Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος Παπαδής Παναγιώτης τον ξέρετε?


katsaridoula

Recommended Posts

Κορίτσια έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για μωρ'ακι με τον άντρα μου και ψάχνω γιατρό σε Δημόσιο Μαιευτήριο.Μου είπαν για τον Παπαδή Παναγιώτη που είναι στο Έλενα.Τον ξέρετε?ειναι καλός?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κορίτσι μου!!!!!

Κι ήθελα να γράψω για τον Γυναικολόγο μου & μου έδωσες την καταλληλότερη αφορμή!!!!!

Λοιπόν… δεν τον γνωρίζω πολύ καιρό τον άνθρωπο για να είμαι ειλικρινής!!!! Για την ακρίβεια στον συγκεκριμένο Γιατρό με παρέπεμψε η Γυναικολόγος που με παρακολουθούσε από την αρχή της εγκυμοσύνης μου αλλά θα είχε άδεια την περίοδο της γέννας μου….

Μία φορά πρόλαβε όλο κι όλο να με εξετάσει στα Εξωτερικά Ιατρεία για την περιβόητη διαστολή αφού για φυσιολογικό πήγαινα!!!! Έλα όμως που κάτι πρέπει να τον ψίλιασε & μ΄έστειλε για Υπέρηχο (είχα 3 εβδομάδες να κάνω!!!!) κι εκεί είδαμε τον μπουμπούκο να μας έρχεται ανάποδα και να έχει και 2πλή περιτύλιξη λώρου!!!!! Αν δεν πάθαινα το σοκ της ζωής μου θα με είχε ξεγεννήσει εκείνη την ημέρα ο άνθρωπος…. αλλά με είδε που βαλάντωσα στο κλάμα (δεν υπάρχει πιο φοβιτσιάρης άνθρωπος από μένα στη γη!!!!) και μου έδωσε το περιθώριο να πάω το άλλο πρωί για καισαρική…..

Κι ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου!!!!! Στο Χειρουργείο άκουγα Γιατρούς και Μαίες να λένε ανέκδοτα (όλοι ξέρανε πως έτρεμα σαν το ψαράκι από τον φόβο μου & προσπαθούσαν να με κάνουνε να ξεχαστώ!!!!!) κι ο ίδιος συγκεκριμένα κάθε 3 και λίγο μου μιλούσε για να δει πώς είμαι!!!! Είχα μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη και μιλούσαμε καθημερινώς ενώ ο ίδιος άλλαζε τις γάζες & μου ζήτησε να χάσω κάποια κιλάκια προτού κάνω το 2ο νινάκι μου!!!!!

Κι επειδή το έχω πει πολλές φορές παλιότερα εδώ στο ΜΑΜΜΥ κι ίσως κάποια κοριτσάκια να το θυμούνται…. πάντα έλεγα πως θέλω γυναίκα Γυναικολόγο…. κι όμως αυτή που πήγα ήταν πολύ ψυχρή κι απόμακρη!!!! Ενώ ο συγκεκριμένος Γιατρός είναι πολύ ευχάριστος τύπος κι αισιόδοξος κι επίσης είναι νεότατος σε ηλικία(36)

Τώρα πρέπει να πάω να με δει να μου κάνει και PAP-TEST κι ακόμη δεν το έχω κανονίσει…. όλο το αμελώ…… κι εννοείται…. δεν ξαναλλάζω Γυναικολόγο!!!!!!

Επίσης….. όσον αφορά στο ΕΛΕΝΑ είναι εξαιρετικό Μαιευτήριο…. Γιατροί-Νοσηλευτές-Μαίες πολύ καλοί όλοι τους…. μόνο στη Γραμματεία έχουνε βάλει κάποιες…. λίγο γκάου…. τι να κάνουμε!!!!! Την πλειοψηφία των εξετάσεών μου τις έκανα εκεί…. εκτός από Αυχενική και Β΄ Επιπέδου που τις έκανα σε Ιδιωτικό Μαιευτήριο γιατί ήθελα και τον άντρα μου μαζί μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,ήσουν κατατοπιτικότατη!!!Μίλησα και εγώμαζί του σήμερα και μου φάνηκε καλός,έδειξε ενδιαφέρον και μου είπε οτι θελήσω να τον πάρω τηλέφωνο απλά ήθελα ξέρεις και μια γνώμη πιο χειροπιαστή και μόλις την πήρα!! :)

Να χαίρεσε το παιδάκι σου και σου εύχομαι να κάνεις όσα παιδάκια θέλεις!!! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Γειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί γίνεσαι κοριτσάκι όλα καλά???

Πήγες τελικά στον Παπαδή τα είπατε??? Πώς σου φάνηκε αλήθεια???

Εγώ τον είδα την Πέμπτη κάναμε το PAP-TEST & θα τα ξαναπουμε σε 1 μήνα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!!καλά είμαι,εσύ?Στο τηλέφωνο μιλήσαμε και περιμένουμε να μην έρθει η ακατανόμαστη για να πάω!!Εύχομαι να μην έρθει αυτο ή τον επόμενο μήνα και να εχω ενα θετικό τεστάκι! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

Καλησπέρα. Είμαι στον 6ο μήνα και θα ήθελα να δω κι εγώ τον κύριο Παπαδή. Μπορώ να τον δω το πρωί ή πρέπει να κλείσω απογευματινό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν εχει εφημερία ειναι όλη μέρα.Εγώ πάντως πήγα μια φορά και ούτε πρόκειτε να ξαναπάω,δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.Σε εμένα ηταν πολύ απότομος και δεν μου εξήγησε τίποτα και ηταν και πολύ απόλυτος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατσαριδουλα με τον Παπαδη γεννησα το δευτερο μωρο μου ,ειναι απλα καταπληκτικος γιατρος και πανω απο ολα ανθρωπος .Εγω εμεινα απολυτα ευχαριστημενη και μακαρι να εκανα και αλλα παιδια να με ξεγεννουσε και αλλες φορες .

μαρια τον παιρνεις τηλκαι κανονιζετε μαζι ποτε σας βολευει .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

καλησπερα σε ολους! ειμαι νεα στο φορουμ και αυτο ειναι το πρωτο θεμα που ειδα, τυχαια εντελως, ψαχνωντας για κατι αλλο στο διαδικτυο.

ηθελα να πω για τον κο παπαδη, ειναι ο γιατρος που με ξεγεννησε, οτι ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και πολυ καλος γιατρος.

με ανελαβε στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης μου, καθως ο προηγουμενος γιατρος μου, αν και εξαιρετικος, ξεγεννουσε σε ιδιωτικο μαιευτηριο και εγω δεν ειχα τα χρηματα.

ηταν εξαιρετικος απο την πρωτη στιγμη, ευγενεστατος, αναλυτικοτατος και με εκανε να αισθανθω λες και ειμαστε φιλοι απο παλια. με βοηθησε πολυ, ηταν παντα διαθεσιμος, δεν μου ζητησε χρηματα ποτε, ολα οσα μου ειπε σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης βγηκαν ακριβως! στη γεννα ηταν διπλα μου διαρκως, ωρες ολοκληρες, σε αντιθεση με τα ιδιωτικα μαιευτηρια που οι φιλες μου μου εχουν πει πως κυριως η μαια ειναι με την εγκυο και ο γιατρος ερχεται μονο στο τελος. τελικα εκανα καισαρικη και ηταν ολοι και ολες πολυ καλοι, τις επομενες ημερες ερχοταν συνεχεια και με επαιρνε τηλεφωνο να δει πως παω.

γενικα, ειμαι ενθουσιασμενη, τον συστηνω ανεπιφυλακτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...
  • 2 years later...

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΗ?.ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑς ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι κι εγώ.. Πριν περίπου 2,5 μήνες έφερα στον κόσμο το πρώτο μου μωράκι. Το έφερα στο μαιευτήριο Ρέα μιας και η ιατρός μου συνεργαζόταν με αυτό... Ήμουν πολύ ευχαριστημένη δεν λέω αλλά με την κρίση που έχουμε μου είναι δύσκολο να ξαναπάω σε αυτό. άκουσα εξίσου καλά λόγια για το Έλενα και σκέφτηκα να βρω από τώρα κάποιο γυναικολόγο εκεί ώστε να τον έχω για ιατρό μου και σε περίπτωση 2ης γέννας να μην αλλάζω πάλι ιατρό. Διάβασα πάρα πολύ καλά λόγια για τον κ. Παπαδή και θα ήθελα όποια κοπέλα ξέρει να με κατατοπίσει λίγο... Πρώτα απ όλα θέλω να ξέρω αυτός ο  ιατρός ελέγχει μόνο στο μαιευτήριο ή έχει και ιδιωτικό ιατρείο;;; Κι αν έχει ξέρετε πόσα παίρνει για επίσκεψη;;; Επίσης θα ήθελα να μάθω για τιμές στο μαιευτήριο...Τι πληρώνουμε και πόσο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα΄violet88. Για το Έλενα έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός ο Παπαριστείδης αν σε ενδιαφέρει...

Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...