Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ατελείωτοι εμετοί. Τι διάολο να τρως και να "μένει" μέσα;


lupus_hegemonia

Recommended Posts

Γεια χαρά.

Η συμβία μου (στην 14η εβδομάδα εγκυμοσύνης), περνά μεγάλο "Γολγοθά" με το στομάχι της.

Σχεδόν ό,τι τρώει, το βγάζει σε λίγη ώρα με εμετούς, οι οποίοι είναι σε "ημερίσια διάταξη" μόνιμα - άνω των 4 τουλάχιστον. Γενικά είναι αδύνατη, δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες (πχ. την έχω "σταυρώσει" να δοκιμάσει να φάει δημητριακά με γάλα, όμως είναι ανένδοτη), τρώει μεν πολλές τροφές (που εγώ δεν αγγίζω, όπως χόρτα κτλ.), αλλά γενικά έχει "τις τάσεις" της και δεν τις αλλάζει.

Για παράδειγμα, έτρωγε (προ εγκυμοσύνης) το πρωί 3-4 μουστοκούλουρα (μ' ένα ποτήρι γάλα σοκολατούχο χαμηλών λιπαρών), που τώρα ούτε να τα μυρίσει δεν θέλει και τρώει δυο φρυγανιές με χαμηλών λιπαρών "Φιλαδέλφια" τυρί που το αλείφει πάνω. Το βράδυ έτρωγε πάντα (προ εγκυμοσύνης) ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί, τώρα ούτε... διαφήμιση γαλοπούλας δεν θέλει να βλέπει στην τιβί - και τρώει κάνα "φιδέ" ή τέλος πάντων ό,τι της φέρνει η πεθερά μου (μένει από πάνω)...

Γενικά όμως, δεν έχει "σταθεροποιηθεί" το στομάχι της, ταλαιπωρείται από ατελείωτους εμετούς, που αφ' ενός έτσι δεν κρατά τροφή μέσα (απορρώ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ τρώει το έμβρυο, αφού... δεν μένει θερμίδα για δείγμα μέσα!), αφ' εταίρου την έχει κάνει και μοιάζει με τα... ζόμπυ στη σειρά "The Walking Dead"!...

Το περασμένο Σαββάτο βράδυ, μετά από 3 μήνες σχεδόν μέσα, είπαμε να πάμε μια έξοδο με φίλους σε μια μπυραρία ("Μέθεξις", Ν.Ηράκλειο)... Εκεί, έκανα την βλακεία και δεν έλεγξα τι παράγγειλε ή μάλλον είδα και δεν μου πέρασε απ' το μυαλό ότι θα 'χει επιπλοκές. Επέλεξε ένα χάμπουργκερ "απλό" (όσο "απλό" μπορεί να 'ναι ένα χάμπουργκερ σε μια μπυραρία!) και μετά από 40 λεπτά περίπου, την έβλεπα που δεν μιλούσε και ήταν σοβαρή και ξαφνικά... παθαίνει ένα σοκ (συνδιασμός λυποθυμίας και εμετού), άρχισε να τρέμει ολόκληρη, έχασε την αίσθηση με το περιβάλλον (έκανε και εμετό, προφανώς) και την βούτηξα και την έβγαλα έξω (διότι η μπυραρία είχε και αποπνικτική ζέστη), της έδωσα νερό, ξαναέκανε εμετό, συνήλθε... επιστρέψαμε σπίτι... ξαναέκανε εμετούς μέχρι να "αδιάσει" το στομάχι της απ' το χάμπουργκερ... και όλη την Κυριακή χθες, ήταν σε κατάσταση... "νιρβάνα", μόνιμα ξαπλωμένη και σχεδόν όλη την μέρε κοιμόταν.

Τι συμβουλές μου προτείνετε, για την διατροφή της; Κυρίως, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ... και φυσικά ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΟΛΟΣ! Επίσης, με ποιόν τρόπο θα ελλατώσει (ή και εξαφανίσει), τους εμετούς αυτούς που την έχουν κάνει ράκος;

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε συ...

Μηπως πρέπει να μιλήσεις με το γυναικολόγο???

Η καημένη έχει έντονα συμπτώματα... Σωστα κανει και δεν τρώει γλυκά...

Πρέπει η διατροφή μιας εγκύου να έχει πολλά φρούτα, λαχανικά, και πρωτείνες απαχου κρέατος.

ΤΑ ΟΧΙ είναι:

1ον. Σάλτσες: Σουτζουκάκια, κοκκινιστά, καρικεύματα....

2ον. Βαριά φαγητά και τηγανητά: όρα humberger.... 8-)

3ον. Γλυκά

Θα σε συμβούλευα μέσα από την καρδιά μου επειδή βλέπω την αγωνία σου, για να τη βοηθήσεις, να μιλήσεις πάνω από όλα με το γυναικολόγο σας... Να συζητήσετε μήπως χρειάζεται κάποια παρέμβαση ενδοκρινολόγου για να ρυθμίσει τη διατροφή της σωστα. Δεν σου λέω διατροφολόγου, γιατί, ο ενδοκρινολόγος είναι αυτός που πραγματικά μεσω εξετάσεων, διαπιστώνει τι συμβαίνει στο μεταβολισμό και είναι ο αρμόδιος για να πει λίγες αλλά περιεκτικές συμβουλες. Διαιτολόγια του τύπου: 100γρ κρέας με 123γρ πατάτα, 34 γρ λαχανικά, και 1 ορθογώνια φρυγανια.... :D είναι, ασκοπα.

Επίσης, συζητησε την βρε παιδί μου, μήπως είναι πολύ αγχωμένη, μήπως φοβαται... μήπως κάτι την απασχολεί και τελικά δεν φταίει μονο η εγκυμοσύνη. Τα συμπτώματα που περιγράφεις, αντιστοιχουν στη δική μου κύηση που είναι 1ου τριμήνου.

Η γυναίκα σου είναι στο 2ο τρίμηνο, και θα έπρεπε να έχουν κοπάσει...

Παντως εν κατακλείδι, αυτό που εγω έχω να σου πω κυρίως είναι, να μιλήσεις με το γιατρό σας και την ίδια... Με αυτό τον τρόπο θα πάρεις υπεύθυνες συμβουλές και κατευθύσεις που πραγματικά θα σου λύσουν το πρόβλημα σου αμεσα και αποτελεσματικά. ;)

Δεν ξέρουμε τα πάντα για εκείνη και την υγεία της, και μπορεί να σου πούμε κάτι που να την βλάψει άθελα μας. ;) Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και κάθε εγκυμοσύνη επίσης...

Ενα ρητό λέει: "Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών, αλλά ενός, του επαϊοντος" , Ο επαϊων στην περιπτωσή σου, φίλε μου, είναι ο γιατρός σας ;)

Ευχομαι όλα να πάνε καλά και η καλή σου να γίνει καλύτερα και να ανακουφιστείς και εσύ.

Σου δίνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου καλέ μου άνθρωπε, να ξεπεραστουν όλα :)

Οποτε χρειάζεσαι κουβεντούλα, να μας τα λες, χρειάζεσαι και συ ένα στηριγμα και ανθρώπους να ανταλάξεις απόψεις για να βρεις διεξόδους. Σε ευχαριστούμε που μας ανοιγεις την καρδιά σου ;)

2012.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητέ Lupu,

Μην απελπίζεσαι.Η δύσκολοι μήνες κοντεύουν να περάσουν! Κάνε λίγη υπομονή και να σκέφτεσαι το νινάκι που θα κρατάς στα χέρια σου σε λίγους μήνες! Εσύ πρέπει να μένεις ήρεμος! Τι να κάνουμε! Τα έχουμε αυτά εμείς οι γυναίκες!!! Κάνε όμως και κάτι γι τον εαυτό σου για να ξεσπάς και να παίρνεις κουράγιο για να στηρίζεις την γυναίκα σου!!!

Υπομονή.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοπελιά, "ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ" είναι (για μένα) το ΑΓΧΟΣ της, για όλ' αυτά.

Η δικιά μου, αγχώνεται αν... ζεστάθηκε καλά το νερό για το τσάι! Πόσο μάλλον για σοβαρά πράγματα!

Όσο εγώ είμαι "ίζι καμς, ίζι γκόουζ" (όσα βρέξουν κι όσα έρθουν), τόσο εκείνη αγχώνεται και για το... πέταγμα της μέλισσας!

(Είναι και θέμα... ζωδίου! Εγώ είμαι Ζυγός με Δίδιμο, εκείνη είναι ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ... με... ΑΙΓΟΚΕΡΟ! Χαχαχαχααχα! "Ταίριασμα-τέλειο"!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως, κούκλες..., μπορεί να θεωρώ την γυναίκα ΜΑΚΡΑΝ ΠΙΟ τελειώτερη του ανδρός ως ον (λόγο που κυοφορεί ζωή), αλλά ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν θα το επέλεγα αυτό να το τραβήξω!

Μιλάμε, "Γολγοθάς" και λίγα λέω! Και ακόμα είμαστε στην αρχή!

Μπράβο σας (γενικά, οι γυναίκες).

Προτιμώ... "θερμό επεισόδιο" σε... βραχονησίδα, παρά αυτό που τραβάτε!

Ευχαριστώ για τα σχόλια, παρεπιπτόντως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα μονο θα σου πω!εκανα εμετους μεχρι κ τον 7ο μηνα,σταματησα στον 8ο κ στον 9ο ξανα τα ιδια!ειχα φτασει θυμαμαι 18 εμετους σε μια ημερα!δουλευα μεχρι 20 μερες πριν γεννησω με τους εμετους μου.ειδικα τα απογευματα η κατασταση ηταν απελπιστικη.εννοειται πως τα ξεχνας οοολα μετα.το μωρακι οτι χρειαζεται θα το παρει.απλως θα εξαντληθει ο οργανισμος της γυναικας σου αν δεν τρεφεται σωστα.τωρα για το τι να τρωει,ακουγα για φρυγανιες,μεχρι κ για σουσαμι μου ειχαν πει πως κανει καλο,τπτ εγω..απλως θα κανει υπομονη κ εσυ μαζι της κ ολα θα πανε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O modieur!!!! Αιγόκερως με Αιγόκερω!!! :shock::shock::shock: Οχου καημενούλη!!!! :lol::lol::lol:

η γλυκύτατη κ. Αιγόκερως πρέπει να χαλαρώσει, διότι η εγκυμοσύνη δεν είναι μπίζνα!!! :lol:

Το αγχος των αιγόκερων είναι παροιμιώδες! Εχω πείρα. Ο Βασιλάκης μου Αιγόκερως είναι. Ευτυχως τον σώζει ο ωροσκόπος του στο Δίδυμο. Αλλά αυτα που έχει η δικιά σου με τις θερμοκρασίες, πωπω... τα έχει ο δικός μου. Αν έβρασε καλά το χαμομήλι μου, μήπως έσκυψα και πόνεσα, μήπως εκανα κανένα γκελ και ξεκολλήσει το εμβρυο, μηπως δεν έφαγα το φαι μου και δεν αναπτυχθεί, μήπως σκουπισω και πέσω κάτω, μην περπατήσω και ζαλιστώ, μην ξεράσω και τρομάξει το εμβρυο!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλά δεν σου λέω ότι φοβάται να με αγκαλιάσει μήπως και η κοιλιά του ζουλίξει τη δικιά μου και ζουλιχτει το έμβρυο! Καλά για το πονηρό θεμα ούτε λόγος γιατί είναι πεπισμένος ότι θα ξεκολλήσει!!!!! :lol::lol::lol::lol: (Ο γιατρός δεν το απαγόρεψε παρεπιπτώντως :) )

Εχουν πλάκα οι αιγόκεροι σε αυτη τη φάση! Εγώ είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Καρκίνο!!! :D

Εσύ ως ένας γλυκύτατος ζυγός, με τη διπλωματία που σου δίνει ο ωροσκόπος σου στους διδύμους, θα τη βρεις την άκρη... είμαι βεβαιη!!!! :D

Εμείς οι 2 έχουμε παρόμοια ιδιοσυγκρασία, οπότε μην ανησυχείς θα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και θα έχει πολύ γέλιο η υπόθεση!!!

Κουράγιο Λούπους!!!!! :D

2012.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, αντικειμενικά... αν με γνώριζες εμένα και μετά την συμβία μου (ή τέλος πάντων το ανάποδο), θα αναρωτιώσουν ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ και "κολλήσαμε"! Διότι, ούτε οι πρώην μου ούτε οι πρώην της, είχαν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με μας! Όλες οι κοπέλες που 'χα πριν ήταν "άντε γειαααά" (σε σχέση με την Αιγόκερο), ούτε φυσικά εγώ είχα σχέση με τους πρώην της (σοβαρότατοι και καθωσπρεπότατοι)...

...Αλλά, ενδεχομένως, να τα εξηγεί τελικά ΟΛΑ αυτό, η διαφορετικότητα.

Διότι, προφανώς και γούσταρα τις "κουκουρούκου" γκόμενες που 'χα (για... γκόμενες), αλλά ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν θα σκεπτόμουν να... ζήσω με δαύτες! Για μένα, η Αιγόκερος συμβία μου, με συμπληρώνει πλήρως. Φυσικά και έχει πράγματα που θα 'θελα διαφορετικά ή μειονεκτήματα - αλλά είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι αν την ρωτήσεις, διάφορα θα πει (να 'ταν διαφορετικά) για μένα.

Η σοβαρότητα και σταθερότητα των Αιγόκερων, είναι ΑΚΡΩΣ αναγκαία για μένα, γιατί θα τα 'χα κάνει... "τουτάνα", με το ορμητικό ταπεραμέντο μου. (Που... τα 'χω κάνει ολίγον, δηλαδή, να μη κρυβόμαστε).

Τεςπα, αυτά. Εδώ θα 'μαστε και θα τα λέμε - διότι η συμβία μου, έχει σχέση με τα κομπιούτερ και το ίντερνετ, όσο έγω 'γώ με την... Κβαντοφυσική!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο εμενα...εγω 2 τετοιες εγγυμοσυνες εχω περασει..ξερεις τι ετρωγα..τιποτα...χωρις πλακα...δεν μπορουσα με τιποτα να φαω τα παντα με πειραζαν και ακομα και οταν δε ετρωγα παλι εκανα εμετο μιας και ολο κατι μου μυριζε...δεν επινα φυσικα και τις βιταμινες μου μιας και τις εβγαζα και αυτες ..εμενα ολο αυτο το μαρτυριο μου σταματησε οταν μπηκα πια στον 6ο μηνα μεχρι τοτε μονο κιλα εχανα...αυτο που με βοηθησε πολυ ηταν κατι υποθετα μπορει να ρωτησει τον γυναικολογο να τις πει πια..οχι τα πιμπεραν αλλα κατι αλλα τα οποια τα εβαζα 2 φορες την ημερα και μπορουσα κατι να φαω..το πρωι πχ αρχισα να τρωω γαλα με δημητριακα αλλα παααρα παρα πολυ αργα μιας και το γαλα ηταν αρκετα βαρυ για το στομαχι μου και αμα το επινα γρηγορα το εβγαζα αμεσως αν ηταν και πολυ ζεστο παλι με πειραζε ..γενικα ετρωγα οτι δεν μου μυριζε καμια πατατα τηγανητη πιο πολυ και τοστ αλλα χωρις το υποθετο ουτε αυτα δεν θα μπορουσα να φαω..εξω δεν εβγαινα γιατι και χωρις να φαω παλι εμετο εκανα απο τις μυρωδιες..οποιαδηποτε μυρωδια..εγω λεω να παρει υποθετακια θα βοηθηθει πολυ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυχαριστώ και 'σένα για τις πληροφορίες...

Ε, ρε... Δεν ήμουν 'γώ γυναίκα; Θα 'χα γίνει... ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ή... ΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, να μη βρισκόταν άντρας (και χρόνος) να με... γκαστρώσει! ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ούτε για πλάκα δεν θα περνούσα!

Μπράβο σας, σ' όλες σας, δηλαδή.

Καλύτερα στην... πρώτη γραμμή σε χαράκωμα, παρά να τραβούσα τέτοια "πίκρα"...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι παααρα πολυ δυσκολο μολις ομως περασει ο καιρος θα το ξεχασει ειναι σιγουρο και μολις γεννηθει και με το καλο το μικρο δεν το θυμασαι πλεον καθολου...ειναι ενα "μαρτυριο"αλλα με το καλυτερο αποτελεσμα..και εγω ζηλευω τις μανουλες που τρωνε οτι θελουνε και δεν τους μυριζει τιποτα..αλλα απο την αλλη ουτε κιλα πηρα και ειχα μια γεννα πανευκολη..ευχομαι και η κοπελα να ηρεμησει και να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και μια τελεια γεννα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας κάνει μια εξέταση για σίδερο. Υπόθετα Primperan μπορούν να βοηθήσουν λίγο (δεν βλάπτουν, το έψαξα πολύ καλά αυτό πριν από ένα χρόνο που ήμουν ακόμη χειρότερα). Ούτε στην τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω, δεν είχα δύναμη. Η χειρότερη περίοδος είναι από 5η έως 15 εβδομάδα, λόγω β-χοριακής που ανεβαίνει στο αίμα. Μετά οι εμετοί ελλατώνονται. Εγώ έχασα 8 κιλά αυτή την περίοδο. Δεν με παρηγορούσε τίποτα. Πες στη κοπέλα ότι ΌΛα κάποια στιγμη τελειώνουν. Για το έμβριο μην ανησυχείς (κοριτσάκι μάλλον θα ναι. (Έτσι λένε άμα έχεις συνέχεια εμετούς). Το έμβριο δεν νοιάζεται για την μαμά,τα παίρνει όλα τα στοιχεία από το αίμα της. Το βασικό είναι να παίρνει ΣΙΔΕΡΟ και αργότερα ΑΣΒΕΣΤΙΟ (μιλήστε και με τον γυναικολόγο σας). Υπομονή. Και πες της ότι είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή της. Εμένα με λέγανε και του έστειλνα στο διάολο (νόμιζα ότι με δουλεύουν). Τώρα, 8 μήνες μετά, συμφωνώ απόλυτα και θέλω να γυρίσω χρόνο πίσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα τα πιμπεραν δεν με βοηθησαν εβαζα τα βομεξ τα οποια ομως εχουν αλλο ονομα τωρα οσο για το φυλλο...2 τετοιες εγκυμοσυνες ειχα...το 1 αγορι το αλλο κοριτσι...η υπομονη ειναι η καταλληλη λεξη αν και εγω οταν μου την ελεγαν νευριαζα μιας και σκεφτομουνα οτι δεν περνανε οτι περναω εγω...παντως εγω σταθερα αιματοκριτη 36 ειχα ..αυτο πρεπει να το δει η αληθεια ειναι...αν εχει πεσει πολυ να πινει τουλαχιστον κανα σιδηρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωστά, Vomex και εγώ έπαιρνα. Φοβούν μην βλάψω και το έψαξα πολύ. Δεν βλάπτει. Ξεκίνησα με Αιματοκρίτη 40 και σε ένα μήνα είχα 28. Μετά τη γέννα 26. Πήρα και ενδοφλέφια σίδερο στη κλινική και όταν γύρισα σπίτι με τη διατροφή και αγωγή σιγά σιγά ανέβηκε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυχαριστώ για τις συμβουλές - αν και βέβαια "φύγαμε" off-topic, γιατί εδώ άνοιξα το θέμα για να μου δώσετε ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ συμβουλές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Γεια σου και από μένα,

έχουν περάσει βέβαια αρκετές μέρες από τότε που άνοιξες το θέμα οπότε μπορεί και να έχετε βγάλει άκρη, αλλά είπα να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου. Λοιπόν, εγώ είχα φτάσει τους 30 εμετούς τη μέρα και το μόνο που με βοήθησε ήταν ένα βράδυ στο νοσοκομείο με ορό. Από εκεί και πέρα έστρωσα αρκετά. Οι αναγούλες βέβαια συνεχίστηκαν και για μένα η συνταγή ήταν να τρώω κάθε 3 ώρες (αλλιώς η κατάσταση χειροτέρευε) και το φαγητό που βοήθησε πολύ ήταν η πατατοσαλάτα. Δοκιμάστε το. Επίσης μακριά από αναψυκτικά γιατί ενώ στην αρχή δείχνουν να ανακουφίζουν μετά διαταράσουν περισσότερο το στομάχι. Και το πρωί όχι γάλα γιατί είναι δύσπεπτο και για πρωινό βοηθάει ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα. Αυτά από μένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επισης με τι θεμα νερο τι κανετε βρε μανουλες?

Εγω ειμαι στην 7η εβδομαδα και ηδη εχω εδω και 5 μερες που υποφερω. Αναγουλα μερα νυχτα, ουτε να κοιμηθω δεν με αφηνει η ατιμη ναυτια και οταν φτανω στο αμην κανω εμετο και ηρεμω για κανενα 15λεπτο.

Τρωω πολυ λιγο, δεν εχω καθολου ορεξη αλλα το μαρτυριο ειναι το νερο. Διψαω ολη την ωρα αλλα με το που πινω νερακι το μαρτυριο γινεται εντονοτερο. Δεν μπορω να ξεδιψασω με τιποτα. Μου' ρχεται να πιω ενα κουβα νερο κρυο αλλα οσες φορες ηπια νερακι οσο ηθελα ΚΑΙ η ναυτια εγινε χειροτερη ΚΑΙ ο εμετος πιο δυσκολος, λες και στουμπωνα και δεν μπορουσα να τα βγαλω.

Εσεις πως τα πατε με το νερο? Αντεχετε να πινετε? Φυσικα μιλαω για τις εγκυουλες που εχουν εμετους και ναυτιες :shock::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλακι το θεμα με το νερο ειναι δυσκολο ηθελα και εγω νερο το εβλεπα και το λαχταρουσα αλλα και μια σταγωνα να επινα εκανα εμετο...προσπαθουσα λιγο με το κουταλακι να πινω αλλα τοσο λιγο που σχεδον δεν επινα δεν μπορουσα να κανω αλλιως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...