Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ροζ υγρα... εγκυμοσυνη 'η ωορηξια???!!!!


Recommended Posts

Γεια σας! Ειμαι μανουλα ενως 2χρονου ζουζουνιου...κ αυτο το διαστημα θελουμε να του κανουμε ενα αδερφακι... το ξεκινησαμε χαλαρα..δηλ επαφη χωρις προφυλαξη...απλα δεν κοιτουσαμε μερες γονιμες κτλπ.... Η απορια μου ειναι:... ο κυκλος μου ειναι συνηθως 31 μερες... ειχα περιοδο στις 5/5 αυτου του μηνα και ειχαμε ελευθερη επαφη στις 15/5 κ στις 17/5....σημερα ειδα ροζ υγρα οταν σκουπίστηκα... κ ηταν σιγουρα αιμα... δεν ξανα ειδα απο εκεινη τη φορα... Υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυμοσινη ή πιο πιθανο να ειναι ωορηξια?!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορεί να είναι απο ωορρηξία, μπορεί και απο εμφύτευση. για τον κύκλο που έχεις, περισσότερο θα ταίριαζε η ωορρηξία, γιατί σήμερα είναι η 17η μέρα του κύκλου σου, σωστά? επαφές είχες την 11 και 13 μέρα απ'ό,τι κατάλαβα, οπότε εάν έκανες νωρίτερα ωορρηξία, θα μπορούσε να είχε συμβεί και σύλληψη. εφόσον προσπαθείτε για αδερφάκι, εύχομαι ολόψυχα μια εγκυμοσύνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...