Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ


Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες,θα ηθελα αν γνωριζετε μερικες πληροφοριες για τον γυναικολογο αυτον,εχει ιατρειο στο κολωνακι κ συνεργαζεται με μητερα κ αρεταιειο.ειναι καλος γιατρος??γνωριζετε κατι??ευχαριστω εκ των προτερων :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Καλημέρα και σε σένα.Στον Δενδρινό γέννησα και τα δύο παιδάκια μου,έχω μόνο καλά λόγια γι'αυτόν να σου πω-όσο μπορεί να μετράει η γνώμη μιας άγνωστης! 'Εκανα περίπου ενάμιση χρόνο να μείνω έγκυος και όταν τον επισκέφτηκα για πρώτη φορά ήμουν ήδη λίγο...αγχωμένη. Με την πρώτη εξέταση,ανακάλυψε μία κύστη στην ωοθήκη 4εκ και αφού την αφαιρέσαμε,έμεινα έγκυος σε 3 μήνες.Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα διάφορα "ζητήματα¨(ο μικρός ήταν βιαστικός),αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.ΣΤη δε δεύτερη,καμία σχέση,από την πλήρη ακινησία πέρασα στο κολύπι μέχρι τον 7ο!

Ξέρω ότι έγινε και καθηγητής,αλλά και οτι αναλαμβάνει και πολύ δύσκολες περιπτώσεις-εύχομαι να μην ανηκεις σε αυτές.Με λίγα λόγια τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.Στη διάθεσή σου,για ό,τι άλλο χρειαστείς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...