Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια μου βοηθεια!!!


Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις μανουλες,να χαιρεστε τα λουλουδακια σας,αλλα κ σε οσες προκειται να γινουν,ευχομαι να εχετε ολες γερα μωρακια!!μολις εγινα μελος,αλλα σας διαβαζω συχνα πυκνα!!λοιπον εχω ενα θεμα κ θα ηθελα τη βοηθεια σας!!να σας πω οτι ειμαι αρραβωνιασμενη κ μεχρι προτινος οι επαφες με τον αντρουλη μου ηταν ναι μεν χωρις προφυλαξη,αλλα δεν τελειωνε μεσα(συγγνωμη που το λεω λιγο ωμα),δεν προσπαθουσαμε δηλαδη,αλλα αν ερχοταν φυσικα κ θα το θελαμε,ειδικα εγω τρελαινομαι!!!περιμενα περιοδο 18 απριλιου κ στις 12-13-14 απριλιου ειπαμε να αρχισουμε προσπαθειες σιγα σιγα κ ειχαμε εντελως ελευθερες επαφες στις μερες που αναφερω.ξερω οτι βαση λογικης κ ολων αυτων που ξερουμε δεν ηταν γονιμες μερες,αλλα διαβασα προσφατα οτι απο γυναικα σε γυναικα ποικιλουν οι γονιμες κ καποιες γυναικες εχουν κ 2 φορες ωορηξια!!!σημερα λοιπον εχουμε 26 κ δεν ηρθε ακομα η ακατανομαστη(ευτυχως),να σημειωσω οτι δεν εχω κ τον πιο σταθερο κυκλο,αλλα πρωτη φορα δεν εχω καθολου συμοτωματα περιοδου που παντα ειχα,αντιθετως εχω κατι πρωτογνωρα τσιμπιματακια χαμηλα στην κοιλια δεξια κ αριστερα κ επισης αρκετα υγρα!!εκανα λοιπον τεστ στην πρωτη μερα καθυστερησης δηλαδη 19 του μηνος κ εδειξε αρνητικο.εκ των υστερων διαβασα στο τεστ οτι πρεπει να εχουν περασει τουλαχιστον 10 μερες απο την πιθανη μερα συληψης,αρα χαμενο πηγε γιατι κ να ειμαι δεν θα μπορουσε να το ανιχνευσει μιας κ ειχαν περασει μονο 5-6 μερες απο τις ελευθερς επαφες!!τι λετε βρε κοριτσια μου?υπαρχει περιπτωση συληψης στις μερες που σας δινω??λετε να εχουμε κανενα μπεμπουλακι??ας μου πει καποια!!δεν θελω να εχω ψευτικες ελπιδες,αλλα νιωθω καποια περιεργα πραγματα στο σωμα κ στην κοιλια μου που δεν εχω ξανανιωσει!!!ξερω πως τωρα που περασαν 11 μερες πρεπει να κανω η τεστ ξανα η χοριακη,αλλα πριν απογοητευτω ηθελα να μιλησω σε καποιον που θα με καταλαβει!!συγγνωμη αν σας κουρασα,ελπιζω να με διαφωτισεται,σας φιλω ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ,ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙ!!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ,ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΗ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ!!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ γλυκεια μου κ αυτο θα κανω σιγουρα,αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καταρχην περιπτωση συληψης στην επαφη 6-6 η μερων πριν την περιοδο,γιατι αν δεν υπαρχει περιπτωση να μη χαιρομαι τζαμπα η καημενη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου δημητρούλι! καλώς όρισες στην όμορφη παρέα!!! όλα μπορούν να συμβούν ακόμη και λίγες μέρες πριν απο την περίοδο, ειδικά εάν ο κύκλος σου είναι και μεγαλύτερος. τα συμπτώματα πάντως είναι θετικά. κάνε σιγα σιγά ένα self clear που έχει μεγαλύτερη ευαισθησία απο τα άλλα τεστ ή ακόμη καλύτερα και μια χοριακή. με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ!!ηξερα οτι θα με καταλαβετε.demie_14 λες οτι ειναι θετικα ε???αχ μακαρι!!ευχαριστω πολυ κ εσενα happy!!!κ με το καλο το μωρακι σου!!ξεχασα να προσθεσω πως οτι και να κανω με πεθαινει η μεση μου,ακομα κ να πλυνω πιατα,μετα θελω να ξαπλωσω!!τι να πω??ελπιζω να μην ειναι στο μυαλο μου τα συμπτωματα!!μεθαυριο λεω να παω για χοριακη,ελπιζω μεχρι τοτε να μη φανει ΑΥΤΗ!!!χαχα!!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α,σας ευχαριστω ολες κ για το καλωσορισμα!!!η αληθεια ειναι οτι μπηκα κ σε αλλες σχετικες σελιδες μεχρι να καταληξω το που θα γινω μελος κ αυτη εδω η σελιδα μου φανηκε πιο ζεστη απο ολες!!ειστε ολες πολυ ευγενικες ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω παρα πολυ κοπελα μου....αλλα απο αγχος αλλο τιποτα!!!μακαρι να ειμαι,ανοιξα κ αλλο θεμα μηπως εχει τυχει σε καμια!!ξερω γινομαι κουραστικη αλλα.....τι να κανω???θα τρελαθω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...