Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αντιπρόσωπος Avon


Loola

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Είμαι και εγώ μανούλα όπως και εσείς. Έχω δύο κοριτσάκια το ένα 2 μηνών και το άλλο 27 μηνών. Τον τελευταίο καιρό καθομαι στο σπίτι και τα οικονομικά μας ζορίζονται όπως όλων μας.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως έγινα αντιπρόσωπος της Avon. Πιστεύω πως όλες την γνωρίζετε.

Λόγω κρίσης βρήκα εναν καλό τρόπο να εξοικονομώ χρήματα. Έτσι κι αλλιώς αγοράζω κάποια προϊόντα εδώ και χρόνια και έχω μείνει παρα πολύ ευχαριστημένη και με τις τιμές αλλά κυρίως για την ποιότητα, τώρα λοιπόν αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ουσιαστικά. Όποια ενδιαφέρεται μπορεί να μπεί στο site της avon:http://www.avoncosmetics.grκαι να δείτε τις μπροσούρες. Μπορώ να σας κάνω τις παραγγελίες σας και σε 2 - 3 μέρερς να σας τα φέρνω εγώ. Επίσης για να γνωρίσετε κάποιο προϊόν μπορώ να σας παραγγείλω δειγματάκια για να το δοκιμάσετε. Σε περίπτωση που αγοράσετε κάτι και δεν είναι αυτό που περιμένατε, μπορείτε να το επιστρέψετε ακόμα και αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Όποια από εσάς ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για την εμιστοσύνη που μου δείξατε αν και δεν γνωριζόμαστε. Πραγματοποίησα την πρώτη μου παραγγελία την οποία θα παραλάβω την Δευτέρα και θα ξεκινήσω ανα περιοχή να σας τα φέρνω. Στείλτε μου σε πμ τις ώρες που σας βολεύουν και περιοχή για να κλείσουμε ραντεβού. Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι ακόμα στην παραγγελία σας θα κάνω και συμπληρωματική την Τρίτη που τελειώνει αυτή η καμπάνια. Χίλια ευχαριστώ! Έχω ενθουσιαστεί με αυτή την δυναμική αρχή! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...