούμενο κοριτσάκι!

Εμεινα κοντά της μέχρι κ 13 μηνών κ ύστερα επέστρεψα στην εργασία μου!Λόγω δουλειάς κ απόστασης γιατί η εργασία μου είναι αρκετα μακριά από το σπίτι μου,λείπω πολύ από το σπίτι!Ξυπνάω στις 5.30,γυρνάω στις 4,η μπέμπα συνήθως ξυπνάει στις 5 κ μας απομένουν γύρω στις 4-5ώρες μέχρι να κοιμηθεί!Εννοείται πως εγώ σ΄αυτές τις ώρες κάνω τα πάντα για να της προσφέρω όσο πιο ποιοτικό χρόνο μπορώ!Παράλληλα έχω τα μαγειρέματα,τα πλυσίματα κτλ.Είμαι ένα ράκος αλλά χαλάλι για το παιδάκι μου!Δεν τη βλέπω πολύ αλλά τι να κάνω?!Τα σκ που δεν δουλεύω είμαι χωμένη μέσα στα μαγουλά της κ προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο!

Πολλές φορές νιώθω πως με τιμωρεί!Ο αντρας μου απολύθηκε κ περναει πολύ χρόνο μαζί της!Καμιά φορά η μπέμπα δεν θέλει να ερχεται στην αγκαλιά μου κ όταν έρχεται κλαίει κ με χτυπάει!Σαν μου λέει που ήσουν μαμά?Γιατί δεν είσαι κοντά μου?

Τις προαλλες με τον καυσωνα την πήρε ο αντρας μου κ πήγαν στο εξοχικό για ένα βράδυ προκειμένου να δροσιστεί λίγο το καημένο κ να κάνει ένα μπάνιο!Οταν γύρισαν δεν ήθελε να έρθει στην αγκαλιά μου,όταν ήρθε έκλαιγε κ με χτυπούσε,μετά ήρεμησε κ κάναμε τις αγκαλίτσες μας πάλι!

Αρκετές φορές μου έχει κάνει τέτοια σκηνικά κ νιώθω ότι με τιμωρεί!

Εσείς οι εργαζόμενες μανούλες τι κάνετε με τα παιδάκια σας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα περασε φαση τετοια και εκλαιγα συνεχεια..γυρνουσα απο την δουλεια και νευριαζε που ημουνα εγω γιατι πχ περιμενε τον παππου...ηθελε μονο οαντρας μου αν τον ταισει μονο αυτος να τον ντυσει κτλ

τεσπα τελιακ φαση ητανε περασε και τωρα που εινα ι3 ετων με εχει συνεχεια στο σ'αγαπαω και σ'αγαπαω.

εσυ περνα οσο πιο πολυ χρονο μπορεις ή ενα μπορεις πανε σε καποια απογευματινη δραστηριοτητα εμεις το καναμε και νομιζω βοηθησε...υπομονη θα περασει..ξερεις τι κλαμα εχω ριξει????? :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω τελικά ότι είναι η ηλικία που ευθύνεται για ό,τι περνάς κ σίγουρα ο χαρακτήρας του παιδιού, αν κ πάνω-κάτω όλα τα μικρά θα το περνούν αυτό που μας περιγράφεις... τι να σου πω, εμένα είναι 1,5 και ο προηγούμενος χειμώνας πέρασε "αναίμακτα" (τον κρατάει η μαμά μου), γιατι ήταν μηνών κ δεν καταλαβαινε τόσο ή δεν αντιδρούσε ως προς το θέμα. προς το τέλος που άρχισε να διαμαρτύρεται όταν έφευγα για δουλειά, ήταν λίγο ζόρι. τώρα, απο Σεπτέμβρη, που θα ξαναρχίσω το εντατικό μου πρόγραμμα, θεωρώ ότι θα έχουμε "δράματα" όταν φεύγω τα μεσημέρια :cry:

Νιώθω τύψεις κ θα ήθελα να είμαι ελεύθερη και να χαίρομαι στο έπακρο το παιδί μου, αλλά δεν γίνεται αλλιώς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριεσαι ετσι κανουν τα παιδια, ειναι ο τροπος να διαμαρτυρηθουν! Δεν θα ξεχασω που αφησα το Δημητρακη μου οταν ηταν 3 μηνων για 2 μερες και οταν γυρισα δεν με ηθελε καθολου, εκανε πως δεν με εβλεπε και γυριζε απο την αλλη τα μουτρα του! Τρελλαθηκα, ευτυχως σε λιγη ωρα του περασε. Μετα συνηθισε να λειπω λογω δουλειας τον αφηνω απο 6 μηνων περιπου. Κοιτα να της μιλας οσο μπορεις για τη δουλεια, για το λογο που λειπεις, για το ποσο θες να εισαι κοντα της και για το πως νιωθεις, μη νομιζεις οτι δεν καταλαβαινει, ολα τα καταλαβαινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ, πόσο σε καταλαβαίνω δεν ξέρεις!!!

σαν να διαβάζω εμένα.

κ εγώ ίδια περίπτωση, ο άντρας μου είχε απολυθεί κ πέρναγε περισσότερο χρόνο μαζί του+ ότι μένω πάνω από τα πεθερικά μου...γιατί εγώ δεν είχα μόνο την απόρριψη του γιού κάποιες φορές (λίγες βέβαια κ φυσιολογικές), σαν αυτές τις στιγμες που περιγράφεις αλλά είχα κ τα πεθερικά να λένε (για να μη νιώθουν μειωνεκτικά που δουλεύει η νύφη κ όχι ο άντρας) "για μάνα δεν νοιάζεται το παιδί, δεν τη ζητάει, μόνο τον πατέρα του θέλει" κ μου ερχόταν να τους πετάξω το βάζο στο κεφάλι.

μια φορά γύρισα κ με έσπρωχνε όπως λες κ λέει " να φύγει η μαμά, να πάει στη δουλειά" αλλά του εξηγώ σαν να είναι μεγάλος ότι μου λείπει πολύ όταν λείπω κ δεν περνάω ωραία μακριά του.

τώρα δουλεύει πάλι ο άντρας μου κ υπάρχουν ισορροπίες καλύτερες-ίσως πρώτα έλεγε μέσα του ο μπαμπάς με αγαπάει κ κάθεται μαζί μου , η μαμά όχι?

ξαπλώνουμε μαζί κα με φιλάει ενώ εγώ κάνω ότι κοιμάμαι, κ πάμε πολλές βόλτες κ θάλασσα οι δυο μας

προσπάθησε να μην τρελένεσαι με το σπίτι, άσε κ καμιά δοθλειά κ μην τα σιδερώνειες όλα πχ άσε σεντόνια πετσέτεςκτλ

πάντως τι τραβάμε οι γυναίκες? από το πρωί ξυπνάω κ εγώ 6.30 κ πολλά βράδια τελειώνω στις δουλείες στις 11 αλλά μας τρώνε οι τύψεις..αν είμαστε καλές μανάδες, αν μας αγαπάνε τα παιδιά κτλ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliet εγώ δεν ξέρω να σου πω, γιατί ο δικός μου είναι μικρούλης. Βέβαια, κι εμείς ίδια περίπτωση είμαστε, εγώ δουλεύω κι ο άντρας άνεργος και κάθεται μαζί του, αλλά λείπω μόνο κάποιες ώρες το απόγευμα, έτσι όλη την υπόλοιπη μέρα είμαστε μαζί.

Αλλά δεν είναι λίγο σκληρό, όταν γυρνάς σπίτι κουρασμένη απ' τη δουλειά, να τρέχεις να κάνεις και δουλειές του σπιτιού, ενώ ο άντρας σου είναι σπίτι και κάθεται; Αυτός γιατί δεν κάνει καμιά δουλειά; Είναι λίγο άδικο νομίζω. Αν δεν τα έχεις και αυτά όταν έρχεσαι σπίτι, τουλάχιστον θα έχεις περισσότερο χρόνο με το μωρό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ μανούλες για τις απαντήσεις σας!

Νιώθω καλύτερα που ακούω ότι έχουν βιώσει κ άλλες το ίδιο με το δικό μου!

Σκεφτόμαι πολλές φορές ότι ίσως δε μ΄αγαπάει το κοριτσάκι μου όσο το μπαμπά της κ πληγωνόμαι πολύ!Χαίρομαι για τη σχέση που έχουν,δ ζηλεύω προς θεού,αλλά ποιο πλάσμα δεν αγαπάει τη μάνα του,ίδιως αμά είναι δίπλα του όσο μπορεί!!!??

Τι πόνο έχει θέε μου η μητρότητα?!

Τώρα κ λόγω της ανεργίας του έχει επέλθει φθορά στη σχέση,περνάμε μια δύσκολη φάση κ έχουμε τσακωθεί το τελευταίο διάστημα αρκετά άσχημα!

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια έλεγε η γιαγιά μου!

Μου το πέταξε κιόλας,δε σε θέλει το παιδί,έμενα θέλει!!!

Με έσκισε με τα λόγια του!!

Ποιο παιδί δε θέλει τη μάνα του!?το ξέρω ότι μ ΄αγαπάει το κοριτσάκι μου αλλά ήθελε να με πληγώσει κ τα κατάφερε!

Κάθε απόγευμα που γυρνάω από τη δουλειά τη βγάζω έξω,σε πάρκα,σε ζωολογικούς κήπους,ασχολούμαι μαζί της,κ στο σπίτι κάνω τα ακριβώς απαραίτητα για να έχω χρόνο μαζί της!

Είμαι ένα ράκος!Σέρνομαι!Αφού αρχίζω να φοβάμαι για την υγεία μου πια!

Κλαίω,κλαίω,κλαίω....να ξοδέψω όλη την ένταση που έχω κ να είμαι ενταξει με το παιδί μου γιατί με τον άντρα μου βιώνουμε περίοδο απομόνωσης!!

Αντί να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα.....τρώμε τις σάρκες μας κ πολύ φοβάμαι ότι δε δουλεύει τη σχέση μου με το παιδί!Νιώθω ότι με ανταγωνίζεται με το παιδί!!Είναι λογικό αυτό το πράγμα!??Αρρωστο εντελώς!

Αχ δύσκολες οι σχέσεις!

Αχ τα είπα κ ξαλάφρωσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

juliet κι εμείς με τον άντρα μου τα ίδια περνάμε. Όλο νεύρα, φωνές, ένταση, καβγάδες. Ακριβώς επειδή είναι άνεργος και είναι όλη μέρα στο σπίτι και μουχλιάζει. Ευτυχώς δεν έχουμε αυτόν τον "ανταγωνισμό" που έχετε εσείς, αλλά κατά τα άλλα, όλο νεύρα.

Τι να πω, δυστυχώς η κρίση έχει και άλλες επιπτώσεις εκτός από οικονομικές...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι ο δικος μου ειναι ανεργος πανω απο εναμιση χρονο κι οντως αυτο φερνει νευρα και γκρινια στο σπιτι. Ομως ειναι σημαντικο αφου νιωθεις ετσι να τον πιασεις καποια στιγμη που θα ειστε ηρεμοι και να του τα εξηγησεις, τοσο για το παιδι οσο και για τη δικη σας σχεση, οσο ειναι νωρις ακομα, αλλωστε μπορει να μην ξερει η να μην εχει καταλαβει πως αισθανεσαι, μια ηρεμη συζητηση κανει παντα καλο, θα ξαλαφρωσεις και εσυ. Μην κλαις ολη την ωρα, να εισαι σιγουρη πως το παιδι καταλαβαινει τη θλιψη σου, ισως μαλιστα να νιωθει οτι δεν θες να εισαι μαζι της και για αυτο εισαι ετσι, τα παιδια πολυ ευκολα μετατρεπουν οποιαδηποτε κατασταση σε απορριψη προς τα ιδια, ειναι σημαντικο να βλεπει οτι μαζι της ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!Ασχετα με ολα τα αλλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω καλη μου δεν εχω βιωσει κατι παρομοιο απο τον γιο μου 22 μηνων τωρα κ εγω οταν χρονισε πηγα πισω για δουλεια αλλα το συνηθισε σχετικα ανωδυνα υπαρχουν κ τωρα μερες που φευγω για δουλεια κ παει να κλαψει τρεμει το χειλακι του αλλα οποιος τον κραταει τον κανει κ ξεχνιεται εμενα η καρδια μου παντα μενει πισω,τωρα για την αποριψη εμενα η πεθερα μου λεει πως το κανε αυτο ο αντρας μου οταν ηταν μικρος κ της ειχε πει ο παιδιατρος οτι το κανει απο υπερβολικη αγαπη για να τραβηξει την προσοχη σου δεν μπορει ακομα να εκφραστει κ να σου πει πως της λειπεις κ ετσι αντιδρα με οποιο τροπο της βγαινει σε λατρευει ποιο παιδι δεν αγαπα τη μανουλα..

επισης θα βοηθουσε αν παιζατε κ κατι ομαδικο μπαμπας μαμα κ κορη εμας μας βοηθαει πολυ να παιζουμε μαζι ολοι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...