Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ-ΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες και ολους!

εμεις εχουμε καποια δυσαρεστα νεα που ελπιζουμε να βγουν ψευδη.

οταν η μπεμπουλα μου ηταν 4 ημερων πηραμε αιματακι για ελεγχο μεταβολικων νοσηματων.μας ενημερωσαν μετα απο 15 μερες οτι ενα αποτελεσμα βγηκε οριακο........αφορουσε ενα ενζυμο που σχετιζεται με την κυστικη ινωση(παθηση ιδιατερα κακης προγνωσης)...εγω ως νοσηλευτρια ηξερα ποσο σοβαρη παθηση ειναι και επαθα σοκ απο την 1η στιγμη.

ο νεογνολογος απο την κλινικη μου ειπε οτι δεν ειναι καθολου ανησυχιτικο το αποτελεσμα και απλα το επαναλαμβανουμε για να δειξει οτι ολα ειναι καλα...... :?

την επομενη στιγμη τηλεφωνησα και στην παιδιατρο μας η οποια επισης με καθησυχασε οτι πολλα αποτελεσματα βγαινουν οριακα και επαναλαμβανουμε εξετασεις αλλα αποκλειεται το δικο μου παιδακι να εχει προβλημα διοτι το εξετασε και δεν δειχνει κανενα σημαδι κυστικης ινωσης...και πως η κορουλα μου βαζει πολυ βαρος και αυτα τα παιδακια που πασχουν δεν βαζουν....και πως στν χειροτερη περιπτωση να εχει το στιγμα...εγω εχω το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας και σκεφτομαι...τοσο γκαντεμω ναμαι και να εχω και το στιγμα της κυστικης ινωσης?και να εχει και ο αντρας μου (γιατι αυτο το νοσημα ειναι κληρονομικο και μονο αν εχουν και οι δυο γονεις πασχει το παιδι ....και αυτο 1 στα 4 παιδακια που θα κανει το ζευγαρι..... :roll:

στο πρωτο μου παιδακι επισης ειχαμε ενα παρομοιο σκηνικο...ομως τοτε επροκειτω για αλλο ενζυμο που δεν σχετιζοταν με σοβαρη παθηση και μετα απο επανελεγχο ειδαμε οτι ολα ηταν μια χαρα και τζαμπα ανησυχησαμε .

εγω εχω καταγχωθει ...........εχει καποια κοπελα παρομοια εμπειρια???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορείς να πας στο λαϊκό στο κέντρο μεσογειακής αναιμίας που κάνουν έλεγχο για την κυστική ίνωση αφού πρόκειται για το παιδί κάντε και οι δύο γονείς ή ρώτα για το παιδί (νομίζω κάνουν τεστ με τον ιδρώτα στα παιδιά), εμένα ο γιατρός μου είπε και την έκανα την εξέταση μαζί με τις άλλες του προγεννητικού αλλά κάνει ένα μήνα για να βγει, πες ότι είναι επείγον.

είχαν βγάλει τέτοια αποτελέσματα και για την κόρη της ξαδέλφης μου και για να μην έχει αμφιβολίες και για επόμενη εγκυμοσύνη έκανε την εξέταση, το κοριτσάκι της είναι μια χαρά..

αν θες πήγαινε από κει για ραντεβού γιατί δεν κλείνουν και εύκολα είναι πανάκριβη η εξέταση εγώ έκλεισα αρχές Δεκέμβρη για τις 20/2, Η άλλη λύση είναι να την πληρώσεις στο χωρέμειο περίπου 200 ευρώ, δεν ξέρω ακριβώς αλλά θα την κάνεις σύντομα.αυτά από μένα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποτε εβγαλαν αυτα τα αποτελεσματα στην ξαδερφη σου???οταν το κοριτσακι της ηταν νεογεννητο σαν το δικο μου?επισης δωσαμε δειγμα ξανα για επανελεγχο και μαλλον θα πανε στο Αγια Σοφια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποτε εβγαλαν αυτα τα αποτελεσματα στην ξαδερφη σου???οταν το κοριτσακι της ηταν νεογεννητο σαν το δικο μου?επισης δωσαμε δειγμα ξανα για επανελεγχο και μαλλον θα πανε στο Αγια Σοφια.

όταν πήρε τις εξετάσεις από το μαιευτήριο είδε ότι αυτή η εξέταση είχε βγει οριακή μόνη το έψαξε και πήγε και ρώτησε και της είπαν ότι την είχαν επαναλάβει μόνοι τους και ήταν οκ,αλλά η ξαδέλφη μου έκανε την εξέταση για σιγουριά αν έβγαινε θετική μετά θα έκανε στο παιδί αλλά ευτυχώς όλα οκ το ίδιο εύχομαι και για σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

τελικα ολα καλα πηγανε κοριτσακι μου!δεν επασχε το παιδακι μου ουτε καν ειχε το γονιδιο...τζαμπα τρομαξαμε...δεν πειραζει ομως...πηρα ενα μαθημα που ελεγα γιατι δεν εκανα αγορι και βγηκε παλι κοριτσι...λες και τα κανουμε παραγγελια τα παιδια μας!ΝΑΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ κοριτσακι μου και σε ευχαριστω που μου απαντησες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...