Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΥΦ!!!!


venice

Recommended Posts

Γεια σε ολους!

Ειναι καιρος που διαβαζω το site αλλα δεν ξερω γιατι τοσο καιρο δεν ειχα γινει μελος!Τωρα ισως επειδη εχω γεμισει σαν τσουβαλι με διαφορα ερωτηματα ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας και ισως καποιος/α να μπορει να με βοηθησει και μενα!!!

Ειμαι 1,5 χρονια παντρεμενη και μπορω να πω οτι απο το καλοκαιρι αρχιζαμε να λεμε για παιδι αλλα δεν καναμε και τις τρελες προσπαθειες!Μια επισκεψη στο γυναικολογο μου εδειξε οτι εχω καποιες κυστες αλλα δεν εχω το συνδρομο πολυκυστηκων.Και αυτο γιατι βλεπω κανονικα καθε μηνα περιοδο.Βεβαια 2 φορες , απο το καλοκαιρι μεχρι σημερα, εχει χρειαστει να παρω χαπακι για να μου ερθει.

Κοιτω τις ημερομηνιες οσο μπορω να το προβλεψω ,μετα την "πραξη" καθομαι ξαπλωμενη για κανενα 10λεπτο χωρις να πλυθω μετα και οτι αλλο εχω ακουσει ή διαβασει!

Η επιθυμια μου ειναι τοσο μεγαλη για παιδακι (οσο και των περισσοτερων εδω φανταζομαι) που νιωθω ασχημα ακομα και οταν βλεπω στην τηλεοραση εγκυες !Γιατι οχι και εγω? Φανταστητε για τους γυρους μου πως ειμαι!Βεβαια προσπαθω να μου εξηγησω οτι πρεπει να βγαλω αυτες τις σκεψεις και ολα αυτα!!!

Την επομενη εβδομαδα αποφασισα να κοψω καφε και τσιγαρο οσο μπορω.

Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και αν σας κουρασα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Venice, καλως ορισες στο Mammyland, θα σου κανει πολυ καλη παρεα σε ολη την πορεια σου προς την αποκτηση μωρου και μετα βεβαια.

Μην αγχωνεσαι με το μωρακι, κανε προσπαθειες συστηματικες, παρε κι ενα τεστ ωορρηξιας να εντοπισεις ακριβως τις γονιμες μερες σου και θα ερθει το πολυποθητο μωρακι. Δεν κανει καλο στην ψυχολογια σου να φανατιζεσαι σε βαθμο που δεν αντεχεις να βλεπεις εγκυους, ειναι νωρις ακομη, και ολα γινονται με τον ενα η τον αλλο τροπο. Δεν ειναι διαγωνισμος, να αισθανομαστε ασχημα οταν ακομη δεν εχουμε πετυχει αυτο που θελουμε. Εγω ειμαι εγκυος στις πρωτες εβδομαδες μετα απο 6,5 χρονια γαμου, πηγαινα για εξωσωματικη αλλα εκανα μια επεμβασουλα που με βοηθησε να μεινω τελικα εγκυος φυσιολογικα.

Να εχεις πιστη και θετικη διαθεση- που ειναι τελικα και το πιο δυσκολο αλλα και το μονο που βοηθαει σε μια προσπαθεια. Καλη επιτυχια σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω παρα πολυ!Και εσενα με το καλο να σου ερθει το μωρακι σου!!!! :D:D:D

Χαιρομαι για τις αλλες εγκυες ,οχι οτι δεν αντεχω να τις βλεπω , αλλα ξερεις ειναι αυτη η κολλημενη ερωτηση στο μυαλο "εγω??? ποτε???"

Το εχω σκεφτει για τεστ ωορρηξιας αλλα δεν ξερω αν κανει δουλεια?Το εχεις δοκιμασει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

venice είναι πάρα πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι και να απογοητεύεσαι! Εγώ έμεινα έγκυος μετά από ένα χρόνο προσπαθειών, αλλά μη φανταστείς για τρελές προσπάθειες. Συνολικά έξι μήνες προσπαθούσαμε, κι έμεινα έγκυος όταν το ξέχασα και το έβγαλα τελείως απ' το μυαλό μου, στη φάση που είπα στον άντρα μου να σταματήσουμε τις προσπάθειες γιατί είχαμε μετακόμιση.

Το έχασα, όμως, πάρα πολύ νωρίς, και μετά δεν ήθελα με τίποτα να ξαναπροσπαθήσουμε. Οπότε, ξαναμένω έγκυος χωρίς να το καταλάβω! Ούτε ξαπλωμένη με τα πόδια ψηλά έμενα, ούτε μέρες μετρούσα, ούτε πρόσεχα, ούτε τίποτα. Και καφέδες έπινα και έτυχε εκείνες τις μέρες να πιώ και αρκετό αλκοόλ, και ένα σωρό δουλειές έκανα, κουβαλούσα έπιπλα, γενικά κουραζόμουν τρομερά, και τσουπ! να το θετικό τεστ!

Όταν είναι να έρθει θα έρθει κι όταν είναι να μείνει θα μείνει!

Για μένα η καλύτερη μέθοδος είναι να το βγάλεις απ' το μυαλό σου! Μ' εμένα αυτό λειτούργησε πάντως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με την Θέλω να γίνω μαμά...

Βέβαια τώρα είναι δύσκολο να το βγάλεις από το μυαλό σου, και εμείς όταν είπαμε ότι ξεκινάμε, μας έτυχαν ένα σωρό θέματα, το θετικό τεστ ήρθε μετα από 1 χρόνο, 8 μήνες απαγορευόταν η σύλληψη, έπινα φάρμακα για διάφορα θέματα, εγώ που δεν έχω αρρωστήσει ποτέ!!!!!!! είχα απογοητευτεί!!!!!!

Έμπαινα χειρουργείο και μια μέρα πριν είχαμε επαφές ελευθερα , δε περιμενα τίποτα εκείνο τον μήνα και όμως ήρθε!!!!!!!!!!!!!!

Όταν δε θα το περιμένεις θα σου χτυπήσει την πόρτα!!!!!!

Εύχομαι σύντομα με ένα θετικότατο τεστάκι!!!!

Gprip3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις κοπέλες εδώ, η καλύτερη μέθοδος είναι να μην το σκέφτεσαι. Εμείς είχαμε πει να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μπεμπάκι από το καλοκαίρι που μας έρχεται, καθότι νιόπαντροι. Δυο φορές είχαμε ελεύθερη επαφή αλλά εγώ σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο απευθείας μετά και πλύθηκα, ούτε έμεινα ξαπλωμένη ούτε τίποτε. Τσουπ, να τος ο μικρούλης τρύπωσε. Αν είχαμε πει ξεκινάμε για παιδί, ίσως και να χα αγχωθεί και να μην ερχόταν έτσι εύκολα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι επειδη την ''πατησα''θα σου πω να κανετε αμεσα ενα σπερμοδιαγραμμα....αν υπαρχει προβλημα ''εκει''τοτε θα περναει ο χρονος και θα τον χανεις και δυστυχως ο χρονος δεν γυρνα πισω!!!γι αυτο ψαξε και αυτον τον παραγοντα για να μην ταλαιπωρησε και απογοητευεσε αδικα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις και την συμπαρασταση.Ειλικρινα σας ευχαριστω.Προσπαθω καθε μηνα να το βγαλω απο το μυαλο μου αλλα οταν ειναι οι μερες να ξαναδιαθετησω αυτο το ατιμο ξανατρυπωνει στο μυαλο μου!Anyway,αν ειναι να ερθει θα ερθει !!!

Deppa μου ηδη τον εχω στειλει και εχει κανει γενικες αιματος αλλα ακομα δεν ξερω,δεν θελω να τον αγχωσω και αυτον ! Οπως μου ειχε πει ενας γιατρος μην το μοιραζεσαι ολο αυτο με τον αντρα σου γιατι δυο αγχωμενοι ειναι χειροτεροι απο εναν!!! Βεβαια αν συνεχιστει ετσι πιστευω μετα το καλοκαιρι να το κανει κι αυτος! Ας ελπισουμε να μην χρειαστει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...