Μετάβαση σε περιεχόμενο

Bio Jojoba Oil - Βιολογικό για μαμά και μωρό


Recommended Posts

Πολύ χρήσιμο για πριν και μετά την εγκυμοσύνη.

Βοηθάει πολύ στις κόκκινες ραγάδες αλλά και στην πρόληψη τους.

Μην χρησιμοποιείτε χημικά λαδάκια και μωρομάντηλα στο μωρό (παρόλο που είναι ιδιαίτερα ευκολόχρηστα). Περιέχουν απίστευτα βλαβερά συστατικά.

Για όσους θέλετε να μάθετε και κάτι παραπάνω δείτε και την δημοσίευση μου στο

http://www.mammyland.com/forum/34/19196

Όσο αφορά το λαδάκι : Bio Jojoba Oil

Το jojoba oil είναι 100% καθαρό φυσικό και οργανικό , ψυχρής πίεσης (καλύτερη μέθοδο και από κάποια ελαιόλαδα που βάζουμε στο πιάτο μας, ενημερωθείτε πόσο σημαντικό είναι) χωρίς συντηρητικά και άλλες πρόσθετες ουσίες.

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα λάδια στο κόσμο.

Χρησιμοποιείται στο πρόσωπο στο σώμα αλλά και στα μαλλιά από όλη την οικογένεια.

Ιδανικό για το δέρμα των μωρών και των παιδιών,

Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος,

Χρήσιμο στις δερματικές φλεγμονές [ψωρίαση-εκζέματα]

Mειώνει τις λεπτές γραμμές

Αποτρέπει τα μαύρα στιγματα, Βοηθά στη ξηροδερμία του σώματος

Χρήσιμο μετά από εκτενή έκθεση στον ήλιο, Άριστο λάδι για μετά το μπάνιο και για μασάζ

Χρησιμοποιείται ημέρα και νύχτα, Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες

Ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά,

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε προιόντα ομορφιάς

Χωρίς καμμία ζωική δομή Υποαλλεργικό Για όλους τους τύπους δέρματος

Το χρησιμοποίησα στο πρόσωπο (παρόλο που έχω μικτό και φοβόμουν για λιπαρότητα) και

το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό (ενυδάτωση και σύσφιξη) και γι αυτο το συστήνω.

Επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε στο e-mail: biovitamelia@gmail.com

Για την καλύτερη πληροφόρησή σας ανατρέξτε στον ιστοχώρο www.vitamelia.gr και μετά μπορούμε να συζητήσουμε μαζί πως μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ε Ετερόζυγη κι εγώ! Εντελώς προληπτικά για έξτρα προστασία κάνω τις ενέσεις όπως μου είπε και η αιματολόγος και επειδή είχα μία έκτοπη και μία αποβολή. Η μόνη μου ανησυχία είναι μην φέρει αντίθετα αποτελέσματα, αν και δύο γιατροί έχουν την ίδια άποψη ότι κακό δεν κάνει. 
    • Έτερο ζυγή η ομοζυγη είσαι στην mthfr? Εγώ είμαι έτεροσυγη! Και μ είχε δώσει η αιματολόγος προληπτικά ν παίρνω Σαλοσπίρ όσο προσπαθώ ακόμα γ παιδί! Τι συνεχιζω κανονικά και όταν ακούσω καρδούλα τότε θ μ δώσει ν κάνω κατι εξετάσεις γ ν δούμε αν θ πάρω ενέσεις η όχι!  οι αντιπηκτικές δν ξέρω κατά ποσό βοηθούν στο αιμάτωμα ! Η αδερφή μ έκανε αντιπηκτικές καθώς είχε 3 αποβολές και έπισης στη 3  αποβολή στο έμβρυο βρέθηκε θρόμβος! Το αιμάτωμα νομίζω θέλει ακινησία ! Σαν αποκόλληση νομίζω είναι! 
    • Εμένα με χρεώνει 120 ευρώ τώρα δεν ξέρω αν το ανέβασε στα 140 γιατί β επιπέδου έκανε αύξηση και εγω μια από τα ίδια 1,5 ώρα να πάω 1,5 να γυρίσω ζόρικο σε καταλαβαίνω να κανείς ολόκληρο ταξίδι για έναν υπέρηχο  ναι κάποιοι το έχουν υποχρεωτικό και εγω έτσι ήξερα πως είναι δηλαδή μετά μου είπε ο ιδιώτης γιατρός που είχα ότι αυτός κρίνει πια κοπέλα θα πάει και πια όχι και ότι δεν τις στέλνει όλες για Doppler  Εεε μετά από αυτήν την εξέταση δεν μένει κάτι άλλο να κάνουμε είναι η τελευταία..  μετα καρδιοτοκογραφημα που ελέγχουν συσπάσεις   
    • Τώρα θα πω και κάτι άλλο, μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά τα ψάχνω λίγο όλα χαχα. Κάνω ενέσεις ηπαρίνης γιατί βρέθηκα θετική σε δύο γονίδια MTHFR και λόγω ιστορικού αποβολής. Και αναρωτιέμαι αν ευθύνεται και αυτό για το αιμάτωμα, δηλαδή αφού κάνω τις ενέσεις δε θα έπρεπε να με προστατεύουν; Διάβασα διάφορα και λένε πως σε μερικές περιπτώσεις προστατεύουν σε άλλες όχι. Βέβαια στην προηγουμενη εγκυμοσύνη που δεν έπαιρνα ηπαρίνη, είχα αιμοραγία εξ αρχής και μεγάλο αιμάτωμα. Η γυναικολόγος και η βοηθός της αιματολόγου που μίλησα σήμερα μου είπαν να τις συνεχίσω εκτός και αν δω αίμα.  Απλά με βάζει σε δεύτερες σκέψεις το ότι χωρίς να είναι κάτι εντελώς σίγουρο για την αποτελεσματικότητά του ή για το αν τελικά μπορεί να δημιουργεί και αυτό πρόβλημα, εμείς "πρέπει" να το το ακολουθήσουμε.  
    • Νομίζει υπάρχει μαξιλάρι θηλασμού που κάνει κ για ύπνο. Αν θα παρω θα παρω αυτο.  άρχισα κ δεν μπορω να κοιμηθώ παλι. Δεν με βολεύει η αριστερή πλευρά. Χτες καθώς κοιμόμουν με έπιασα κ μια κράμπα… άσε! Νόμισα θα παραλύσει το πόδι μου! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...