Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδάκια 1,5 χρονών: κάντε μας γρήγορα κι άλλα αδελφάκια!!


Recommended Posts

Κοιμήθηκε κι ο Φίλιππος.. με τα χίλια ζόρια, αλλά γύρω στις 11 επιτέλους κοιμήθηκε...

Πωπω... αν δυσκολεύομαι τώρα να τον κοιμίσω, που ακόμα θηλάζει και υποτίθεται έτσι ηρεμεί και κοιμάται, άμα αποθηλάσουμε, πως θα τον κοιμίζω οεο;;;;; :?:?:?:?:shock:

Άντε να φύγει επιτέλους το κρύο και να φύγουν και οι κάθε είδους ιώσεις!! Φτάνει πια! Ξου-ξου!!

Περαστικά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοιμήθηκε και η Αφροδίτη... επίσης με τα χίλια ζόρια γιατί είχε όρεξη για παιχνίδι.

Ρούλα δεν θυμάμαι, ο Φίλιππος παίρνει πιπίλα; αν ναι ίσως ηρεμεί με αυτή. Αλλιώς κάτι θα βρεις, κάποιο κουκλάκι ίσως που να έχει τη μυρωδιά σου, κάποια λύση θα βρεθεί.

Μαριέττα ξέρω ότι δεν ζήτησες τη συμβουλή μου αλλά εγώ παρόλα αυτά ως καλή φίλη οφείλω να στη δώσω :lol:

Λοιπόν, αφού η δική σου δουλειά δεν είναι στα βπ θα σου έλεγα να μην μετακομίσεις προς τα εκεί. Πίστεψέ με κλείνω φέτος 10 χρόνια που κάνω το καθημερινό μου ταξιδάκι και ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!! ειδικά τώρα με το μωρό. Καλύτερα να ταλαιπωρείται ο Μάνος με τα δρομολόγια παρά εσύ, ακόμα το θυμάμαι και τρέμω όταν πριν λίγους μήνες με είχε πάρει τηλέφωνο η κυρία που την κρατάει κλαίγοντας (που είχε μπει το εγγονάκι της στην εντατική), μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι δεν είχε πάθει κάτι η μικρή και μόνο που σκεφτόμουν ότι χρειάζομαι μισή ώρα στην καλύτερη περίπτωση για να γυρίσω σπίτι, με είχε πιάσει τρέλα. Τι θα έκανα; θα διακτινιζόμουνα; Παναγία μου είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου λόγω της απόστασης. Για αυτό σου λέω, μείνε κοντά στη δουλίτσα σου καλύτερα αλλιώς θα νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια, στο λέω εκ πείρας.

Ινα κι εγώ ελπίζω να μην αρρωσταίνεις. Φτάνει πιά!

Βρε Αννούλα, πόσες σταφίδες την ημέρα δίνεις στον Ακη; η δικιά μου λυσσάει, δεν μπορεί να φάει μόνο 5-6. Καλά σήμερα ούτε γκαστρωμένη να ήτανε :lol: ! Είχε φάει φρουτόκρεμα στις 5, στις 6 που γύρισα έφαγε από το φαγητό μου, μετά ζήταγε μπισκότο, μετά από λίγο γιαούρτι και μετά τσάκισε και ένα σωρό σταφίδες :shock:

Νατάσσα καλά θα κάνεις, αφού η πεθερά σου δεν είναι και άνθρωπος που παρεξηγείται καλύτερα να της το ξεκόψεις. Οντως, σιγά μην καθόταν ξύπνια στο κρεβάτι της το ζιζάνιο, αλλά τουλάχιστον ξέχασε τις σταφίδες το βρήκα το κόλπο!

Α δεν σας είπα, έσκασε και ο τρίτος τραπεζίτης χθες!! σε 1 εβδομάδα έβγαλε 3 τραπεζίτες το καημένο και είναι έτοιμος να σκάσει και ο 4ος. Και παρόλα αυτά δεν παραπονιέται η ψυχούλα μου. Έλεγα όπως και η Μαριέττα για τον Ηλία ότι οι μύξες της είναι από τα δόντια αλλά το googlαρα ρε κορίτσια και δεν θεωρείται εξακριβωμένο σύμπτωμα, ελάχιστοι είναι αυτοί που το ισχυρίζονται... :roll: . Υπήρχαν όμως πολλοί γονείς που το είχαν παρατηρήσει στα παιδιά τους...

Αντε πάω κι εγώ για νάνι, καληνύχτα κοριτσάρες πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη δεν παίρνει καθόλου πιπίλα... και μάλλον είναι λίγο αργά για να τη συνηθίσει...

Ετοιμάζει τον 4ο τραπεζίτη κι αυτός και τι καλά που περνάμε... πω πω βρε παιδί μου, αυτά τα δόντια είναι ταλαιπωρία μια ζωή! Πονάνε να βγούνε, μετά χαλάνε, σφραγίσματα, το ένα, το άλλο... ουφ!

Αλήθεια, τι κάνετε περί υγιεινής των δοντιών;; Κάνετε τίποτα;; Τα πλένετε με κάποιο τρόπο;; Του τα κάνω με νερό με το δάκτυλό μου κι έχει και μια οδοντόβουρτσα που τη μασουλάει, αλλά δεν κάθεται να του τα βουρτσίσω...

Πάντως αυτό με τις μύξες, μπορεί να μην είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και οι παιδίατροι να μην το παραδέχονται, αλλά πάρα πολλές μαμάδες το'χουν διαπιστώσει εμπειρικά.. μια φίλη μου μου έλεγε πως σε κάθε δόντι είχε μύξες.. ε πόσο πια σύμπτωση να'ναι;;;

Μαριέττα θα συμφωνήσω με την Ελένη σ'αυτό που σου λέει... δεν παλεύεται η απόσταση... πίκρα να'σαι μακριά από τη δουλειά σου και να σε τρώνε οι δρόμοι πήγαινε-έλα... εκτός και αν παίζει μετρό οπότε βολεύεται η κατάσταση.. κάπου προς κέντρο δε δουλεύεις; Δε θυμάμαι..

Πάω να ξεραθώ.. φιλάκια πολλά, καλό ξημέρωμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααααα

κρυωνωωωωω

η γριπη αυτη που ειναι σε εξαρση ειναι η Η1Ν1....αυτη που ειχε γινει ντορος,αν πρεπει η οχι να εμβολιαστουμε

εμεις ειχαμε εμβολιαστει ,αλλα ο ιος μεταλλαχτηκε :shock:

και εμενα η πεθερουλα μου θελει να ερθει ...γιατι ταχα μου πεθυμησε τα παιδια(μετα απο 6 μηνες)

αλλα δεν ξερω αν θα την αφησω να ερθει

γιατι ρε κοριτσια,στα πρωτα γεννεθλια του γρηγορη δεν ηρθε ,στις γιορτες επισης,μετα που εφυγε η μαμα μου Ιερουσαλημ και την ειχα αναγκη μονη με 2 παιδια και το ενα αρρωστο ....ειπε οτι σαν να την τριγυρναει ιωση.....ενω η πραγματικοτητα ηταν οτι η νυφουλα της εμαθε οτι ειναι εγκυος κια εκατσε για να την νταντεψει!!!!!

εχω βαρεθει να ξεχωρισει τα παιδια ,αλλα κυριως τα εγγονια της.....δεν θελω να υποβαλω αλλο τον εαυτο μου να ερχεται σε επαφη με αυτην την οικογενεια.....

λυπαμαι που ειναι η οικογενεια του αντρα μου.....αλλα εχουν προσπαθησει και εν μερει τα εχουν καταφερει ,να μου χαλανε καθε σημαντικη μερα στην ζωη μου.

τελος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κούκλες……. Μια υπέροχη μέρα να έχετε όλες σας, χωρίς κακές σκέψεις, χωρίς ενοχλητικούς συγγενείς κ πάνω απ’ όλα χωρίς ιόσεις!!

Κάνω τα μαθήματά μου κ έρχομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Εμείς είχαμε ένα πολύ ήρεμο βράδυ σήμερα φτου φτου φτου. Έπεσε κανονικά στις 9.30 για υπνο, ξύπνησε απο όνειρο στις 10.30 και ξανακοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και μετά ξύπνησε 8 το πρωι. Σούπερ!!

Έκανε πάλι νερουλά κακά χθές οπότε περιμένουμε άφιξη νέου δοντιού..αλλά δεν ξέρω ποιου.. Τους 4 τραπεζιτες του έχει βγάλει εντελώς, οπότε βγάζει κάποιο άλλο. Και σάλια τρελά έχει και δαγκώνει ότι βρει μπροστά του!! Δάγκωσε τον πατέρα του στο πόδι!!! Τα κακόμοιρα, τι πόνο περνάνε... :cry::cry:

Ειρήνη έχεις εντελώς γαιδούρα πεθερά!! Πραγματικά!! Όσο και να τις βρίζετε οι υπόλοιπες τουλάχιστον ενδιαφέρονται για τα εγγόνια τους. Δεν μπορώ να φανταστώ άνθρωπο να μην θέλει να δει τα εγγόνια του τόσο καιρό...6 μήνες?? :twisted::evil::x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σας πω κατι που νρεπομαι .......αλλα θα το πω!!!!!!!

ειναι ο μοναδικος ανθρωπος.....που αν μαθω οτι πεθανε...το μονο που θα σκεφτω,,,,ειναι τι θα φορεσω στην κηδεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σας πω κατι που νρεπομαι .......αλλα θα το πω!!!!!!!

ειναι ο μοναδικος ανθρωπος.....που αν μαθω οτι πεθανε...το μονο που θα σκεφτω,,,,ειναι τι θα φορεσω στην κηδεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερω αλλες 2-3 απο το θεμα μας που την ιδια ανησυχια θα εχουν εκεινη την ημερα.....μηπως να παμε να ραφτουμε ολες μαζι????????????χαχαχαχαχαχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Επιτέλους σταμάτησε η βροχή και δειλά δειλά βγαίνει ο ήλιος!!!Σήμερα η νύχτα μας ήταν πιο ήσυχη από χθες αλλά πάλι είχε αρκετή ανησυχία...αφου να φανταστείτε ότι 6-8 το πρωί κοιμάται πάνω μου για να είναι ήσυχος!! :shock:

Μαριέττα,είχες ρωτήσει για δυσκοιλιότητα νομίζω???2 αποξηραμένα δαμάσκηνα μουλιασμένα σε νερό,τα βάζεις στην φρουτόκρεμα μαζί με το νεράκι και κάνει θαύματα!!Επίσης 1-2 κουταλιές κουάκερ στην φρουτόκρεμα θα βοηθήσουν!Σκεψου το καλά για την απόσταση...όσο αφορά την δουλειά...

Ρούλα κι εγώ αναρρωτιέμαι τι θα κάνω με τον ύπνο του Άκη όταν αποθηλάσουμε...για πότε το σκέφτεσαι?

Ελένη,εμένα σταφίδες τρώει γύρω στις 5-10 την ημέρα,αλλά ευτυχώς δεν μιλάει για να ζητήσει κι άλλες!! :lol::lol::lol: βασικά δεν του δείχνω το σακουλάκι,παίρνω 2-3 στο χέρι μου και του τις δίνω μια μια και μετά δείχνω τα χέρια μου που είναι άδεια κι έτσι φεύγει και πάει να παίξει!!

Ειρηνάκι,πως είσαστε?Τι να σου πω για την πεθερά....εγώ που δεν έχω αλλά έχω κουνιάδα,μετά από πολλούς μήνες που έκανα υπομονή για χάρη του άντρα μου,τελικά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να χαλιέμαι για κανέναν και την σούταρα από το σπίτι μου και δεν ξαναπάτησε!! 8-)8-)8-)

Ευγενία,μια χαρά ύπνους ρίξατε!!Σας ζηλεύω!!!!!!

Κορίτσια κι εμένα πριν βγάλει δόντια έχει μυξούλες και διάρροια.

Φιλιά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Πολλα δοντακια ακουω...εμενα εχει μονο 6 και δεν βλεπω φως!

Ευγενια μου φαινεται το "γαιδουρα" ειναι πολυ light λεξη γι αυτη την γυναικα!

Ειρηνακι εμ με ολα αυτα που σου κανουν ειναι το πιο λογικο αυτο που σκεφτεσαι! :lol:

Ρε κοριτσια ασχετο αλλα ο μικρος ενω καταλαβαινει τα παντα δεν λεει τιποτα εκτοσ απο μπαμπα και γαλα ...να ανυσηχω???

Αλικακι καλημερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύη πες μας τι βαθμό πήρε η Μαριέττα στην γραμματική αναγνώριση…… χαχαχαχα

Μπορείς να πάρεις ένα καλό βιβλίο γραμματικής που δίνει κ παραδείγματα για να καταλαβαίνεις κ εσύ….. κ να βοηθάς την Φλώρα!!!

Νατασσάκι μου αν δεν είχε μπει η Αθήνα ως υποχρεωτική για πάνω από 4 χρόνια διαμονής, τέτοια ώρα θα ήμουν κ εγώ στο σπιτάκι των ονείρων μου στο νησί μου….. Είπαμε μετά για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα σε ενοίκια να μπούμε για λίγο σε 2άρι κ με την πρώτη ευκαιρία να αγοράσουμε ένα διαμέρισμα εδώ….. όμως η κρίση μας τα ακύρωσε όλα!!! Κ όταν γυρίσουμε πίσω αν μπορέσουμε (έτσι όπως πάνε τα πράγματα κ αυτό δύσκολο) το πολύ, πολύ μία ανακαίνιση να κάνουμε σε σπίτι που έχουμε ήδη!!

Νατάσσα μου όχι να μην έρθει κανείς άρρωστος σε επαφή με το μωρό γιατί ο ιός είναι ο Η1Ν1 κ είναι πολύ ζόρικος πάλι κ επικίνδυνος!!

Αααααα ρε Αφροδίτη μας έχεις τρελάνει όλους!!!!!! Άμα του πω του Πάνου τα καμώματά της θα γελάει μέχρι αύριο….!!! Τι παιδί είναι αυτό….!!!!!

Άννα μου κ εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ισόγεια κ 1ου αλλά στην Αθήνα είναι αλλιώς… δεν θέλω να το σκέφτομαι το καλοκαίρι να ανοίξω το σπίτι…. δεν έχει καμία προστασία αν κ καινούριο!!

Καλά να περνάς κ να φτιάξει ο καιρός να ευχαριστηθείτε καμία βολτίτσα με τα κορίτσια!!!

Ίνα ελπίζω να μην είναι τίποτα, να κάνετε κ την εξέταση κ να ξεκινήσει η άνοιξη επιτέλους με υγεία, πολλές βόλτες κ ξεσάλωμα για την Αναστασούλα που ταλαιπωρήθηκε φέτος!!!

Μαριεττάκι το σπίτι είναι πιο πάνω από εδώ που είμαστε…… μπροστά έχουμε το στρατόπεδο, ένα σχολείο κ αρκετό πράσινο… ο δρόμος είναι πλακόστρωτος κ δεν περνούν αμάξια…… είναι πολύ ήσυχα!!! Από μπροστά είναι υπερυψωμένο αλλά άμα κάποιος θέλει μπορεί με λίγο κόπο να ανέβει, από πίσω πάλι δύσκολο γιατί είναι πιο ψηλά!!! Δεν βιάζομαι απλά μ’ αρέσει το σπίτι κ ίσως σε λίγο δεν θα το βρω…

Μάλλον μαζί θα ψάχνουμε……!!! Φιλάκια στον Ηλία!!

Ρούλα όσο θήλαζα ο Σπύρος κοιμόταν σε δευτερόλεπτα….. όταν σταμάτησα ξεκίνησαν τα όργανα!! Σίγουρα θα δυσκολευτείς περισσότερο άμα τον σταματήσεις, αλλά εξαρτάται κ πότε θα σταματήσεις!!!!

Κ εσύ για τον ιό λες Ειρήνη…… εμείς φέτος δεν εμβολιαστήκαμε επειδή προσπαθούσαμε για μωρό αλλά ο Σπύρος είναι εμβολιασμένος!!! Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα τώρα στο τέλος!!!

Για τα υπόλοιπα σε καταλαβαίνω απόλυτα….. εγώ μίλησα στον άντρα μου κ του είπα ακριβώς αυτό…… δεν θέλω πια να υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοιες δοκιμασίες!!!

Έχεις καλή μοδίστρα Ειρήνη??? :roll::lol::lol:

Ευγενία μου φτου σας…… πάντα έτσι ήσυχος βολικός να είναι ο Νώντας σου!!!

Καλημέρα Ελίζα όμορφη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για δυσκοιλιότητα κορίτσια δεν έχω ιδέα… με τον Σπύρο δεν το έχω ζήσει ποτέ…. το αντίθετο θα έλεγα!!! Χαχαχαχα

Κορίτσια σήμερα είναι Τρίτη κ 13… :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα μανουλια....Ειμαι μονη μου στο σπιτι ο αντρας μου πηρε τον μικρο και θα γηρισουν ολοι μαζι μετα που θα παρουν και την Φλωρα απο το σχολειο στης 12.30.. Εχω εκατομιρια δουλειες να κανω και μηδεν χρονο οποτε θα ξαναμπω το μεσημερη...

Πολυ μου την δινει οταν σας βλεπω ολες μεσα και εγω δεν εχω χρονο να κατσω να τα πουμε... :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερω αλλες 2-3 απο το θεμα μας που την ιδια ανησυχια θα εχουν εκεινη την ημερα.....μηπως να παμε να ραφτουμε ολες μαζι????????????χαχαχαχαχαχ[/quote:wf5sijmi]

H MIA EIMAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ασπρα κοκκινα κιτρινα μπλε! καραβακια στο Αιγαιο,δε με παιρνετε καλε!!!!

αυτα τα χρωματα θα βαλουμε!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ειμαι γραφειο,σας διαβασα ολες,ειπα και το Πατερ Ημων,αλλα δεν εχω χρονο να σχολιασω!!!

φιλια!!

εμεις ειμαστε αρκετα καλυτερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elisa εμένα τα καταλαβαίνει όλα αλλά δεν λέει απολύτως τπτ εκτός απο μπα μπα...αν έχει όρεξη και μαααααααααα (εγω είμαι αυτή μάλλον!). Το παλεύει λέει τα δικά του αλλά εγώ δεν βγάζω άκρη....

Τα λέμε καμια φορά βέβαια..του λέω αμπα μπα μπα λα πα τα και μου απαντάει... :lol::lol:

Έυη και εγώ απο γραμματική σκράπας εντελώς!! Ποτέ δεν την γούσταρα...

Αλίκη να πας στην Κέρκυρα..χειρότερα απο την Αθηνα δεν γίνεται..Εμάς στην Μήλο κρίση δεν υπάρχει ακόμα. Η Βαρυτίνη (εργοστάσιο - ορυχεία) στο οποίο δουλεύει η μισή Μήλος ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχουν μειώσεις στους μισθούς που είναι και αρκετά καλοί...Έχουν τα χορτα τους, τα ζώα τους και τα λαχανικά το καλοκαίρι και δεν θα πεινάσουν. Εδώ να δουμε τι θα κάνουμε...

Δυσκοιλιότητα αυτό που σου λέει η Άννα καθώς επίσης και σκέτο ζουμί απο βρασμένα δαμάσκηνα.

Ο Νώντας δόξα τον θεό δεν πήρε απο εμένα την δυσκοιλιότητα..πήρε απο τον πατέρα του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με πήρε η γκαντεμόσαυρα κ μου είπε ότι σε λίγες μέρες έρχεται…. Της είπα πως μέχρι τέλος του μήνα έχουμε προσωπικά κ άκρως οικογενειακά θέματα να διευθετήσουμε κ θα με φέρει σε δύσκολη θέση κ εμένα κ τον αδερφό της αν μου χτυπήσει το τηλ. ή το θυροτηλ. …….!!!!!!

Μακάρι Ευγενία να ήμουν στο νησί μου…. Όντως έξοδα μηδέν… τα πάντα μας τα προσφέρει απλόχερα η γη κ με 400 ζεις σαν βασιλιάς που λέει ο λόγος!!!

Από εργασία βέβαια αφού οι έξυπνοι ήθελαν να καταργήσουν όλες τις βιομηχανίες κ λοιπά του νησιού κ να ασχοληθούν μόνο με τουρισμό, τώρα υπάρχει μεγάλο θέμα ανεργίας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελιζάκι πολλά παιδάκια σε αυτήν την ηλικία δεν λένε πολλά…. μην ανησυχείς!!!

Ο δικός μου λέει κάποια πράγματα παραπάνω αλλά από 9- 10 έχουμε κολλήσει σε αυτά!! Για να συνεννοηθούμε μου κάνει παντομίμα…. χαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με πήρε η γκαντεμόσαυρα κ μου είπε ότι σε λίγες μέρες έρχεται…. Της είπα πως μέχρι τέλος του μήνα έχουμε προσωπικά κ άκρως οικογενειακά θέματα να διευθετήσουμε κ θα με φέρει σε δύσκολη θέση κ εμένα κ τον αδερφό της αν μου χτυπήσει το τηλ. ή το θυροτηλ. …….!!!!!!

Αλικηηηηηηηηηη ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ ΣΟΥΥΥΥ :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Πολυ καλα της ειπες της γκαντεμοσαυρας, την εσκισες με το γαντι.......

Παω παλι στις δουλειες μου, τους εστιλα στην πεθερα τελικα για να κανω καμια δουλεια σημερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααααααααααααα....

Πάλι με τις πεθερές τα'χετε;;; :lol::lol::lol:

Ούτε ο Φίλιππος λέει τίποτα το ιδιαίτερο... όλο ναι ναι ναι και ντα ντα ντα λέει...

Όταν θέλει να φάει λέει μαμα μαμα μαμα... τι άλλο λέει.. πιο παλιά έλεγε και μπαμπά αλλά έχει καιρό να το πει.. Α ναι, λέει και τζιζ!! Όταν πιάνει κάτι ζεστό! χαχαχααχαχα

Κάποτε είχα διαβάσει κάπου, δε θυμαμαι που, πως όταν το παιδί σ'αυτήν τη φάση φωνάζει και μουγκρίζει και βγάζει κραυγούλες και διάφορα τέτοια, είναι καλή ένδειξη ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει...και να μην ανησυχούμε! Τώρα πότε όλα αυτά θα μετατραπούν σε συλλαβές και λέξεις... :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α οκ δεν ειναι μονο ο δικος μου...ο μεγαλος μου ελεγε αρκετα σ αυτην την ηλικια και μου φαινεται περιεργο που δεν λεει τιποτα...απο φωνες,κραυγες και ακαταλαβιστικα αλλο τιποτα...

Αλικη καλα της ειπες :ymapplause:

Τωρα που διαβασα για σταφιδες...εγω δεν του δινω φοβαμαι.....βεβαια εχει και λιγα δοντια και μασαει με τα ουλα...δεν ξερω αν γινεται.

Ευη τι ωραια,θα κανεις ησυχη τις δουλειες σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω την αλήθεια, ούτε εγώ του΄χω δώσει σταφίδα σκέτη, αλλά έχει φάει μέσα σε μούσλι στο πρωινό. Μια χαρά την τρώει! Έχει μασουλήσει και αμύγδαλο... το αστείο είναι ότι ενώ το κάνει κανονικά κομματάκια στο στόμα του, μετά το φτύνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν του έχω δώσει καθόλου σταφίδα νομίζω γιατί δεν μασάει καθόλου..εγώ με αυτό έχω πρόβλημα. Δεν γουστάρει να μασάει...γκλουπ και κάτω το φαγητό και αν του μείνει κάτι στο στόμα τότε το μασάει...τι να πω...

Κορίτσια έχω να κάνω δήλωση: χωρίς να φτιάξω φανουρόπιτα βρήκα κάτι...το κιλο που είχα χάσει..είναι πάνω μου!!!! :oops::oops::(:( Απο χθες λοιπόν έχω ξεκινήσει διαίτα πάλι για άλλη μια φορά!!. Σήμερα γάλα με δημητριακά και ένα μήλο. Το μεσημέρι φάβα με σαλάτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανουλες!!

αλικη οταν λες δυσκοιλιοτητα τι εννοεις?καθε ποτε?και οταν κανει ποναει ή βγαζει αιματακι?πες μου γιατι εχω παρει μαστερ στο θεμα με το γιαννακη :lol::lol::lol::lol: εμεις με τη θεραπια τα παμε καλυτερα το θεμα ειναι οταν τη κοψουμε μη ξαναγυρισουμε στα ιδια.τροφες που βοηθανε ειναι ακτινιδια δαμασκινα quaker οσπρια και λαχανικα.καλα της εκανες της πεθερας.αυτη δεν εννοουσες??μα καλα δεν ειχε ερθει πριν κατι μερες?τωρα θελει να ξαναρθει???ουυυστ!!! :lol::lol::lol::lol:

ελιζακι μην ανησυχεις εμενα τωρα τελευταια εχει γινει παπαγαλακι οτι λεμε προσπαθει να το πει...απο κει που δεν ελεγε ουτε μπαμπα καλα καλα!

συμπεθερα απο μηλο εισαι???ελπιζω να εχετε καμια καλη προικα για τη κορουλα μου εκει ε??? :lol::lol::lol::lol:

ρουλακι προσοχη με τους ξηρους καρπους!!!!!!ειναι απαγορευτικοι για το θεμα πνιγμων...εχω γνωστη που καηκε σε αυτο το θεμα γι'αυτο στο λεω......και ο παιδιατρος μου ειχε πει οταν βαλαμε ολες πια τις τροφες προσοχη ποτε ξηρο καρπο!!φτου φτου μακρια απο μας!σορρυ που παιρνω το θαρρος να σου δωσω συμβουλη αλλα πραγματικα το θεωρω υποχρεωση οταν εχω δει τοσα ασχημα συμβαντα! :x

ο γιαννακης χθες ενω καθοταν στο χαλι και επαιζε αρχισε να κανει τις γνωστες γκρινιες να τον σηκωσουμε γιατι και καλα δε μπορει μονος του...τον γραψαμε κανα 10 λεπτο και καναμε οτι μιλαμε και το καθαρματακι μου εβαλε τα χερακια ξαφνικα στο τραπεζακι και σηκωθηκε!θα το πνιξω αληθεια σας λεω,τελικα ειναι πολυ πονηρος!μετα και καλα ηθελε να παει να πιασει κατι απο το χαλι και παλι δε του διναμε σημασια καναμε οτι μιλαμε...οταν λοιπον σιγουρευτικε οτι δε πιανει η γκρινια ξαφνικα σηκωθηκε να φυγει μπουσουλοντας στα 4...ομως παραπηρε φορα και καρφωθηκε με το κεφαλι στο μαρμαρο :lol::lol::lol::lol: θαχω να τα θυμαμαι τα καψονια που μου εχει κανει!απο περπατημα τον κραταμε απλα απο τη κουκουλα,δεν πεφτει σχεδον ποτε...αλλα αμα πεσει κοριτσια........πεφτει με τη κεφαλα και γενικα πολυ ατσαλα!!τι κακο κι αυτο!πως μαθαινουμε αληθεια στα παιδακια μας να πεφτουν χωρις να σκοτωνονται??

εγω δε μπαινω συχνα γιατι ειναι ψιλοχαλια τελευταια ολο πονους και συσπασεις...ελπιζω να περασουν τουλαχιστον αλλες δυο βδομαδες και να μη γεννησω απο τωρα....σημερα εστειλα το γιαννη στη μανα μου γιατι ξυπνησα με πονους...ενω πριν 2 βδομαδες στο ντοπλερ μου ειπαν οτι ειναι ψηλα ακομα η μπεμπα εγω νιωθω πονο τελευταια χαμηλα...σε σημειο προς το βραδυ να μη μπορω να περπατησω καλακαλα.....ειναι ενδειξη οτι το μωρο εχει κατεβει ή απλα μου πιεζει τη κυστη και νοιωθω ετσι αναρωτιεμαι?εσεις ειχατε τετοια αισθηση στο τελος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hello kores

ειμαστε καλα για την ωρα εκτος απο τον πονο στη πλατη γιατι η κορη ξαναθυμηθηκε οτι θελει να κοιμαται μαζι μου.

Απο δοντια πρεπει να εχει τρεις τραπεζιτες και αρχισαν να φαινονται και το σκηλοδοντα(να τα λεω καλα) συνολο 13.Απο λογια δε νομιζω να υπαρχει λεξη που να μη ξερει, νομιζω οτι αρχιζει να λεει και προτασεις μικρες.Με φωναζει μανουλα και αμα δεν την απανταω μανα.Βλεπει περιοδικα για το σπιτι και ξεχωριζει της κουζινες και τις μπανιερες.Εμαθε να λεει και το επωνυμο της.Εχω μια εντυπωση οτι το παιδι μου εχει αναπτυξη 18μηνου.ας ειναι γερο

Σημερα ηρθε και την κρατησε η πεθι γιατι ειχα διαβασμα και το κεφαλι μου βουηζει γιατι ολη μερα τη τραγουδουσε.Διαβαζω γιατι εχω να ενημερωσω κατι λογιστικα βιβλια μπας και βρω κανενα πελατη και τελικα ανοιξω λογιστικο γραφειο.Αν και μου αρεσει να δουλευω σπιτι καλυτερα.

Ευη εγω θυμαμαι πρωτη δημοτικου να μαλωνω με τη μανα μου για να μην με διαβαζει.και δε θυμαμαι να το εκανε ποτε.Με ρωτουσε διαβασε ναι της ελεγα, στο γυμνασιο ειχα ενα προβλημα γιατι επρεπε να ερθει να παρει βαθμους αλλα εγω εξαφανιζομουν.οποτε και να μη μαθει ορθογραφια δε πειραζει εγω συγχωρω ολους που κανουν ορθογραφικα λαθη μαζι και τον εαυτο μου.στη κορη μου δε ξερω τι θα κανω??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...