Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ '11 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΚΙΑ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ είναι φανταστικά τα παπούτσια afrodite! Και το φόρεμα! Πολύ ρομαντικά!

Την πρώτη φορά που έβαλα πεδιλάκια στην Κατερίνα χωρίς καλτσάκια, κοκκίνισαν και μάλιστα την είχαμε πάει στην παιδίατρο και ντράπηκα όταν το είδε αλλά καθόλου δεν ανησύχησε. Και από τότε δεν ξανακοκκίνισε. Είναι τρυφερά τα ποδαρίνια τους μωρε...!

Αφρο στείλε της Γεωργιάννας εκεί ένα τεστ να ησυχάσουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργιάννα,δεν είσαι κακιά (για τον αποθηλασμό),είσαι πιο ψύχραιμη!χρειάζεται κ αυτό!

Ελενακος,για το όνομα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική :lol::lol::lol: Ωραίο το Δανάη (ήταν η μυθική μητέρα του Περσέα κ ερωμένη-μια από τις πάμπολλες-του Δία),επίσης το όνομα στα ελληνικά σημαίνει εγωίστρια και απαιτητική (φτουυυυ μακριά :lol::lol::lol: ),και το Ηλέκτρα είναι όμορφο,πιο τραγικό βέβαια!σημαίνει λαμπερή!!

Αφροδίτη,χθες μπήκα κ είδα το φουστάνι της μικρης,μου άρεσε πολύ!!!λιτό και όμορφο κ παραμυθένιο!και το δικό σου πολύ παιχνιδιάρικο!!φτου φτου φτου,θα είστε κούκλες μάνα κ κόρη!!!άντε με το καλό!!

Δέσποινα,χαίρομαι που τα βρήκατε!!!!και σωματικά..εμείς τελευταία,όπως λέει κ η Αφροδίτη,είμαστε πτώματα,ενώ καθόμαστε αγκαλίτσα στον καναπέ το βράδυ κ έχουμε όλη την καλή διάθεση,στην πορεία μας παίρνει ο θείος Μορφέας....απλά θα πρέπει να καταργήσουμε την τηλεόραση κ να πηγαίνουμε κατευθείαν μέσα κ στο ψητό!!!!! :lol::lol::lol:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσαρες.....νυσταζω....(αρχισε η γκρινια μου).εχω τον μεγαλο αρρωστο.πυρετο.παρασκευη πηγαμε παιδιατρο .ολα καλα και απο χθες εχει πυρετο.μονο τιποτα αλλο.ξυπνησε σημερα απο τισ 7.ο υπνος μου ηταν 1'30-7'15. :(:( .εχω ενα σωρο δουλειες με την βαφτιση και με το σπιτι κ βαριεμε.

ΓΙΟΥΛΑΚΙ αν και καθυστερημενα να σου ζησει ο αλεξης.καλοφωτιστο να ειναι το αγορακι σου.κ περαστικα.σιγουρα καποια ιωση θα εχει ο καιμενος

.διαβασα και τα κατορθωματα απο το σοι στην βαφτιση.... :shock::shock: καπως ετσι εμεινα.τι να πω.η πεθερουλα σου δε ειναι για πολλες μπατσες.....κρατα τις καλες στιγμες της μερας και ξεχνα (οσο γινετε )τις υπολοιπες.

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ο πρωην αντρας σου αναλαμπη επαθε??πως ειναι δυνατον να βαζεις λογια σε ενα μικρο παιδι...και τι σημαινει οτι με μαλωνει η μαμα??μανα του εισαι τον εχεις ολη μερα καθε μερα και ξερεις πολυ καλυτερα απο τον ΚΥΡΙΟ πως πρεπει να συμπεριφερθεις στο παιδι.και εγω μαλωνω τον μεγαλο ?τι σημαινει οτι δεν τον αγαπαω??οσο για το τεστ ;););) μαλλον η κορη ερχετε :lol::lol: .περιμενω με αγωνια τα νεα σου.

ΑΝΔΡΙΑ τι κανεις??καταρχην ηρεμια και ψυχραιμια.ολα καλα θα πανε θα το δεις.απλα στην αρχη πρεπει να προσεχεις λιγο παραπανω.απο την στιγμη που το μωρο ειναι μεσα στην μητρα σε καλη θεση η χοριακη ειναι καλη γιατι να αγχωνεσε....χαλαρωσε λιγο απο τις δουλειες(οσο γινετε γιατι κ με την μικρη τωρα δεν ειναι ευκολο) αλλα και με την δουλεια σου και ολα καλα θα πανε...ειδα κ τις φωτογραφιες απο το παρτυ σας.κουκλα η βικτωρια.

ΕΛΕΝΑ αντε εφτασαν οι μερες....γιουπιιιιιιιιιι.το πρωτο απο τα δευτερα μωρα σκαει μυτη.....παντως το θεμα καισαρικη-θηλασμος την δευτερη φορα ειναι σαφεστατα καλυτερα.εγω στην πρωτη καισαρικη εκανα να κατσω σε καρεκλα 1 βδομαδα.οταν δε εβγαινα απο το μιαιευτηριο 20 λεπτα εκανα να διανυσω μια αποσταση 3 λεπτων :roll: .τωρα σηκωθηκα την αλλη μερα.ειχα το μωρο διπλα μου και το φροντιζα αποκλειστικα εγω και δεν ποναγα σχεδον καθολου.οσο για τις εξοδους εγω τον εβγαλα μετα απο μια βδομαδα(τον πηγα στο νοσοκομειο)αλλα κ μετα την περιπετεια που ειχε παλι βγηκαμε αφου ειχε πολυ καλο καιρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασιλική,περαστικά στον αγορίνα σου!!!!κουράγιο με το ξενύχτι κ καλές ετοιμασίες!!!

έφυγα..πάω να φτιάξω την κρεμα της Μυρτώς και μετά να αντλήσω λίγο γάλα!το μητρικό μένει 1 ωρα εκτός ψυγείου κ μια μέρα στο ψυγείο;;θυμαμαι καλά;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και συνεχιζω γιατι φοβηθηκα μην σβηστουν ;)

ΔΑΝΑΗ κουραζεσε κοριτσαρα μου??το πρωτο τριμηνο ειναι λιγο δυσκολο ,ακομα κ αν δεν εχεις ναυτια,εμετους.αυτη η κουραση χωρις να κανεις τιποτα και η υπνηλια δεν παλευονται...οσο για τον θηλασμο.δεν υπαρχουν ορια οσο αντεχει η μανα και το παιδι.τον μεγαλο τον θηλασα 1 χρονο και τον μικρο 8 μηνες.και στα δυο μου παιδια(στον λεω περισσοτερο)αν και ηθελα να το σταματησω μεσα μου σταναχωριομουν.αλλα εβλεπα οτι και το παιδι αρχιζε να του φευγει το ενδιαφερον γιατο στηθος.ωραιες στιγμες.ιδιως ο βραδυνος θηλασμος ηταν η καλυτερη στιγμη της μερας....τωρα για την μυρτω θα συνηθισει σιγα σιγα το μπιμπερο....λιγα μωρα δεν εχουν κανενα προβλημα με το μπιμπερο.και ιδιως τωρα που η μυρτω αντιλαμβανετε πολλα πραγματα ισως ειναι λιγο πιο δυσκολο.....αλλα οχι ακατορθωτο οπως πολλες φορες φανταζει στα ματια μας(λογω του πανικου που μας πιανει.πως θα παρει μπιμπερο???μωρε θα παρει κ θα της αρεσει κιολας)

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ πολυ χαρηκα που τα ξαναβρηκες με τον αντρα σου....η τελευταια φορα που μαλωσα κ γιναμε κωλος με τον αντρα μου ηταν τον φεβρουαριο...γενικα παντως δεν μπορω ρε παιδια δεν μπορω να κρατησω μουτρα....οσα νευρα κ να εχω οσο κ να μου ρχετε να του σπασω το κεφαλι μετα απο 2-3 ωρες που μου περνανε τα πολλα νευρα θελω να τον παρω αγκαλια(ασχετα που τις περισσοτερες φορες δεν το κανω :lol::lol: .περιμενω την πρωτη του κινηση).....

ΑΦΡΟΔΙΤΗ τελεια τα ρουχα.και τα δικα σου αλλα κ της αθηνουλας.κουκλες θα ειστε μανα και κορη στην βαφτιση.πολυ αερινα κ ρομαντικα.οπως φανταζομαι θα ειναι ολα στην βαφτιση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δαναη εμενα περυσι η παιδιατρος μου ειχε πει καθολου εκτος ψυγειου το γαλα.ιδιως τωρα το καλοκαιρι.ψυγειο και οταν θελω να το δωσω το κανω μπεν-μαρι.στο ψυγειο οντως αντεχει 1 μερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Άντρια πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά. Να ξεκουράζεσαι και να μην αγχώνεσαι καθόλου!

Steicy κι εγώ πολυκυστικές έχω, και έπαιρνα χρόνια αντισυλληπτικά για να έχω περίοδο. Μετά τη γέννα όμως σαν να έστρωσαν τα πράγματα και έχω κύκλο 40 περίπου ημερών. Μου το είχε πει και ο γιατρός μου ότι μόνο από γέννα μπορεί να ρυθμιστεί και πάλι όχι για πάντα...Το κακό είναι ότι χωρίς αντισυλληπτικά κι εγώ πονάνω πολύ!

afrodite έχεις δίκιο, κράτησε πολύ. Εκείνος δεν κρατάει ποτέ μούτρα και μου έχει μάθει να μην το κάνω ούτε εγώ που ήμουν λίγο απαράδεκτη. Αυτή τη φορά όμως ήταν σοβαρός καυγάς. Το θέμα είναι όπως λες, να επικοινωνούμε και να υπάρχει αμοιβαία υποχώρηση. Τελικά τα βρήκαμε χτες και επικοινωνήσαμε κιόλας...σωματικά!

Για τον ύπνο της Αθηνάς: Δοκίμασε να της δίνεις το γάλα της ξαπλωτή στην κούνια. Κι εγώ όταν της το έδινα αγκαλιά (με σβηστό το φως και μουσική από το μόμπιλο) ενώ χαλάρωνε, με το που την έβαζα στην κούνια σηκωνόταν όρθια και άναβε και το φως (ο διακόπτης είναι πάνω από την κούνια). Μιά φίλη μου πρότεινε να της το δίνω στην κούνια. Από τη δεύτερη κιόλας μέρα, μόλις έβλεπε το μπιμπερό έμενε ξαπλωμένη ανάσκελα και περίμενε να της το δώσω. Μόλις τέλειωνε, γύριζε στο πλάι και κοιμόταν. Μου λείπει η τελευταία αγκαλιά που κάναμε, αλλα πολλές φορές, για να μην στενοχωριέμαι, ξυπνάει, κλαίει και μέ το που την παίρνω αγκαλιά της περνάει.

Δανάη καταρχάς ηρέμησε. Νομίζω πως τα περισσότερα κλάματα είναι επειδή έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς ότι τελειώνει ο θηλασμός. Κι εγώ για μια βδομάδα έκλαιγα και για αρκετό καιρό μετά έλεγα πως δεν έπρεπε να διακόψω κι ας μην είχα πολύ γάλα. Τώρα όμως χαίρομαι που η μετάβαση πήγε καλά και που η κορούλα μου με αγαπάει ακόμα κι ας μην με έχει τόσο ανάγκη. Το γάλα από το μπιμπερό μην της το δίνεις εσύ γιατί μυρίζει το γάλα από το στήθος σου και εννοείται πως το προτιμάει. Ή δίνε της το ενώ είναι ξαπλωμένη στην κούνια. Θα συνηθίσει, όλοι θα συνηθήσετε.

Γιούλη καλή τύχη με τον παιδικό σταθμό - θα είναι μια ανακούφιση. 'Αντε και το καλοκαιράκι έφτασε. Όλο και κάπου θα πάς με την ανανεωμένη σου κορμάρα!

elenakos facebook έχω αλλά δεν μπαινω πια, ούτε ανεβάζω τίποτα.

samantha στη δουλειά θα μπορείς να επιστρέψεις σύντομα νομίζω, αρκεί να σου αφήνουν κουράγιο τα μωρούλια! Αχ, πλησιάζουν οι μέρες!

Γεωργιάννα, κάνε το τεστ να δεις ότι δεν είσαι, να ηρεμήσεις για να σου έρθει τελικά.

Φιλιά σε όλες

ΑΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΜΕ ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ...ΕΧΩ Κ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΑΛΛΑΞΑΜΕ Κ ΣΤΟΛΗ ΣΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ-ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ Κ ΝΙΩΘΩ ΟΙΚΤΡΑ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ...ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ AQUA AEROBIC ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟ ΚΑΙΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Κ ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΩ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ....ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΚΩ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ-ΛΕΝΤΑ-ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ....ΜΑΚΑΡΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ 6 ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα κανω αργοτερα το τεστ, επειδη τωρα βρεχει και πρεπει να παω με το παιδι.

Αφροδιτη για να παρουν τα παιδια μας το δημοσιο πρεπει να κανουμε πολλλλλλλα ταματα!!!!! οι περισσοτεροι ξενοι δηλωνουν μικροτερο εισοδημα και ετσι λενε οτι εχουν αναγκη!!!!! εμεις δεν εχουμε αναγκη!!!!!!!!!!!

Καλα πολυ ωραια τα παπουτσακια!!!! και το φορεμα!! αλλα τα παπουτσακιαααααα, αμα κανω κορηηηη!!!

Επανερχομαι σε λιγο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασω, περαστικα στο μεγαλο σου!!!καμια ιωση θα ειναι!!βρε, κοριτσι, δεν εχεις σηκωσει κεφαλι φετος απο τις ιωσεις!!!του χρονου θα ειναι καλυτερα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιούλη μου,μην αγχώνεσαι,θα φύγουν και τα υπόλοιπα σιγά σιγά,εδώ έχεις φάει το γάιδαρο κ απέμεινε η ουρά... :lol:

Ουφφφ,σήμερα πήγαν όλα καλά με τη μικρή!το απόγευμα προσπάθησα να αντλήσω αλλά τπτ,κάτι στάλες μόνο,απογοητεύτηκα.ξέρω ότι το θήλαστρο βγάζει πάντα λιγότερο,αλλά όχι κ έτσι.μετά μίλησα με μια φίλη κ μου είπε ότι όταν ξεσυνηθίσει το στήθος το θήλαστρο (τελευταία φορά έβγαλα όταν ήταν η μικρή 6 μηνών περίπου για να φτιάξω τράπεζα στην κατάψυξη πριν την επιστροφή στη δουλειά,η οποία δεν χρειάστηκε ποτέ) θέλει χρόνο και συστηματική άντληση κάθε μέρα την ίδια ώρα για να αποδώσει.οπότε δεν το πήρα προσωπικά :lol: της ετοίμασα ένα μπουκάλι με 100ml πριν μπούμε για μπάνιο για να κρυώνει,δεν την θήλασα πριν καθόλου,την κράτησα αγκαλίτσα με πλάτη σε μενα γιατί τραβούσε την μπλούζα μου,της τραγούδησα το αγαπημένο μας τραγουδάκι (στείλε μήνυμα από τα στρουμφάκια,είναι το νανούρισμά μας),ήπιε όλο το μπουκάλι!!!και μετά της έφτιαξα άλλα 100 και ήπιε τα 50! :o:o σύνολο 150!!τέλεια νομίζω για πρώτη μέρα,ανέλπιστα καλά θα έλεγα,οπότε κρατάω το πρωινό θηλασμό και συνεχίζω το βράδυ το μπουκάλι κ βλέπουμε...

γεωργιάννα,μου φαίνεται ψάχνεις δικαιολογίες για να μην πας στο φαρμακείο!!!!!!! :lol: Αφρο,για στείλε κανένα με κούριερ για να μην βραχεί η αρχηγός!!!!!

παω να κάνω ντουσάκι κ σήμερα λέω επιτέλους να δω κανένα νεο επεισόδιο gfey's anatomy!!!μετά από πολύ καιρό να χαλαρώσω!!!αφροδίτη,ψήνεσαι;;;; :D (εσύ δεν είσαι fan;;;μπερδεύομαι ακόμα με τις αφροδίτες,συγχωρείστε με :oops: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δαναη μου, χαιρομαι που ολα πηγαν τελεια με το μπιμπερο της μυρτους!!! μου θυμισες και τη δικη μας περιπτωση : οταν στον ενατο μηνα η αθηνα θηλαζε και δεν ηθελε να δει ουτε ζωγραφιστο το μπουκαλι, νομιζαμε οτι δεν της αρεσει το ξενο γαλα και ολο αλλαζαμε μαρκες....τελικα, σκεφτηκα να της δωσω μπουκαλι πριν το θηλασμο-και οχι μετα οπως το εκανα μεχρι τοτε- και το ειπιε ΟΛΟ!!! απλα το πουλακι μου θηλαζε και δεν ηθελε αλλο, χαζο ηταν το παιδι;;; :lol::lol:

εγω ειμαι φαν του γκρευς και ψηνομαι τρελα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη μου,σ'ευχαριστώ!!εδώ τα νέα επεισόδια (S08E22 και 23),αλήθεια εσύ από που τα κατεβάζεις;

http://torrentz.eu/search?f=grey%27s+anatomy

και οι υπότιτλοι:

http://www.greeksubtitles.info/get_gree ... ?id=196396

παω να φτιάξω mozarella με ντομάτα και βασιλικό και να στρωθω στον καναπέ!

φιλάκια!!

Γεωργιάννα,θα ξαναμπω να δω τι έγινε...δεν θα μας ξεφύγεις ακομα κ αν χρειαστεί να πας σε διανυκτερεύον :lol::lol::lol: νομίζω ότι δεν σε αγχώνουμε καθόλουυυυυυ :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα δεν θα χρειαστει να κανω τεστ γτ μου ερχονται!!!! βρηκα ροζ υγρα και μιλησα με την γυναικολογο και μου ειπε να περιμενω μεχρι αυριο γτ μαλλον μου ερχονται!!!!

ο ανδρας μου ειναι πολυ ψυχραιμος και τι εγινε εαν δεν σου ερθουν;; :shock::shock: ετσι εμεινα!!! εγω αγχωθηκα και αυτος οκ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειμαι ετοιμη για αλλο ενα παιδι! σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. δεν πηρα το τεστ σημερα γτ δεν ηθελα να δω τα αποτελεσματα οποια και αν ητανε. αχ αυτες οι ζαλαδες να σταματαγανε!!!

Δαναη χαιρομαι που πηγε καλα ο αποθηλασμος!!!! ελα σιγα σιγα θα το συνηθησει. και ο δικος μου τον τελευταιο καιρο 150 γρ. πινει το βραδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Τι να κάνετε κ εσείς έννοιες κ τρέξιμο...

Ηρθε κ η περίοδος της Γεωργιάννας κ τώρα με τι θα ασχολιόμαστε?? :lol:

Α ρε Γεωργιαννα μας ξεσήκωσες καλά καλά!

Δανάη μου καλό αποθηλασμό,είναι δυσκολος ο αποχωρισμός αλλά εισαι άξια που τα κατάφερες εως εδώ όπως κ οι άλλες μανούλες,θέλει πολύ υπομονη ...

Γιούλη θα τα καταφέρεις κ θα τα χασεις κ να μην τα χασεις κοίτα να περνάς καλά,δεν θα σκασεις κιόλας!

Αφροδίτη πολύ όμορφα όλα!!!Αντε με το καλό η βάπτιση!

Βασιλικη καλό κουράγιο κ εσύ,δουλειες κ τρεξίματα αστα,πως τα πας εσυ με την βαπτιση τελειωσες???

Αφροδιτη τι σου εχει μεινει?

Κοριτσια εγω σημερα κατεληξα στον στολισμο,ειναι εντελως πρωτότυπος κ φυσικά δεν παίζει που πουθενα,ελπίζω όμως να αρεσει κ να βγεί καλός.

Θα σας βάλω φώτο.

Εκλεισα για 31 μανικιουρ-πεντικιούρ κ καθαρισμό spa προσώπου με προσφορά 16 ευρω!

Μου εμειναν μόνο οι μπομπονιέρες που είναι "μανίκι"κ θελω να τις τελειωσω ν αξεμπερδέυω,εχουν βγεί όμως φανταστικές,θα δικαιωθω τουλάχιστον.

Κουφέτα πήρα τιραμισσου,σοκολάτα καρύδα κ κρέμα λεμόνι.Πολυ νόστιμα!

Πάω να φάω κάτι κ επανέρχομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερααααααααααααα.τι απαισιος καιρος.ψιχοπλακωμα με επιασε με το που ξυπνησα.τελος παντων απο αυριο φτιαχνει ομως....

ΓΙΟΥΛΑΚΙ τι παιδι ειναι αυτο.τι ματαρες χριστε μου.....ΤΕΛΕΙΟΣ ειναι.....περπατατε??εμεις μπααααααα.ακομα κ το παιχνιδι που εχετε κ εσεις εμεις το παμε με τα γονατα :lol::lol::lol: .

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ αντε μπραβο να ηρεμησεις κ εσυ κ εμεις :o:o:lol::lol:

παω να βαλλω μια σκουπα κ ξαναμπαινω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Τι κρύο είναι αυτό βρε κορίτσια? Τρελάθηκε ο καιρός....

Άντε Γεωργιάννα τη γλίτωσες! Και τώρα τι θα λέμε? χι,χι,χι!

Αφροδίτη, πολύ ωραία τα παπουτσάκια της Αθηνάς. Μπράβο και για τη δίαιτα! Φύγαν τα

κιλάκια!!!

Εγώ έβαλα μια φορά παπουτσάκια στη Γεωργία χωρίς καλτσούλες και έκλαιγε με μαύρο

δάκρυ πριν καν πατήσει κάτω, οπότε της τα φοράω πάντα με κάλτσες. Τώρα τον αύγουστο

θα δουμε τι θα κάνουμε...

Βασιλική, τι κάνει ο μεγάλος σου με τον πυρετό? Συνήλθε?

Δανάη, ήπιε 150 ml με τη πρώτη? Μια χαρά. Κι εγώ της έδινα πρώτα μπιμπερό και μετά

στήθος για να δω αν θέλει και από μένα γάλα, αλλά "έτρωγα χυλόπιτα"......δε με

ήθελε το μωρό μου...

Έτσι έκοψε πρώτα τον βραδυνό θηλασμό σταδιακά (2-3 εβδομάδες περίπου θήλαζε μόνο το

πρωί) και ξαφνικά μέσα σε δύο πρωινά έκοψε και τον πρωινό.

Γιούλη, δεν ξέρω αν θα σ'αρέσει αυτό που θα πω με τόσα νέυρα που έχεις στον Νίκο, αλλά ο Αλέξης του μοιάζει πολύ! Κουκλάκι ζωγραφιστό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργιάννα τη γλύτωσες αυτή τη φορά ε; Κοίτα μη σε ξαναπιάσουν στο στομα τους γιατί δεν θα είσαι το ίδιο τυχερή! Εκτός αν την ονειρεύσεσαι την κορούλα!

Βασιλικά περαστικά! Βασανίζεστε οικογενειακώς ε; Κουράγιο και καλές ετοιμασίες για τη βάπτιση! Και σε σένα Γωγώ και afrodite! Να μου θυμίσετε ημερομηνίες.

Δανάη καλή αρχή. Και κρατάς και τον πρωινό θηλασμό όσο μπορείς, αν και να έχεις υπόψη σου ότι μπορεί σε λίγο να μην είναι αρκετό. Εγώ όταν έκοψα το βραδινό θηλασμό το πρωί ένιωθα άδειο το στήθος μου και η Κατερινα γκρίνιαζε γρήγορα ότι πεινούσε, οπότε κόπηκε κι αυτό. Αλλά είναι κάτι που θα γίνει σταδιάκά και ομαλά.

Γιούλη τι κούκλος! Φτου φτου!

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, δε σας είπα! Από χθες το κοριτσάκι μου περπατάει παραπάνω! :ymapplause:

Στις 17 απριλίου έκανε τα πρώτα βήματα και χτες 17 μαίου ξεκίνησε να περπατάει όχι μόνο από μένα προς τον μπαμπά της και αντίστροφα, αλλά και προς άλλες κατευθύνσεις!!! Πάει προς την πόρτα και λέει "κκκκ.....νια" δηλαδή κούνια!

Καλά είμαι χαζομαμά εντελώς!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δαναη μου στεναχωρεθηκα...μην κλαις ρε μπουμπουκακι μου κ μην στεναχωριεσε!!εδωσες οτι καλυτερο ειχες κ μπορουσες,η μυρτουλα παιρνει απεραντη αγαπη απο εσενα!!!!ευχομεε να γινουν ολα ομαλα κ για τις δυο σας!!!!

παντως 15 γραμμαρια για αρχη ειναι σουπερ!!!!

κ μην ξανα κλαψεις εχεις υπεροχο χαμογελο,μονο να γελας!!!!!!!!!!

αφροδιτη ολα υπεροχα!!!!!!πολυ ρομαντικες μαμα κ κορη θα ειστε την μεγαλη μερα!!!!!!

παρε το ελικοπτερο σου κ ελα να σου κανω κ το νυχι δωρακι!!!

γεωργιαννα μπορει να την γλυτωσες τωρα αλλα εχεις μπει στο στοχαστρο!!!μεχρι να γκαστρωθεις εδω εμεις θα σε τρυγυρναμε :lol::lol::lol: κ ξανα φουυυυυυυυυυυυ ροζ μπεμπεδοσκονη!!!!!

βασιλικη περαστικα σας!!!!!!!ο καιρος τρελαθηκε πολλα παιδακια με πυρετο!!!

αντε γωγω μας κρατας σε αγωνια!!!τι στολισμο επελεξες???βαλε μια φωτοοοοοο καλε!!!!!!

πολυ καλη τιμη μανικιουρ πεντικιουρ κ σπα!!!!!εχθες εκανα σε μια κοπελα πεντικιουρ κ μονιμο βερνικη στα νυχια με στρας 20 ευρω οποτε ειναι τελεια η τιμη που εκλεισες!!!!!!!!ελπιζω να εχει μεσα στο πακετο κ το βαψιμο

γιουλι μαμα κ γιος ειστε αστερια!!!!φτου φτου!!!!!!!!!!

σημερα ο καιρος ειναι χαλια!!!!!!

στεναχωρεθηκα κ το πρωι,μου εστειλε η μαμα μου ενα ποδηλατακι που της το εδωσε μια γειτονισσα πριν το στειλει την ρωταω ειναι καλο?????ναιιιι μου λεει!!εχει σκουριασει πολυ λιγο απο κατω αλλα ειναι σαν καινουριο!!!αντε καλα λεω στειλτο...παω σημερα νατο παρω απο το ταχυδρομειο κ επαθα σοκ!!!εχει πολυυυ σκουρια κ το πλαστικο εχει σκασει δεν εχει ουτε σκεπαστρο ουτε μερος να βαλει το μωρο τα ποδια μονο πεταλια τα πηρα στο κρανιο!!!!!την πηρα τηλεφωνο κ την ξεχεσα!!!!μα δεν το βλεπει????που το ειδε το σαν καινουριο!!!κ περισσοτερο στεναχωρεθηκα γιατι χαρηκε η ελενα μολις το ειδε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...