Μετάβαση σε περιεχόμενο

βρεφικά καλλυντικά


Recommended Posts

Γεια σας!!!

Είμαι η Ανδριάνα και είμαι φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας, διεξάγω μια έρευνα για τα βρεφικά καλλυντικά.

https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... LUc3Umc6MQ

Πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο θα μεταφερθείτε σ' ένα ερωτηματολόγιο..

Η βοήθειά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για μένα γιατί έχετε τις περισσότερες γνώσεις πάνω στα βρεφικά καλλυντικά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο και την συμβολή σας!!!

Αν θέλετε προωθήστε τον σύνδεσμο σε φίλες/γνωστές σας μητέρες

Ευχαριστώ πολύ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενδιαφέρον ερωτηματολόγιο για ένα πολύ σημαντικό θέμα που πολλές μανούλες μπορεί να νομίζουν ότι είναι απλό! Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας.

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική.

Όσα περισσότερα συγκεντρωθούν τόσο καλύτερα για την έρευνα.

Εύχομαι τα καλύτερα για σας και τα μωράκια σας.

Φιλικά

Ανδριάνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα με χρεώνει 120 ευρώ τώρα δεν ξέρω αν το ανέβασε στα 140 γιατί β επιπέδου έκανε αύξηση και εγω μια από τα ίδια 1,5 ώρα να πάω 1,5 να γυρίσω ζόρικο σε καταλαβαίνω να κανείς ολόκληρο ταξίδι για έναν υπέρηχο  ναι κάποιοι το έχουν υποχρεωτικό και εγω έτσι ήξερα πως είναι δηλαδή μετά μου είπε ο ιδιώτης γιατρός που είχα ότι αυτός κρίνει πια κοπέλα θα πάει και πια όχι και ότι δεν τις στέλνει όλες για Doppler  Εεε μετά από αυτήν την εξέταση δεν μένει κάτι άλλο να κάνουμε είναι η τελευταία..  μετα καρδιοτοκογραφημα που ελέγχουν συσπάσεις   
    • Τώρα θα πω και κάτι άλλο, μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά τα ψάχνω λίγο όλα χαχα. Κάνω ενέσεις ηπαρίνης γιατί βρέθηκα θετική σε δύο γονίδια MTHFR και λόγω ιστορικού αποβολής. Και αναρωτιέμαι αν ευθύνεται και αυτό για το αιμάτωμα, δηλαδή αφού κάνω τις ενέσεις δε θα έπρεπε να με προστατεύουν; Διάβασα διάφορα και λένε πως σε μερικές περιπτώσεις προστατεύουν σε άλλες όχι. Βέβαια στην προηγουμενη εγκυμοσύνη που δεν έπαιρνα ηπαρίνη, είχα αιμοραγία εξ αρχής και μεγάλο αιμάτωμα. Η γυναικολόγος και η βοηθός της αιματολόγου που μίλησα σήμερα μου είπαν να τις συνεχίσω εκτός και αν δω αίμα.  Απλά με βάζει σε δεύτερες σκέψεις το ότι χωρίς να είναι κάτι εντελώς σίγουρο για την αποτελεσματικότητά του ή για το αν τελικά μπορεί να δημιουργεί και αυτό πρόβλημα, εμείς "πρέπει" να το το ακολουθήσουμε.  
    • Νομίζει υπάρχει μαξιλάρι θηλασμού που κάνει κ για ύπνο. Αν θα παρω θα παρω αυτο.  άρχισα κ δεν μπορω να κοιμηθώ παλι. Δεν με βολεύει η αριστερή πλευρά. Χτες καθώς κοιμόμουν με έπιασα κ μια κράμπα… άσε! Νόμισα θα παραλύσει το πόδι μου! 
    • Εγω Νομιζα δεν θα την κανω γιατι  νομιζω είναι προαιρετική. Εμενα η γιατρός μ π πηγα χτες μ ειπε οτι στέλνει όλες τις εγκυούλες της για σιγουριά κ αναγκαστικά θα παω! Είναι 100 ευρώ. Εγω την απόσταση σκέφτομαι γιατι θελω 2 ωρες να παω και 2 να επιστρέψω.    έκλεισα στις 28 Ιουνίου! 
    • Δοκίμασε να φας ακτινίδια μήπως σε βοηθήσουν ..  2 μήνες έμειναν κορίτσια!! Και μετά θα έχουμε στην αγκαλιά μας τα πλασματακια που τώρα μας κλωτσανε..🩷🩵🩷🩵🩷🩵 Έχω αρχίσει να αγχώνομαι σιγά σιγά για τον τοκετό για να πω την αλήθεια .. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...