Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες....

όπως καταλάβατε το θέμα είναι στον βραδινό ύπνο που ο μικρός μου ξεσκεπάζεται συνέχεια...

ξυπνάει κ φωνάζει από το κρύο 2-3 φορές κ άλλες τόσες που σηκώνομαι από μόνη μου...κ τον βρίσκω ξεσκέπαστο να κρυώνει...στεναχωριέμαι πολύ, τώρα σιγά σιγά πιάνει κρύο κ θέλω να κοιμάται καλά χωρίς να βασανίζεται...

επίσης πέρισυ είχαμε το καλοριφέρ αναμένω στους 17 βαθμούς το βράδυ, φέτος λέμε να το αφήνουμε στους 15 όταν πιάσουν τα πολλά κρύα, ενώ για την ώρα το κλέινουμε τελείως τη νύχτα..

ξέρετε αν υπάρχει κάτι ώστε να κρατάει τις κουβέρτες?

επίσης υπνόσακο βάζεται? πάνω απο τον υπνόσακο βάζεται κ κουβέρτα κανονικά?

πέιτε μου γνώμες σας παρακαλώ...σκέφτομαι να αγοράσω υπνόσακο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω το ιδιο θεμα εχω!!!ειχα παρει κατι πιαστρακια για τις κουβερτες αλλα ματαιο, τα εσπασε ολα!!ο δικος μου εκνευριζεται αν ειναι σκεπασμενος και χτυπιεται απο τα νευρα.φετος ομως που λογω οικονομικων δυσχεριων δεν αναβω το καλοριφερ πολυ θα παω να του παρω υπνοσακο μηπως βρουμε ηρεμια!!εχω την εντυπωση οτι δεν τον σκεπαζεις απο πανω,ειναι αρκετα χοντρος ο υπνοσακος.

αν πας σε καποιο καταστημα γραψε καμια τιμουλα να ξερω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω απο την αρχη χρησιμοποιω υπνοσακους.

γιατι με το που εμαθαν να σηκωνουν τα ποδια τους, ουτε 3 μηνων, εβγαζαν τις κουβερτες!

περισυ πηρα τους υπνοσακους του τζαμπο που ειναι σαν παπλωματακι, οχι βελουτε, που ειναι σαν ολοσωμη φορμα χωρις πατουσακια. αλλα επιδη και το βραδυ δε ριχνουμε τη θερμοκρασια κατω απο 20,5-21 βαθμους, περισυ την ειχαμε 22, η μαμα μου εκοψε τα μανικια και τα εβαλε φερμουαρ ετσι ωστε αν για τιποτα κρυα τα χρειαστουμε να τα προσθεσουμε. η τιμη στα τζαμπο περισυ ηταν 15Ε. βεβαια εχουν και αλλες εταιριες, μαδερκερ, πρεναταλ, αλλα δεν ξερω τιμες. σιγουρα ομως πανω απο 20-25 Ε.

κανονικα δε ριχνεις κουνερτα απο πανω, αλλα εγω επιδη απο το καλοκαιρι προσπαθουσα να τους μαθω σιγα σιγα να εχουν την αισθηση της κουβερτας τους ριχνω μια πολυ λεπτη, μονο για την ιδεα...

αλλα για 17 και 15 βαθμους που λες, δε ριχνεις και καμια κουβερτουλα να υπαρχει;;;

γιατι και εγω η ιδια θα παγωνα με τοσο κρυο το βραδυ.

σε ποια περιοχη μενεις;;;;

γιατι στην Ορεστιαδα η θεια μου εχουν τοσο κρυο μονο το βραδυ και οταν πηγαινα, πανω απο το κορμακι-εσωρουχο, μπιτζαμα, καλτσες, φορουσα και φλις ζακετα και μετα εμπαινα κατω απο το χωντρο παπλωμα!

εμεις μενουμε εξω απο τη Θεσσαλονικη και με κλειστα καλοριφερ το βραδυ, στα πολυ κρυα δε θα πεσει κατω απο 19-20 βαθμους.

ή εγω ειμαι κρυουλιαρα ή εσεις ειστε σκληραγωγημενοι! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τα τρια μου παιδια απο μωρα εως και τωρα ξεσκεπαζονται,ειδικα ο μικρος φτανει που ξεσκεπαζεται κανει και πολυ ατσαλο υπνο μια βρισκεται κανονικα μια αναποδα,μια απο εδω και μια απο εκει κι ετσι και με τον υπνοσακο παλι προβλημα θα εχω ,που μενεις;;με τοση μικρη θερμοκρασια που λες (15-17)ζητημα αν αναψει μια φορα το καλοριφερ ολο το βραδυ,μου φαινεται πολυ λιγο μεγαλος να εισαι και θα παγωσεις,περυσι που ηταν μωρο ο μικρος το ειχαμε ολη νυχτα στους 21 βαθμους και τωρα στους 20 και ακομα δεν επιασε πολυ κρυο,αν δεν θελεις να αναβεις καλοριφερ η μονη λυση που εχεις ειναι ο υπνοσακος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα...

Νομιζω οτι αυτο που αναφερεις ειναι ενα προβλημα που λιγο πολυ ολοι αντιμετωπιζουμε με τα μικρα μας.

Εγω στην κορη μου χρησιμοποιουσα και συνεχιζω ακομη και τωρα να χρησιμοποιω υπνοσακο (αυτον με ποδια και μανικια). Ειχα υπνοσακους της "ωμεγα" απο 100% βαμβακι. Ειναι λιγο ακριβοι (50 ευρω) αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενη γιατι κοιμοταν καλα χωρις να ιδρωνει και φυσικα θα τους χρησιμοποιησω και στον μικρο.Φετος μου κανανε δωρο εναν απο τα τζαμπο ο οποιος ειναι επισης καλος και κοστιζει μονο 15 ευρω. Μπορεις να παρεις εναν για δοκιμη και βλεπεις μετα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερτω που μενεις αλλα η θερμοκρασια π[ου μου λες ειναι πολυ χαμηλη για μικρα παιδια..εγω τον μεγαλο μου τον εχω με υπνοσακο με μακρυα μανικια και τα ποδια εξω ετυχε εγω αγορασα απο βιοτεχνια(για μεγαλο παιδι πανω απο 1,5χρ τον πηρα 25 ευρω ειχα ρωτησει και σε αλλη και μου ειπαν 40)σε μαγαζια πανε και 60-80αλλα τωρα ενα μηνα βαω τον μεγαλο μου με παπλωμα και να σου πω δεν ξεσκεπαζεται σχεδον καθολου βεβαια αν πιασουν τα κρυα θα του το φορεσω για πιο μικρα παιδια ειναι πιο φτηνοι οι υπνοσακοι και υποψιν εγω μενω ορεστιαδα και η κοπελα που ειπε για κρυο η ειναι κρυουλιαρα πολυ η το σπιτι της θειας ψυγειο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H μονη λυση ειναι ο υπνοσακος!Εγω τον δοκιμασα στην μικρη μου που ειναι 3ων μηνων και σωθηκα!Δεν φοβαμαι μην ξεσκεπαστει ή μην κουκουλωθει μεχρι πανω!Ειναι παντα στα ζεστα!Δεν την σκεπαζω ομως,αφου εχουμε 21 βαθμους.Δες αυτο το σαιτ,ειναι πιο οικονομικοι απ'οτι στα μαγαζια.

http://www.thedreambag.gr/index.php

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια κ ευχαριστώ πολύ....

beboulino το site που μας έδειξες έχει υπνόσακους σας αυτους που σκέφτομαι να δοκιμάσω. Με μια κουβέρτα φυσικά από πάνω, απλά αν ξεσκεπαστεί να μην είναι κ χωρίς τίποτα.

Τώρα όσον αφορά το καλοριφέρ πέρυσι το άφηνα στους 17, φέτος δεν ξέρω ακόμα...λέω να το προσπαθήσω για πιο χαμηλά, όχι να μου κρυώσει το παιδί βέβαια...απλά δεν υπάρχει το ποσό με τόσο που ακρίβινε το πετρέλαιο, ίσως πάρω ένα σώμα καλοριέρ για το δωματιο του το βράδυ..δεν ξέρω ακόμα, γι αυτό το συζητάω...

επίσης μου ε'ιπαν ότι με πάπλωμα δε ξεσκεπάζεται το ίδιο..εσείς τι λέτε? έχετε βάλει πάπλωμα στα παιδιά?

εγώ μέχρι τώρα του βάζω κουβέρτες..

κ πάλι ευχαριστώ..

ευτυχισμένη μανούλα θα το ψάξω από τιμές κ θα σου πω....(βρήκα στο mothercare αγγλίας καλές τιμές αλλά δεν ξέρω αν στέλνει πλέον Ελλάδα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εμενα με πεισατε για υπνοσακο!!!!

ΚΟΝΝΑ παπλωμα του ειχα παρει αλλα και παλι τα ιδια,ξεσκεπαζετε οσο γερα και αν τα βαλω κατω απο το στρωμα παντα βρισκει τροπο!!!

beboulino ευχαριστουμε για το site!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!

Και εμείς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε.... με τον υπνόσακο βρήκαμε τη λύση!

Πήρα από το mothercare έναν πολύ ζεστούλη (σαν κουβερτούλα είναι) με 29€ και έναν σαν παπλωματάκι με 39€. Και οι 2 είναι με χεράκια & ποδαράκια. Από Αγγλία ξέρω ότι σταμάτησαν να στέλνουν δυστυχώς.

Του φοράω: μακρυμάνικο κορμάκι, πυτζάμες, καλτσούλες, υπνόσακο και μια κουβερτούλα (την οποία βγάζει μετά από λίγο οπότε είναι σχεδόν πάντα ξεσκέπαστος).

Πάντως εγώ το κλείνω το καλοριφέρ κατά τις 10 το βράδυ και η θερμοκρασία διατηρείται γύρω στους 19-20 βαθμούς μέχρι το επόμενο πρωί. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν βαζεις υπνοσακο δεν υπαρχει λογος κουβερτας θα ιδρωσει...παντως οπως ανεφερα στο μεγαλο μου τωρα τον σκεπαζω με παιδκο παπλωμα και συνεχεια σκεπασμενος ειναι.ηθελα να ρωτησω εχω υπνοσακο 110εκ πιο μεγαλο δεν μπορεσα να βρω ξερετε που μπορω να βρω και να ειναι ετσι οικονομικος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης για τη θερμοκρασια και ντυσιμο που αναφερατε λεει στον καταλογο της μαδερκερ σελιδα 166 αναλυτικα

http://www.mothercare.gr/catalog/MOTHERCARE.pdf

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΒΑΖΩ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΩ!!!ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ!!ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΠΥΤΖΑΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια απο τα ιδια κ εμεις...οχι μονο ξεσκεπαζεται η μικρη μου αλλα τη βρισκω οπου να'ναι μεσα στην κουνια!!!! Πηγα κ πηρα εναν υπνοσακο απο τα Jumbo....Εχει αν θυμαμαι καλα γυρω στα 15€...Ειναι με ποδαρακια χωριστα κ οχι σακος....Ειπα στην αρχη να δοκιμασω αυτον -μιας κ ειναι οικονομικοτερος- γιατι δεν ηξερα αν θα το δεχοταν η μικρη μου.....ΣΩΘΗΚΑ!!!!! Η μικρη μου ξυπναει μονο για πιπιλα κ οχι απο το κρυο...Εγω εβαζω το καλοριφερ το βραδυ γυρω στους 17-18 βαθμους...Επιπλεον σκεπασμα δε χρειαζεται απο πανω, καποια στιγμη της εριχνα κουβερτα γιατι δεν ηξερα κατα ποσο ηταν ζεστος ο σακος κ ξυπνουσε με ουρλιαχτα κ ηταν τοσο ζεστη κ μουσκεμα στον ιδρωτα λες κ ειχε πυρετο!!! Παρε σακο κ κοιμησου ησυχη κ εσυ αλλα και το μωρακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι,

για όποια ενδιαφέρεται πήρα τον υπνόσακο από το site που πρότεινε η beboulino και ΄φαίνεται πολύ καλός...29€ έκανε κ με paypall ήρθε σε 2 μέρες. Τρίτη τον αγόρασα, χτές έφτασε κ τον έπλυνα κ σήμερα τον κοίμησα με αυτό...θα δείξει...είναι σαν ελαφρύ παπλωματάκι, θα του ρίχνω κ μια κουβερτούλα απλά όταν ξεσκεπαστεί είσαι πιο ήσυχη από το να είναι τελείος γυμνούλης...

σας ευχαριστώ όλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...