Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΕΛΑΡΓΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ'12 ν7


Recommended Posts

aleka xaxaxaxax mama megalo kolo xaxaxaxax akoma gelao!!! mprabo pou ta kataferes. an den gennisei i maria mexri tin kuriaki tote eisai i epomeni ;)

nansoula exeis dikio! aderfos sou einai kai sigoura thes na katseis parapano! mia fora an koimithei o antras sou arga den tha pathei tipota!

bikaki mou ftanei min asxolise allo! ti akrivos sou egrapse???? an den matho tha skaso :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

η κορη μου δεν πολυεφαγε αλλα δεν με πιραζει τωρα φτιαχνω κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο και αν θελησει θα φαει.... ναρθει ο μπομπ να παμε σουπερ γιατι δεν υπαρχει τιποτα στο σπιτι και θελω τοοοοσο πολυ να πιω μια μπυριτσα!

βικακι αντε να μας πεις τα νεα σου απο τη κορη!!!!

κοκονα τι θα γινει πλακωθηκες στις δουλειες μπας και γεννησεις????

εσυ νανσυ μη περνεις αερα κατσε στα αυγα σου με τα διδυμακια!!! μωρε αν καθησεις σπιτι η κορη σου θα γινει αγγελουδι!!!! η δικια μου παντως αυτη τη στιγμη ειναι κατω απο το ριχταρι του καναπε και κανει πως κοιμαται!!!!

καρολινακι να σου ζησει το παπακι σου! δεν πιστευω να εκανες και αλλο παρτυ με το λεχουδικο κρεμασμενο στο βυζι σου????

εγω και να γεννησω μολις επιστρεψω θα μπω στο νετ δεν νατεχω μακρια σας.... !!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσακια μου.

Ηρθαν τα πραγματακια μας και ειναι πολυ ομορφα :):):):) . Ετσι ακριβως οπως τα ειχαμε ζητησει και ακομη καλυτερα μπορω να πω. Πρωτη φορα πηραμε κατι και μας αρεσε χωρις να εχουμε προβλημα και αλλαγες ;);););) . Το εχουμε σχεδον τελειωσει, οσον αφορα τη διακοσμηση, λειπει το καγκελο και ειναι ετοιμο να υποδεχτει τον πριγκιπακο μου. Του αρεσε πολυ και ολη την ωρα λεει "το δωματιο μου" το πουλακι μου με πολυ χαρα. Ελπιζω να συνηθισει ευκολα και τον υπνο εκει ;););););) Οταν το ολοκληρωσω θα προσπαθησω να σας βαλω φωτογραφιες να το δειτε και εσεις γιατι βοηθησατε πολυ, οπως επισης να αλλαξω και την φωτοκοιλιτσα μου μιας και μεγαλωσε :):):):):)

Αννα μας ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: περιμενουμε και τη δικη σου εμπειρια ;);););););)

Αντε ρε Βικουλα να ξεκουραστεις και εσυ κοπελα μου και να μαζεψεις δυναμεις για το νεο μελος :):):):)

Καγκουρακι καλη επιτυχια στην εξεταση και περιμενουμε να μας πεις τα νεα σας :):):):)

Φωτεινή σε χασαμε κοριτσι μου και εσενα...... αντε να μπαινεις πιο συχνα να μας λες τα νεα σας γιατι σε εχουμε στο μυαλο μας ;);););)

Αλεκαααααααααααααααα τι θα κανουμε χωρις εσενα :cry::cry::cry::cry::cry: . Με το καλο κοπελα μου να ερθει η Δευτερα και να εχεις τον πεπελινο σου αγκαλιτσα. Θα περιμενουμε πως και πως να γυρισεις και να μας τα πεις ΟΛΑ :D:D:D:D:D . Το σχολιο της μικρης σου ειναι πολυ αστειο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: . Ο δικος μου περιοριζεται οταν με βλεπει γυμνη να δειχνει το πιπι μου και να λεει "λιλι" :D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alekaaaa!! Ante pires kai esu ti seira sou!!!! Epitelous meta apo tin talaipwria pou perases!!

Les na gennisei kamia prin apo sena? Gia tin kori sou ti na pwww!!! Apo mikro kai apo trelo th'akouseis tin alitheia!!!! :lol::lol:

Bre Nancy min ta skefteste etsi...pigainte ekei kai blepontas kai kanontas!!

Bikaki perimenoume nea sou!!!!

De sas diabasa oles, paw super market!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μας ανοιξες την ορεξη Αλεκα....ηπιες redbull...τρελαρα.....ποσο θελω κ γω ενα παγωμενο να πιω......

η δικια μου καθεται στο τραπεζι της κουζινας εχει γεμισει το μπολακι της με νερο κ φωναζει καποιον Παντελη να ρθει να της κανει τα νυχια.....τι να πω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lil mou,να μην στενοχωριεσαι καθολου δεν θα ειναι τιποτα...Απλα ο γιατρος σου σε βαζει σε αυτη τη διαδιακασια γαιτι φυλαει τα νωτα του....(γιατι οταν δεν εχεις κανει αμνιο,πανε με πιθανοτητες)..Και στο λεω αυτο εγω ποου ειχα χασει εδω και 2 μηνες τη ζωη μου....ΟλΑ ξεκινησαν οταν τους εκανε εντυπωση οτι το μηριαιο ηταν πολυ πισω(ο αντρας μου ειναι 1.92 και εγω 1.70),μετεπειτα ειδαν οτι και η κοιλιτσα και ηα μφιβργαμτικη διΑΜΕΤΡΟς πηγαιναν πισω...(αυτοι ειχαν λογο που φοβουνταν που δνε θελω καν να το ξεστομισω).Εκανα την αμνιο την ημερα της γιορτης μου 21 μαιου και βγηκαν τα αποτελεσματα την προηγγουμενη εβδομαδα....Δοξα τω θεω...Απο τοτε εχω αρχισε και απολαμβανω την εγκυμοσυνη.Ολα μου ελεγαν οτι δεν ειναι τιποτα αλλα εμενα ρωτα....Τελικα απλα ειναι ενα μικρο μωρο....Το μωρουλι σου δεν εχει τιποτα,να εχεις θετικη σκεψη,γιατι το μωρακι ολα τα καταλαβαινει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia simera efaga kai apo fagita kai apo gluka oti pio skata mporousa na faw....alla den sas lew giati leipame to Nansouli twra...

Aleka eimai sigouri oti tha mpeis sto net molis guriseis spiti!!! xaxaxa esu eisai ikani na exeis to mpempi sto buzi kai na grafeis tautoxrona!! :lol:

Pasxalitsaki me geia ta pragmata!!

Kokona milas gia tin kori sou??? xaxaxa auto mou fainetai polu asteio!! Plaka tha exei!

Nansouli ekfrasou eleutheraaaaaa!!! Egw tha sumfwnisw! :-*

post-13747-13873939389932_thumb.jpg

post-13747-13873939393066_thumb.jpg

post-13747-13873939396164_thumb.jpg

post-13747-13873939399278_thumb.jpg

post-13747-13873939402389_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνετε βρέ κορίτσια?

Εγω γενικά αυτές τις μέρες έχω μια ατονία, άλλο πράγμα!Μάλλον μου βγαίνει η κούραση.

Αλεκάκι, άντε, τον κατάφερες και τον μπέμπη και το γιατρό!!

Νάνσυ εκφράσου ελεύθερα!

Κατερινάκι μεγειά τα έπιπλα!!

Και γω μπεμπούλα τώρα άρχισα τα πλυσίματα για να σε παρηγορήσω!!

Εχει αρχίσει πάντως ησυχία στο φόρουμ!!

Σας έγραψα και στην ομάδα, δύσκολη η περιπτωσή μου, ε?Καμία δεν σχολίασε.. :o

Ελενα, τι καλό έφαγες?Αν και γω πάλι προσέχω αλλά με τρώει η περιέργεια και η λιγούρα να μάθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μολις γυρισα και εβαλα τη μικρη για νανι και απολαμβανω παγωμενο καρπουζι!!! τελικα σουπερ δεν πηγαμε γιατι μολις ακουσε ο μπομπ οτι η νονα της μικρης εχει ρεπο γυρισε και μου ειπε "αντε τραβατε για καφε να παω εγω για μπυρα" και ετσι πηγαμε κουνιες που ειναι ανοικτες και δεν πληρωνεις εχει και την καφετερια διπλα και ηπιαμε καφεδακι και η μικρη πλακωθηκε στα πακοτινια και τωρα δεν θελει να πιει γαλα με τιποτα....

νενε μου γιαυτο χαθηκες τοσο καιρο???? ειδες ολα πηγαν καλα, απολαυσε την εγκυμοσυνη σου και πες μας τις αγορες σου!

μπα θα γεννησουν και αλλες πριν γεννησω ειμαι σιγουρη δεν θα κλεισω εγω το top 5!!!!

pasxalitsaki moy γρηγορα βαλτον στο δωματιο του να κοιμηθει για να το συνηθιζει.... καλωριζικα τα πραγματακια σας και περιμενουμε φωτο!!!!

νατασσα αυτη η αποτομη ζεστη ειναι αστα να πανε προσπαθησε συνεχεια να ενυδατωνεις τον οργανισμο σου

κοκονα και εγω που νομιζα η δικια μου ειναι γλωσσοκοπανα και η δικια σου η κορη δεν παει πισω.... εμενα λεει συνεχεια οτι την δαγκωσε ο νικολακης!

ελενα μου θα το εκανα αυτο που λες αλλα δεν εχω φτιαξει ακομα το λαπτοπ.... απλως το σιγουρο ειναι οτι το πρωι θα σας σχολιαζω!!!!

ρε κορες που εχετε fucking book τι απεγινε η σταυρουλα μας??? ξαναεγραψε τιποτα ή με τα λοχεια θα μας εμφανιστει????

το μαρακι τελειωσε τον τριτο οροφο γιατι δεν εχει γραψει!!!!

αχ αριαδνη μου αν "καταφερνα" και τον γιατρο θα ημουν τρισευτυχισμενη!!!! ;);););););):)):))

παω να σε διαβασω στη ομαδα να δω τι εγραψες (απλως επειδη ειναι ψιλοσπαστικη δεν την παρακολουθω)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλέκα ξέχασα να σε ρωτήσω..αυτό που έγραφες ότι πρέπει να πατας ένα κουμπι 3 φορές στα 20 λεπτά στο nst, τι είναι?Σόρυ αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά δεν έχω κάνει και μου φανηκε επιστημονική φαντασία :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Natasa xairomai pou sas arese!! Ti geusi ekanes telika??

Ariadni tha sou pw afou den blepw edw ti Nancy na tis anoiksw tin oreksi!

Efaga kai pagwto merenta kai soublaki kai sokolatakia pou mou exoun ferei apo ameriki!!! Sabouriasa entelws simera!!! Kai auta pou sou lew einai ektos to prwino kai to mesimeriano fagito!! :lol:

Oute egw eida ti egrapses sto allo postaki....mou ta bgazei ligo perierga ekei pera...mporei mia mera na grapsete kai na mi mou to bgalei kai meta na ta bgalei ola mazi tin epomeni!

Re koritsia de katalaba....telika oi mikres exoun kai fantastikous filous kai milane?? Gia na kserw ti na perimenw se kana duo xronia!!

Ariadni de kserw auto gia to koumpi pou leei h Aleka ti einai, emena me kalodiwsan kai apla kategrafe to mixanima analoga me to kounima tou mwrou kai tous xtupous tis kardias...den patisa kanena koumpi.

Nene duskolo auto na exeis toso agxos...eprepe na to moirasteis mazi mas na min koubalas to baros toso kairo moni sou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα καλα εκανες του δωσες κ καταλαβε.....αχ εγω μολις εφαγα παγωμενο πεπονακι...

κ που λες Ελενα το κοριτσι μου συνεχεια μιλαει στο Παντελη ειναι ενα παιδακι απο τον παιδικο που συνεχεια την ξεμαλλιαζει....την παιρνω απο το λεωφορειο κ τα μαλλια της ειναι ανω κατω...Ρε Δεσποινα της λεω τι εγινε παλι...μαμα ο Παντελης..ολο φταιχνει τα μαλλια μου...του αρεσει.....καταλαβαινεις τωρα κ πολλες αλλες ιστοριες...θα τα καταλαβεις στην πορεια....με την κοριτσαρα σου...εχουν πολυ γελιο....

Κ γω στην nst παταω κουμπι καθε φορα που αισθανομαι το μωρο να κουνιεται....

κοριτσια θα σας καληνυχτισω να παω να βαλλω την κοκονα μου για υπνο...τωρα λεει τραγουδι στον αντρα μου....παιζουν μπαλα τα χταποδια κ με τα οχτω τους ποδια..........κτλ

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα φουσκιτσες μου.

Κατεβηκαμε για καφεδακι αλλα ο πριγκιπας ηταν καπως και δεν τον απολαυσα......

Εστειλα μηνυμα στο δελφινακι για την ναταλια αν ξερει τιποτα. Η ναταλια δεν γενναει, ηταν εκτος και δεν μπηκε καθολου και το μαρακι ηταν απ' οτι καταλαβα σε δρομολογιο με τον αντρα της, γιατι ηταν προς τα μερη μου. Αχ ρε πατριδα.............

Λετε με τη ζεστη να μην εχω προβλημα και εγω με την πιεση και να καταφερω να τη ριξω κι αλλο??? Για την ωρα που μετριεμαι πρωι βραδυ ειμαι γυρω στο 12,5 και 8,5-9, για μενα την υπερτασικια εγκυουλα καλα ειναι. Βεβαια ελπιζω να πεσει κι αλλο και να γλυτωσω τα χαπια.

Σας ευχαριστω για τα καλοριζικα. Τωρα ο πριγκιπας ειναι με τον μπαμπα του στο δωματιο και τον κοιμηζει. Με το που θα τον παρει ο υπνος θα τον παμε παλι στην κουνια γιατι δεν εχουμε ακομη το καγκελο και φοβομαστε οτι θα μας πεσει μεσα στη νυχτα. Ελπιζω αυριο να καταφερουμε να το αγορασουμε και να τελειωνουμε.

Θα προσπαθησω οσο πιο συντομα γινεται να σας βαλω φωτο.

Αριαδνη μου επειδη την ψιλοξεχναμε την αλλη ομαδα, οταν καποια γραφει κατι εκει μεσα καλο ειναι να ενημερωνουμε εδω για να μπαινουμε και να διαβαζουμε ;););););)

Σας καληνυχτω γλυκουλες μου. ΚΑλο ξημερωμα να εχουμε :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xaxaxa Kokona polu gelasa me tin kori sou!!! To oti erxetai ksemalliasmeni!!!

plaka exoune!

Bre Pasxalitsaki twra na se pw kai egw ksanthia??? :lol: Einai dunaton na grafoume stin alli kai na erxomaste edw na leme "koritsia pigente na deite ti egrapsa" kathe ligo kai ligaki??

Bale na sou erxetai eidopoiisi sto email sou. pigaine ekei pou leei parakolouthisi thematos h kati tetoio kapou to leei kai to patas.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bre Pasxalitsaki twra na se pw kai egw ksanthia??? :lol: Einai dunaton na grafoume stin alli kai na erxomaste edw na leme "koritsia pigente na deite ti egrapsa" kathe ligo kai ligaki??

Bale na sou erxetai eidopoiisi sto email sou. pigaine ekei pou leei parakolouthisi thematos h kati tetoio kapou to leei kai to patas.

Ειπαμε ειμαι ξανθια :lol::lol::lol::lol::lol::lol: . Εγω απλα το ειπα γιατι νομιζω οτι και παλαιοτερα οταν πρωτοανοιξαμε την ομαδα καποια απο εμας το προτεινε, δεν θυμαμαι ποια, να ενημερωνουμε εδω οτι κατι ειπαμε εκει........ μη με μαλωνεις...... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elena polu wraio i mana mou to eftiaxe evale mesa karamelomena amugdala mpiskota kai merenta xixixi apla den upologize oti tha vgei toso polu kai evale liga mesa tin epomeni fora tha valei pio polla.emena maresei polu me amugdala karamelomena kai mpiskota.kala ekanes kai efage to euxaristithikes!!euxaristw kai gia to pm!! kokona polu gelio i koroula sou tragoudaei kai ston mpampa tis ti gluka!!!pasxalitsaki megeia ta pragmata tha ta euxaristithei o mikroulis sou!!kai gw tin omada den tin eixa katholou sto nou mou filakia koritsares mou na mou prosexete!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια μόνο εγώ έχω αϋπνίες ή έχετε κ άλλες αλλά δεν μπαίνετε βράδυ? Αυτές τις μέρες μετάνιωσα που δεν φωτίζεται το πληκτρολόγιο του λαπτοπ κ στραβώνομαι να γράψω... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αννα να σου ζήσει το μωράκι κ καλή λοχεία να έχεις! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ καλότυχοι! :lol:[smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

Αλέκα με το καλό τη Δευτέρα! Μπράβο, τα κατάφερες! Αντε να δούμε αν θα κουνηθεί κ ο δικός μου το απόγευμα, δεν μπορώ να φάω κ γλυκά βλέπετε, με καμιά πίτα γύρο με βλέπω να προσπαθώ να τον κουνήσω...

Πασχαλίτσάκι με γεια τα έπιπλα του γιόκα σου!

Νάνσυ εγώ στη θέση σου θα έκανα αυτό που νόμιζα εγώ σωστό... Αν είσαι καλά κ αντέχεις, κάθισε στον γάμο όσο μπορείς κ θέλεις. Αλλωστε δικός σου αδερφός είναι...

Αχ, τέλεια τα παιδάκια στα 2-3 χρόνια... Σου πετάνε κάτι ατάκες κ τρελαίνεσαι...

Εμείς κάναμε κ τα τελευταία ψώνια, αν κ όλο έτσι λέω κ πάντα βγαίνουν κ άλλα... Εχω λίγα ακόμα για πλύσιμο...

βρε κορίτσια, τα κρεβατάκια-κούνιες τα έχετε στρώσει? Αν ναι από πότε? Δεν στρώνω γιατί φοβάμαι τη σκόνη, όμως θέλω πολύ να τα φωτογραφίσω έστω κ άδεια ακόμη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΩΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η ΑΡΙΑΔΝΗ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΜΕΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΑ Κ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΜΙΛΑΜΕ!!ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΓΕΛΑΜΕ Κ ΛΕΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΡΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ!!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΤΙΝΑΚΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΣΤΕ ΜΑΣ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΤΛ.

ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΓΩ ΒΡΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ Ε!ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ Κ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ!!

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΙΕΣ Κ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Κ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ;ΕΧΤΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ Κ ΕΙΠΕ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Κ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ;ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΛΟΓΟΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΗΝΕΣ 36ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΓΕΝΝΗΣΕ 37;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ Κ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ Ε!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ Κ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΤΩΡΑ!Κ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! :lol::lol:

Κ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!ΡΕ ΒΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΕΝΕ! :lol::lol: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΕΚΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΤΑΞΗ! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera tsoupres mou....

edw eimai k egw den gennaw alla eixa douleis exthes k eleipa kiolas k den prolava na mpw diavasa liga to vradi mono k sas egrapsa simera... loipon xthes piga ekana nst mia xara einai ola liges suspasoules kanw k apo kinitikotita den stamatame... o antras mou xarike kapoia fasi giati auto pou metraei tous spasmous kategrapse kato 100% k nomize oti einai suspasi k tha me kratisoun mesa alla itan epeidi kounithika ekeini tin stigmi.. tin patise :lol::lol:

simera tha pame stin giatro na doume k ton mpempi elpizw na pire thesi o mourgos mou i maia pantos pou rwtisa xthes gia ta ponakia me rwtise k ama to niwthw na kounietai perissotero k tin eipanai autes tis meres k mou leei mallon prospathei na parei thesi... makari panagitsa mou na parei me exei piasei anxws me auto to thema....

sas sxoliazw merika einai k apo xthes k ta alla apo simera...

elena mia xara i mpempa sou kala pws to ekane k se travmatise...

ariadni mou poli kali i koilitsa sou strwgkilepses min anxwnesai tha ta parei ta kilakia i mpempa.. auto me to koumpi pou leei i aleka to kanw k egw sou vazoun to mixanima k sou dinoun k ena koumpaki kathe fora pou to niwtheis na to patas den einai mono treis fores to 20lepto egw sunexeia to pataw o mikros den stamataei...

antwnia mou mia xara to mpempe afou antexei mexri tin triti entaksei ante konteueis k esu...kale siga siga me tis douleies...

anthi mou asta exw k ton allon na min me katalavenei k mou tin dinei akoma perissotero k peftw...sumparastasi sou leei meta....

nansy entaksei me diaita alla fae kati parapano kale tha peseis kamia wra duo exeis min to ksexnas... k katse sta auga sou tpt den tha kaneis akou skoupa egw pou eimai kala den vazw esu pou prepei na proosexeis twra tha valeis pes tin mama sou... me ton gamo tha deis k pws tha eisai kiolas kala na peraseis euxomai...

anna mou na sou zisei kouklitsa mou na ton xaireste k na ton kamarwnete.. kali loxeia na exeis..

pasxalaki megia ta epiplakia tou prigkipa elpizw na ta xarei...

karolinaki na xairesai tin ludia sou poluxroni...

tonia na tis zisei tis fili sou to mwro...

stedim ante tha arxiseis k esu tin antistrofi metrisi....

elena k egw pou piga stin kliniki xthes allaksan times telika einai sumbeblimeno k isxuoun apo xthes mipws mpike ston eoppy telika twra k allaksan k tzampa tous pareksigises?

bikakia ante duo meres k telos na ksekourasteis k irema...

aleka mpravo sou mia xara ta kataferes gia deutera kouti sou irthe ante me to kalo kopela mou k xwris pono... i mikri sou apexti... eimai sigouri pws tha mpeis kateutheian molis guriseis....

antwnia mou k esena i mikri den paei pisw...

polu gluka einai se teteia ilikia....

nansy mou min mou sunxizesai prwi prwi den mpika akoma na diavasw sto allo alla sumfwnw me auta pou eipes...

nene mou gia auto mas xathikes xairomai pou ola einai kala k apo dw k pera apolamvaneis tin egkumosuni sou....

elena simera lew k egw na epixeirisw to pagwtaki sou alla den kserw me ti geysi na to kanw akoma to skeftomai....

ama ksexasa kamia sunxwriste me...

paw na diavasw k sto allo k epanerxomai...

pou mas krazoun nansy mou?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου αφού ξέρεις τι να προσέξεις και ελέγχεις τις τιμές του ζαχάρου σου νομίζω θα είσαι εντάξει. Αφού ήξερες ότι έχεις διαβήτη κύησης λογικό να βγει η καμπύλη εκτός ορίων. Εγώ θα πήγαινα σε διατροφολόγο να με κατατοπίσει κτλ αλλά έχοντας κατά νου ότι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη μου. Τώρα εσύ αφού έχεις δει τι σου ανεβάζει το ζάχαρο και το ελέγχεις με το μηχάνημα, δεν θέλει άγχος!!
    • Το ειδα κορίτσι μου ότι μνμ το διάβασε στο Viber το εστειλα..  Από την στιγμή που κρατησε απόσταση στο θέμα επικοινωνίας  εγω δεν μπορω να ενοχλήσω στην τελική ξέρω ότι είχα θέμα με το ζαχαρο από την αρχή δεν είναι πρώτη φορά που έχω θέμα με το ζαχαρο στην εγκυμοσύνη  ξέρω τι πρέπει να προσέξω και έχω το μηχανάκι που μετράω, η διατροφη ξέρω πια είναι που πρέπει να ακολουθήσω δεν θεωρώ ότι είναι κάτι επείγων για αυτό δεν με πιάνει άγχος να τον ψαξω.. για τον θυρεοειδή επειδή δεν γνώριζα δεδομένου ότι δεν ξανά είχα πρόβλημα ποτε τέτοιες τιμές εκεί αγχώθηκα είναι αλήθεια 
    • Εμένα 41 Χιλ έγραφε αλλά τον μέτρησε από την κοιλιά που δεν είναι τόσο ακριβείας η μέτρηση υποτίθεται 
    • Θα σου πει κι ο γιατρός πώς θα το διορθώσετε και θα είσαι οκ!!
    • Λες κι εγώ που μπαίνω την Παρασκευή στον 7ο να φτάσαμε κιλό;;; Μακάρι! Αν και την αισθάνομαι πιο δυνατή όσο περνάει ο καιρός!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...