Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνέχεια αγκαλιά


Recommended Posts

η μικρή μου 4 μηνών και θέλει συνέχεια να την έχω αγκαλιά..όταν την αφήνω στο ριλάξ κλαίει σπαρακτικά...δεν έχω χρόνο ούτε τις δουλειές μου να κάνω παρα μόνο όταν κοιμάται..τί να κάνω να την αφήσω να κλαίει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις δοκιμάσει να την έχεις σε σλινγκ;

Και θα σε νιώθει και θα κάνεις και καμιά δουλίτσα.

Λίγη μουσικούλα όταν κάθεται στο ριλάξ μήπως θα την ηρεμούσε;

Δεν νομίζω ότι είναι λύση να την αφήνεις να κλαίει 4 μηνών μωράκι. Τι νομίζεις ότι θα νιώσει με αυτο τον τρόπο; :roll: Είναι πολύ μικρούλι μωρέ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχ σε σλιγκ δεν καθεται λεπτό τζαμπα το πήρα.τί μουσική,τι παιχνιδακια κάθε φορα δεν ξεγελιεται με τίποτα..όταν παω να την ξαπλώσω λες και την αφήνω πανω σε καρφια κανει.μέχρι τον 3ο είχε κολικούς και μόνο αγκαλια ηρεμούσε ίσως γι αυτό έμαθε έτσι..ίσως είναι και στο παιδί τι να πώ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι να μην την αφήσεις να κλαίει, είναι πολύ μικρούλα ακόμη για να κλαίει....καλή η ιδέα του σλινγκ...εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τις δουλειές, να τις κάνεις όπως λες όταν κοιμάται ή όταν είναι καποιος άλλος μαζί της! ;) ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και αυτές οι στιγμές, οι στιγμές με τα μωρά μας δεν έρχονται πίσω, ενώ οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν!!! :!:

και το ριλαξ είναι καλή ιδέα, δλδ έχε την μαζί σου στο ριλαξ σε όποιο δωμάτιο και να πας, δώσε της παιχνιδάκι να παίζει....αν όλα αποτύχουν πάρε την και πάτε μια βόλτα! :):!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eirini μην αγχώνεσαι. Γνώμη μου είναι να φροντίσεις να το "κακομάθεις" όσο περισσότερο γίνεται το μωρακι σου!! Κανένα μωρό δεν έπαθε τίποτα από τη συνεχή αγκαλιά.

Καθετι θα γίνει στην ώρα του, οπότε θα ερθει και η στιγμη που η μικρη θα καθεται και μονη της χωρις κλάμα.

Επίσης μην κάνεις απότομες αλλαγές. Δηλ πριν την αφησεις μονη της, ξαπλώστε μαζι στο κρεβατι σου, παιξτε, χαιδεψε την, δειξε τις παιχνιδάκια να πιάνει και αυτή, και σιγα-σιγα θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι. Καθε μερα και από λιγο.

Όσο για τις δουλειές, όπως λέει και η Αργι, κάποτε θα γίνουν και αυτές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειρήνη, εμένα με έχει σώσει το τραγούδι. Του αρέσει πάρα πολύ και όποτε χρειαστεί να τον αφήσω μόνο του, του τραγουδάω και διασκεδάζει! Σιγά σιγά ανακαλύψαμε και ποια τραγούδια του αρέσουν περισσότερο, με ποια ηρεμεί, κ.λπ. Έτσι, από δύο μηνών τον έβαζα στο ριλάξ, καθόμουν δίπλα του και του τραγουδούσα, και μετά έκανα και κάποιες δουλίτσες, συνεχίζοντας το τραγούδι. Τώρα τον βάζω στο πάρκο, παίζει και μόνος του, βέβαια, αλλά αν γκρινιάζει, αρχίζω πάλι να άδω! Αν δω ότι δεν ηρεμεί και συνεχίζει να κλαίει, πάνε περίπατο οι δουλειές και τον παίρνω αγκαλίτσα.

Γενικώς μην τρελαίνεσαι με τις δουλειές, όπως σου λένε και τα κορίτσια. Εμένα το σπίτι μου είναι σχεδόν πάντα ένα χάος. Κάνω δουλειές συνήθως όταν κοιμάται ή όταν μου τον κρατά ο άντρας μου.

Μην περιμένεις ότι θα έχεις το τέλειο σπίτι, τώρα με το μωρό αλλάζουν πολλά πράγματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην το αφησεις να κλαιει λογικο ειναι ...μωρο ειναι ακομα δεν μπορουμε να θελουμε να τα βαλουμε σε σειρα οπως ειμαστε εμεις μην ξεχνας οτι 9 μηνες το ειχες παααντα μαζι σου βαζε το σλινκ και ας μην το θελει θα το μαθει βοηθαει πολυυ και να το εχεις αγκαλιτσα και ας ειναι το σπιτι χαλια οσες εχουμε παιδια εχουμε χαλια σπιτι για να ασχολουματσε με τα παιδια μας οποιος δεν εχει παιδια και δεν καταλαναινει προβλημα του!κοιτα το μωρακι που σε θελει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΕΜΑΘΕ ΣΤΙΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΤΑΚΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ Η ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΑΓΓΑΛΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΩ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΛΛΩΝΩ ΡΟΥΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ Η ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ Κ ΤΙΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Η ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η μικρούλα σου μεγαλώνει και θέλει να ανακαλύψει πολλά πράγματα, μην την βάζεις στο κρεβάτι της αν δεν είναι ώρα ύπνου....φυσικά θα λάψει, τι να κάνει εκεί?.....μπορείς να στρώσεις μία κουβέρτα παιχνιδιού (νομίζω λέγεται) στο πάτωμα, να βάλεις παιχνιδάκια...... βάλε την στο πάτωμα, μπρούμητα και θα δεις ότι θα σχολείται με εκείνα και πώς να τα πιάσει κ.λπ,.....θα αποκτήσει ενδιαφέρον η ζωή της!!! :lol::lol::lol:

εννοείται προσοχή μήν υπάρχουν επικύνδυνα αντικείμενα γύρω γύρω, όπως βάζο που μπορεί να πέσει στο κεφάλι της!!! :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...