Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ


Recommended Posts

Εχω ξαναγραψει κ ρωτησει σε αλλα θεματα με τη μικρη μου ειναι 10 μηνων θηλαζει κ μου ξυπναει απο 3 εως κ 10 φορες τη νυχτα κ πολυ σπανια κοιμαται σερι απο τις 10,30 εως τις 6 να φαει κ μετα να ξανακοιμηθει εως τις 9,30..γενικα δεν κοιμαται καλα μπορει να ξυπνησει στις 3 να την παρω αγκαλια να τη τραγουδησω να την νταντεψω γενικα να της κανω τα παντα κ απλι να μην κοιμαται τις κανω γαλα(πλεον δενε χω κουραγιο να θηλαζω κι αλλο μεσα στη νυχτα)κ παλι δεν θελει ν πιει γαλ δηλ δεν ξυπναει για γαλα γιατι τουλαχιστον αν πεινουσε θα την ταιζα κ θα κοιμοταν απλα ξυπναει και καλει πιο παλια μου ξυπνουσε καθε μιση με μια ωρα κ εκλαιγε τωρα δεν το εχω αυτο αλλα αμ ξυπνησει μια ξερω οτι θα με παει πιο πολυ το ασχημο ειναι οτι αμα ξυπνησει για τα καλα αν δεν περασουν 2 ωρες δεν κοιμαται κ δεν καθεται ησυχη κλαει νυσταζει την παρακαλαμε την αφηνουμε να κλαει κ απλι τ0\α ιδια την εχω αφησει κμια ωρα να κλαει κ δεν αλλαξε τιποτα..για μεσημερι μπορει να κοιμηθει μια ωρα το πολυ ουτε το μεσημερι ξεκουραζομαστε.εχω φτασει σε σημειο που δεν ξερω τι να κανω κανουμε κανουμε υπομονη αλλα τα νευρα μας σπ[ανε εχω 10 μηνες να κοιμηθω σαν ανθρωπος ..μεχρι τους 3,5 μηνες ξυπνουσε ετρωγε κοιμοταν απο κει κ μετα ολα εγιναν αλλιως...με λιγα λογια ειτε την νταντεψω ειτε οχι το ιδιο αποτελεσμα παλιοτερα την επ[αιρνα να κοιμηθει μαζι μου κ οκ εαν ξυπνουσε τωρα ουτε κ αυτο πιανει ουτε κ μαζι μου κοιμαται...

δωστε καμια ιδεα τι να καω...η παιδιατρος μου λεει ειναι το παιδι μου ετσι κ δεν μπορω να κανω τιποτα απλα ειναι γκρινιαρικο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως να δοκίμαζες το κοιμάμαι μεγαλώνω της νουνου στο βραδινο γάλα;Φουσκώνει στη κοιλίτσα και έχει αποτελέσματα,αν τα ξυπνηματα βέβαια ήταν από πείνα.

Μήπως την ενοχλούν δοντάκια που βγαίνουν;Γιατι έχω παρατηρήσει αν σκάει ένα δόντι τη νύχτα που είναι ήρεμα έχουν ενοχλήσεις.Να έδινες λίγο deponaki πριν τον ύπνο για μερικές μέρες να δεις πως είναι.

Μήπως ζεσταίνεται τώρα με την αλλαγή του καιρού ιδρώνει και εκνευρίζεται;Να ελάφραινες ρούχα και κουβερτάκια;

Αλλά λες δε κοιμάται και το μεσημέρι,μα που τη βρίσκει τόση ενέργεια όλη μέρα duracel!!

Να την κουράζεις πιο πολύ τα απογεύματα με κούνιες,βόλτες και παιχνίδια.

Δε μπορώ να σκεφτώ άλλα...θα στρώσει όμως υπομονή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον ντεπον αν την δωσω δεν την ππιανει σαν να μην την εδωσα..βγαλει δεν βγαλει δοντι ειναι το ιδιο το βραδυνο της δοκιμασα αυτο το νουνου παλι τιποτα(ειπα αν δεν χορταινει απο εμενα)επισης με τα ρουχα ολα τα αλλαξα αλλα δεν ειναι οτι δεν κοιμαται τωρα αλλα 6,5 μηνες τωρα δεν κοιμαται καθε βραδυ τα ιδια κ οταν κοιμαται ξυπναει πολλες μα πολλες φορες κ οπως ειπα αν την δωσω γαλα ας πουμε 4ωρα δεν το πινει γιατι δεν πειναει...τωρα πλεον που περπαταει την εχω ολη την ωρα εν κινηση προχθες πηγα στον αδερφο μου κ απο τις 6,30 εως τις 9,30 εκοβε βολτες πανω κατω κ το μεσημερι κοιμηθηκε μονο 1 ωρα κ παλι το βραδυ μας τεντωσε κανονικα αφου μου λεει η νυφη αντε σηνερα θα κοιμηθει με τοσο που κουραστηκε αλλα τιποτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ειμαι καινουργια μαμα και δεν ξερω πολλα ....μηπως φοβατε κατι μεσα στο δωματιο?????το δικο μου μωρο φοβοταν την ταπετσαρια (μαυρο χρωμα)στο δωματιο μου και του εβαζα χρωματιστα σεντονια στα καγκελα τις κουνιας!!!!εχεις δοκιμασει να τις βαζει μουσικη να παιζει συνεχεια???εμεις ειμαστε 2 μηνων και αν δεν εχουμε τη μουσικη και την τηλεοραση να παιζει δεν κοιματε!!!!!!!!!!πρεπει να το μαθεις ομως γιατι ειναι10 μηνων,μην το κοιμηζεις το μεσημερι και το βραδυ κανε του ενα μπανακι βαλτου λιγα ρουχα (μονο ζιπουνακι)αν εχει ζεστη,μπορει να μην το βολευει η σταση που το βαζεις,και δοκιμασε να του κανεις κατι καθε φορα που θα κοιματε οπως χαμηλο φωτισμο κ απαλη μουσικη ετσι θα καταλαβει οτι τωρα κοιμομαστε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμεις μεχρι 10 μηνων τα αντεξαμε να μην κοιμομαστε τα βραδια... οπως τα περιγραφεις ακριβως αλλα φαντασου το Χ2!!!! ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

τελικα τοτε καναμε τη μεθοδο του κοιμησου παιδι μου και τα καταφεραμε!

οταν μετα απο 4-5 νυχτες δεν ξυπνησαν καθολου το βραδυ, πεταγομουν ορθια νομιζοντας οτι ακουσα κλαμματα!!! περιτο να σε πω ποσες φορες ειχα πεσει πανω στη συρταριερα ή την πορτα μεσα στην τυφλα μου τη νυχτα!!!!

τις πρωτες νυχτες που κοιμομασταν ολοι σερι, ξυπνουσα πιασμενη απο την ακινησια στον υπνο!!!!

ξερω οτι εχουν ακουστει και αρνητικες γνωμες για τη μεθοδο αυτη, αλλα εμας μας βοηθησε στο επακρο!!!

ηταν η στιγμη που δεν πηγαινε αλλο!!!

και δε φανταζομουν να γυρισω στη δουλεια, να ξυπναω 5 το πρωι και να μην κοιμαμαι τα βραδια και τα μεσημερια!!!!

οσο για τη γιατρο που λεει οτι εχεις γκρινιαρικο παιδι, και εμεις λεμε το Σπυρο μας γκρινιαρη, αλλα εμαθε να κοιμαται μια χαρα!!!

ευχομαι να τα καταφερετε και να κοιμαστε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόλις διάβασα το θέμα σου ήταν σαν να διάβαζα τη δική μου ιστορία.Κλάμα,ξενύχτι μαραθώνιους θηλασμούς κ πάλι κ πάλι τα ίδια.Και η δική μου παιδίατρος έτσι μου έλεγε οτι έτσι ειναι.Γκρινιάρης..

Ωσπου φτάσαμε 11 μηνών κ αποφάσισα να αποθηλάσω.Σιγά σιγά ΄κ τελικά τα καταφέραμε.Πραγματικά με στενοχωρεί πολύ αυτό, αλλά εδώ κ 1 μήνα που ξεκίνησε να πίνει ξένο γάλα έγινε ΑΛΛΟ παιδί πραγματικά.Κοιμάται συνεχόμενα 6 με 7 ώρες :o Τελικά πεινούσε?Τί να πω δεν ξέρω!!Του εφτιαχνα κ τότε ξένο γάλα κάποιες φορές αλλά δεν το έπινεγιατί δε δέχονταν το μπιμπερό.Ηθελα να συνεχίσω κ άλλο το θηλασμό αλλά σε 1 μήνα που ξεκινώ τη δουλειά θα ήταν δύσκολο να το συνεχίσω λόγω βαρδιών κ γιατί θα πηγαινοέρχομαι σε άλλη πόλη κ θα λείπω αρκετά.

Νιώθω ικανοποιημένη για το διάστημα που τον θήλασα απλά στεναχωριέμαι που τώρα τον βλέπωπιο ήσυχο τώρα με το ξένο γάλα κ νιώθω ένοχη που τον άφηνα τότε όπως καταλαβαίνω τώρα να πεινάει... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ιστορια της ζωη μου εδω και 17 σχεδον μηνες!!!! :lol:

Κοιμομαστε μαζι σχεδον απο την ωρα που γεννηθηκε σχεδον παντα με το βυζι στο στομα πιπιλα. Ο μπαμπας μας φυσικα εχει εκτοπιστει απο το δωματιο.

Ξυπναει απο 3 εως 33 φορες μεσα στη νυχτα και δεν ξεγιελιεται με τιποτα αλλο παρα μονο με το στηθος. Αφου μολις ανοιγει το ματι του φωναζει ΜΑΑΑΑΜΜΜ εννοωντας φυσικα το στηθος. :shock:

Ολοι μ'εχουν πρηξει να αποθηλασω αλλα με προβληματιζει το οτι δεν πινει κανενος ειδους γαλα καθως και το τι θα τον κανω οταν ξυπναει μεσα στη νυχτα.

Αυτα τα ολιγα :lol:

Οταν βρειτε λυση πειτε μας κι εμας!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ δεν ξερω κοριτσια αν την αφησω νηστικη κ της δωσω μποιμπερο θα το παρει δεν εχει προβλημα κ τσαι κ νερο πινει με μπιμπερο...απλα ετσι μου ξυπναει ας πουμε χθες για καλη μου τυχη ξυπνησε κανα 6 φορες αλλα ηταν ηρεμη κ δεν εκλαιγε επαιρνε τη πιπιλα της κ ξανακοιμοταν ξυπνησε στις 7 για φαγητο κ ξανακοιμηθηκε εως της 10,τωρα για το βιβλιο το εχω παρει δεν το εχω εφαρμοσει ακομα καταγραμμα μιας κ την αφηνω να κλαει κ 1 ωρα συνεχομενα πολλες φορες αλλα δεν σταματαει αυτο σκεφτομαι μηπως ειναι ωρα να το εφαρμοσω δεν ξερω...ξερω σιγουρα παντως οτι ξυπναει ετσι...σκεφτομαι ουτως η αλλως μετα το χρονο να αποθηλασω αλλα κ παλι δεν πιστευω οτι οφειλεται εκει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ιφιγενειάκι μου κ εγω εχω ακόμα θέμα.......κ όπως εγραψε η θεανω κοιμάμαι κ εγω ακόμα με τον μπέμπη γιατι ξυπνάει 5-6 φορές κ θέλει στήθος...ΜΟΝΟ τη πιπίλα μου την φέρνει στο κεφάλι :geek: ....εχω 2 κούνιες άχρηστεςςςςςςςςςςςςςςςς........κ φυσικά μου λένε κ εμένα να αποθηλάσω αλλα με βολευει τρομερα κ δεν το παίρνω απόφαση..........όσο γάλα έχει μείνει........

μόνο συμβουλή δεν μπορώ να σου δώσω............ίσως με τον αποθηλασμό να σταματάνε να ξυπνάνε το βράδυ..........εχω δοκιμάσει κ γάλα να του φτιάξω ουτε εμενα το έπινε...του έδινα στήθος κ έκανε ήχους απόλαυσης................το μουσούδι...........

τουλάχιστον εγω ξανακοιμάμαι στο δευτερόλεπτο........αρα δεν μου λείπει τρομερα ο ύπνος....αλλα δεν είναι κ σωστη μέθοδος αυτη που εχω.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και κατι ακόμα....το γάλα μος είναι ο.κ. ακόμα?

με προβληματισε ενας γυναικολόγος που μίλησα κ μου ειπε να το κόψω γιατι του δίνω νερό...........ακράιος δεν είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι βλακειες ειναι αυτες ακου νερο οχι καλη μου το γαλα παρμενι το ιδιο απλα στην αρχη εχει αλλη συστατικοτητα αλλα μετα απο τις 20-25 μερες γινεται ασπρο οπως το κανονικο γαλα..μην δινεις σημασια πως πανε οι ετοιμασιες με το γαμο-βαπτιση?

οσο για οτι κοιμαστε μαζι εγω αν την παρω μαζι μου πλεον δεν κοιμαται κανει βολτες σε ολο το κρεββατι το θεωρει παιχνιδι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με προβληματισε ενας γυναικολόγος που μίλησα κ μου ειπε να το κόψω γιατι του δίνω νερό...........ακράιος δεν είναι?

Ντοιγκ!!!!! :shock::shock::shock:

Καλα ο καθενας...ο,τι να΄ναι... :o

Δε φτανει που δε χαμπαριαζουνε...δινουν και "συμβουλες"!

Τι να πω...

Ακου νερο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο βρε κορίτσια κ εγω ετσι πιστευω γιατι με αγχωνουν με αυτα που μου λένε.....

Ιφιγεναιάκι μου τρεχω αν κ θα γίνει σε πολύ κλειστο κύκλο....ανυπομονώ όμως κ για να βαπτίσω το μωράκι μου αλλα κ για να τελειώνω με αυτα...............φίλα μου κ τα 2 πανέμορφα παιδάκια σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

κοριτσια ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και με τα δυο μου αγορια.... τους θηλαζα και ξυπνουσαν 2-3 φορες μεσα στο βραδυ....

ολα τα παιδια ξυπνανε αρκετες φορες μεσα στο βραδυ... απλα καποια δεν ξερουν να ξανακοιμηθουν.. οταν πχ το κοιμιζεισ στον ωμο σου και το αφηνεις κατω κοιμισμενο, αυτο οταν ξυπνησει λεει 'ΕΠ τι γινεται εδω? εγω ημουν στον ωμο της μαμας' ;)

Ο μικρος μου ειναι 11 μηνων, και πριν ενα μηνα ειπα πως δεν παει αλλο θα του μαθω να κοιμαται.. ετσι τον αφησα στο κρεβατακι κι εγω εκατσα στο πατωμα διπλα του χωρισ να του μιλαω.. εκλαψε, αλλα μετα κουραστηκε και κοιμηθηκε ΜΟΝΟ του. χωρις να τον ακουμπησω,νανουρισω κλπ.Και χωρις να τον αφησω μονο του στο δωματιο το βρισκω λιγο σκληρο (το ειχα κανει στον πρωτο γιο και το μετανιωσα)... Για πρωτη φορα κοιμηθηκε 9 συνεχομενες ωρες :P γιουπιιιιιιιιιι

Και φυσικα τον θηλαζω ακομα και ευτυχως που δεν το εκοψα,,, ειναι κριμα να τους στερησουμε τετοιο δωρο

φιλακια καλη επιτυχια και οτι θελετε να με ρωτησετε θα χαρω να απαντησω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιταξε η μικρη μου ειναι αλλος χαρακτηρας απο τον μεγαλο οσο κ αν την αφησω να κλαιει δεν σταματαει εχω δοκιμασει χιλιες 2 τεχνικες το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι εχει λιγο βελτιωθει η κατασταση κ απο τις 10 μερες τις 6 θα κοιμηθει συνεχομενα ολο τι βραδυ κ τα υπολοιπα θα με ξυπνησει παλι για ωρες τις προαλλες το αποκορυφωμα πρωτη φορα τετοιο ξυπνησε 2 κ κοιμηθηκε 5,30 μετα απο πολλα........................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...